Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sinirm tavan yaptı ya bilerek yapıyo sanki konu açıyo tabi sonu öle olacak adam diyeceki çok ii biri olsaydın onu aldatmazdın bunu her kavgada duyacak ...

yaa sallayınn bu insanlarııı....kimin ahı kimde kalmış...heleki 4 aylık bebeğin ahı kimde kalacak..rabbim buna izin verirmi sizceee

Cıkıyorummmmmmmmmm :)))

ıyı aksammlar
o konuyuda bosverın hanımlarrr

Günaydınnn kızlarrrrrrrr

konuya aktif yazmayanlardan hep bebek haberlerı geldiii
bizim kızlarda gunu gecen bısey olan yokmu ?

esmersırıne sen ıstıyormusunnn,

goodcum sehker ve kalplerarasından beklıyoruz haber
owner kisti halletmeli

tebrik ederim canımmmmm
çok sevindim

canım benım cok tesekkur ederım ınan halaaa sankı ruyada gıbıyımm salak gıbı olduk dunden berı boş boş bakıyoruzzz etrafa :) cok karısık bı duygu ıcerısındeyım. :) mutlumuyum korkuyormuyumm nasıl olcak 9 ay nasıl gecıcek karnım nasıl buyuyucek nasıl hıssedıcemmm geceden berı dusunuyorum :) saglıklı olsunda hayırlısı ıle sorunsuz bır sekılde kolay bı hamılelık donemı gecırırım ınsallahh dua edın banaaa

kızlarrrrrrrr iyi akşamlarr bugun cok güzell biey ögrendım :) 4 hafta 3 gunluk hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))

canım hayırlı uğurlu olsun inşaallah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin
istenenen bir bebek idi sanırım sizin adınıza çok sevindim

darısı isteyen tüm çiftlere hayırlsı ile inşaallah

esemrşirine hayırdır sen niye kızdın eşine

ıstıyormuydunuzz ebrummmm

hayırlı ugurlu olsun ınsallahhh Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn
bızlerede nasıo etsın Allah

esmersırıne neden sınırlısın yavryum kocana?

cok tesekkur ederım cnm benım amın ınsallahhh hayırlısı ıle kucagıma alırım dua edın sorunsuz bı hamılelık donemı gecırırımm.. evet ıstenılen bır bebektı ama adet gormustum olmaz dıye dusunuyorken megersem ustune adet gormusum .) o yuzden sasırdım bıraz

ıstıyormuydunuzz ebrummmm

hayırlı ugurlu olsun ınsallahhh Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn
bızlerede nasıo etsın Allah

esmersırıne neden sınırlısın yavryum kocana?

evet canım ıstıyorduk ıstenılen bebektı :) ama hastalanmıstım o yuzden olmaz dıye beklemıyoduk megersem ustune gormusum :) bıraz sasırdım :)

Günaydınnn hanımlarrr

ebrumm çok sevdin canım...inş hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına alırsınn

eeee naber kızlarrrr..burada hava bugün daha iyi..yoğunummm...dün akşam kocam çalıştı ben kuzey güney izledimm

kızlar herkese hayırlı günler olsun inşaallah

turkuaz nerelerdesin kuzum sen yaaaaaaa unuttun bizi garip gibi gelmiyorsun artık eskisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…