- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.741
sinirm tavan yaptı ya bilerek yapıyo sanki konu açıyo tabi sonu öle olacak adam diyeceki çok ii biri olsaydın onu aldatmazdın bunu her kavgada duyacak ...
boyum 170 kilom 57,5
kızlarrrrrrrr iyi akşamlarr bugun cok güzell biey ögrendım :) 4 hafta 3 gunluk hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))
Günaydınnn kızlarrrrrrrr
konuya aktif yazmayanlardan hep bebek haberlerı geldiii
bizim kızlarda gunu gecen bısey olan yokmu ?
kızlarrrrrrrr iyi akşamlarr bugun cok güzell biey ögrendım :) 4 hafta 3 gunluk hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))
esmersırıne sen ıstıyormusunnn,
goodcum sehker ve kalplerarasından beklıyoruz haber
owner kisti halletmeli
tebrik ederim canımmmmm
çok sevindim
canım benım cok tesekkur ederım ınan halaaa sankı ruyada gıbıyımm salak gıbı olduk dunden berı boş boş bakıyoruzzz etrafa :) cok karısık bı duygu ıcerısındeyım. :) mutlumuyum korkuyormuyumm nasıl olcak 9 ay nasıl gecıcek karnım nasıl buyuyucek nasıl hıssedıcemmm geceden berı dusunuyorum :) saglıklı olsunda hayırlısı ıle sorunsuz bır sekılde kolay bı hamılelık donemı gecırırım ınsallahh dua edın banaaa
canım hayırlı uğurlu olsun inşaallah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin
istenenen bir bebek idi sanırım sizin adınıza çok sevindim
darısı isteyen tüm çiftlere hayırlsı ile inşaallah
esemrşirine hayırdır sen niye kızdın eşine
ıstıyormuydunuzz ebrummmm
hayırlı ugurlu olsun ınsallahhh Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn
bızlerede nasıo etsın Allah
esmersırıne neden sınırlısın yavryum kocana?
evet canım ıstıyorduk ıstenılen bebektı :) ama hastalanmıstım o yuzden olmaz dıye beklemıyoduk megersem ustune gormusum :) bıraz sasırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?