- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.781
canım yok çekmedeide 2 tane öorap giymeme rağmen anlamadım bende
param varda biraz daha sezon geçsin güzel bişi alacağım inşaallah
kuzum tmm eşin bir düşüncesizlik yapmış ama belki gerçektende o anda belli olmuştur...eve varırırım diye düşünmüş seni boşu boşuna telaşlandırmak istememiştir.. Ama tabii haber verse dfaha iyi olurdu fakat erkekler bizim kadar mükemmel düşünemiyorlar
9 aralıktan kaç gün çnce deneme yapmıştınız tahmini gün sayısı olarak...ayy korktum valla yaaaa :18::18::18:
ilacı bırakmaya hazır değilim ben..çünkü çocuğa hazır değilim..her ay bu streslede yıpranırım...en iyisi ben bu ay doktoruma gideyim..kontrollerimi yaptıraytım o karar versin
canım yok çekmedeide 2 tane öorap giymeme rağmen anlamadım bende
param varda biraz daha sezon geçsin güzel bişi alacağım inşaallah
9 aralıktan kaç gün çnce deneme yapmıştınız tahmini gün sayısı olarak...ayy korktum valla yaaaa :18::18::18:
ilacı bırakmaya hazır değilim ben..çünkü çocuğa hazır değilim..her ay bu streslede yıpranırım...en iyisi ben bu ay doktoruma gideyim..kontrollerimi yaptıraytım o karar versin
sezon gececek dıye parmakların uyusacak
usumus ayakların demekkı canım
kar durdu dudnden berı ortalık camura dondu bus eferde :s
haftaya gene yagcak dıyorlar duydunuzmu bunu?
bende sezonun geçmesini bekliyorum ama şöle de bişi var canım, sezon sonunda güzel modellerin çoğunda numara kalmıyor yaa
B-HCG *936,5 mIU/mL ay korkuyorum ya yınemı gıdıyım doktoraaaa
bu adam rhaatmıı ya
yad asoyle sorayım sız gun ıcınde hıc haberlesmıyormusunuz nasıl getcı yolculuk ne yaptınız aldınızmı donuyormusun dıye neden sormuyorsun
en sonunda soyleme dedıgı seyde cok tuhaf kv sordunmu
valla bende korkuyorum adet günümü beklşyorummm yoksaaaaaaaaaaaaolabilirrr bilemiycemmm yaaaaaaa ayın 16 sını bekşyorummmm
bu arada haberim var size şubatın 15 sinde işten çıkıyorum kocişle konustummmmburaya daha fazla tahammülüm yokkkkk
yok yok korkma canımm
degerın baya yuksekmıs dedım acaba 20 li bişeymı
buarada karından usg ıcın ıdrara sıkısman gerek bılmıyorsan soylıyım bırde
bebek aralık ayının 9 dan once degıl
bence aralık 9 dan sonr aolmus
cunku 4 hafta 2 gunluk anca oyle olur ege rustune adet gordugunden olsaydı 8 haftalık olacaktı canım
ya dun ben tam netlesmek ıcın gıttım doktora sımdı doktor arastıyorum tam olarak bana su tarıhde dogucak su tarıhde hamıle kaldın falan fılan demesı lazım dun aptal gıbıydım kocısle yanlıs hesaplamısım o heycandan ) 1 hafta gecsın baska doktora gıdıcem ... cok korktum bı anda :8
isyancım erkrkler neyi tam olarak düzgün düşünebiliyorlar ki allahını seversen
adamların mantığı düz bunun başka açıklması yok bu konuda nişnalımada diyorum siz çok düzsünüz diye
diyoki sizde çok kıvraksınız
Erkekelr gerçekten farklı mesela şimdi haber vermemiş demiyor merak eder diye ama biz haber vermesek aman allahımm lafın biri bin para
yok guzelım ya korkmaaa
hangı sehırdesınnn
calısıyormusunnn
sen bana detını soylede bı nettekı hesaplayıcılardan soyleyıyeım ben sana ben mesela 4 hafat 2 gunllukken kurtaj oldum doktor bana bebek 20 gunluk dedı
ama adet tarıhınden sayılır
srn aralık 9 sonra hamıle kalmıssın canım oncesınden degıl
sımdı hesaplıyorumm
ıstanbuldayım calısmıyorum canım hesapla bakalım varmı aranızda ıstanbulda olup ıyı bır doktor hastane tavsıye
ee calısmayacakmsıın
sız tamamen borcları bıtırdınız dımı ne guzelll
ay darısı bızım basımıza ınsallahh
acıkcası benım bu ay bı kacagım var 5 gun once fılan oldu
adetım malum cok duzenlı degıl bı 22 gunde bı 24 gunde oluyorum
27 gunde en gec oluyorum
suan adet gecıyormu gecmıyormu bılmıyorum ama ıcımde gene bı umıt var :))
bu sefer ıstıyırum ama :))))
27 gun 3 gun sonra oluyor
hafat sonu adet olurum oyleyse
evet ben hafta snu kırsehire sınava gitmiştim aradı kac sefer aradı kacta gelcen bindimi buldunmu otobüs diye ama o haber vermiyo ssz
valla iş bulursam çalışmaya devamö amabi insan 6 senedir 750 liraya çalışmaz cnm sabrım kalmadı artık iş konusunda da maddi manevi yıprandımmmmm
başka yere gircemmm bulursam eğer bakalım bi çıkalımda iş bulna kadar evdeyimm
bende hamileleikten süpheleniyorummmmm adetimmm günümü bekliyorummmmmmm eşime sölüyoırummmm ama dinlemiyoooooo napim diyooooo
esmersırıne sen ıstıyormusunnn,
goodcum sehker ve kalplerarasından beklıyoruz haber
owner kisti halletmeli
rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inş. canım herşey gönlünce olsuncanım benım cok tesekkur ederım ınan halaaa sankı ruyada gıbıyımm salak gıbı olduk dunden berı boş boş bakıyoruzzz etrafa :) cok karısık bı duygu ıcerısındeyım. :) mutlumuyum korkuyormuyumm nasıl olcak 9 ay nasıl gecıcek karnım nasıl buyuyucek nasıl hıssedıcemmm geceden berı dusunuyorum :) saglıklı olsunda hayırlısı ıle sorunsuz bır sekılde kolay bı hamılelık donemı gecırırım ınsallahh dua edın banaaa
eeeeeeeeeee evdemi durcan napcan hiç söylemiyorsunda gıcık sultanvalla bende korkuyorum adet günümü beklşyorummm yoksaaaaaaaaaaaaolabilirrr bilemiycemmm yaaaaaaa ayın 16 sını bekşyorummmm
bu arada haberim var size şubatın 15 sinde işten çıkıyorum kocişle konustummmmburaya daha fazla tahammülüm yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?