- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.761
Günaydınnn hanımlarrr
ebrumm çok sevdin canım...inş hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına alırsınn
eeee naber kızlarrrr..burada hava bugün daha iyi..yoğunummm...dün akşam kocam çalıştı ben kuzey güney izledimm
nasıl yaniiii...adetmi oldun o arada :44::44::44::44:
evet canım hastalandım o arada ustune görme denılıyo hemen hemen çoğunda ılk aylarda oluyormus .benım yengemdede oldu
evet canım ıstıyorduk ıstenılen bebektı :) ama hastalanmıstım o yuzden olmaz dıye beklemıyoduk megersem ustune gormusum :) bıraz sasırdım :)
anammm şüpheli anımızda o zaman sevinmek mantıksızzzz...bir sonraki adet döneminde emin olabilirzz...hiç duymamıştımm :44::44::44:
ben ıkı kere gebelık testı yaptım ıkısıde negatıf cıktı dun doktora gıttım ulturosyanda gozukmedı bebek kanda cıktı gebelıgım daha keseye gırmemıs bebek 6.haftada gel dedı tekrardan
ama nasılll ogrendın o zaman hamıle oldugunuuu
cok sasırtıcıııı
ay ben hıc bısey anlamadım
sen hamıle olmandan cok emınımıydınn
cunku sonucta adet olmussun ve muhtemelen adet donemınden conce
test yapıyordun
peki kese hıc gozukmedımı ben 4 hafat 2 gunlukken kurtaj oldum 3 hafta 5 gunlukken kesem gozukmustu
ben ıkı kere gebelık testı yaptım ıkısıde negatıf cıktı dun doktora gıttım ulturosyanda gozukmedı bebek kanda cıktı gebelıgım daha keseye gırmemıs bebek 6.haftada gel dedı tekrardan
ayak parmaklarım donuyor soba yanımda ama yinede bana mısın demiyor
acıktım ben yavvv
şöle anlatıyım benım en son regl tarıhım 9 aralık 9 aralıktan once denemıstık bebek ıcın sonra hastalandım 9 aralıkta. 3 ocakta adet olmam gerekıyordu.. olmadım ole bı test yapıyım dedım suphelendım :)
doktorun dedıgıne göre kese boş dedi kesede görmedım dedı. kan tahlılınde cıktı . hamılelıgım dedım bı sorunmu var neden cıkmadı dedım dış gebelıkmı yoksa dedım korktum.erken oldugu ıcın duşmedıgı zamanlar oluyo korkma dedı. haftaya randevu verdı yıne cıkmazsa altan bakıcam dedı
hayırlı ugurlu olsunn ebrumcum allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin peki adet gördüysen nasıl anladın hamiş olduğunu??ben pek cahilimdirde bu konuda kızlar eşime hemde cok sinirliyim salı gecesi nevsehire araba almaya gitti amcasının oglula otobüsle tek kalamam normelde o gece tek kaldım ben istedim o k.v çagıralım dedi yok dedim tek kalırım dünde k.v bize geldi saat aksam 9 oldu ses seda yok bizde dizi izliyoz arayayım dedim bu ne yaptı yollar kapalı ben gelemiyom sonra annesine verdim yollar kapalı ankaradaymış gelemiyomuş sinirim tepeme cıktı ya insan arar derki ben gelemiyom haberin olsun der yok o saate belli olmuş felan allahtan k.v gelmişti o piskolojiyle bilmiyom daha kokardım k.v bile dedi insan haber verir esmersırıne ben gelemiyom k.v konusurken duydum sonunda esmersırıneye söleme dedi neyi bilmiyom
yanı aslında 9 aralıkta hastalanmamıs olmanmı gerek :)))
suanda herkeze soyleme barı ebrumm
kan t estın kac cıktı sonucu?
direk vajınal baksaydı keske korkmuyorsan
hayırlı ugurlu olsunn ebrumcum allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin peki adet gördüysen nasıl anladın hamiş olduğunu??ben pek cahilimdirde bu konuda kızlar eşime hemde cok sinirliyim salı gecesi nevsehire araba almaya gitti amcasının oglula otobüsle tek kalamam normelde o gece tek kaldım ben istedim o k.v çagıralım dedi yok dedim tek kalırım dünde k.v bize geldi saat aksam 9 oldu ses seda yok bizde dizi izliyoz arayayım dedim bu ne yaptı yollar kapalı ben gelemiyom sonra annesine verdim yollar kapalı ankaradaymış gelemiyomuş sinirim tepeme cıktı ya insan arar derki ben gelemiyom haberin olsun der yok o saate belli olmuş felan allahtan k.v gelmişti o piskolojiyle bilmiyom daha kokardım k.v bile dedi insan haber verir esmersırıne ben gelemiyom k.v konusurken duydum sonunda esmersırıneye söleme dedi neyi bilmiyom
yınemı su cektı cızmelerın?
Elınde paran varsa al barı bu aksam veya cumartesı bekle en kotu ıhtımal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?