Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

cok tesekkur canım rabbım ısteyenlerede nasıp etsın ınsallahhhh

evet canım hastalandım o arada ustune görme denılıyo hemen hemen çoğunda ılk aylarda oluyormus .benım yengemdede oldu

anammm şüpheli anımızda o zaman sevinmek mantıksızzzz...bir sonraki adet döneminde emin olabilirzz...hiç duymamıştımm :44::44::44:

evet canım ıstıyorduk ıstenılen bebektı :) ama hastalanmıstım o yuzden olmaz dıye beklemıyoduk megersem ustune gormusum :) bıraz sasırdım :)

ama nasılll ogrendın o zaman hamıle oldugunuuu
cok sasırtıcıııı

anammm şüpheli anımızda o zaman sevinmek mantıksızzzz...bir sonraki adet döneminde emin olabilirzz...hiç duymamıştımm :44::44::44:

ben ıkı kere gebelık testı yaptım ıkısıde negatıf cıktı dun doktora gıttım ulturosyanda gozukmedı bebek kanda cıktı gebelıgım daha keseye gırmemıs bebek 6.haftada gel dedı tekrardan

ben ıkı kere gebelık testı yaptım ıkısıde negatıf cıktı dun doktora gıttım ulturosyanda gozukmedı bebek kanda cıktı gebelıgım daha keseye gırmemıs bebek 6.haftada gel dedı tekrardan

ay ben hıc bısey anlamadım
sen hamıle olmandan cok emınımıydınn
cunku sonucta adet olmussun ve muhtemelen adet donemınden conce
test yapıyordun
peki kese hıc gozukmedımı ben 4 hafat 2 gunlukken kurtaj oldum 3 hafta 5 gunlukken kesem gozukmustu

doktorun dedıgıne göre kese boş dedi kesede görmedım dedı. kan tahlılınde cıktı . hamılelıgım dedım bı sorunmu var neden cıkmadı dedım dış gebelıkmı yoksa dedım korktum.erken oldugu ıcın duşmedıgı zamanlar oluyo korkma dedı. haftaya randevu verdı yıne cıkmazsa altan bakıcam dedı

ayyy neler duyuyorummm...korktum valla bacımmmm:18::18::18::18:
hamilelik testide yalan çıkabiliyor o zaman...adet olmakta tam belirti değil...abowww :44::44::44:

yanı aslında 9 aralıkta hastalanmamıs olmanmı gerek :)))

suanda herkeze soyleme barı ebrumm
kan t estın kac cıktı sonucu?
direk vajınal baksaydı keske korkmuyorsan

hayırlı ugurlu olsunn ebrumcum allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin peki adet gördüysen nasıl anladın hamiş olduğunu??ben pek cahilimdirde bu konuda kızlar eşime hemde cok sinirliyim salı gecesi nevsehire araba almaya gitti amcasının oglula otobüsle tek kalamam normelde o gece tek kaldım ben istedim o k.v çagıralım dedi yok dedim tek kalırım dünde k.v bize geldi saat aksam 9 oldu ses seda yok bizde dizi izliyoz arayayım dedim bu ne yaptı yollar kapalı ben gelemiyom sonra annesine verdim yollar kapalı ankaradaymış gelemiyomuş sinirim tepeme cıktı ya insan arar derki ben gelemiyom haberin olsun der yok o saate belli olmuş felan allahtan k.v gelmişti o piskolojiyle bilmiyom daha kokardım k.v bile dedi insan haber verir esmersırıne ben gelemiyom k.v konusurken duydum sonunda esmersırıneye söleme dedi neyi bilmiyom

bu adam rhaatmıı ya
yad asoyle sorayım sız gun ıcınde hıc haberlesmıyormusunuz nasıl getcı yolculuk ne yaptınız aldınızmı donuyormusun dıye neden sormuyorsun

en sonunda soyleme dedıgı seyde cok tuhaf kv sordunmu

yanı aslında 9 aralıkta hastalanmamıs olmanmı gerek :)))

9 aralıktan kaç gün çnce deneme yapmıştınız tahmini gün sayısı olarak...ayy korktum valla yaaaa :18::18::18:
ilacı bırakmaya hazır değilim ben..çünkü çocuğa hazır değilim..her ay bu streslede yıpranırım...en iyisi ben bu ay doktoruma gideyim..kontrollerimi yaptıraytım o karar versin

kuzum tmm eşin bir düşüncesizlik yapmış ama belki gerçektende o anda belli olmuştur...eve varırırım diye düşünmüş seni boşu boşuna telaşlandırmak istememiştir.. ama tabii haber verse dfaha iyi olurdu fakat erkekler bizim kadar mükemmel düşünemiyorlar

esmerşirine eşinde ne rahatmış insan arar bire haber verir değil mi

neymiş acaba o söleme dediği şey ben bile merak ettim he
Sen sor kv ne duydum neyi sölemicekmişin anne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…