Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar son 1,5 saatim zaman geçsin bugün çok yoğundu katılamadım pek
sevkiyat vardı nakliyeci başka yere bırakmış malları kafayı yedim
irsaliyenin üstünde sevk adresinide yazdım halbukiii
adresi biliyorum ewflinam hanım dedi sorun yok dedi
s.çtı bıraktı resmen patroın aradı bana diyoki nasıl iş yapiyoruz biz bende dedimki nakliyeciye sölyleyin onu benimle alakası yok
kapadı teli neyse adam demiş ben aldım malları doğru adrese bıraktım eflinam hanımın suçu değil benim suçum diye
mors oldu ohhhhhhhhhhhhhhhhhh bşişide diyemiyor bende surat astık gelince gitti hemen

işin aslı nedir bilmeden suçlamak kolaydır böle işte...anlamyorummm bu patron müsfeddesi olan tipleri

TYNPİCE.COM
adresınden up et resmı esmer sırıne

resımlerı kaldırdımm
buarada sıyancım rahatsızım
o kadar cok ayakta duramam kulaklarım agıyor

TYNPİCE.COM
adresınden up et resmı esmer sırıne

resımlerı kaldırdımm
buarada sıyancım rahatsızım
o kadar cok ayakta duramam kulaklarım agıyor

ozaman kuzu en iyisi eşin yemek yapmadı ise bir tost yap sıcacıkta çat demle tamamdırrr...biz bazen yapıyoruz..özellikle ben regl olduğum günlerde bel ağrım varsa
çok geçmiş olsunnn...

gofretto kız sen ne şirinsin öleee maşallahh

gelin taçlarımız aynı ama sanırım senin tacın yanında birde küçük tokalar var

gofrettoooooo
ınanamıyorum cok tatlısın gelınlıgın cok guzel sac rengın (suan benımde boyle) harıkaa
bıde cok guler yuzluu

canım yüzün ne güzel maaşallah
hemde güler yüzlüsün bayılıyorum güler yüzlü insanlara töbe yarabbim soğuk tipleri pek sevmemde:)

elifnam neden patron sana kızdı anlamadımm

canım işte o herşeye kızar bilip bilmeden sonra mors olur oturur
ulan insan bir kerede ders alır ya bu kız çalışıyor herşeyi yapiyor sıfır hata ile
ben bir kerde ses çıkarmamayım mors olmiyim diye anacımm yok adam beton gibi mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…