Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
acık sacık gıyınıyorlarmı semıks?????
mını etek dekolte fılan gıbı???

gofretto
o kadının cocugu bence bu adamdan yaaa
foto gordu kadınn

vıllada oturuam dıyemı bosadı orayı bılmıyorumda havalı sey ya

canlarımmm ben kafama göre yakmıyorumkiii

bizimki merkezi ısıtma...toplam gelior daira başına düşen paylaşılıyor işte... ama evimiz sıcacıkk

annemlere 290, kuzenime 340 gelmişş havalar buz gibiydi,,, eee birde zam geldi

Yenidendogdum o sinifta birkac erkek ogrenci cete kurmus bska siniflara da dadanmislar ogrencileri dovup zorla para kalem silgi falan topluyolarmis topladiklari paralara sigara alip kalemleri de kiriyolarmis disarda da bircok kisiyi sikistirmislar

aa olabilir hee adamda sinsiymiş baya, bu hafta izleyeyim sonuna kadar.
köşk de zengin hayat yaşamak istedi güneylerle, sığıntı oldu ama..

simay guzel ama suanda cok dagıtmıs o sacların kısacık bı sey olmus fılan boylee
en ıtıcısı banuu yaa
en yakısıklısıda barıss
sonra kuzeyy
guney tıpım değil :)))

kuzey güneyin annesi kürkcü dükkanına döndü ama adam elden gitti :)

yenidendoğdum kız bendensinnn...

cemre gerçekten erkeksi...böle bir kaba tarafı var ısınamadım kıza...
banu desen ayır bir alem...seksi ama hareketleri ile itici..

barışşş benimmm yaaaa...çok yakışıklıııı...
kuzeyyy aslında yakışıklı ama çok zayıfladı be yaa

günayy ıyyyhhh iticiii

handan hanıma...saçların lüle lüle handan sana güle güle

Merkezi sistem nasil oluyor ben bilmiyorum???

Yeter ki isin bacim yeter ki isin.

Bizim gibi buzdolabi bi eve 190TL vermektense

sicacik eve daha fazlasini vermeye raziyim.

Ceken bilir anacim : ))

Yenidendogdum o sinifta birkac erkek ogrenci cete kurmus bska siniflara da dadanmislar ogrencileri dovup zorla para kalem silgi falan topluyolarmis topladiklari paralara sigara alip kalemleri de kiriyolarmis disarda da bircok kisiyi sikistirmislar
canımm dıkkat et sen kendıne
cok senıde bellemesınler
ne kadar zor sızın ısınız yaa
:S

aa olabilir hee adamda sinsiymiş baya, bu hafta izleyeyim sonuna kadar.
köşk de zengin hayat yaşamak istedi güneylerle, sığıntı oldu ama..
ıstemıyorlarmı o kadını oarada
guney benım tarzım degıl kuzeyde evet cok zayıfladı barıs tarzım ıste :)))

cemre senın agzını burnunu kırarım vs dıyor o zeynebe dunkı bolumde
o kadarmı abes olur :))

Merkezi sistem nasil oluyor ben bilmiyorum???

Yeter ki isin bacim yeter ki isin.

Bizim gibi buzdolabi bi eve 190TL vermektense

sicacik eve daha fazlasini vermeye raziyim.

Ceken bilir anacim : ))

canım tüm binanın her yeri aynı yanıyor..her daire aynı yanıyor...biz değil kapıcı yakıyor...öle olunca evler daha sıcak oluyor..konyada faturalar genelde böle..
dayımların kombili onlarada 220 gelmiş...salonu yakmadıkları halde..

Olmaz mi canim kis gunu donuyorum onlari gorunce g..leri gozukuyo okula kalin taytla gelip lavaboda cikariyolar ten corapla geziyolar ailelerinden gizli yapiyolar galiba...makyaj malzemesi getiriyolar bi de lavaboda yapiyolar...

Kuzey yazin cektigi bir film icin belli bir kilo vermesi gerekiyordu.

Daha sonra doktor kontrolu altinda normal kilosuna geri dönmeye basladi.

şimdide yina kanser rolünde birini oynayacakmış kilo vermeye başlamış yine

zeynep benim adamım yaaa...sonuna kadar haklı...resmen kuzey kullandı onu...yürü be zeynep

Olmaz mi canim kis gunu donuyorum onlari gorunce g..leri gozukuyo okula kalin taytla gelip lavaboda cikariyolar ten corapla geziyolar ailelerinden gizli yapiyolar galiba...makyaj malzemesi getiriyolar bi de lavaboda yapiyolar...

ortaokulda sutyen takmaya baslamıstım 2 sınıfta ben ılk kez
gogus kafesımı hep ıcerı cekerdımde bellı olmasın gormeısn arkadalarım dıye :S

bende orta 3'te başlamıştım ama hiç utanmadımm kuzenlerim ilkokul 4, 5. sınıfta regl oldular göğüsleri büyüdü..onlar daha önce olunca beim hiç utanmamam gerek kalmadı

Ben de cok utanirdim ama simdikiler buyuse de sergilesek derdinde... 8.siniflarda iliskiye giren var ama elimizden bisey gelmiyo onlarin sonraki pismanliklarini dusundukce icim aciyo nasil bi gelecekleri olacak acaba yalan ustune mi kurulu yoksa tovbe etmeyi bilecekler mi insallah daha kotu yollara dusmezler simdi yaptiklarini marifet saniyolar yanindakine korunuyo musun diye soruyo oteki de riske atar miyim diyo allahim dogru yolu gostersin o yasta bunlari yaptiklarini gorup uzulmemek elde degil oy oy icim daraldi oyle piskinler ki...

iyide siz bunları duyup sessizmi kalıosunuzzz...ben şimdi anlayamadım yaniii..aileleri çağırın..psikiyatrıya yönlendirin...rehberliğe yçnlendirin...nasıl sessiz kalıp sadece yakınabiliosunuz durumdan...bu şekildemi öğretmen olunuyor..kusura bakma canım ama görüp üzülmemek elde değil demek yetmiyor bence??????????

Son düzenleme:
Cok uykum geldi coookkkk simdi sizacam koltukta bi de yemek yapcam guya ayyy yemek de ne yapcami bilmiyorum ne yesem gaz yapiyo asit yapiyo cok zormus dunyaya bebis getirmek iyice de duygusala bagladim

: Cok uykum geldi coookkkk simdi sizacam koltukta bi de yemek yapcam guya ayyy yemek de ne yapcami bilmiyorum ne yesem gaz yapiyo asit yapiyo cok zormus dunyaya bebis getirmek iyice de duygusala bagladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…