- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #33.921
iyide siz bunları duyup sessizmi kalıosunuzzz...ben şimdi anlayamadım yaniii..aileleri çağırın..psikiyatrıya yönlendirin...rehberliğe yçnlendirin...nasıl sessiz kalıp sadece yakınabiliosunuz durumdan...bu şekildemi öğretmen olunuyor..kusura bakma canım ama görüp üzülmemek elde değil demek yetmiyor bence
Canim is ailede bitiyo zaten o yuzden ilerde cocugunuz olursa sahip cikin diyorum iki kisinin ailesini bir aydir cagiriyorum her arayisimda isim var yok carsi yok ise gidiyorum gelemem deyip gecistiriyolar soyle bisey de var bizim okulda bir ogretmen bir veliden dayak yedi sen benim cocuguma iftira atamazsin demİs o kimseyle cikmaz falan demis ayrica ogrencinin rehberlik servisine gitmesi onun gonulluluk esasina dayaniyo gonullu degilse gitmeye yollamamiz yasaklandi hicbir sey bizim zamanimizdaki gibi degil en ufak bir hatamiz meslekten men edilmemize sebep oluyo iftira atiyo deyip dava acabiliyo ogrenci ya da cinsel hayatimda ozzgurum deme hakki var cok ince bir cizgi yani ki rehberlik servisine gitmeye de tabi ki gonullu olmuyolar umarim anlatabilmisimdir simdikilier elli yasinda ogretmeni parmaklarinda oynatiyolar beni gectim yani
bugun cok igrenc bir gundu okul cok yorucuydu. Oglanin biri bir kizi gozumun onunde olduresiye dovdu kazik kadar oglan hamileyim araya giremedim girsem bana da cakacak bi tane... Mudur yardimcisini cagirdim acil durum dedim beyefendi isim var gelemem dedi ama ne isi odasinda yemek yiyodu gittigimde adi insan kendi cocugu olsaydi o agzi burnu kanayan kiz ne yapardi acaba... Sonra diger mudur yardimcisini cagirdim sadece uyardi gitti cocugu cok sasirdim o kizin surati dagildi aldiklari onlem sadece bir uyariydi boyle olmamaliydi kizin kalbi duracakti nefesi kesildi basimizda boyle milli egitim bakani boyle idareciler varken boyle zorbalar aga pasa olur ogretmenler sessiz ogrenciler madur olur boyle sisteme baslarim ben...
Isyancim kaynanan degismese ayni kalsa keske dicem ama benim kaynana gibiyse akli gelir gider...
Goodcum basin saolsun canim bir ogretmenin ogrencisi tarafindan bu kadar deger gormesi cok guzel simdi yok oyle ogrenciler...
son milli egitim bakanimizin sayesinde her sey sarpa sariyo bakalim bir de serbest kiyafet getirdi okula giren cikan belli degil kiyafeti olan ogrenci var olmayan var olmayanin psikolojisi bozuluyo kucuk yaslarda kafalarini modaya giyime vermeye basliyolar dersleri iyice kotulesti. Hayatinda ogretmenlik yapmamis egitimden anlamayan insani bakan yaparlarsa olacak bu... Ogrenciler ogretmene yapmadigini birakmiyo beni hamile halimle mahvediyolar ogretmenlik zor mu kolay mi bulundugun cevreye bagli cevre kotuyse ogrenci de kotu oluyo ben 6.sinifa gidip de disarda opusen o kadarcok ogrenci gordum ki... 8.sinifa gidip de yaninda oturan arkadasina korunuyo musun diye soran kizlar gordum cok korkuyorum bizim de cocuklarimiz olacak cok dikkatli olmaliyiz kizlar... Berbat hele ki istanbul.. Herhangi bir yaptirim uygulamamizi da sevgili bakanimiz yasakladi sayesinde onca ogretmen olduruldu ama hala fis hala ogrencilere daha ne kadar serbestlik getiririm diye ugrasiyo adam... Cocugunuz olunca gozunuzu ustunden ayirmamalisiniz
valla kuzum buna bir çözüm bulunmalı...böle gidermi yaaaa
Bakanimiz saolsun iste daha da berbat etti her seyi su serbest kiyafetten sonra da cildirdilar iyice oldurulen yaralanan kacinci ogretmen olmasini bekliyo kac ogrencinin kotu yollara gitmesini bekliyo biseyler yapmak icin bilmiyorum ben derslerimin yarisini ahlak dersi vererek geciriyorum biraz farkindalik yaratmaya calisiyorum bir brans ogretmeni olarak idareciler yanimda yokken kanunen hicbir yetkim yokken bu kadarini yapabiliyorum yonetmeligi okudum elimden fazlasi gelse en azindan idareci olsam bakan olsam inan yapardim cunku hamilelik daha fazLa empati yaptiriyo insana o yuzden cok uzuluyorum...
Neyse insallah dogru yolu bulurlar aileleri de dahil... Zaten ailesi ilgili olan cocuklarin hicbiri bu durumda degil ahlak ailede baslar cunku..
Oyle iste kuzuuu aksama ne yapsam yemege kafam dagilsin biraz yaa bayildim bu konulardan bor fikir veriver buralardaysan sen tam ev hatunu oldun ya soylersin
bende kuru fasüşya, pilav var
sen ıspanak falan yeee..bebeğine faydası büyük..brokoli haşla kendine onu ye..bunlardan bo tüket
bende kırmızı bıber
patlıcannn
domatess
patates var
ne yapacam bunlardan :)
türlü olur bunlardan
banada oyle geldıde sekerım
ne bılım sıkıldımmı ne dıcemde da 1 kere yaptım turlude
baska ne yapabılrıım
kıyma ve ette var ama buzlukta onlar
bıbekler domatesı oldursem kırmızı bıberlede domates yakısmazsı carlıston olaydı keske
karışık kızartma..üstünede domates sosuuu ohh miisssbende kırmızı bıber
patlıcannn
domatess
patates var
ne yapacam bunlardan :)
aklın yolu bir bende aynısını yazmıştımmYenidendoğdum, kızartıp domatesi de sos yapabilirsin sarımsaklı
karışık kızartma..üstünede domates sosuuu ohh miisss
karışık kızartma..üstünede domates sosuuu ohh miisss
aklın yolu bir bende aynısını yazmıştımm
Yine aynı şeyleri düşünüyoruz
O KADAR saat onlar nasıl ugrasayım :)))))))
zaten reglı olmusum belım kesılıyorrr
mantar ve tavuk sote
ben yememde bunu esım ıcın yapabılırım baska bır zaman
esım y emek yapmıstır ınsallah
aminnn
yenidendoğdummm valla böle anlatma resim koyma nazar değecek yaaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?