Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Canim is ailede bitiyo zaten o yuzden ilerde cocugunuz olursa sahip cikin diyorum iki kisinin ailesini bir aydir cagiriyorum her arayisimda isim var yok carsi yok ise gidiyorum gelemem deyip gecistiriyolar soyle bisey de var bizim okulda bir ogretmen bir veliden dayak yedi sen benim cocuguma iftira atamazsin demİs o kimseyle cikmaz falan demis ayrica ogrencinin rehberlik servisine gitmesi onun gonulluluk esasina dayaniyo gonullu degilse gitmeye yollamamiz yasaklandi hicbir sey bizim zamanimizdaki gibi degil en ufak bir hatamiz meslekten men edilmemize sebep oluyo iftira atiyo deyip dava acabiliyo ogrenci ya da cinsel hayatimda ozzgurum deme hakki var cok ince bir cizgi yani ki rehberlik servisine gitmeye de tabi ki gonullu olmuyolar umarim anlatabilmisimdir simdikilier elli yasinda ogretmeni parmaklarinda oynatiyolar beni gectim yani

valla kuzum buna bir çözüm bulunmalı...böle gidermi yaaaa

canım yazıdklarını dehşetle okudum ve sonraki yazdıklarınıda
bu sistem nereye kadar gider böyle
nedemek ya öğrenci öğrenciliğini bilecek bizim zamanımızda anne babadan sonra hocalarımız gelirdi
ödümüz patlardı vallahi
şimdi görüyorum ben 14-15 yaşındaki öğrencilerde ellerinde son model cep telleri,etek bir karış,ten rengi ince çoraplar saçlar sarı,makyaj o biçim,takılar vs vs
bizim zamanımızda gömlek rengin farklı olsun sınıfa alınmazdık çook hatırlıyorum
ailelerde geniş maalesef demiyor bu kız bu teli nerden buldu nasıl aldı diye amann allahım
hepimize hidayet vertsin ama zaman çoook kötü gerçetekn
ne erkekler erkrk ne kızlar kız gibi

valla kuzum buna bir çözüm bulunmalı...böle gidermi yaaaa

Bakanimiz saolsun iste daha da berbat etti her seyi su serbest kiyafetten sonra da cildirdilar iyice oldurulen yaralanan kacinci ogretmen olmasini bekliyo kac ogrencinin kotu yollara gitmesini bekliyo biseyler yapmak icin bilmiyorum ben derslerimin yarisini ahlak dersi vererek geciriyorum biraz farkindalik yaratmaya calisiyorum bir brans ogretmeni olarak idareciler yanimda yokken kanunen hicbir yetkim yokken bu kadarini yapabiliyorum yonetmeligi okudum elimden fazlasi gelse en azindan idareci olsam bakan olsam inan yapardim cunku hamilelik daha fazLa empati yaptiriyo insana o yuzden cok uzuluyorum...
Neyse insallah dogru yolu bulurlar aileleri de dahil... Zaten ailesi ilgili olan cocuklarin hicbiri bu durumda degil ahlak ailede baslar cunku..
Oyle iste kuzuuu aksama ne yapsam yemege kafam dagilsin biraz yaa bayildim bu konulardan bor fikir veriver buralardaysan sen tam ev hatunu oldun ya soylersin

zaten şu serbest kıyafete kıldım iyice kıl oldum heee

resmen zengin ile fakir ayırt oldsun diye yapılan bişey...fakir çocukları psikolojik sorunlara götürecej bir karar

bende kuru fasüşya, pilav var

sen ıspanak falan yeee..bebeğine faydası büyük..brokoli haşla kendine onu ye..bunlardan bo tüket

semiks, Allah sana güç kuvvet versin gerçekten zor şartlar altında çalışıyorsun.

İnsanlar o kadar vurdumduymaz ki bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın düşüncesindeler sen ne kadar çabalarsan çabala boş yani.

türlü olur bunlardan

banada oyle geldıde sekerım
ne bılım sıkıldımmı ne dıcemde da 1 kere yaptım turlude
baska ne yapabılrıım
kıyma ve ette var ama buzlukta onlar

bıbekler domatesı oldursem kırmızı bıberlede domates yakısmazsı carlıston olaydı keske

kırmızıyla olmazki, yada mantarla tavuk al kusbası göğüs seklinde,
patlıcan hariç tüm malzemelerini ekle, süper oluyor.

karışık kızartma..üstünede domates sosuuu ohh miisss

O KADAR saat onlar nasıl ugrasayım :)))))))

zaten reglı olmusum belım kesılıyorrr

mantar ve tavuk sote
ben yememde bunu esım ıcın yapabılırım baska bır zaman

esım y emek yapmıstır ınsallah
aminnn

Yine aynı şeyleri düşünüyoruz

evet kuzummmm....kalp kalbe karşııı

O KADAR saat onlar nasıl ugrasayım :)))))))

zaten reglı olmusum belım kesılıyorrr

mantar ve tavuk sote
ben yememde bunu esım ıcın yapabılırım baska bır zaman

esım y emek yapmıstır ınsallah
aminnn

kız kızartmada ne var yahuuu...doğra iki tane tavaya yağ koy bir yandan patates kızart...diğeri ilede biber ve patlıcan..kısa sürede biter..domates sosu zaten 2 dk'lık iş...üstünede sarımsaklı yoğurttt...canım çektiii

burada yeniden dogdum sarısaç cok yakışıyo maşallah bide isyan ben foto ekliyom geçersiz dosya tipi diyoo neden sen anlarmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…