Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ivet ivet bende burda kına istiyorum kendimeeeeeee
topluca eğleniriz

KIZ BAYA UNUTTUKLARIMIZ VAR ANA LİSTEDEN BAKIP YAZALIM HEMEN DUR KIZMASINLAR BİZE SONRA:26:

bugünü ve düğün gününü saymıyorum ben onun için 9 gün var

sende ani bi kararla nikah yapmışsın kuzum maşallah

ivet ivet bende burda kına istiyorum kendimeeeeeee
topluca eğleniriz

evet evet toplu kına yapalım 23 haziranda ve yakın tarihleride düğünü olan herkes için .

anlaşalım herkes aynı anda forumda olsun

burdsyaıımmm accik işim var geliyommmm

Esmersirine, trianka ,good_heart ,emyay_8990 ,duckling,HayatımM,Pink_love,SehKer WeWonTheLove,lovelylady,bal_bocegi,my_everything,egumus,ebrummM ,Tuti,kalplerasi ,cgdm16 ,eylul. ,miska ,citl,SssMmm ,GeLiNiM,pakizee ,krizantem,yclozl,CifteStandart,prenses_84 ,butterfly_01 ,masatakvimi ,elfmmmm,lebisk,guase13,turkuaz5538,yenidendogdum,isyan123,kardelen3434 ,mmousee,karamel0741 ,zuzu88,moonlight_night,mimare,Troubledoll357357 ,Esmer

bir sürü gelinimiz varrrrrrrrr herkes nerede bakalım?????? ismini gören gelsin göreyen de ekletsin

esmersirine, trianka, emyay, ducklig,pink_love nerdesiniz evlendiniz ama yoksunuz

bende sizdeniz kızlar düğün ağustos sonu 100 den düştüm yani zaman çok çabuk geçiyo ya şunun surasında ne kaldı ama dahada eksiklerim var

Eki Görüntüle 443437

düğün davettiyemiz kına davettiyemide ekliyorum hemen

çok güzelmiş canım sade ve şık

:18::18::18: kısmazlar inşş genel olarak aktif olanları yazdım sadece

burdsyaıımmm accik işim var geliyommmm

gel kuzum gellll

yaz kuzum arada sırada

bunlardagecer1907

tatlım sana kına saçımı makyajımı göstereyim senden başka kimse yok

bende sizdeniz kızlar düğün ağustos sonu 100 den düştüm yani zaman çok çabuk geçiyo ya şunun surasında ne kaldı ama dahada eksiklerim var

o zaman seni de ıslayalım canım

Eki Görüntüle 443440

bunlardagecer1907

tatlım sana kına saçımı makyajımı göstereyim senden başka kimse yok

göster canım göster, bakarım ben,
istersen albüme ekle herkes görsün sonra sen bilirsin.

ben yokum iştee semiks 2 eylül:) burada ziyaretçi olmaması ne kadar güzel:)

artık varsın ekledim ana sayfaya seni de

Bende tam tersi biraz kilo almam lazım ama Ramazan ayında ben zayıflıyorum ya

Zaten hava sıcak olacak hafif şeyler yersin cnm zaten yağlı yemek sıcakda hiç çekilmiyor ama açız ya duruma göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…