- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
amanın kimler geldim. gördümde anca yazma fırsatım oldu..
evet kuzum sen artık evlenmek üzeresin.
son 10 gün olanlar el kaldırsın bakim
inşş kuzum
kızlar şimcik baktımda listeye 23 haziranda ammaaa gelin varr toplu duğün kına yaparız artık
bu arada herkescikler nerde bunlardagecer isyan masatakvimi kalplerası cilt yenidendoğdum
unuttuklarım varmı acepp hehhhhh pakize cgd16 ayy aklıma daha gelmedi:18::18::18::18:
ivet ivet bende burda kına istiyorum kendimeeeeeee
topluca eğleniriz
inşş kuzum
kızlar şimcik baktımda listeye 23 haziranda ammaaa gelin varr toplu duğün kına yaparız artık
bu arada herkescikler nerde bunlardagecer isyan masatakvimi kalplerası cilt yenidendoğdum
unuttuklarım varmı acepp hehhhhh pakize cgd16 ayy aklıma daha gelmedi:18::18::18::18:
bugünü ve düğün gününü saymıyorum ben onun için 9 gün var
sende ani bi kararla nikah yapmışsın kuzum maşallah
ivet ivet bende burda kına istiyorum kendimeeeeeee
topluca eğleniriz
inşş kuzum
KIZ BAYA UNUTTUKLARIMIZ VAR ANA LİSTEDEN BAKIP YAZALIM HEMEN DUR KIZMASINLAR BİZE SONRA:26:
evet evet toplu kına yapalım 23 haziranda ve yakın tarihleride düğünü olan herkes için .
anlaşalım herkes aynı anda forumda olsun
burdsyaıımmm accik işim var geliyommmm
YAZAMIYORUM
sehkerim davetiyelerin çok güzel olmuş canım
bende sizdeniz kızlar düğün ağustos sonu 100 den düştüm yanizaman çok çabuk geçiyo ya şunun surasında ne kaldı ama dahada eksiklerim var
bunlardagecer1907
tatlım sana kına saçımı makyajımı göstereyim senden başka kimse yok
ben yokum iştee semiks 2 eylül:) burada ziyaretçi olmaması ne kadar güzel:)
kızlar ramazanda geldiramazandada düğün üstü kilo almamam lazm . sizin fikirleriniz varmı nasıl dikkat edebiliriz kızlar yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?