Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar ramazanda geldi ramazandada düğün üstü kilo almamam lazm . sizin fikirleriniz varmı nasıl dikkat edebiliriz kızlar yaa.

Bende tam tersi biraz kilo almam lazım ama Ramazan ayında ben zayıflıyorum ya

Zaten hava sıcak olacak hafif şeyler yersin cnm zaten yağlı yemek sıcakda hiç çekilmiyor ama açız ya duruma göre değişir

evet ramazana 1 ay kaldı, Allah nasip ederse hepimiz eksiksiz tutarız orucumuzu

kardelenim ben napıyorum biliyormusun genelde akşam ezan okununca önce bir kase çorba içiyorum sonra namazımı kılıyorum, yemeğe sonra devam ediyorum çok iyi oluyor. hem ezan okununca hemen miğdeye yüklenmemiş oluyorum

sahurdada genelde hafif şeyler yiyorum ve bol su

kızlar bana iş yerimde kına gecesi yaptı arkadaşlarım çok eylendim... :) Yedik içtik kına yaktık oooh ohhh :)

Ben de geldimm.
2 haftadır çok bakamadım.
Pazar günü nişanım var çok sıkıştı herşey..
Sinir stres. Herkesle tartışır oldum..

Bu arada Tuti 23 haziranda nişanlanıyo kuzum listede karışıklık olmuş..

ben geldimmmm...kına gecesi yapcakmışınız bende varımmmm
sehker daviteyelerin ve nikah şekerin harikaaa

Günaydın kızlar,bugün bitik durumdayım,çook bozuk moralim..
Allah rızası çin dua edebilir misiniz bana?
çok ihtiyacım var,bazı şeylerde sorun çıkıyor,şu birkaç günü istediğim gibi,sorunsuz bir şekilde atlatıp hafta sonu ist.a gitmek istiyorum,evimle ilgilenmek istiyorum,başka da birşey yok gözümde..

bu suankı halım sabah evden cıkmadan cekıtm sıyah degıl koyu bı renk

bu o rezalet olan renk

buda 7 senedır kullandım rofle sacım
:S
cok guzelmıs ya

koyu saçını beğendim,kötü birşey göremedim,tabi ki sarı saçın çok havalı ve güzelmiş ama inan bu da çok hoş..bu arada cidden genç kız gibisin maşallah,kim der çocuk doğurmuş diye

valla harika geçti diyebilirimm

neler yaptın özel değilse..??

:)) Ben de öyle hacı ne çılgın kızmışım o zamanlar ... Evet hamilelik takvimi yapalım gün gün bebeğimizi bekleyelim inşallah

amin inşaallah hayırlısıyla o günler de gelir..

çok şekersiniz maşallah,bu arada eşim demeye başlamışsın ne güzel

beni de davet et :)
ben de kahvaltı yapmadım,canım çok sıkkın..

Tuti------------------------------------EVLENMEK ÜZERE
23 haziran 2012
[/B]

canım tuti nişanlanıyor,evlenmiyor..

ben de teşekkür ederim güzel sözlerin,duan için,Allah razı olsun..
yurtdışında yaşadığın halde,dilini bu kadar güzel konuşman ve dilinden dökülen kelimeler ve tarzınla belli ediyorsun kalbini..ailen çok iyi demek ki,seni de çok iyi yetiştirmişler..
burda yaşayan birçok genç Allah'tan,ahlaktan,saygıdan bihaber büyürken,sende bunları görmek gerçekten hoşuma gitti,maşallah

ev için de tekrar tşk ederim,verdiğin bilgilere de,ben de duvardan duvara perdeyi gereksiz görüyorum,güzel bi tül,güzel bi fon..güneşlik de gereken yerlere..tamamdır..
bu arada yeni tip güneşlikler nasıl oluyo fikrim yok,storları biliyorum da onun dışında neler var,sen nasıl seçtin?

Allah'ın izniyle atlatacaksınız canım..

eylül daha önce yazdığım bi yerden alıntı yaptım.

Dün akşama doğru eşim kocaman bi çiçek yollamış. çok güzeldi...
iş çıkışı taksime gittim eşimi bekledim gideceğimiz yeri bilmiyordum.
geldi gs lisesinin yakınında lınette panna mı öyle ilginç bir ismi olan bi yere gittik 6. kat teras katı harika manzaralı bi yerdi
yedik içtik bana hediye saat almış yavrucumm ama bileğime büyük geldi değiştirecek artık yarına alır takarım hep diyordum saat istiyorum ama alamıyorum diye
bende hediyelerini verdim ama sadece gömleğe baktı kravatı da ikisini de çook beğendi yemek tatlı sohbet derken 8:30 gibi kalktık tophaneye geçtik keyif yapmaya
diğer yaptığım hediyeyi evde açarım dedi
10:30'da eve geçtik ama geçerken bi şimşek bi yağmur dedim millet gül yağdırır sen ise yağmur yağdırıyorsun acayip bir yağmur indi eve gidemiyoruz alt geçitte kaldık
eve geldik heycanla oturdu açtı hediyelerini patiği görünce başladı ağlamaya ikimzde ağlıyoruz o yazdıgım yazıya bende onun ağlamasına
güzel bir geceydi tahmin ettiğim ve düşündüğüm gibi. Rabbim nice yıllara çıkartsın inşallah

yaparız kuzum hele o gün bi gelsindee

önümüzdeki hafta perşembe işte kınam ama ben bu cuma izne çıkıyorum çoooook işim var yinede gelmeye çalışırım topiğe

düğün davettiyemiz kına davettiyemide ekliyorum hemen

kına davettiyemiz

ikiside çok güzelmiş canım ama kınaya ayrı düğüne ayrı davetiye ilk defa görüyorum

canım bu cuma izne çıkıyorum ben dünya kadarda iş var önümüzdeki yani düğün haftası siteye girebilirmiyim bilmiyorum onun için bu hafta yapsak?

bende sizdeniz kızlar düğün ağustos sonu 100 den düştüm yani zaman çok çabuk geçiyo ya şunun surasında ne kaldı ama dahada eksiklerim var

aramıza hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsunnnn

kızlar bana iş yerimde kına gecesi yaptı arkadaşlarım çok eylendim... :) Yedik içtik kına yaktık oooh ohhh :)

ohhh ne güzel olmuşş sanada ön alıştırma işte

geldi çattı he seninde nişan günün hadi hayırlısı olsun kuzum

hoşgeldinnnnn

bende öyle yapıyorum ama sahurda yenilenler çok kilo yapıyo bana onu nasıl engellicem onu bilmiyorum. tok tutucu şeyler yemek lazım sahurda yemek yerine kahvaltı türü yaptığın zamanda ekmek yemek zorun da kalıosun oda kilo yapıyo. aslında 5 i bir yerde çayını duydum birim amirimiz söyledi şimdi . uzman doktor. 5i bir yerde tok tutuo dedi sahurda onu içsem yanındada ekmeksiz bişey ler yesem işe yarar inşallah.

vavv çok güzel olmuşşş ellerine sağlık

bu arada görmek isteyenlere tekrar şu anda dikiliyor olan gelinliğimi,
kına gecemde giyeceğimi vee bugün yeni aldığım kına ayakkabımı ekledim albümüme bkz lütfen

arkadaş değiliz bakamadım ama eminim çok güzeldir canım

haha çok güldüm valla bir sinyal çak sende

çok güzelmişşş canımm

oy nişan dönemim ne kadar heyecanlıydı mutluluklar diliyorum canım

seni çok sitemli görüyorum son günlerde konuşamadık da benim de sağlık sorunlarımdan ilgilenemedim
neyse sıkıntın umarım yakında çözülür.

kızlar önümüzdeki hafta iş için ptesiden çarşambaya antalyadayım. hem ziyaret hem ticaret çok sevindim yawwww

hayırdır inş. rabbim gönlüne göre versin.

Sende mi İst. gelin gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…