- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.141
hoşgeldin kuzummm..ama bizden başka kimsecikler yokk
bende eşimle izliyorum maskeli polattııbende kurtlar vadisi kolik oldum kocam sayesinde maskeli kim
ben kuzey güney delisiyim çok severek izliyorum öle tutkunu olduğum başka bi dizi yok
karadayı seksekler kurtlar vadisi kocamın diziler
çarşamba günü bana kalıyo bi
maşallah egeye :)
bizde eşimle TRT1 HD müptelası olduk 6 mant,ı leyla ile mecnun ,ismail abinin genleri süper kızlar izleyin derim ben
canım nasılsınnn:)))
geçende goodheartım aradı gene açaamdım yaaaa:26::26::26::26::26:
forumdaki herkesi çok özledim sohbeti özledim..
hiiiiiiiiiiiiii
küsmez benim isyanım ..
canım benim resimleri koycam ama format atcaz bilgisayara resim düzenleyicisi bozuk açılmıo atamadım bilgisayara, o yüzden koyamadım aklımda ama unutmadım
sehkerim sen nasıslın
kızlaaaar napıyorsunuz yaaa offf internete telefon harici giremiyorum dolayısıyla buraya uğrayamıyorum, özledim sizi be yaa...Ben iyimiyim diye soracak olanlara daha iyiyim boşanma süreci başladı biraz zor geçiyo ama geçicek inşallah, daha mahkeme olmadı ama karakoldan çağırdılar sanıyorum bu ay sonunda mahkeme olur...girebildiğim zaman süreçten haberdar ederim sizleri...hepsinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi davranın arada dualarınızdan benide geçiriverin buna çok ihtiyacım var...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnkızım sen bana msj atıp sonra niye cvp vermiyosun
gecmıs olsunn goodcum
doktor haklı bu kadr nasıl ıhmal edebıldın canım kasıntı vs olmuyormuydu??
ınsallah bır an once gecer guzelımm
bende gece geç yatmıştım sabahta geç kalktım bi baktım msj atmışın uyku şaşkını cvp yazdım sana:)iş yapıyodummm yavrummm :))
butun evı temızledım yaaa
ohh dıyorum
hafataya cumartesı aksamı arkadaslarım gelecek
cumartesı aksamı onur gececı :)))
bugunde
cam balkon ttakılacak ınsallah sabahtan hallederler aksama kalmasın bu aksamd aonur gececı
günaydın bayanlarrrr
pazar günü doktora gittim
sonuçççç booollll miktarda bakteri çıktııı
doktor kızdı daha önce neden geleden die çünkü 2 3 aydır var bu rahatsızlığım :26:
sonra idrar kültürü istedi yaptırdım 2 3 gün sonra alacam ilaç felan verdi
10 gün sonra tekrardan kontrole gidecem iki sonucu karşılaştıracak bakteriner nelermiş felan filan bişler
dedi anlamadım tabii
ogün tekrardan tahlil yaptıracakmışım sonra tedaviye başlayacak
eğer bu verdiği ilaçlar fayda etmezse tabi:26:
ckızlaaaar napıyorsunuz yaaa offf internete telefon harici giremiyorum dolayısıyla buraya uğrayamıyorum, özledim sizi be yaa...Ben iyimiyim diye soracak olanlara daha iyiyim boşanma süreci başladı biraz zor geçiyo ama geçicek inşallah, daha mahkeme olmadı ama karakoldan çağırdılar sanıyorum bu ay sonunda mahkeme olur...girebildiğim zaman süreçten haberdar ederim sizleri...hepsinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi davranın arada dualarınızdan benide geçiriverin buna çok ihtiyacım var...
günaydın bayanlarrrr
pazar günü doktora gittim
sonuçççç booollll miktarda bakteri çıktııı
doktor kızdı daha önce neden geleden die çünkü 2 3 aydır var bu rahatsızlığım :26:
sonra idrar kültürü istedi yaptırdım 2 3 gün sonra alacam ilaç felan verdi
10 gün sonra tekrardan kontrole gidecem iki sonucu karşılaştıracak bakteriner nelermiş felan filan bişler
dedi anlamadım tabii
ogün tekrardan tahlil yaptıracakmışım sonra tedaviye başlayacak
eğer bu verdiği ilaçlar fayda etmezse tabi:26:
hosgeldın ısyancım
tugceyı arıcaktım cumartesı unuttum pazarda esı evdedır dıye cekındım
daha bassaglıgı dılemedım cok ayıp oldu :S
mouusem sen cumartesı calısmıyormusun, buarada pıjema partısı degıl canım
kalmaya cagırmam kımseyı esım 7de gelıyor sabah eve
akrabada degıller
arkadaslar
caya gelecekler
canım ben zaten boooll miktarda su için biriyimanladım
peynır kesıgı gıbı akıntı oluyor
bıol su ıcmen laızm bıde canım benım onu atman ıcın
saol canım allah razı olsun inşş değildir bakalım ne çıkacak kültürde:18::18:bende gece geç yatmıştım sabahta geç kalktım bi baktım msj atmışın uyku şaşkını cvp yazdım sana:)
kardeşim geldi hafta sonu bizde kaldı ctesi o yardım etti sağolsın yerleri sildi süpürdü
ohhh ctesi pijama partisi var desene
canım geçmiş olsun önemli bişey değildir inşş
c
anım dualarımız seninle..aklımızda hep varsın..Allah yar yardımcın olsun inş...bu kötü günler, en az zararla atlatırsın inş canomm :26::26:
kuzum çok geçmiş olsun..sakın ihmal etme bir daha...bebek olmama faktörü buna bağlı bile olabilir
günaydınn hanımlarrr
canımm ben aradım masatakvimini iyiydi..cuma günü defnedilmiş cenaza..malatyaya gitmiş..kar dolayısı ile 2 gün yol sürmüş
masatakvimini babası yollamamış o yüzden kalmış izmirde..yengesigile gidiyormuş hergün gelen gidene bakıyormuş..
sesi iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?