- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.181
günaydın bayanlarrrr
pazar günü doktora gittim
sonuçççç booollll miktarda bakteri çıktııı
doktor kızdı daha önce neden geleden die çünkü 2 3 aydır var bu rahatsızlığım :26:
sonra idrar kültürü istedi yaptırdım 2 3 gün sonra alacam ilaç felan verdi
10 gün sonra tekrardan kontrole gidecem iki sonucu karşılaştıracak bakteriner nelermiş felan filan bişler
dedi anlamadım tabii
ogün tekrardan tahlil yaptıracakmışım sonra tedaviye başlayacak
eğer bu verdiği ilaçlar fayda etmezse tabi:26:
ohh ohhh süpermiş gerçekten senin ihtyiacın olanda buydu kokoreç dedinde ne canım çekti yaaa eskiden haftada bir kesin giderdik 5 ay olmuştur yemeyeli ...bende cumartesi kuaföre gitti saçımı kestirdim sonra eşimde kızılaya geldi birşeyler yedik gezdik ..pazar günüde annemleri yemeğe aldım pide içi hazırlayıp fırında yaptırdım yanınada mercimek çorbası...owner duymasın birde yanına tahinli kekkızlar dün süperdi eşimle konsere gttikkkkkk bi güzel eglndikkkkkkkkk sonra ordan çflğiğe gttik gece 11 kokorec keyfi yptık saat gec oldu otobüs gecmyoooo neyse binkkkk eve gelene kdr saat 12 olduu çok yorulmuluzzz süperdiii hfta sonu gzeldi
günaydın kk nın gülleri
aman canım ya allah şifa versin dikkat et bunca zaman ne diye ihmal ettin ki....
ohh ohhh süpermiş gerçekten senin ihtyiacın olanda buydu kokoreç dedinde ne canım çekti yaaa eskiden haftada bir kesin giderdik 5 ay olmuştur yemeyeli ...bende cumartesi kuaföre gitti saçımı kestirdim sonra eşimde kızılaya geldi birşeyler yedik gezdik ..pazar günüde annemleri yemeğe aldım pide içi hazırlayıp fırında yaptırdım yanınada mercimek çorbası...owner duymasın birde yanına tahinli kek
isyanım hayırlısı olsun inşş canımm inşş olur ama enazından kendi evine ödersin paranıı
gofretto hayırlı olsun canım botların
eflinan güzel bir hafta sonu geçirmişsin canım
ciltt ohh ne güzel eğlenmişsin kuzumm arada yapmak lazımm
günaydın kk nın gülleri
aman canım ya allah şifa versin dikkat et bunca zaman ne diye ihmal ettin ki....
ohh ohhh süpermiş gerçekten senin ihtyiacın olanda buydu kokoreç dedinde ne canım çekti yaaa eskiden haftada bir kesin giderdik 5 ay olmuştur yemeyeli ...bende cumartesi kuaföre gitti saçımı kestirdim sonra eşimde kızılaya geldi birşeyler yedik gezdik ..pazar günüde annemleri yemeğe aldım pide içi hazırlayıp fırında yaptırdım yanınada mercimek çorbası...owner duymasın birde yanına tahinli kek
zaten ne var ne yok buraya yazıyorum
yanı dostta degıl aradıgım
mesela 1 saat bı kahve ıcebılecegım bırı olsun
ne bılım orgu orelım
bıraz sohbet edelım gıbı
bılemıyorum
fazlamı ıstıyorum
mesela ust kattakı gelın ıle bızım gelın kankalar
hep beraberler
aralarına gırmek ıstmeıyorum ust gelın bırde hasta annesınde sımdılık
kuzenım sevgılısı var aynı ısyerındeyız arkadas grupları farklı gencler ve surkelı dısarıdalar
baska bı kuzenım calısıyor gecelerı gunduz uyuyor
bu kadar ben yalnız kalıyorum ıstesem hepsının yanına gıderım ama
ben benımde bı arkadasım olsun ıstıyorum
bu hafta yukarıdakıde yoktu
yoksa bı kahve fılan ıcıyoduk 1 saat sonra kımse kımseye emgel olmadan evıne cıkıyordu
benım tum vaktım kayınvalıdem vbe annemle
onların arkadaslarıyla gecıyor
esım sana bebek yapacagım onunla oyna dıyor
ama sen egeyde elını kolunu sallaya sallaya bakıyorsun dıyor nasıl olursa canın sıkılıyor anlamıyorum dıyıor
sanırım benı anlamıyo
anlıyorum canım o eksiklik bendede var. daha yan komşumu tanımıyorum düşün yani. e hafta içi çalışıyoruz ctesi eşim 5 gibi geliyo o gelene kadar ben temizlik yapıyorum ama bazen dışarı çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum çünkü uğrayabileceğim yerler kısıtlı. canım sıkkın olduğunda arayabileceğim bir dostum yok.
bunlar sıkıntılı şeyler.
ayırca can sıkkın diye cocukmu yapılır kızımsen bayapı hamaratsın bide kimse yok aman devirip yatıyım demiyorsun
Sağol canım, daha güzelleri senin olsun :)
Derimod dan aldım, 180 tl
dostum diyebileceğin 1 - 2 kişi oluyor en fazla, ama insanlar öyle olmuşki kıskançlık hep bi çıkarcılık kimseye güvenemiyorsun,
derdini anlatıyorsun arkadan dedikodunu yapıyorlar, dalga geçiyorlar.
şurda tanımadığımız insanlara içimizi döküp tarafsız eğri ye eğri doğruya doğru fikir alıyoruz ya en güzel aslında Eflinamcım.
Allah arkadaşın dostunda hayırlısını versin.
Evlenince daha iyi anlayacaksın ki, en yakın dostun annen kardeşlerin, karşılıksız ve çıkarsız seni düşünen sana laf söyletmeye bi onlar oluyor.
ısyancım harıka olmuss olursa tokıler
hangı tokıler bunlar bıtmısı gostersene bıze lınk falan fılan,
ınsallah olur ve cıkar canımm
elıfnam elbette anlamıstım saka yaptıgını cnaım
ama cok yalnızım ya
ben kasınıyormuyum
esım kendıne ugras bul dıyor hep temızlık yapıyorsun hep bı yer duzeltıyorsun tek basıma oturamıyorumkı
gecelerı degıl cumartesı gunduzlerı bırıyle sohbet etmek ıstıyorum
esım bende hafat ıcı gunduz sen yokken evdeyım dıyor
ama o uyuyor :S
babamların yanına gıdıyor zaman gecırıyor ben sıkılıyorum
neyse ataklar abasladım
kendıme sıkı fıkı arkadas edınmem gerek
kalplerarası bende kestırıp boyatmalıyım
beyaz saclarım var resmen on ayırdıgım cızgıde
bıde yırpandı sac :)
cıtl daha varmıs yaa
canım 180 tl iyi imiş bende bakacağım ama benim çalıştığım yer sanayi sitesi yani merkesden uzak
hani iş çıkışı ha deyince gidip mağaza bakma şansım yok maalesef
ben h.içi bir yere gitmem çünkü dönüş sorun oluyor ev iş -iş ev modundayımdır
güle güle kullan canım bende bakıcam inşaallah bu h.sonu
canım çooook haklısın zxaten benim tek dostum annem ve ablamdır hayatta
tamam 11-12 senelik arkadaşlarım var ama kız nişanıma gelmedi işte anlatmıştım burda ben herşeyine gittim doğum yaptı hastaneye çiçekle gittim düşün evine,düğününe,kınasına bunları sölemiyorum bile ama kız gelmedi ve o gün bugündür çoook soğudum ondan kehren konuşuyorum anladım dost olmadığını ve nişandan 4 gün sonra arıyor beni bende sopğuk konuştum ve nişandan 1 hafta önce aradı ve bir daha aramadı düşün normalde kendi derdi olduğunda hergün arar ben işte olmama rağmen tuvalete girerim onu dinlemek için ama demekki insnaalra çook güvenmiceksin
canım haklısın insan konuşmak,dertleşmek istiyor ama işte o kişiyi bulmak çok öenmli
mesela benim ablamın oturdğu yer site ve ablam çok sıcak kanlıdır 26 katlı bir bina düşün ve her katta 4 daire var
ama kız bir türlü bir arkadaş edinemedi mevületler yaptı tanışmak için,günlere girdi,kuran günlerine girdi yok olmadı
derken şimdi diyorki 2 çocuğum bana yetyor onunda dili çook yandı komşudan dolayı
komşu falan istemiyorum diyor
zaman çok tuhaf olmuş canım diyorsun canın çıksın diyorlar
herşeyini anlatıyorsun bir bakıyorsun hoppp karşında anlattıkların
yengen,annen,,eski komşular falan vadrı seninde onlara girşsen biraz
isyannnnnnn canım inşaallah hayırlısı olur çok sevindim vallahi olursa heber verde beraber sevinelimmmmmmmmm
benim saçımdada aşırı kırık vardı ay bu kuaförlere çok gülüyorum gittim saç kestirmeye boyanda gelmiş dedi adam zuhahahah ben hayatım boyunca saçıma hiç boya sürmedim diince adam bi kaç renge büründü ay alem bunlarda genelde saçını boyayalım baskısını yaparlardı bu hepsinden komik geldi boyasız saçıma boyan gelmiş dipler çıkmış dedihahahah hadi beni saçım 2 ton açık koyu doğalı ama o kadarda değil
canım sıkılıyor cunku evde tekken egeyı salona almıs oluyorum cızgı fılm ızlıyor
ızlıyemıyorum
egenın odasına gıtsem sarmıyor
mutfakta oturamıyorum
busefer bıseyler yapmaya calısıyorum
evet ben soyluyorum yok detaycıyım ama pratık degılım
o cumartesı temızlıgıne 11de basladım galıba
4 cok gec bıtmesı ıcın
eşim uyuo bende çaktırmadan geldim, her an çıkabilirm kızlar
herkese günaydınnn
canım 180 tl iyi imiş bende bakacağım ama benim çalıştığım yer sanayi sitesi yani merkesden uzak
hani iş çıkışı ha deyince gidip mağaza bakma şansım yok maalesef
ben h.içi bir yere gitmem çünkü dönüş sorun oluyor ev iş -iş ev modundayımdır
güle güle kullan canım bende bakıcam inşaallah bu h.sonu
canım çooook haklısın zxaten benim tek dostum annem ve ablamdır hayatta
tamam 11-12 senelik arkadaşlarım var ama kız nişanıma gelmedi işte anlatmıştım burda ben herşeyine gittim doğum yaptı hastaneye çiçekle gittim düşün evine,düğününe,kınasına bunları sölemiyorum bile ama kız gelmedi ve o gün bugündür çoook soğudum ondan kehren konuşuyorum anladım dost olmadığını ve nişandan 4 gün sonra arıyor beni bende sopğuk konuştum ve nişandan 1 hafta önce aradı ve bir daha aramadı düşün normalde kendi derdi olduğunda hergün arar ben işte olmama rağmen tuvalete girerim onu dinlemek için ama demekki insnaalra çook güvenmiceksin
canım haklısın insan konuşmak,dertleşmek istiyor ama işte o kişiyi bulmak çok öenmli
mesela benim ablamın oturdğu yer site ve ablam çok sıcak kanlıdır 26 katlı bir bina düşün ve her katta 4 daire var
ama kız bir türlü bir arkadaş edinemedi mevületler yaptı tanışmak için,günlere girdi,kuran günlerine girdi yok olmadı
derken şimdi diyorki 2 çocuğum bana yetyor onunda dili çook yandı komşudan dolayı
komşu falan istemiyorum diyor
zaman çok tuhaf olmuş canım diyorsun canın çıksın diyorlar
herşeyini anlatıyorsun bir bakıyorsun hoppp karşında anlattıkların
yengen,annen,,eski komşular falan vadrı seninde onlara girşsen biraz
isyannnnnnn canım inşaallah hayırlısı olur çok sevindim vallahi olursa heber verde beraber sevinelimmmmmmmmm
herkese günaydınnn
herkese günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?