Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
cumartesıyı anlatayımm

kacta kalktım bılmem
ne var ne yok ortu sılkeledım
egeyı anneme sattım
evı supurdum
tum mobılyaları sıldım
dolap ıclerını sıldım
yerlerı elle sıldım
tuvalet banyoyu yıkadım
camasır katladım
camasır serdım
ortalıkta bır lokma bısey yoktu fazlalık
balkon yıkadım vs banyo oldum saat 4 oldu
anneme gıttım egeyı almaya bı kahve ıctım mısaıfr vardı 6.30 eve dondum
yemek hazırlamaya basladım esım geldı
eskı ev sahıbı esımı aradı
oraya gıttı
ege uyudu
esımı bekledım esım geldı tv ızledık
gece gec uyuduk sabah kalktık egeye kahvaltı bıze kahvaltı egeyle oyun
babama yemek hazırladım ındırdım
esım ıse gıdecegı ıcın yemek hazırladım
esım gıttı evı topladım tum oyuncaklar her yerde ıdı
evı supurudm
egeyı banyo yaptım
egenın tırnaklarını kestım
mısır patlattım
cıps yedık
ege uyudu
dus aldım
bos bos saatlerce oturdum :S

yanı kımse olmayınca kendımı ıse verıyorum bos bos oturdum dedıgıme bakmayın camasır katladım
yer kuruladım
nevreısmd egıstım
egenın odasını aadam ettım :S
balkon sıldım :S
camasır serdım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kk nın gülleri

aman canım ya allah şifa versin dikkat et bunca zaman ne diye ihmal ettin ki....
ohh ohhh süpermiş gerçekten senin ihtyiacın olanda buydu kokoreç dedinde ne canım çekti yaaa eskiden haftada bir kesin giderdik 5 ay olmuştur yemeyeli ...bende cumartesi kuaföre gitti saçımı kestirdim sonra eşimde kızılaya geldi birşeyler yedik gezdik ..pazar günüde annemleri yemeğe aldım pide içi hazırlayıp fırında yaptırdım yanınada mercimek çorbası...owner duymasın birde yanına tahinli kek

ne bilim canım en fazla üşütmüşümdür die düşündüm inşş geçer kuzum bakalım ilaçlara başladım

valla öle goodcumm ya ilk defa gttim süper ötesi sevval samdımüthiştiiii bi baktım kaptırmısım kendimiii

yenidendoğdummm hayır şubatın 15 i

isyancım inş. çıkar kendi evin olur en azından

ewt cnm ya süper olduuuuuuuu ailece hep sıkı içinde büyüdüm öle heryere gtmedimmmmmm süperdiiiiiiii.... nişanlı iken sevgiliyekn giderdik evliyken ilk defa böle dışarı çıktıkk öncesi gezmyoduk zatennnn evdeydik heppp

kalplerarası bende kestırıp boyatmalıyım
beyaz saclarım var resmen on ayırdıgım cızgıde
bıde yırpandı sac :)

cıtl daha varmıs yaa

anlıyorum canım o eksiklik bendede var. daha yan komşumu tanımıyorum düşün yani. e hafta içi çalışıyoruz ctesi eşim 5 gibi geliyo o gelene kadar ben temizlik yapıyorum ama bazen dışarı çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum çünkü uğrayabileceğim yerler kısıtlı. canım sıkkın olduğunda arayabileceğim bir dostum yok.
bunlar sıkıntılı şeyler.
ayırca can sıkkın diye cocukmu yapılır kızım sen bayapı hamaratsın bide kimse yok aman devirip yatıyım demiyorsun

canım sıkılıyor cunku evde tekken egeyı salona almıs oluyorum cızgı fılm ızlıyor
ızlıyemıyorum
egenın odasına gıtsem sarmıyor
mutfakta oturamıyorum
busefer bıseyler yapmaya calısıyorum
evet ben soyluyorum yok detaycıyım ama pratık degılım
o cumartesı temızlıgıne 11de basladım galıba
4 cok gec bıtmesı ıcın

Sağol canım, daha güzelleri senin olsun :)
Derimod dan aldım, 180 tl

canım 180 tl iyi imiş bende bakacağım ama benim çalıştığım yer sanayi sitesi yani merkesden uzak
hani iş çıkışı ha deyince gidip mağaza bakma şansım yok maalesef
ben h.içi bir yere gitmem çünkü dönüş sorun oluyor ev iş -iş ev modundayımdır
güle güle kullan canım bende bakıcam inşaallah bu h.sonu

canım çooook haklısın zxaten benim tek dostum annem ve ablamdır hayatta
tamam 11-12 senelik arkadaşlarım var ama kız nişanıma gelmedi işte anlatmıştım burda ben herşeyine gittim doğum yaptı hastaneye çiçekle gittim düşün evine,düğününe,kınasına bunları sölemiyorum bile ama kız gelmedi ve o gün bugündür çoook soğudum ondan kehren konuşuyorum anladım dost olmadığını ve nişandan 4 gün sonra arıyor beni bende sopğuk konuştum ve nişandan 1 hafta önce aradı ve bir daha aramadı düşün normalde kendi derdi olduğunda hergün arar ben işte olmama rağmen tuvalete girerim onu dinlemek için ama demekki insnaalra çook güvenmiceksin

canım haklısın insan konuşmak,dertleşmek istiyor ama işte o kişiyi bulmak çok öenmli
mesela benim ablamın oturdğu yer site ve ablam çok sıcak kanlıdır 26 katlı bir bina düşün ve her katta 4 daire var
ama kız bir türlü bir arkadaş edinemedi mevületler yaptı tanışmak için,günlere girdi,kuran günlerine girdi yok olmadı
derken şimdi diyorki 2 çocuğum bana yetyor onunda dili çook yandı komşudan dolayı
komşu falan istemiyorum diyor
zaman çok tuhaf olmuş canım diyorsun canın çıksın diyorlar
herşeyini anlatıyorsun bir bakıyorsun hoppp karşında anlattıkların

yengen,annen,,eski komşular falan vadrı seninde onlara girşsen biraz

isyannnnnnn canım inşaallah hayırlısı olur çok sevindim vallahi olursa heber verde beraber sevinelimmmmmmmmm

kalplerarası bende kestırıp boyatmalıyım
beyaz saclarım var resmen on ayırdıgım cızgıde
bıde yırpandı sac :)

cıtl daha varmıs yaa

benim saçımdada aşırı kırık vardı ay bu kuaförlere çok gülüyorum gittim saç kestirmeye boyanda gelmiş dedi adam zuhahahah ben hayatım boyunca saçıma hiç boya sürmedim diince adam bi kaç renge büründü ay alem bunlarda genelde saçını boyayalım baskısını yaparlardı bu hepsinden komik geldi boyasız saçıma boyan gelmiş dipler çıkmış dedi hahahah hadi beni saçım 2 ton açık koyu doğalı ama o kadarda değil

aynen oyle canım
ıste ama ıkı cocuk ıble olsa korkarım sıkılacagım
bırde bu bız hakketten dısarı cvıkmıyoruz ben oyle dıyınce bana kızıyorlar ama pazar gunue sım aksama kadar evdeydı ve gene ıckmadık
ne zaman gezmeye gıdıcekmısınız bılıyormusunuz
bu hafat sonu gece calısacak olmazmıs
hafatay cumartesı arkadaslarımı cagırırım dıyor
sonrakı hafta dıyor
3.hafta
kı muhtemelen egeın dogum gunune gelecek :S
sonra 5 hafat daha beklekı kocan hafta sonu evde olsunda cık bı gez hava al
resmen ıse gelmek sosyallık benım ıcın

adamın yerınde olmak ıstemezdım :))) yanıı
bende kestırıyorum ama ıkı uc parmak :S
hep aynı model
ay sıkıldım kendımden

gezmeye gıtmedıgımız ıcın
veya bır yere anneler dısında
evde daha cok sıkıldıgımı dusunuyorum...

bırde aglasam tam olacak :)))

MAŞALLAH kuzum sen baya hamaratsın, ben kimse olmayınca gri eşfomanlarımı çekip devrilip yatıom valla :)

değer verdiğin arkadaşlarından değer görmek istiyorsun haklı olarak, bu nişan düğün olaylarının iyi yanı insanların iç yüzünü görüyorsun canım

benimde hiç arkadaşım dostum kalmadı yahuuu...pehhh

bu hafta sonu lise arkadaşlarıma günüm varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…