- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.161
herkese hayırlı haftalar olsun hatunlarrrrrrrr
hafta sonum çok güzel geçti elhamdülillah
c.tesi günü nişanlımın üniversiteden arkadaşının evine gittik eşi ile tanıştım
1,5 yalşında bebekleri var dünya tatlısı maaşallah
aman bir yağmur yerden gökten mübarek nişanlımı bekledim durakta trafik varmış bir ıslandım sormayın
evde biraz ısındıktan sonra bostancı sahilde çınaraltı mangalbaşı diye bir yer varmış ben gitmemiştim hiç oraya gittik 4 kişiş
mangalı masnın ortasına koymuşlar kendin pişir kendin ye amannn bir yedim vallahi 1,5 ekmek yemişimdir ekmekleri kızartttım yedim
nişanlım diyorki ne oldu sana yemesdin sen fazla
sonra tekrar eve geçtik sohbet gırgır derken beni eve bıraktılar çook güzeldi
pazar günü bütün gün evde elimde kumanda battaniye altıbndan çıkmadın sadace wc ye kalktım birde atıştırmak için
babam diyoki şişçeksin yata yata valla bir güzeldi özlemişim ne zmaandır yapmadım böyler bişi
sabahtan akşama kadar yatak içinde debelendim vallahi
Günaydın canımherkese hayırlı haftalar olsun hatunlarrrrrrrr
hafta sonum çok güzel geçti elhamdülillah
c.tesi günü nişanlımın üniversiteden arkadaşının evine gittik eşi ile tanıştım
1,5 yalşında bebekleri var dünya tatlısı maaşallah
aman bir yağmur yerden gökten mübarek nişanlımı bekledim durakta trafik varmış bir ıslandım sormayın
evde biraz ısındıktan sonra bostancı sahilde çınaraltı mangalbaşı diye bir yer varmış ben gitmemiştim hiç oraya gittik 4 kişiş
mangalı masnın ortasına koymuşlar kendin pişir kendin ye amannn bir yedim vallahi 1,5 ekmek yemişimdir ekmekleri kızartttım yedim
nişanlım diyorki ne oldu sana yemesdin sen fazla
sonra tekrar eve geçtik sohbet gırgır derken beni eve bıraktılar çook güzeldi
pazar günü bütün gün evde elimde kumanda battaniye altıbndan çıkmadın sadace wc ye kalktım birde atıştırmak için
babam diyoki şişçeksin yata yata valla bir güzeldi özlemişim ne zmaandır yapmadım böyler bişi
sabahtan akşama kadar yatak içinde debelendim vallahi
maşallah kuzum süper geçmiş haftasonun.
Bot bakmaya gittin mi ? Mağazalr indirime girdi ya çok zor numara ve model bulmak.
Benimde ihtiyacım vardı bahsetmiştim aldım hafta sonu, sen naptın alabildinmi ?
evet güzeldi çok şükürler olsun
yok canım bakamadım çizme falan fırsatım olmadı bir türlü
sen almışsın güle güle kullan
nerden aldın ve kaça sorması ayıptır
darısı bana inşaallah
günaydın canım
vallahı ben gene sana ımrendımmm
bende cumartesı aksamı lıseden bı ark aradım
oda yalnız benım gıbı ama geen 2 kısı ıle sık gorusuyor dedımkı cıldırıcam
kımse yok yapayalnız kalıyorum gunduzde gecede calısıyorusdn neden sıkılıyosun fılan dedıkte bende oyleyım derdımı payklasabıldıgım kımse yok bana gel sıkıldıkca dedı 1 saat degılde ıste evden cıktın duragga yurudun sonra ındın onun eve yurun 1 saatlıkb ı mesafe
bakalım bı musaıt zamanda onu ve dıger 2 lıse ark kahvaltıya cagıracagım
buarada ben nısanlıyken hıc dınlemezdım annems ureklı ıse kostururdu benı :)
pazar guu bende mıskınlık yaptım
eflinammm ne güzel bir hafta sonu olmuş...off bizde nişanlı iken çok gezerdikkk
cumertesi işe geldim 11'de..saat 13:30'da çıktım..ankaradan kuzenin gelmiş..anneme gelcekmiş..çıktım anneme gitim yengem kuzenler akşama kadar oturduk güzeldi..akşam kvalide yemepe davet etti..barbekü yapacakmış oraya gitik..saat 21:30'da kalktık..eşimin küçğk kardeşide bize geldi..saat 1'e kadar film izledik..sonra eşimle kardeşi iş yaptılar...ikiside bilg mühendisi olunda kardeşi eşime yardım etti..gece 4'te yattık..sabah 11'de kalktıkk..
kahvaltı yaptık..
konyada toki ev yaptı...9.katlar ve zemin katlar kuraya kalmış..2 bin nakit veriyorsun kuraya giriyorsun..çıkarsa mayısta oturup ayda 700 taksit ödüosun 10 yıl...başvuracak gibiyiz
eğer çıkmazsa 2 bini tekrar hesabına aktarıye orlarmış
cumertesi işe geldim 11'de..saat 13:30'da çıktım..ankaradan kuzenin gelmiş..anneme gelcekmiş..çıktım anneme gitim yengem kuzenler akşama kadar oturduk güzeldi..akşam kvalide yemepe davet etti..barbekü yapacakmış oraya gitik..saat 21:30'da kalktık..eşimin küçğk kardeşide bize geldi..saat 1'e kadar film izledik..sonra eşimle kardeşi iş yaptılar...ikiside bilg mühendisi olunda kardeşi eşime yardım etti..gece 4'te yattık..sabah 11'de kalktıkk..
kahvaltı yaptık..
konyada toki ev yaptı...9.katlar ve zemin katlar kuraya kalmış..2 bin nakit veriyorsun kuraya giriyorsun..çıkarsa mayısta oturup ayda 700 taksit ödüosun 10 yıl...başvuracak gibiyiz
eğer çıkmazsa 2 bini tekrar hesabına aktarıyorlarmış
kuzum bende normalde çok hareketli bir yaşamım yok
bir kere konu olmuştuda sen mi sormuştun birisi sormuştu akşamları kısır döngü hep aynı dite
bende tiye aldım o yazdıklarım gerçek değildi
dedim ya sinema,kayak,tiyatro,tatiller falan takıldım sadece komiklik olsun diyte
kuzym aslında bende senin gibiyim dostum diyebileceğim kimsem yok
arkadaş çook ama sırrını verebileceğin dertleşebileceğim dostum yok
hep üstün körü arkadaşlıklar
bende elimden geldiği kadar işte birşeyler yapmaya çaılışıyorum
sen nişanlı iken annen seni hep çalıştırdı mı orayı anlamadım kuzum
yok kuzucum çalışmıyorum. gelsin işte arkadaşların ne zamandır istiyodun davet edemiyorum falan diyodun senin iççinde değişiklik olur ne güzelhosgeldın ısyancım
tugceyı arıcaktım cumartesı unuttum pazarda esı evdedır dıye cekındım
daha bassaglıgı dılemedım cok ayıp oldu :S
mouusem sen cumartesı calısmıyormusun, buarada pıjema partısı degıl canım
kalmaya cagırmam kımseyı esım 7de gelıyor sabah eve
akrabada degıller
arkadaslar
caya gelecekler
kahvaltı yaptık..
eğer çıkmazsa 2 bini tekrar hesabına aktarıyorlarmış
beni ara msj at ne bilim whatsapp dn msj at tangodan sesli görüşelimısyancım harıka olmuss olursa tokıler
hangı tokıler bunlar bıtmısı gostersene bıze lınk falan fılan,
ınsallah olur ve cıkar canımm
elıfnam elbette anlamıstım saka yaptıgını cnaım
ama cok yalnızım ya
ben kasınıyormuyum
esım kendıne ugras bul dıyor hep temızlık yapıyorsun hep bı yer duzeltıyorsun tek basıma oturamıyorumkı
gecelerı degıl cumartesı gunduzlerı bırıyle sohbet etmek ıstıyorum
esım bende hafat ıcı gunduz sen yokken evdeyım dıyor
ama o uyuyor :S
babamların yanına gıdıyor zaman gecırıyor ben sıkılıyorum
neyse ataklar abasladım
kendıme sıkı fıkı arkadas edınmem gerek
ısyancım harıka olmuss olursa tokıler
hangı tokıler bunlar bıtmısı gostersene bıze lınk falan fılan,
ınsallah olur ve cıkar canımm
elıfnam elbette anlamıstım saka yaptıgını cnaım
ama cok yalnızım ya
ben kasınıyormuyum
esım kendıne ugras bul dıyor hep temızlık yapıyorsun hep bı yer duzeltıyorsun tek basıma oturamıyorumkı
gecelerı degıl cumartesı gunduzlerı bırıyle sohbet etmek ıstıyorum
esım bende hafat ıcı gunduz sen yokken evdeyım dıyor
ama o uyuyor :S
babamların yanına gıdıyor zaman gecırıyor ben sıkılıyorum
neyse ataklar abasladım
kendıme sıkı fıkı arkadas edınmem gerek
yok kuzucum çalışmıyorum. gelsin işte arkadaşların ne zamandır istiyodun davet edemiyorum falan diyodun senin iççinde değişiklik olur ne güzel
ayyy inşş hayırrlısı olur canım toki den ev almak cidden çok avantajlı oluyo rabbim hayırlsını versin inşşş
bence çok iyi hemen başvuurn derimmm
beni ara msj at ne bilim whatsapp dn msj at tangodan sesli görüşelimbana hepsi uyar. sen dertleşmek iste yeter ki
isyanım hayırlısı olsun inşş canımm inşş olur ama enazından kendi evine ödersin paranıı
gofretto hayırlı olsun canım botların
eflinan güzel bir hafta sonu geçirmişsin canım
ciltt ohh ne güzel eğlenmişsin kuzumm arada yapmak lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?