Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

maşallah kuzum süper geçmiş haftasonun.
Bot bakmaya gittin mi ? mağazalr indirime girdi ya çok zor numara ve model bulmak.
Benimde ihtiyacım vardı bahsetmiştim aldım hafta sonu, sen naptın alabildinmi ?

Günaydın canım
vallahı ben gene sana ımrendımmm
bende cumartesı aksamı lıseden bı ark aradım
oda yalnız benım gıbı ama geen 2 kısı ıle sık gorusuyor dedımkı cıldırıcam
kımse yok yapayalnız kalıyorum gunduzde gecede calısıyorusdn neden sıkılıyosun fılan dedıkte bende oyleyım derdımı payklasabıldıgım kımse yok bana gel sıkıldıkca dedı 1 saat degılde ıste evden cıktın duragga yurudun sonra ındın onun eve yurun 1 saatlıkb ı mesafe
bakalım bı musaıt zamanda onu ve dıger 2 lıse ark kahvaltıya cagıracagım
buarada ben nısanlıyken hıc dınlemezdım annems ureklı ıse kostururdu benı :)
pazar guu bende mıskınlık yaptım

kızlar dün süperdi eşimle konsere gttikkkkkk bi güzel eglndikkkkkkkkk sonra ordan çflğiğe gttik gece 11 kokorec keyfi yptık saat gec oldu otobüs gecmyoooo neyse binkkkk eve gelene kdr saat 12 olduu çok yorulmuluzzz süperdiii hfta sonu gzeldi

maşallah kuzum süper geçmiş haftasonun.
Bot bakmaya gittin mi ? Mağazalr indirime girdi ya çok zor numara ve model bulmak.
Benimde ihtiyacım vardı bahsetmiştim aldım hafta sonu, sen naptın alabildinmi ?

evet güzeldi çok şükürler olsun
yok canım bakamadım çizme falan fırsatım olmadı bir türlü

sen almışsın güle güle kullan
nerden aldın ve kaça sorması ayıptır
darısı bana inşaallah

eflinammm ne güzel bir hafta sonu olmuş...off bizde nişanlı iken çok gezerdikkk

cumertesi işe geldim 11'de..saat 13:30'da çıktım..ankaradan kuzenin gelmiş..anneme gelcekmiş..çıktım anneme gitim yengem kuzenler akşama kadar oturduk güzeldi..akşam kvalide yemepe davet etti..barbekü yapacakmış oraya gitik..saat 21:30'da kalktık..eşimin küçğk kardeşide bize geldi..saat 1'e kadar film izledik..sonra eşimle kardeşi iş yaptılar...ikiside bilg mühendisi olunda kardeşi eşime yardım etti..gece 4'te yattık..sabah 11'de kalktıkk..
kahvaltı yaptık..
konyada toki ev yaptı...9.katlar ve zemin katlar kuraya kalmış..2 bin nakit veriyorsun kuraya giriyorsun..çıkarsa mayısta oturup ayda 700 taksit ödüosun 10 yıl...başvuracak gibiyiz
eğer çıkmazsa 2 bini tekrar hesabına aktarıyorlarmış

Sağol canım, daha güzelleri senin olsun :)
Derimod dan aldım, 180 tl

kuzum bende normalde çok hareketli bir yaşamım yok
bir kere konu olmuştuda sen mi sormuştun birisi sormuştu akşamları kısır döngü hep aynı dite
bende tiye aldım o yazdıklarım gerçek değildi
dedim ya sinema,kayak,tiyatro,tatiller falan takıldım sadece komiklik olsun diyte

kuzym aslında bende senin gibiyim dostum diyebileceğim kimsem yok
arkadaş çook ama sırrını verebileceğin dertleşebileceğim dostum yok
hep üstün körü arkadaşlıklar
bende elimden geldiği kadar işte birşeyler yapmaya çaılışıyorum
sen nişanlı iken annen seni hep çalıştırdı mı orayı anlamadım kuzum

Ne güzel bi imkan olmuş sizin içinde canım, rabbim hayırlısını nasip etsin. Kira öder gibi eviniz olur süper.

bence çok iyi hemen başvuurn derimmm

dostum diyebileceğin 1 - 2 kişi oluyor en fazla, ama insanlar öyle olmuşki kıskançlık hep bi çıkarcılık kimseye güvenemiyorsun,
derdini anlatıyorsun arkadan dedikodunu yapıyorlar, dalga geçiyorlar.
şurda tanımadığımız insanlara içimizi döküp tarafsız eğri ye eğri doğruya doğru fikir alıyoruz ya en güzel aslında Eflinamcım.
Allah arkadaşın dostunda hayırlısını versin.
Evlenince daha iyi anlayacaksın ki, en yakın dostun annen kardeşlerin, karşılıksız ve çıkarsız seni düşünen sana laf söyletmeye bi onlar oluyor.

ısyancım harıka olmuss olursa tokıler
hangı tokıler bunlar bıtmısı gostersene bıze lınk falan fılan,
ınsallah olur ve cıkar canımm

elıfnam elbette anlamıstım saka yaptıgını cnaım
ama cok yalnızım ya
ben kasınıyormuyum
esım kendıne ugras bul dıyor hep temızlık yapıyorsun hep bı yer duzeltıyorsun tek basıma oturamıyorumkı
gecelerı degıl cumartesı gunduzlerı bırıyle sohbet etmek ıstıyorum
esım bende hafat ıcı gunduz sen yokken evdeyım dıyor
ama o uyuyor :S
babamların yanına gıdıyor zaman gecırıyor ben sıkılıyorum
neyse ataklar abasladım
kendıme sıkı fıkı arkadas edınmem gerek

yok kuzucum çalışmıyorum. gelsin işte arkadaşların ne zamandır istiyodun davet edemiyorum falan diyodun senin iççinde değişiklik olur ne güzel

ayyy inşş hayırrlısı olur canım toki den ev almak cidden çok avantajlı oluyo rabbim hayırlsını versin inşşş

cıtl yarın ısten ayrılıyorsun dımııı :)
barı cumartesı calısması olmayan bır ıs ara derım sana ben

beni ara msj at ne bilim whatsapp dn msj at tangodan sesli görüşelim bana hepsi uyar. sen dertleşmek iste yeter ki

isyanım hayırlısı olsun inşş canımm inşş olur ama enazından kendi evine ödersin paranıı
gofretto hayırlı olsun canım botların
eflinan güzel bir hafta sonu geçirmişsin canım
ciltt ohh ne güzel eğlenmişsin kuzumm arada yapmak lazımm

bence çok iyi hemen başvuurn derimmm

bavuracağızda bakalım çıkcakmı...eşimin öksüz olması bizim için bir avantaj bu durumda..
inş çıkar kızlar yaaa..
yenidenoğdum foto bulamadım kuzum yaa
ama salon camları yere kadat..diğer odalar düz...3+1 ve 2+1 şeklinde..şansına hangisi çıkarsa

beni ara msj at ne bilim whatsapp dn msj at tangodan sesli görüşelim bana hepsi uyar. sen dertleşmek iste yeter ki

zaten ne var ne yok buraya yazıyorum
yanı dostta degıl aradıgım
mesela 1 saat bı kahve ıcebılecegım bırı olsun
ne bılım orgu orelım
bıraz sohbet edelım gıbı
bılemıyorum
fazlamı ıstıyorum
mesela ust kattakı gelın ıle bızım gelın kankalar
hep beraberler
aralarına gırmek ıstmeıyorum ust gelın bırde hasta annesınde sımdılık
kuzenım sevgılısı var aynı ısyerındeyız arkadas grupları farklı gencler ve surkelı dısarıdalar
baska bı kuzenım calısıyor gecelerı gunduz uyuyor
bu kadar ben yalnız kalıyorum ıstesem hepsının yanına gıderım ama
ben benımde bı arkadasım olsun ıstıyorum
bu hafta yukarıdakıde yoktu
yoksa bı kahve fılan ıcıyoduk 1 saat sonra kımse kımseye emgel olmadan evıne cıkıyordu
benım tum vaktım kayınvalıdem vbe annemle
onların arkadaslarıyla gecıyor

esım sana bebek yapacagım onunla oyna dıyor
ama sen egeyde elını kolunu sallaya sallaya bakıyorsun dıyor nasıl olursa canın sıkılıyor anlamıyorum dıyıor
sanırım benı anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…