Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ISYAN SANA dememıstıkk
bunlarda gecerın oturma odasındakı orta sehpa cok fazla oaraya dedık bız sana ne oluyor

aynen benim evv
Aslında benim giriğim büyük ama orayada olmazkii
Zaten kullanmadığım için pek dert etmiyorum
sen kullanıyosun dimi kuzumm

aynen benim evv
Aslında benim giriğim büyük ama orayada olmazkii
Zaten kullanmadığım için pek dert etmiyorum
sen kullanıyosun dimi kuzumm

sehpa konusunu sen bana yazdın demi kuzum..yenidendoğdum bunlardageçere dedik dedideee hatlar karıştı fena

misafie geldikçe kullanıyorum ama bu seferde servis yapamıoru..insanların bacaklarından diğer tarafa geçemiyorumm..

seninki gördüğüm kadarıyla yine küçük kuzumm benimki hantal gibii
Bide öyle bir ağırkii
Evet ama bende yenidendoğdumdan okuduğum için yazmıştımm

benım hanımefendı cızgımden kaydırmayın
bunlardagecerıme dedım ben
goodcumnda bende yenıdendogduma katılıyorum dedı
sen nereden cıktın ben onu anlamadım
hayırr goodcumda sana dedıyse hatlar karıstı galıba bulayımmı mesjaları?

Bul bul işin yok galiba seninnn

seninki gördüğüm kadarıyla yine küçük kuzumm benimki hantal gibii
Bide öyle bir ağırkii
Evet ama bende yenidendoğdumdan okuduğum için yazmıştımm

kuzum evet benimki hafif..bende diyorum onu antreyemi koycam girişe...salondan yükü kalkar hem

cnmdeki semiks kocaana artıkbuna bi dur demeli kaynanana mousenin dediği gibi oğlumu nekdr yolsam kardır düşüncesinde kadınnnn sen her ay kocana deki birikim için maaşından bana 1500 birikim için koyarım geri kalanı borçlarımızı tek tek defter tutalım geriye kalan borçlarımıza kardeşine artık annengil yardım etsin başka çocuklalrı yok hem kendi çalışabilir senin çocuğun olck dee ev için hem çoucğumuz için her ay bana ver deee kira ve borçları ödeyelimde ama kardeşin artık annengil baksın de yeter bu kdr de senin çocuğun olck deeeee al kocandannn paralarıııı almazsannn üçer beşer ucarrrr o paraaaaa bak ben alıyorum hepsiniiiii vermez ailesine hemmm hemde veremezzzz paarcıklar bendeeeeee el yolacağını kocanı sen yol cocuğumuzun geleceği 1500 her ay bana verecekjsindeeee

Evet canim tespitlerin cok dogru bu aksam hepsini birbir konusacam ama bu sen bana maas kartini ver ben daha idareliyim fikri guzel yapmaz biliyorum ama demek bile beni biraz rahatlatir...
Neyse kizlar icim iyice daraldi ne olur bu kocamin ailesine vicdan dusunce versin rabbim
ben simdi pazara gidiyorum biraz kafam dagilir belki opuyorum hepinizi

sen isyanım küçükmü felan dedin
sonra altınada sehpaya gerek yok gibi bişi yazdn
bende isyana dedin sandım hemencik sohbete katıldımm
Arayı ben karıştırdım galibee

Bul bul işin yok galiba seninnn

kuzum evet benimki hafif..bende diyorum onu antreyemi koycam girişe...salondan yükü kalkar hem

ne renk? sehpan

buldumda
en bastan karısmıs ortalık ben bunlarda gecerıme yorum yapmısım sız ıkınız sana yormussunuz
nasıl olduysa

oooooo hayırlı olsun tatlım çok sevindim adına...biz tarih için 2 haziran yada sonraki haftası diye konuştuk ama günü almadık sadece düğün mekanı baktık kır düğünü mekanı baktık bir tane pek ısınamadım ona bir daha ki gidişimde hilton otel ve seyhan otellerin havuzbaşısına bakacağız dediğiniz gibi vakit varken aradan çıkarmak lazım basit şeyleri...
gönül davet güzel diyorlar canım çok sevindim valla adına hayırlısı olsun canımcım...

sende araya takılmazsın bı takıldın tam katıldın
bunlardagecerıme bılmem nereyı cok sevdımde koltuz az sehpa mehpa demıs
bende odaya kucukmu dıyorsun o sehpa fazla oraya dedım
sonra ben anlamadım noldugunu
mıkserıde aldın geldın sen

bu arada a tesekkur ederım sekerım
ev ıcın tebrıkte bulunmustun

gzdmmmmmmmmmmmm

gel kız buraya orgu orecem
bunlar ormuyor gel bana bı anlat
bı el at bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…