- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.241
ISYAN SANA dememıstıkk
bunlarda gecerın oturma odasındakı orta sehpa cok fazla oaraya dedık bız sana ne oluyor
semikscim amin kuzummm....ama eşine sinirlendim...valla bende eşim böle yapsa çalışmaz evde otururdum..malum .ok parası var banada çocuğumada baksın derdim
Goodcum sapol canım benim..bende mobilyalarımı seviyrum..o orta sehpayı çıkarcamda nere koycam..evde koyacak gıdım yer yokki
aynen benim evv
Aslında benim giriğim büyük ama orayada olmazkii
Zaten kullanmadığım için pek dert etmiyorum
sen kullanıyosun dimi kuzumm
ısyan sana dememıstıkk
bunlarda gecerın oturma odasındakı orta sehpa cok fazla oaraya dedık bız sana ne oluyor
ölemi hatlar karışmış...yoğunluktann öle okumuşumm
üstüme alınmışım ne bozuosunda benii
sehpa konusunu sen bana yazdın demi kuzum..yenidendoğdum bunlardageçere dedik dedideeeHatlar karıştı fena
Misafie geldikçe kullanıyorum ama bu seferde servis yapamıoru..insanların bacaklarından diğer tarafa geçemiyorumm..
sehpa konusunu sen bana yazdın demi kuzum..yenidendoğdum bunlardageçere dedik dedideeehatlar karıştı fena
misafie geldikçe kullanıyorum ama bu seferde servis yapamıoru..insanların bacaklarından diğer tarafa geçemiyorumm..
benım hanımefendı cızgımden kaydırmayın
bunlardagecerıme dedım ben
goodcumnda bende yenıdendogduma katılıyorum dedı
sen nereden cıktın ben onu anlamadım
hayırr goodcumda sana dedıyse hatlar karıstı galıba bulayımmı mesjaları?
seninki gördüğüm kadarıyla yine küçük kuzumm benimki hantal gibii
Bide öyle bir ağırkii
Evet ama bende yenidendoğdumdan okuduğum için yazmıştımm
ahh kuzum yaaa bu adamlar insanı öldürürler nasıl bu jadar düşüncesiz olabiliyolar ki
kartını sakın verme canım para ortak olacaksa ben senden daha idareliyim ver bak ben bu borçları nasıl bitiriyorum de o versin sana kartını.
ailesini bırakamıyo yada dolduruşa geliyo belli onun için sanırım yapabileceğin bişey yok engel olamazsın. ama kardeşi kazık kadar herif olmuş y lisans yaparken gayette çalışabilir yani bunuda söyle eşine. yada sende bişeyler al mesela bebişin odasını falan al borç ödesin eşin. ben her ay deftere borçları yazıyorum paramızı nereye vericemizi biliyoruz ay başı maaş geldimi hemen onları yatırırırz.
sende öyle yap yaz borçlarını ay başında da sor nereyi ödedin ben bilicem içim rahat değil psikolojimi bozuyo falan de ama olaya el koyman lazım. yoksa kv tavuk gibi yolacak sizi öyle gözüküyo...
benım hanımefendı cızgımden kaydırmayın
bunlardagecerıme dedım ben
goodcumnda bende yenıdendogduma katılıyorum dedı
sen nereden cıktın ben onu anlamadım
hayırr goodcumda sana dedıyse hatlar karıstı galıba bulayımmı mesjaları?
Bul bul işin yok galiba seninnn
kuzum evet benimki hafif..bende diyorum onu antreyemi koycam girişe...salondan yükü kalkar hem
canım hoşgelsin enrelerdesin yav kuzum özledim seni kızzz
normaldir canım zaman var diye rahatsın nasıl olsa ama son 1 ayda görtürüm seni ben
bu arada düğün mekanı ve tarihi belli mi kuzum
bizim belli artık inşaallah 24 ağustos c.tesi hayuırlısı ile inşaallah
mekanda gönül davet lale olacak inşaallah bakırköyde
oooooo hayırlı olsun tatlım çok sevindim adına...biz tarih için 2 haziran yada sonraki haftası diye konuştuk ama günü almadık sadece düğün mekanı baktık kır düğünü mekanı baktık bir tane pek ısınamadım ona bir daha ki gidişimde hilton otel ve seyhan otellerin havuzbaşısına bakacağız dediğiniz gibi vakit varken aradan çıkarmak lazım basit şeyleri...
gönül davet güzel diyorlar canım çok sevindim valla adına hayırlısı olsun canımcım...
Merhaba hanımlar
Uzun zaman oldu giremiyordum bugün de hesabımı sileceğim
Çıkmadan bir helalleşeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?