Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

benimde h.sonu yemekli misafirm vardı :)
menümü yazayım canm :)
Ezo gelin çorba (hazır değil, kendim yaptım:)
Kıymalı karnıbahar,
Pilav, tavuk ızgara
yeşil salata, turşu, kereviz salatası.

Çayın yanına, Havuçlu Kek (kendim yaptım:)
Gelen misafirlerde kuru pasta getirmişti

çok güzel ellerine sağlık canım dün kendimi eve adadım resmen temizliğin içine bi girdim :) sonra pide yapim dedimde içini hazırlarken soğan yüzünden yarım saat ağladım desem yalan olmaz kafadan malzemeler koydum yaptırmışken çok yaptırdım annemleride çağırdım hepsi çok beğendi ama :) mercimeğide kavurmalı yapmıştım bizimkiler öyle seviyorlar güel geçti ama hala yorgunum sanırım ben haftaiçi dinlenip haftasonu yoruluyorum evlendiğimdendir hiçbir haftasonu dinlenip p.tesi dinç bi şekilde iş başı yapamadım bi kazan ütü yaptım dün omuzum şişmiş

seninde ellerine sağlık canım, bende inanılmaz yorgunum, temizlik, misafir, alışveriş baya yordu beni, çalışan insana misafir zor gerçekten. ama diğer türlüsü de sıkıcı.
Misafir evin neşesi :)

Kavurmalı mercimek nasıl oluyor ?

Maaşallah kz ellerne saglık

ohh maşallah kuzumm

eşimim teyzesi geliyor sivasta şubat tatilinde..kesin yemeğe gelcekler bana..
buradaki teyzesi ve anneannesi, annesigilde gelir artık
nasıl yetiştircem bilmiyorum
bende;

mercimek çorbası
fırında kanat tavuk+patates, pirinç pilavı
anneme su böreği ve sarma yaptırcam
tatlı yeter bu kadar

çayın yanına kek yapmak herhalde..kuruyemiş falan koyarım

normal mercimek çorbası ilk başta mercimeği bi haslıyorsun köpüğünü alıyorsun ondan sonra içine kavurmasını yağını koyuyorsun bir tanede soğanı kabuğını soyup bütün haliyle artıyorum çok lezzetli oluyor düdüklüde 5-6 dk da pişti..ezogelinmi mercimekmi die sordum bizimkilere mercimek dediler :) pazar kahvaltısınada yufkalı pizza yaptım kocam çok beğendi annemlerede yolladım onlarda çok beğenmişti aslında hamurlu yapıcaktım mayalı değildi benim tarif kabartma tozumda bitmiş yufkalı yaptım tavsiye ederim walla pratik ve güzeldi pazar kahvaltısı için

Sağol kuzucum :) ortayada bi salata yaparsın ohh misss...

maşallah canım baya hamaratsın sen :)
annenler sana yakınmı oturuyorlar ?

sizi gidi çenesi düşük hatunlar amma konuşmuşunuz beaaaaahızlı hızlı okudum valla

canımmmm arkadaşımmmmmm çok özledim sohbetinii
ama artık girmiyosunn
arıyorum açamıyosunn
ısrarla aramakta istemiyorum eşin vardır belki die:26:
müsaitmisinnnnn:44:

canım benim eşim 3 vardiya o yokken girdiğimde çoğu zaman gece oluyor saat 9 -10 falan kimse olmuyor burda. bende çok özleidm sizleriii

bilanam ben bilmiyordum kuzum Allah yardımcın olsun dualalrımız seninle, neden böyle olduki üzüldüm şimdi.

benim kocamda bu hafta hep gececi cumartesiye kadar, tek başıma yapıom partileri

aaa vefat mı etti yengesi başı sağolsun benimde bir baş sağlığı dilemem lazım.

isyanım çok haklısın kızmakla bayadır girmemişim ben foruma durumlardan uzak kalmışım..

2000 nakit ve aylık 700 tl taksit süper kuzum. ama iyi araştırın. ilk aylarda 700 diyip sonra artırmasınlar fiyatı tefe tüfe oranlarına göre. bizde öyle oldu diye devretmiştik ya eviii.

abowwww yorulmadınmı kııızzz sennn.maşallah.

kaçakkk

sen ıse gırmıcenmı?

kaçak evet işte o ben şimdilik düşünmüyorum kuzum eğer memur olabilirsem çalışmak istiyorum..

eee o uyurken sen gir kuzum işte..bunadamı takılıyor enişte :44::44::44:
nasıl gidiyor ehliyet kursu:44::44::44:

uyanırsa kızıo napıosun sen diye ama artık fazla mesaileri var ölü gibi uyuo yakalanmam herhalde.

merhaba canımmmm nasılsın ay ne özlemişim seni geçen bengirdiğimde sen çıkmıştın o yüsden yazmadım

bende özleidm cnm sizi nasıslın bakalım..
benimde hiç arkadaşım dostum kalmadı yahuuu...pehhh

bu hafta sonu lise arkadaşlarıma günüm varr

benimde kaynanamın günü var onla takılıoz, başka memlekete evlenince öle oluo napim

menü süper, havuçlu keke bayılırımellerine sağlık canım benim..

kocan niye kızıyor kuzum..nete girmenemi kızıyor anlayamadım ben :44::44::44:
benimde bu hafta sonu k.validenin akrabaları gelecekmiş...bana sende gel seni görmeye geliyorlar dedi..bende gelemem benim günüm var dedim
kuzum valla iyi gibi ödemeleri ama bakıcaz araştıracağız

eee o uyurken sen gir kuzum işte..bunadamı takılıyor enişte :44::44::44:
nasıl gidiyor ehliyet kursu:44::44::44:

ehliyet kursun naısl diye sormuşun cevaplamamışım kuzum. iyi gidiyor şimdilik ama sorular zor gibi geldi bana özellikle ilk yardım...2 şubatta sınav dua edin kızlarrr:26::26::26:

birde yeşil mercimeği haşlayıp içine un koyupta kavuruyorlarmış daha yapmadım nasıl oluyor acep..

canım yanında iken nete girmem kızıyor sanki hep net başındaymışım gibi geliyor ona. benimki kocam bir garip iştekendi saatlerce takılır ben takılınca kızar.

sağol cnm beenim. daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

koltuk sayımız baya az kuzum kalabalık misafir kabul edemiyorum o yüzden. açılır kapanırda değil kullanışlı değil yani..zamanında eşime çok dediysem dinletemedim rahat diye bunları aldık şimdide baktı kullanışlı değil kara kara düşnüyor
salonumu tekrar çekicem eklicem şimdi.

çok sevimli huzurlu bi ev olmuş canım, mutluluk içinde oturun yuvanızda.

bizimde oturma odamız çok küçük olduğundan köşe aldık küçücük ama misafir gelse oturma odamız almıyor..eşimle binpişanız bu evi tuttuğumuza

çok sevimli huzurlu bi ev olmuş canım, mutluluk içinde oturun yuvanızda.

sağol cnm daha güzlleri sizlerin olsun

bizimde oturma odamız çok küçük olduğundan köşe aldık küçücük ama misafir gelse oturma odamız almıyor..eşimle binpişanız bu evi tuttuğumuza
olsun cnm kendi evimiz istediğimiz gibi olur inşallah napalım kiradayız olcak o kadar artık.

odamı kucuk dıyorsun ıstyan?
bence degıl hatta orta sehpa olmasada olurmus o odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…