- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.201
günaydın kk nın gülleri
aman canım ya allah şifa versin dikkat et bunca zaman ne diye ihmal ettin ki....
ohh ohhh süpermiş gerçekten senin ihtyiacın olanda buydu kokoreç dedinde ne canım çekti yaaa eskiden haftada bir kesin giderdik 5 ay olmuştur yemeyeli ...bende cumartesi kuaföre gitti saçımı kestirdim sonra eşimde kızılaya geldi birşeyler yedik gezdik ..pazar günüde annemleri yemeğe aldım pide içi hazırlayıp fırında yaptırdım yanınada mercimek çorbası...owner duymasın birde yanına tahinli kek
benimde h.sonu yemekli misafirm vardı :)
menümü yazayım canm :)
Ezo gelin çorba (hazır değil, kendim yaptım:)
Kıymalı karnıbahar,
Pilav, tavuk ızgara
yeşil salata, turşu, kereviz salatası.
Çayın yanına, Havuçlu Kek (kendim yaptım:)
Gelen misafirlerde kuru pasta getirmişti
çok güzel ellerine sağlık canım dün kendimi eve adadım resmen temizliğin içine bi girdim :) sonra pide yapim dedimde içini hazırlarken soğan yüzünden yarım saat ağladım desem yalan olmaz kafadan malzemeler koydum yaptırmışken çok yaptırdım annemleride çağırdım hepsi çok beğendi ama :) mercimeğide kavurmalı yapmıştım bizimkiler öyle seviyorlar güel geçti ama hala yorgunum sanırım ben haftaiçi dinlenip haftasonu yoruluyorum evlendiğimdendir hiçbir haftasonu dinlenip p.tesi dinç bi şekilde iş başı yapamadım bi kazan ütü yaptım dün omuzum şişmiş
Maaşallah kz ellerne saglıkbenimde h.sonu yemekli misafirm vardı :)
Kıymalı karnıbahar,
Pilav, tavuk ızgara
Kıymalı karnıbahar,
Pilav, tavuk ızgara
seninde ellerine sağlık canım, bende inanılmaz yorgunum, temizlik, misafir, alışveriş baya yordu beni, çalışan insana misafir zor gerçekten. ama diğer türlüsü de sıkıcı.
Misafir evin neşesi :)
Kavurmalı mercimek nasıl oluyor ?
ohh maşallah kuzumm
eşimim teyzesi geliyor sivasta şubat tatilinde..kesin yemeğe gelcekler bana..
buradaki teyzesi ve anneannesi, annesigilde gelir artık
nasıl yetiştircem bilmiyorum
bende;
mercimek çorbası
fırında kanat tavuk+patates, pirinç pilavı
anneme su böreği ve sarma yaptırcam
tatlı yeter bu kadar
çayın yanına kek yapmak herhalde..kuruyemiş falan koyarım
normal mercimek çorbası ilk başta mercimeği bi haslıyorsun köpüğünü alıyorsun ondan sonra içine kavurmasını yağını koyuyorsun bir tanede soğanı kabuğını soyup bütün haliyle artıyorum çok lezzetli oluyor düdüklüde 5-6 dk da pişti..ezogelinmi mercimekmi die sordum bizimkilere mercimek dediler :) pazar kahvaltısınada yufkalı pizza yaptım kocam çok beğendi annemlerede yolladım onlarda çok beğenmişti aslında hamurlu yapıcaktım mayalı değildi benim tarif kabartma tozumda bitmiş yufkalı yaptım tavsiye ederim walla pratik ve güzeldi pazar kahvaltısı için
canımmmm arkadaşımmmmmmçok özledim sohbetinii
ama artık girmiyosunn
arıyorum açamıyosunn
ısrarla aramakta istemiyorum eşin vardır belki die:26:
müsaitmisinnnnn:44:
kızlaaaar napıyorsunuz yaaa offf internete telefon harici giremiyorum dolayısıyla buraya uğrayamıyorum, özledim sizi be yaa...Ben iyimiyim diye soracak olanlara daha iyiyim boşanma süreci başladı biraz zor geçiyo ama geçicek inşallah, daha mahkeme olmadı ama karakoldan çağırdılar sanıyorum bu ay sonunda mahkeme olur...girebildiğim zaman süreçten haberdar ederim sizleri...hepsinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi davranın arada dualarınızdan benide geçiriverin buna çok ihtiyacım var...
iş yapıyodummm yavrummm :))
butun evı temızledım yaaa
ohh dıyorum
hafataya cumartesı aksamı arkadaslarım gelecek
cumartesı aksamı onur gececı :)))
bugunde
cam balkon ttakılacak ınsallah sabahtan hallederler aksama kalmasın bu aksamd aonur gececı
hosgeldın ısyancım
tugceyı arıcaktım cumartesı unuttum pazarda esı evdedır dıye cekındım
daha bassaglıgı dılemedım cok ayıp oldu :S
mouusem sen cumartesı calısmıyormusun, buarada pıjema partısı degıl canım
kalmaya cagırmam kımseyı esım 7de gelıyor sabah eve
akrabada degıller
arkadaslar
caya gelecekler
canımm ben aradım masatakvimini iyiydi..cuma günü defnedilmiş cenaza..malatyaya gitmiş..kar dolayısı ile 2 gün yol sürmüş
masatakvimini babası yollamamış o yüzden kalmış izmirde..yengesigile gidiyormuş hergün gelen gidene bakıyormuş..
sesi iyi geldi bana
eflinammm ne güzel bir hafta sonu olmuş...off bizde nişanlı iken çok gezerdikkk
cumertesi işe geldim 11'de..saat 13:30'da çıktım..ankaradan kuzenin gelmiş..anneme gelcekmiş..çıktım anneme gitim yengem kuzenler akşama kadar oturduk güzeldi..akşam kvalide yemepe davet etti..barbekü yapacakmış oraya gitik..saat 21:30'da kalktık..eşimin küçğk kardeşide bize geldi..saat 1'e kadar film izledik..sonra eşimle kardeşi iş yaptılar...ikiside bilg mühendisi olunda kardeşi eşime yardım etti..gece 4'te yattık..sabah 11'de kalktıkk..
kahvaltı yaptık..
konyada toki ev yaptı...9.katlar ve zemin katlar kuraya kalmış..2 bin nakit veriyorsun kuraya giriyorsun..çıkarsa mayısta oturup ayda 700 taksit ödüosun 10 yıl...başvuracak gibiyiz
eğer çıkmazsa 2 bini tekrar hesabına aktarıyorlarmış
cumartesıyı anlatayımm
kacta kalktım bılmem
ne var ne yok ortu sılkeledım
egeyı anneme sattım
evı supurdum
tum mobılyaları sıldım
dolap ıclerını sıldım
yerlerı elle sıldım
tuvalet banyoyu yıkadım
camasır katladım
camasır serdım
ortalıkta bır lokma bısey yoktu fazlalık
balkon yıkadım vs banyo oldum saat 4 oldu
anneme gıttım egeyı almaya bı kahve ıctım mısaıfr vardı 6.30 eve dondum
yemek hazırlamaya basladım esım geldı
eskı ev sahıbı esımı aradı
oraya gıttı
ege uyudu
esımı bekledım esım geldı tv ızledık
gece gec uyuduk sabah kalktık egeye kahvaltı bıze kahvaltı egeyle oyun
babama yemek hazırladım ındırdım
esım ıse gıdecegı ıcın yemek hazırladım
esım gıttı evı topladım tum oyuncaklar her yerde ıdı
evı supurudm
egeyı banyo yaptım
egenın tırnaklarını kestım
mısır patlattım
cıps yedık
ege uyudu
dus aldım
bos bos saatlerce oturdum :S
yanı kımse olmayınca kendımı ıse verıyorum bos bos oturdum dedıgıme bakmayın camasır katladım
yer kuruladım
nevreısmd egıstım
egenın odasını aadam ettım :S
balkon sıldım :S
camasır serdım
kaçakkk
sen ıse gırmıcenmı?
eee o uyurken sen gir kuzum işte..bunadamı takılıyor enişte :44::44::44:
nasıl gidiyor ehliyet kursu:44::44::44:
merhaba canımmmm nasılsın ay ne özlemişim seni geçen bengirdiğimde sen çıkmıştın o yüsden yazmadım
benimde hiç arkadaşım dostum kalmadı yahuuu...pehhh
bu hafta sonu lise arkadaşlarıma günüm varr
Kıymalı karnıbahar,
Pilav, tavuk ızgara
sizi gidi çenesi düşük hatunlar amma konuşmuşunuz beaaaaahızlı hızlı okudum valla
canım benim eşim 3 vardiya o yokken girdiğimde çoğu zaman gece oluyor saat 9 -10 falan kimse olmuyor burda. bende çok özleidm sizleriii
bilanam ben bilmiyordum kuzum Allah yardımcın olsun dualalrımız seninle, neden böyle olduki üzüldüm şimdi.
benim kocamda bu hafta hep gececi cumartesiye kadar, tek başıma yapıom partileri
aaa vefat mı etti yengesibaşı sağolsun benimde bir baş sağlığı dilemem lazım.
isyanım çok haklısın kızmakla bayadır girmemişim ben foruma durumlardan uzak kalmışım..
2000 nakit ve aylık 700 tl taksit süper kuzum. ama iyi araştırın. ilk aylarda 700 diyip sonra artırmasınlar fiyatı tefe tüfe oranlarına göre. bizde öyle oldu diye devretmiştik ya eviii.
abowwww yorulmadınmı kııızzz sennn.maşallah.
kaçak evet işte o benşimdilik düşünmüyorum kuzum eğer memur olabilirsem çalışmak istiyorum..
uyanırsa kızıo napıosun sen diye ama artık fazla mesaileri var ölü gibi uyuoyakalanmam herhalde.
bende özleidm cnm sizi nasıslın bakalım..
benimde kaynanamın günü var onla takılıoz, başka memlekete evlenince öle oluo napim
menü süper, havuçlu keke bayılırımellerine sağlık canım benim..
evimi ekledim canlar
evimi ekledim canlar
eee o uyurken sen gir kuzum işte..bunadamı takılıyor enişte :44::44::44:
nasıl gidiyor ehliyet kursu:44::44::44:
normal mercimek çorbası ilk başta mercimeği bi haslıyorsun köpüğünü alıyorsun ondan sonra içine kavurmasını yağını koyuyorsun bir tanede soğanı kabuğını soyup bütün haliyle artıyorum çok lezzetli oluyor düdüklüde 5-6 dk da pişti..ezogelinmi mercimekmi die sordum bizimkilere mercimek dediler :) pazar kahvaltısınada yufkalı pizza yaptım kocam çok beğendi annemlerede yolladım onlarda çok beğenmişti aslında hamurlu yapıcaktım mayalı değildi benim tarif kabartma tozumda bitmiş yufkalı yaptım tavsiye ederim walla pratik ve güzeldi pazar kahvaltısı için
kocan niye kızıyor kuzum..nete girmenemi kızıyor anlayamadım ben :44::44::44:
benimde bu hafta sonu k.validenin akrabaları gelecekmiş...bana sende gel seni görmeye geliyorlar dedi..bende gelemem benim günüm var dedim
kuzum valla iyi gibi ödemeleri ama bakıcaz araştıracağız
kuzum baktım oturma odan çok sevimli olmuş ferah ferah..ama koltuk biraz az değilmi :44::44:
salon çok bulanık çıkmış anlayamadım pek bişey :44::44:
yatak odanda çok şık olmuş tatlım..halılarını sevdimm
güle güle huzurla oturun inşşş
ehliyet kursun naısl diye sormuşun cevaplamamışım kuzum. iyi gidiyor şimdilik ama sorular zor gibi geldi bana özellikle ilk yardım...2 şubatta sınav dua edin kızlarrr:26::26::26:
birde yeşil mercimeği haşlayıp içine un koyupta kavuruyorlarmış daha yapmadım nasıl oluyor acep..
canım yanında iken nete girmem kızıyor sanki hep net başındaymışım gibi geliyor ona. benimki kocam bir garip iştekendi saatlerce takılır ben takılınca kızar.
sağol cnm beenim. daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
koltuk sayımız baya az kuzum kalabalık misafir kabul edemiyorum o yüzden. açılır kapanırda değil kullanışlı değil yani..zamanında eşime çok dediysem dinletemedim rahat diye bunları aldık şimdide baktı kullanışlı değil kara kara düşnüyor
salonumu tekrar çekicem eklicem şimdi.
ehliyet kursun naısl diye sormuşun cevaplamamışım kuzum. iyi gidiyor şimdilik ama sorular zor gibi geldi bana özellikle ilk yardım...2 şubatta sınav dua edin kızlarrr:26::26::26:
birde yeşil mercimeği haşlayıp içine un koyupta kavuruyorlarmış daha yapmadım nasıl oluyor acep..
canım yanında iken nete girmem kızıyor sanki hep net başındaymışım gibi geliyor ona. benimki kocam bir garip iştekendi saatlerce takılır ben takılınca kızar.
sağol cnm beenim. daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
koltuk sayımız baya az kuzum kalabalık misafir kabul edemiyorum o yüzden. açılır kapanırda değil kullanışlı değil yani..zamanında eşime çok dediysem dinletemedim rahat diye bunları aldık şimdide baktı kullanışlı değil kara kara düşnüyor
salonumu tekrar çekicem eklicem şimdi.
çok sevimli huzurlu bi ev olmuş canım, mutluluk içinde oturun yuvanızda.
olsun cnm kendi evimiz istediğimiz gibi olur inşallah napalım kiradayız olcak o kadar artık.bizimde oturma odamız çok küçük olduğundan köşe aldık küçücük ama misafir gelse oturma odamız almıyor..eşimle binpişanız bu evi tuttuğumuza
eşim uyuo bende çaktırmadan geldim, her an çıkabilirm kızlar
herkese günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?