- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.221
odamı kucuk dıyorsun ıstyan?
bence degıl hatta orta sehpa olmasada olurmus o odaya
cancazımm gelmişşşşşşşş
kuzum hoşgeldinn nasılsınnnn evini çok beğend,m canım mis gibii ohhh
merhaba bayanlar dediğim gibi ben yokken muhabbet dönüyor
isyancığım inşallah bir eviniz olur canım kuraya bencede katılın derim bol şanslar canım...
good heart geçmiş olsun canım aman dikkat et canım doktor ne dediyse yap canım...
eflişim hafta sonun güzel geçmiş hep böyle geçsin inşallah...
yenidendoğdum benimde çok dostum var sanırdım ama ne zaman nişanlımla beraber takılmaya başladım herkes çekti kendini benden kıskançlıktan dayanamadılar sanırımbu arada evine taşınmışın haydi bakalım allah evinde güzel günler geçirmeni nasip etsin canım...
masatakvimimin yengesi vefat etti demek başın saolsun canım ya allah mekanını cennet eylesin sizede sabırlar versin ...
bunlardageçerim rabbim evinde huzurla oturmanı nasip eylesin çok sıcak bir yuvan var canım maaşallah...
çok sıkıcı bir gün yapmam gereken çok iş var ama totomu kaldıramıyorum gelinlik bakmam lazım millette gelinlik bakıcam diye heyecan olur bende tam tersianneme alt tarafı beyaz bir elbise dedim bana senin için kararmış dedi
herşey gözümde büyüyor...
merhaba bayanlar dediğim gibi ben yokken muhabbet dönüyor
isyancığım inşallah bir eviniz olur canım kuraya bencede katılın derim bol şanslar canım...
good heart geçmiş olsun canım aman dikkat et canım doktor ne dediyse yap canım...
yenidendoğdum benimde çok dostum var sanırdım ama ne zaman nişanlımla beraber takılmaya başladım herkes çekti kendini benden kıskançlıktan dayanamadılar sanırımbu arada evine taşınmışın haydi bakalım allah evinde güzel günler geçirmeni nasip etsin canım...
masatakvimimin yengesi vefat etti demek başın saolsun canım ya allah mekanını cennet eylesin sizede sabırlar versin ...
bunlardageçerim rabbim evinde huzurla oturmanı nasip eylesin çok sıcak bir yuvan var canım maaşallah...
çok sıkıcı bir gün yapmam gereken çok iş var ama totomu kaldıramıyorum gelinlik bakmam lazım millette gelinlik bakıcam diye heyecan olur bende tam tersianneme alt tarafı beyaz bir elbise dedim bana senin için kararmış dedi
herşey gözümde büyüyor...
salonu demiyorum şekerim..oturma odasını diyorum...arkadaşlarımız alan geldiğinde salon sıkıcı oluyor..ama oturma odamada sığmıyoruz
geldim kuzum ama çıkıcam birazdan kuran kursum varöncesinde yemek yapmam gerekio, nasılsın bakalım sen rahatsızlanmışsın geçmiş olsun dikkat et kendine...ihmal etme doktora gir tedavini ol
hoşgeldin tuti :))))))
sağolasın canım darısı senin başına inşallah
maşallah canım baya hamaratsın sen :)
annenler sana yakınmı oturuyorlar ?
sizi gidi çenesi düşük hatunlar amma konuşmuşunuz beaaaaahızlı hızlı okudum valla
canım benim eşim 3 vardiya o yokken girdiğimde çoğu zaman gece oluyor saat 9 -10 falan kimse olmuyor burda. bende çok özleidm sizleriii
bilanam ben bilmiyordum kuzum Allah yardımcın olsun dualalrımız seninle, neden böyle olduki üzüldüm şimdi.
benim kocamda bu hafta hep gececi cumartesiye kadar, tek başıma yapıom partileri
aaa vefat mı etti yengesibaşı sağolsun benimde bir baş sağlığı dilemem lazım.
isyanım çok haklısın kızmakla bayadır girmemişim ben foruma durumlardan uzak kalmışım..
2000 nakit ve aylık 700 tl taksit süper kuzum. ama iyi araştırın. ilk aylarda 700 diyip sonra artırmasınlar fiyatı tefe tüfe oranlarına göre. bizde öyle oldu diye devretmiştik ya eviii.
abowwww yorulmadınmı kııızzz sennn.maşallah.
kaçak evet işte o benşimdilik düşünmüyorum kuzum eğer memur olabilirsem çalışmak istiyorum..
uyanırsa kızıo napıosun sen diye ama artık fazla mesaileri var ölü gibi uyuoyakalanmam herhalde.
bende özleidm cnm sizi nasıslın bakalım..
benimde kaynanamın günü var onla takılıoz, başka memlekete evlenince öle oluo napim
menü süper, havuçlu keke bayılırımellerine sağlık canım benim..
yeşil mercimeği o şekilde kıymayı kavurup yaparlar canım çok güzelde yeşil mercimeğın suyunu tutturamam die korkuyorum sağlam kalması gerekiyor :)ehliyet kursun naısl diye sormuşun cevaplamamışım kuzum. iyi gidiyor şimdilik ama sorular zor gibi geldi bana özellikle ilk yardım...2 şubatta sınav dua edin kızlarrr:26::26::26:
birde yeşil mercimeği haşlayıp içine un koyupta kavuruyorlarmış daha yapmadım nasıl oluyor acep..
canım yanında iken nete girmem kızıyor sanki hep net başındaymışım gibi geliyor ona. benimki kocam bir garip iştekendi saatlerce takılır ben takılınca kızar.
sağol cnm beenim. daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
koltuk sayımız baya az kuzum kalabalık misafir kabul edemiyorum o yüzden. açılır kapanırda değil kullanışlı değil yani..zamanında eşime çok dediysem dinletemedim rahat diye bunları aldık şimdide baktı kullanışlı değil kara kara düşnüyor
salonumu tekrar çekicem eklicem şimdi.
[ı]merhaba bayanlar dediğim gibi ben yokken muhabbet dönüyor
çok sıkıcı bir gün yapmam gereken çok iş var ama totomu kaldıramıyorum gelinlik bakmam lazım millette gelinlik bakıcam diye heyecan olur bende tam tersiAnneme alt tarafı beyaz bir elbise dedim bana senin için kararmış dedi
Herşey gözümde büyüyor...[/ı]
Selam kizlar... Okuldangeldim simdi. Bugun yazililarin hepsini okumak zorundayim. Biraz gecmisi okudum geldim...
İsyancim insallah bir ev sahibi olursun canim yaa innnsallah cikar benim olamicak bu gidisle sizin olsun sevinelim hic degilse:) benim kocam boyle aptal oldugu surece biseyimiz olmaz bizim. Sevgili kocamin kardesi universiteyi bitirdi bir ise girmiyo burda da lak lak eglence bol oldugu icin yuksek lisans yapiyorum ayagina memlekete gitmiyo kayinbabamda da para oldugu halde yollamiyo kaynanamin bir kilo altini var ama esimi ariyo kardesinin parasi bitmis diye. Bu ay benim salak kocam kardesinin 750 lira ev kirasini verdi, kaynanam memlekette yatagina mekan dosek almis cocuk odasina uc kapili dolap almis baza baslik almis buzdolabi almisti hepsi benim aptalin kredi kartindan cekilmis bunu da gecenlerde ogrendim artik delirmek uzereyim... Bir de benden maas karti istiyo ayrimiz gayrimiz olmamaliymis ben de vermedim maasimla acil ihtiyacim varsa aliyorum gerisini ev icin biriktiriyorum iyice bunalima girdim siz olsaniz boyle yapana maas karti verir misiniz??? Hala mobilya dugunde yapilan masRaflarin borcunu oduyoruz daha bilmadigim bor suru kredi karti borcu cikiyo ayda dort bin maas aliyo ve kirayi verecek parasi kalmadigini soyluyo. Kardesine de ayda bin lira kesin veriyodur iyice cileden viktim aglayasim geliyo yemin ederim olduresim geliyo bu adami severek evlendigim halde.... Kotu bir niyeti yok ama ailesini dusundugu kadar beni dusunmuyo galiba annesi ver diyo bu veriyo lardesi ver diyo bu veriyo memlekette evi vardi annesi dugun borcu ayagina sattirdi bizim evle babasi isi buyutmus altlarina son model fluance aldilar ne dugun borcu ne bisey odendi jepsini oduyo simdi benim salakcim. Koca evden sadece bir araba kaldi bize. Biliyosunuz kaynanam dort bilezigimi ve kucuk altinlarimi da almisti hepsinin yerinde yeller esiyo...ve esim bana hic lafini bile ettirmiyo. Boyle devam ederse bosarim ben bu adami. Zaten anasiyla da konusmuyorum. Annesinin koynunda yatsin gitsin gerizekali deli etti beni tek kurusumu vermiyorum ben de maas kartini birakin yani vermem de hakli oldugumu da dusunuyorum
Selam kizlar... Okuldangeldim simdi. Bugun yazililarin hepsini okumak zorundayim. Biraz gecmisi okudum geldim...
İsyancim insallah bir ev sahibi olursun canim yaa innnsallah cikar benim olamicak bu gidisle sizin olsun sevinelim hic degilse:) benim kocam boyle aptal oldugu surece biseyimiz olmaz bizim. Sevgili kocamin kardesi universiteyi bitirdi bir ise girmiyo burda da lak lak eglence bol oldugu icin yuksek lisans yapiyorum ayagina memlekete gitmiyo kayinbabamda da para oldugu halde yollamiyo kaynanamin bir kilo altini var ama esimi ariyo kardesinin parasi bitmis diye. Bu ay benim salak kocam kardesinin 750 lira ev kirasini verdi, kaynanam memlekette yatagina mekan dosek almis cocuk odasina uc kapili dolap almis baza baslik almis buzdolabi almisti hepsi benim aptalin kredi kartindan cekilmis bunu da gecenlerde ogrendim artik delirmek uzereyim... Bir de benden maas karti istiyo ayrimiz gayrimiz olmamaliymis ben de vermedim maasimla acil ihtiyacim varsa aliyorum gerisini ev icin biriktiriyorum iyice bunalima girdim siz olsaniz boyle yapana maas karti verir misiniz??? Hala mobilya dugunde yapilan masRaflarin borcunu oduyoruz daha bilmadigim bor suru kredi karti borcu cikiyo ayda dort bin maas aliyo ve kirayi verecek parasi kalmadigini soyluyo. Kardesine de ayda bin lira kesin veriyodur iyice cileden viktim aglayasim geliyo yemin ederim olduresim geliyo bu adami severek evlendigim halde.... Kotu bir niyeti yok ama ailesini dusundugu kadar beni dusunmuyo galiba annesi ver diyo bu veriyo lardesi ver diyo bu veriyo memlekette evi vardi annesi dugun borcu ayagina sattirdi bizim evle babasi isi buyutmus altlarina son model fluance aldilar ne dugun borcu ne bisey odendi jepsini oduyo simdi benim salakcim. Koca evden sadece bir araba kaldi bize. Biliyosunuz kaynanam dort bilezigimi ve kucuk altinlarimi da almisti hepsinin yerinde yeller esiyo...ve esim bana hic lafini bile ettirmiyo. Boyle devam ederse bosarim ben bu adami. Zaten anasiyla da konusmuyorum. Annesinin koynunda yatsin gitsin gerizekali deli etti beni tek kurusumu vermiyorum ben de maas kartini birakin yani vermem de hakli oldugumu da dusunuyorum
bunlardageçerim ve good heartım vallahi billahi bir tembellik bende sormayın gitsin annem hazırlan diyor sabahtan beri ben elimde laptop altımda pijama yatakta keyif yapıyorum nişanlım istediğim gelinliğin ne kadar tutacağı hakkında haber bekliyor ona göre hesap çıkarıcak bende tık yok ben neden böyle oldum bilmiyorum ama bu ev yüzünden sanırım acaip sinir oluyorum artık eve lazım olan şeyleri bulamıyoruz laminatlar çok uyumsuz geliyor bizim eve krem rengi laminat istemiyorum bembeyaz laminatta adam gibi yok bir tane beyaz laminat bulduk oda metrekaresi 45 tl bütün eve yaptırmaya kalkışsak 4 bin tl tutuyor herşeyi şişirmişler biz evlenicez diye aksilik işte adamlara beyazlı grili hareli eskitme laminat diyorum adamlar krem rengi laminat çıkrıyor beyaz diye kavga edip çıkıyorum vaktimi alıyorlar dil döküyorlar beyaz bu diye bariz krem rengi...satacağım ürünü diye dil döküyorlar...evi öylece bıraktım geldim sadece alt banyo bitti o kadar
soyledıklerının hepsınde haklısın
kocanla paylassana bu durumları
yada bebege oda alacagm ev almak ıstıyorum dıye ye adamı
ne admalar var ya
kıra odeyecek
aılesıne oda dosemıs
oldu ya
benımkıoyle bısey yapsa sız tabı zengınsenız bılemeyız ıkımızde calısıyoruz anında ıstıfayı davar alnının ortasına yapıstırırım
burnundan fıtıl fıtıl getırırım
sınırlendım......
selam kizlar... Okuldangeldim simdi. Bugun yazililarin hepsini okumak zorundayim. Biraz gecmisi okudum geldim...
Isyancim insallah bir ev sahibi olursun canim yaa innnsallah cikar benim olamicak bu gidisle sizin olsun sevinelim hic degilse:) benim kocam boyle aptal oldugu surece biseyimiz olmaz bizim. Sevgili kocamin kardesi universiteyi bitirdi bir ise girmiyo burda da lak lak eglence bol oldugu icin yuksek lisans yapiyorum ayagina memlekete gitmiyo kayinbabamda da para oldugu halde yollamiyo kaynanamin bir kilo altini var ama esimi ariyo kardesinin parasi bitmis diye. Bu ay benim salak kocam kardesinin 750 lira ev kirasini verdi, kaynanam memlekette yatagina mekan dosek almis cocuk odasina uc kapili dolap almis baza baslik almis buzdolabi almisti hepsi benim aptalin kredi kartindan cekilmis bunu da gecenlerde ogrendim artik delirmek uzereyim... Bir de benden maas karti istiyo ayrimiz gayrimiz olmamaliymis ben de vermedim maasimla acil ihtiyacim varsa aliyorum gerisini ev icin biriktiriyorum iyice bunalima girdim siz olsaniz boyle yapana maas karti verir misiniz??? Hala mobilya dugunde yapilan masraflarin borcunu oduyoruz daha bilmadigim bor suru kredi karti borcu cikiyo ayda dort bin maas aliyo ve kirayi verecek parasi kalmadigini soyluyo. Kardesine de ayda bin lira kesin veriyodur iyice cileden viktim aglayasim geliyo yemin ederim olduresim geliyo bu adami severek evlendigim halde.... Kotu bir niyeti yok ama ailesini dusundugu kadar beni dusunmuyo galiba annesi ver diyo bu veriyo lardesi ver diyo bu veriyo memlekette evi vardi annesi dugun borcu ayagina sattirdi bizim evle babasi isi buyutmus altlarina son model fluance aldilar ne dugun borcu ne bisey odendi jepsini oduyo simdi benim salakcim. Koca evden sadece bir araba kaldi bize. Biliyosunuz kaynanam dort bilezigimi ve kucuk altinlarimi da almisti hepsinin yerinde yeller esiyo...ve esim bana hic lafini bile ettirmiyo. Boyle devam ederse bosarim ben bu adami. Zaten anasiyla da konusmuyorum. Annesinin koynunda yatsin gitsin gerizekali deli etti beni tek kurusumu vermiyorum ben de maas kartini birakin yani vermem de hakli oldugumu da dusunuyorum
canim bebegin masraflari kolay degil bak diyorum para biriktirmek lazim bu boyle olmaz herkes basinin caresine baksin bizim evimiz kapimiz ayri kimseden bisey istemiyorum kimse de benden istemesin su durumda diyorum. Kaynanam o kadar cok yalanla kandirmis ki beni ben ona biseyimi vermem vermek istemiyorum kaynim da bir ise girsin artik diyorum cocuk her ay kocami ariyo para diye calissin ya diyorum calisir calisir diyo bebek diyorum daha dogmasina cok var sen uzulme her seyini alirim ben diyo.ev diyorum para biriktirelim artik diyorum her seferinde bu ayda sikisigim bu ay da gecsin biriktirecez diyo ama o ay hic gelmiyo. Kaynanam agzindan cikan seyleri yapsaydi satilan evin parasindan kucuk altinlarimla dugunde takilan paralarla gercekten dugun borclarini odeseydi simdiye on bes bine yakin para biriktirmistik biriktirmeye de devam ediyoduk.. Ben cok idareli bir insanim bir de ne zamandir ustume bisey almiyorum karnim cikmaya basladi pantolonlarim skiyo almadim hala. Bu adam beni oldurecek dort bin o aliyo iki bin ben bu adam boyle salak olmasaydi benim planim bu sene cocuk da ortaya cikmadan bir sene para biriktirip altinlari da satip ustune kredi cekip ev almakti ama simdi hayal gibi geliyo bana ev almak nasil beceriyo bilmiyorum ama maasindan ev kirasi bile kalmiyo
Canim bebegin masraflari kolay degil bak diyorum para biriktirmek lazim bu boyle olmaz herkes basinin caresine baksin bizim evimiz kapimiz ayri kimseden bisey istemiyorum kimse de benden istemesin su durumda diyorum. Kaynanam o kadar cok yalanla kandirmis ki beni ben ona biseyimi vermem vermek istemiyorum kaynim da bir ise girsin artik diyorum cocuk her ay kocami ariyo para diye calissin ya diyorum calisir calisir diyo bebek diyorum daha dogmasina cok var sen uzulme her seyini alirim ben diyo.ev diyorum para biriktirelim artik diyorum her seferinde bu ayda sikisigim bu ay da gecsin biriktirecez diyo ama o ay hic gelmiyo. Kaynanam agzindan cikan seyleri yapsaydi satilan evin parasindan kucuk altinlarimla dugunde takilan paralarla gercekten dugun borclarini odeseydi simdiye on bes bine yakin para biriktirmistik biriktirmeye de devam ediyoduk.. Ben cok idareli bir insanim bir de ne zamandir ustume bisey almiyorum karnim cikmaya basladi pantolonlarim skiyo almadim hala. Bu adam beni oldurecek dort bin o aliyo iki bin ben bu adam boyle salak olmasaydi benim planim bu sene cocuk da ortaya cikmadan bir sene para biriktirip altinlari da satip ustune kredi cekip ev almakti ama simdi hayal gibi geliyo bana ev almak nasil beceriyo bilmiyorum ama maasindan ev kirasi bile kalmiyo
Cok uzgunum kizlar agladim az once nasil olacak bilmiyorum kardesi olacak beyefendi daha almanyaya gitme isi de cikardi gelecegi acisindan onemliymismis abisi veriyo nasil olsa ama bugun son kez konusacam ya bu isi halleder ya kapiyi gosterrim ona.canım haklısın tabiki sonuna kadar
6000 tl maaş eder bu ya bu zamanda deli para evde alnır arabada alınır bu para ile ama adam kirayı ödemeye yetiremiyor
allahım o ailesinede hidayet versin inşaallah
aç gözlü,rezil insanlar demiyorlar bu kız hamile çalışıyor oğlan geziyor orda diye
abisine mi güvenmiş beyfendide y.lisans yapacakmış sıksın k.çını çalışsın hem okusun hem yapsın
valla bende sinirlnedim ama sinir ile olacak şey değil bu maaellesef ailesi ellerini çekmedikten sonra sizin üstünüzden gerisi gelir u işleri,n
ve sen hep ev almak için çabalayan taraff olursun oda hep seni dırdırcı gören taraf
ben bu dünaynın adaletine s.çayım vallahi yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?