Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ya tatlım hiç öyle deme adı olup bir şeye benzemeyen o kadar çok şey biliyorum ki gerçi hiltonda ben hiç olumsuz bişey duymadım ama gel gör ki adana'da düğün için seyhan otel hiltonu solluyormuş havuzbaşısı özellikle birde park zirve var orada yer yokmuş haziran full dolmuş biz daha baka duralım seyhanda ve hiltondada yer bulamıycaz bu rahatlıkla
kızlar ben kına gecesi için kına organizasyonu ile anlaşmak istiyorum kapıda bayanlar var şalvarlı gümüş tepside lokumla karşılıyorlar...kına afişi var resim çektirmek için...konuklara çerez dağıtılıyor ve kına....kına tahtı ve kayınvalide ve annem için özel taht var kınada bayan dans grubu falan var kına sepetini falan herşeyi kendileri getiriyor :26:

cem yılmazın filmine gttm kızlar, gösterisini izleyenler gtmesin boşuna, aynı espriler dönüyor,
salon yıkılıyo ben gülemedim bile :)))

gıtmek ıstıyorum ıs yerınden ankıtada gıtmıs arada yazıyor buraya hıc gulememıs
psikolojık sorunları oldugu dusunuluyor suan oda arkadasları tarafından

Bence gayet şık olur modelleri de uyumlu üstteki kuzu bereye de bayıldım yalnız :) Makinemde var canım ama dikişe yeni yeni giriyorum :) örgü yılların mesleği deli gibi atkı ördüğüm zamanlar oldu

en sakar kendi adıma söyleyeyim

Yaa bak kıskandım şimdi he bizimde en iyi yaptığımız bişicikler vardır kk yönetimine duyrulur

gzdm bana onrecegın baska atkı modellerıde olur
veya o gosterdıgım guzelse
beyaz veya grıden orucem
montum sıyah ta

,
onun altındakı ve kenarlarındakı princmi
?onlu ve arkalı önden orulenmı o?

adam ı phone lara takmış kafayı her şeyi büyütüyoruz diyor millet buna bile gülüyor ne var gülecek hoş onuda anlayamadım...yanımda liseli ergen 2 kız vardı sesli gülüyorlardı daha doğrusu anırıyorlardı çakacaktım bir tane yüzlerine birde leş gibi ter kokuyordu böğğğğğğğğğ

kıs saka ya
sıze hava atmak ıstedım
kontrol panalınde profıl duzenleyın oraya yenı butonlar eklenmıs oradan yapıyorsunuz asagıya dogru
bende orgu ormeyı cok everım canım
egeye ne battanıyeler ordum ama ege dogdugundan berı ormedım
dikiş makınesı bende ıstıyorum sende ne var kac lıraya aldın
acıkcası olsa ben neler neler yaparım :)
kuzlu bere cok guzelde
ust kattakı kuzenın esı egeye bıyıklı saclı bere oruyordu
ormuyorsa bende yapıcam
bır tanede hazır aldım egeye guzeldı

eşimde bana diyo niye gülmüosun :) masrafsız film yapmış adam götürdü paraları
gösteri 80 tl den başlıyo 2 öncesinde bile zor bulunuyo biletler, filmde gişe yapar şimdi.

aynen cnm ya banada dedi niye gülmüyorsun diye bende komikmi ki güleyim demiştim sıradan saçma espriler telefonlara takmış kafayı hele graham ile dalga geçmesi adam telefonu icat etmiş boru mu ? cıx sevmedim bilmiyorum kolay gülen bir insan değilim soğukta değilim ama böyle saçma esprilere gülemiyorum nedense hatta bir ara tv de tek kişilik bir gösteri yapan adam vardı ya tolga çevik oynuyordu ona bile gülemiyordum herkes kahkahaya boğuluyordu bende diordum bu insanlar neye gülüyor bu kadar diye

gzdm bana onrecegın baska atkı modellerıde olur
veya o gosterdıgım guzelse
beyaz veya grıden orucem
montum sıyah ta

,
onun altındakı ve kenarlarındakı princmi
?onlu ve arkalı önden orulenmı o?

Canım model adından hiç anlamam ki :) netten bakıp beğeniyorum zaten anlatımı oluyor öyle yapıyorum :) çiçek çiçek olanlar falan var motifli onlarda çok hoş oluyor ama soğukta pek kullanılmıyor delikli olduğundan :)

Bak ya kandım valla ama takibi nasıl yaptıklarını düşünmedim değil

ben singerden aldım canım 300 tl tam marka adına bakıp yazarım, memnunum çok. ama dikiş tekniklerini öğrenmem lazım. haftaya kayınvalidemler geliyor çok iyi terzidir ondan öğreneceğim

aaa ama olmadı sımdı o orgunun yokkı anlatımı :S
of yaa neyse artık bırıne gostercem caycı abla o princ dedı neyse artık o :)
neler oruyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…