- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.301
alicem kuzum bak benden sana gelsin bu
''nikahına beni çağır sevgilimmm'' kuzum hiltonda mı düşünüyorsunuz ne olur benide götürsene ne olur ne olurrr
Canım valla biz hiltonu rğyamızda görürüz anca ama snein adına çok sevindim inşaallah gönlünce bir düğün olur
evet bu gönül davet düğün salonu konseptinde değil davet salonu olarak geçiyor zaten
ikramları,süslemesi falan çok güzel
mesela osmanlı şerbetçisi eşliğinde şerbet dağıtacaklar
ve çıkışta misafirlere osmanlıda olan diş kirası denilen minik süslü kutularda ufak hediyeleri olacak lokum,macun gibi
girerkende misafirlere kolonya ve badem şekeri ikramı yapıyorlar falan buda şık olur umarım
bız secılmısız en ıyı en guzel en komık en hamarat en guzel evlılıge ımrenılen cıftlere kk yonteımı tarafından yapılıyormus
sırınede gorunce soylemek aklıma geldı :)
cem yılmazın filmine gttm kızlar, gösterisini izleyenler gtmesin boşuna, aynı espriler dönüyor,
salon yıkılıyo ben gülemedim bile :)))
cem yılmazın filmine gttm kızlar, gösterisini izleyenler gtmesin boşuna, aynı espriler dönüyor,
salon yıkılıyo ben gülemedim bile :)))
en sakar kendi adıma söyleyeyim
al bendende o kadar bende nişanlımla gitmiştim kendi güldü ben robot gibi hiç tepki yok...
- YETİŞKİNLER Için Atkı – Bere – Eldiven – Boyunluk – Şal – Patik – Panduf Yapılışı (anlatımlı) | Örgü, Örgü Modelleri, Örgü Örnekleri, Derya Baykal Örgüleri
o atkı ıle bu bere olurmu gzdm?
yoksa baska bıseymı orsem orsemde ne orsem
sen ormuyorsun ama cok sen dıkıyosun kesıyosun dımı makınenmı var?
en sakar kendi adıma söyleyeyim
bendeee istiyorum onu soracak oldum hep unuttummkızlar bızım cetvel gıbı seylerımızı gordunuzmu?
saol canım benim nasılsın benim kocam da istemez bence bebek bi tane daha benden ocagını ykarız vala
senınkı o yuzdenmı verılmıs cnaım bana verılen acıklamada bunlar vardı
al bendende o kadar bende nişanlımla gitmiştim kendi güldü ben robot gibi hiç tepki yok...
Bence gayet şık olur modelleri de uyumluüstteki kuzu bereye de bayıldım yalnız :) Makinemde var canım ama dikişe yeni yeni giriyorum :) örgü yılların mesleği deli gibi atkı ördüğüm zamanlar oldu
Yaa bak kıskandım şimdi he bizimde en iyi yaptığımız bişicikler vardır kk yönetimine duyrulur
bendeee istiyorum onu soracak oldum hep unuttumm
Anlat bakalım
bende birazcık sakarımdır
eşimde bana diyo niye gülmüosun :) masrafsız film yapmış adam götürdü paraları
gösteri 80 tl den başlıyo 2 öncesinde bile zor bulunuyo biletler, filmde gişe yapar şimdi.
gzdm bana onrecegın baska atkı modellerıde olur
veya o gosterdıgım guzelse
beyaz veya grıden orucem
montum sıyah ta
,
onun altındakı ve kenarlarındakı princmi
?onlu ve arkalı önden orulenmı o?
kıs saka ya
sıze hava atmak ıstedım
kontrol panalınde profıl duzenleyın oraya yenı butonlar eklenmıs oradan yapıyorsunuz asagıya dogru
bende orgu ormeyı cok everım canım
egeye ne battanıyeler ordum ama ege dogdugundan berı ormedım
dikiş makınesı bende ıstıyorum sende ne var kac lıraya aldın
acıkcası olsa ben neler neler yaparım :)
kuzlu bere cok guzelde
ust kattakı kuzenın esı egeye bıyıklı saclı bere oruyordu
ormuyorsa bende yapıcam
bır tanede hazır aldım egeye guzeldı
esmersırınenın resmıne bakılacak olunursa daha kavusamamıslar :)
Canım model adından hiç anlamam ki :) netten bakıp beğeniyorum zaten anlatımı oluyor öyle yapıyorum :) çiçek çiçek olanlar falan var motifli onlarda çok hoş oluyor ama soğukta pek kullanılmıyor delikli olduğundan :)
Bak ya kandım valla ama takibi nasıl yaptıklarını düşünmedim değil
ben singerden aldım canım 300 tl tam marka adına bakıp yazarım, memnunum çok. ama dikiş tekniklerini öğrenmem lazım. haftaya kayınvalidemler geliyor çok iyi terzidir ondan öğreneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?