Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bızden ocne evlenmıssınız olduuu

gzdm
senden bısey ıstıcem
bana erkek cocuk hırkası laızm ama cool olacak
bak sunu yapaıblırmıyım dersın,

Siz ne zaman evlendiniz canım biz 1 eylül

Canım düz örgü kısımları hep kolay ama kol kesmeler yakalar falan yapbiliyor musun? Onlar belki zorlar, modeller çok güzel. özellikle ilkini çok beğendim Ege ye de çok yakışır yavrum benim :) Bende bakarım hoş değişik bir model bulursam atarım

Bu arada yeni evinin fotolarına baktım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin taşındınız mı?

kızlarrrr kim milyoner olmak ister?yarışmasına form doldurdum acaba ararlar mı?
Nişanlşımda başvurmuştu ama çağırmadılar
ne tipleri alıyorlar ya sinir oluyorum
hele geçen bir kız vardı özel üniversitede okuyormuş safın önde gideni ekranı parçalıcaktım resmen
birde ağzını yaya yaya konuşmuyorlar mı vy ağzına 2 tane töbe yarabbim

Inşaallah ararlarda giderim heycanlanırım çok ama iyi bir para alsam süper olurdu
Genel kültürüme güvenirim ama orda ne olur bilemem tabiki
jokersiz 30.000 tl gelebiliyorum ama bilmem artık naisp

anaaa hadi bakalımm kuzu...inş çağırılırsında güzel para alırsın...sonra bizim uçak biletlerini karşılarsın geliriz istanbula bir yemek ısmarlarsınn

maşalah ins çıkarsın kuzum cıkarsan tanıyamayızdaseni:) ama oaradki heyecan baskadır ya heyacanda kaybedebiliyolar

inşş aralar canım eşimde form doldurduu
inşş eşimide çağırırlarr
eşimde baya bilgili tabi heyecandan unutmazsa

prenses ampulu yaksana kızzz???

gzdm onları yapamazsam yengem var cok bılgılı ona gosterırım ama bende cok orgucuyum bı donem atkı orup heıdyeledım evlenırkende atmıstım sımdı yenılerını ormek laızm
sırf egeye orgu battanıyeler neler neler yapmıstım :))))
ne yapsam atkı beredenmı baslasam sonucta 3 senedır orgu ormuyorum yoksa dırek hırkadanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…