- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.321
puhahaha gıcık biz hergün özlemle birbirimize böle kavuşuyoz canım sonrada kokuyoz
ne demek kokuyoz kız :S
aaa ama olmadı sımdı o orgunun yokkı anlatımı :S
of yaa neyse artık bırıne gostercem caycı abla o princ dedı neyse artık o :)
neler oruyorsun?
Atkı şal :) bir kere süeter ördüm ama kol kısımları düz durmadı giyemedim :) büyük işlere kalkışmıyorum :) en son eşime atkı ördüm blogda vardı hatta.
Bu arada şu çizlege alanını bulamadım çatlıcam tam olarak nerde
ne demek kokuyoz kız :S
bu gönül davetler bayan erkek karışıkmı canım ?
[ı]ya tatlım hiç öyle deme adı olup bir şeye benzemeyen o kadar çok şey biliyorum ki gerçi hiltonda ben hiç olumsuz bişey duymadım ama gel gör ki adana'da düğün için seyhan otel hiltonu solluyormuş havuzbaşısı özellikle birde park zirve var orada yer yokmuş haziran full dolmuş biz daha baka duralım seyhanda ve hiltondada yer bulamıycaz bu rahatlıkla
Kızlar ben kına gecesi için kına organizasyonu ile anlaşmak istiyorum kapıda bayanlar var şalvarlı gümüş tepside lokumla karşılıyorlar...kına afişi var resim çektirmek için...konuklara çerez dağıtılıyor ve kına....kına tahtı ve kayınvalide ve annem için özel taht var kınada bayan dans grubu falan var kına sepetini falan herşeyi kendileri getiriyor :26:[/ı]
ben yapamadım yaaa
Yazıyıy nereye yzıyoruzzz :44::44::44:
Deneme 1-2 :) deneme 1-2
amin canım akşam konuş çok takma kafanıEvet canim tespitlerin cok dogru bu aksam hepsini birbir konusacam ama bu sen bana maas kartini ver ben daha idareliyim fikri guzel yapmaz biliyorum ama demek bile beni biraz rahatlatir...
Neyse kizlar icim iyice daraldi ne olur bu kocamin ailesine vicdan dusunce versin rabbim
ben simdi pazara gidiyorum biraz kafam dagilir belki opuyorum hepinizi
anaaa resimmi koydun ben görmedimmmtürbanlıyım canım açık halim o
cumartesi toplandık liseden arkadaşlarla orda çekildiğim bi resim sizde görün istedim kaldırırım birazdan
ben yapamadım yaaa
yazıyıy nereye yzıyoruzzz :44::44::44:
amin canım akşam konuş çok takma kafanı
anaaa resimmi koydun ben görmedimmm
yapmışın ya canım benimkide oldu sanırım
en çömezde benim heee :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?