Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sen neden yazmıyormusunda bız arada usuyoruz burada sende oluyorsun ama hayalet numarası yapıyorsun

ya nebiliyim artık sız hepınız bırbırınızı tanımsııınızz herseyınızı bılıyosunuzz bole bı muabbete pat dıye gırmek zor oluyoo bırazz hanı bu sey gıbı okula gec baslarsın herkes birbiriyle tanışmıs olur yaaa onun gibi bişey

kv peki gittiğinizde hazırlık yapar yemek içmek gibi konulara özen gösterirmi oğlum gelinim geldi diye.

o zaman bir yere gitmiyorum canımm

hakkaten öle..belki mmouse yalnış yazmıştır..4000 tl gelileri vardır
bende 58 kiloyum tamı tamınaa

en azından kadıncağız alıyor..öp başına koyyy

sizi denetlemeye geldim ama gidiyorum kurs geç kalıcam yoks.

akşama yazdıklaırnızı okurum kızlar. saat 11 den sonra netteyim gelenleri bekliyorum :)

bencedeee kadınn duşunmuste almısssss onu duusnmeyıp aksıne bıde senden bekledıgını dusunnn ozmn hosuna gıderrr onun aldıklarıı

hahahah tam benim kv anlattın şu andaa

sizi denetlemeye geldim ama gidiyorum kurs geç kalıcam yoks.

akşama yazdıklaırnızı okurum kızlar. saat 11 den sonra netteyim gelenleri bekliyorum :)

iyi dersler kuuzu gece 11'den sonrada buraya girersem eşim herhalde kızılcık sopası ile döver beni

ben hergıun burdayımm zatenn

ben göremiyorumm seni ama pek

hahahah tam benim kv anlattın şu andaa

iyi dersler kuuzu gece 11'den sonrada buraya girersem eşim herhalde kızılcık sopası ile döver beni

ben göremiyorumm seni ama pek

benim kv değil de görümcelerin 2tanesi o vazıyettelerr bende bıraz cokta gorumce 7tane oluncaaa siz dusunun halımıı he bıde elti var gerçi eltimle ve gorumcelrımın bır coguyla problemım yokta ama ıçlerınden 2-3tane istisna cıkıyo işte ıllaki

neyse ozmn artık alın benıde aranızaa:))

enee harbi yanlış hesaplamışım len 3550 yapıyomus 1650 ben 1700 eşim alıyo canıım.
bu ay zam gelicek hem ona hem bana.
300 tl civarı falan olur ikimizin toplam zammı.
bugün gün sırası bende 1200 tl geldi. bu ayda o şekilde yırtıyoruz.
ben ağlamam yavrucum şükrediyorum valla eve baktığımız zaman kendimizle gurur duyuyoruz.
kv gelince evet yok sanırım ama kp çalışmaya başladı 1000 tl een az alıyo kv emeklisi var yani istese her trülü yardım eder.
hee mesela elticime daha çok koşar yardım eder bana bize yok.
ilacını alır çocuuğuna bakar evine gider bakar vs vs saymakla bitmez.
biz bi dr randevu la dedik 2 ay oldu hala ses yok.
hee özünd de iyidir yani eli boş gelmez hamarattır iste yedirir pişirir.
ama benim ailem mesela eli boş gelmez ama onlar gelir.
en son ne zaman onlara gittik hatırlamıyorum sanırım eşimde pek huzurlu değil onların yanında
o yüzden çok takmıyorum.
tek duam rabbim kimseye muhtac etmesin bide ev sahibi olalım o kadar onun haricinde huzurumuz yerinde hamdolsun.
bak 3 ayda borçların bi kısmını bitirdik hem elimize önümüzdeki ay para kalmaya başlıcak. çeyrek alır alır koyarım kenara

biz seni zaten almıştık aramıza bacımcım

seni anlıyorum eşinin mesai ilemi calısıyor hep mi böle benim eşimde 11 degeliyodu hergun şimdi daha erken geliyo çocuk buldu dukkana cok yanlızdım keske bi bebğim olsa onla oyalanırdım diyodum bide benim burda kimsem yok hep eşimin ailesi ama hep sabır ediyom ne yapayım maaşmın yarısı krediye gidiyo seni anlıyom çalıştığım yerde herkes narka ve cok ceşit giyiyo ama ben o kadar giyemiyom sorsan aynı maaş ama ne bileyim bunlarda gecer diyom rabbim az vercek kadar bezdirmesin cok verip azdırmasın duam buu benim içinde eşim içinde

offf 7 tanemmiii hay maşallah yaniiii
işin zormuş kuzu yahuu

kv peki gittiğinizde hazırlık yapar yemek içmek gibi konulara özen gösterirmi oğlum gelinim geldi diye.

YANI genelde cok ıyı yemek yerler mesela
ıspanak pırasa yapmazlar
kofte patates opılav
tavuk et ızgaraları var balkonda hemen elektrıklı
hep o tarz seyler olur
bız 6 gıbı gıderız ben yanı ben gıttıgımde yemek yapmamıs olur bır ucundan ben bır ucundan kp tutar bır ucundada kv o sekılde yemek halledılmıs oluyor

eglencelı kaynasmıssınnn bakıyorummm
:))
esmersırıne 60 yasa ne alınırkı yaw buyuklermıs cok benımkı genc

offf 7 tanemmiii hay maşallah yaniiii
işin zormuş kuzu yahuu

ya zor rtabii
olmazmı bide ban sor ama yınedeee sımdıye kadr cok buyuk sıkıntılar olmadı hıc bırıylee ne tartısma ne bıseyyyy en basta mesfayı koyuncaa cok fazla sıkıntı olmuyo ama tabıkı cok zorr mecburen alttan almak zorund akldıgın (sırf eşin için) bır suru olay oluyo buda ınsaı yavas yavs yıpratıyo malesef:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…