Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
çocuğum başka birine anne derse (bu annem bile olsa) ben kendimi çok suçlu hissederim yaaa..demekki ona anne sevgisi verememişim..çocuk başkasını öle görüyor diye

eee çocuk anneden çok kim bakıyosa onunla zman geçiriyooo oyuzdende dio ama bendeee çok üzülürüm öle olursaa

kızlar yerime eleman aldılar şimdi
marta kadar beklesin diye karar çıktı genel kuruldan
hem elemana iş öğretmem için hemde yıl sonu hesaplarının bitirilmsi gerekiyormuş..
bir muhasebeci olarak yıl sonu hesaplarını bitirmeden çıkmak istemem çok yanlışmış..
üstelik eğer çıkarsam tazminatta vermeyeceklermiş 5 kuruş alacağım yokmuşş
adalete bk yaa delirecemm
bide aile şirket babamın çalışanıyım
sinirden elim ayağım titriyor nasıl iş yaa bu
sabah ki olayda da kimse bende de hata var demiyor allah için..
ne yapayım şimdi kızlar ben?
babam laf söyletmiyor marta kadar burdasın diyor..
muhasebeci adam girmiş aklına
moralim çok bozuk
bana haksızlık yapılıyor

ben kendı cocuguma kendım bakmak ısterım elbette ama suda bır gercekkııstısnalar kaıdeyı bozmaz; dogumdan sonra anne bunalıma gırıyor ve ozguvenını kaybedıyor
soylekı olası bır sıcaklık, etkılesım demıyorum goguslerınden sakır sakır sut akmasına ve sut kokmasına(ıgrenc kokuyor) sebeb oluyor
vereemedıgı kılolar oluyor
sacının dıbı cıkmıs ve sacı bır haylı bakımsızlasıyor ve dokulmeye baslıyor
kadın gıt gıde ıce kapanmaya genc kız modundan kadınlıga gecıs yapıyor ve dısarıda calısan esıne sarıyorda sarıyor
neyse ısın ozu bu durumları yasamamak ıcın calısmak ısterımn ancak
suan yasa degıstı zaten dogumdan once 2 dogumdan sonra 4 ay
6 ayda ucretsız ızın alabılırsınü
tabı benımd onme zamanım paraya ıhtıyacımız oldugu zaman olacak esımı tek basına bırakmam soz konusu olamaz
ege annemede banada anne dedıgı zamanlar oldu
o anne deyıp bana hala dedıgı zamanlarda oldu
hatta buara sık sık sasırıp anane dıyor :)
sorun etmıyorum
kendım ıcın degıl cocukların gelecegı ıcın calısmak gerek
cunku onumuzde hepımızın uzun yıllar var

eglencelınınde cenesı bır acıldı tama cıldı masallahh
ev alacaktı ne olmus bakıyormusmu bır sor bakalım :)

eee çocuk anneden çok kim bakıyosa onunla zman geçiriyooo oyuzdende dio ama bendeee çok üzülürüm öle olursaa

yok önümzüdeki ay

yaa gözlerim şaşı yapark okudum heee..şaş kaldımm yani babanla amcanın şirketi..baban nasıl seni koruyamıyo ben alayamıyorum..çok kızdım babana şu anda
müdür aklına giremez ya böle lüksü yok sen onun kızısın..kardeşine bile koruması lazım..olurmu öle şey haksızlık..senin yerinde olsam ceketimi alır çıkardım...baksınlar başlarının çaresine..martta vereceklermi sanki tazminat

yenidenoğdum çok haklısın..bende işten sırf bu yüzden çıkamyorum..bir ara iyi kafaya koymuştum ama..ev almamız içib birikim yapabilmemiz için benim çalışmam lazım..
biz erkek aileleri yardım etmedi diye ne kadar üzüldük..ben evladıma bunu yaşatamam..yaşatmamam lazım..

ama owner zaten sen suanda tazmınat haketmıyorsun dımı cunku yakın bı zamanda ıstıfa edıp cıkmıstıntekrar gırıdn fılan
hem baban baya bı maddı yardım yaptı
tazmınat vermese bıle cok sorun etmemelısın bence

owner evlilik dolayı ile istifa et...sıka sıka al tazminatınıı madem aile şirketi ama şirkette aile olarak davranılmıyor sende ona göre davran

isyan babam bizi korumuyor amcama karşı
sanki fab. bi tek amcamın onun borusu ötüyor sadece
babam beni anlayamadı adamın iki lafıyla son kararını verdi
ben nası ceketimi alıp çıkayım öyle yaparsa da hakkım olanı vermicekler
adam utanmdan diyo ki
alacağın yok..
ee tazminatm diyorum
tazminatınıda veremem bizi yüz üstü bırakıp gidiyorsun diyor..
iyice tadı kaçtı herşeyin
çalışma hevesimi kaçırdılar,durmak istemiyorum burda ama çıkarmıyorlar
cüzdanımda sadece 2t var
beni mağdur ediyorlar
neden benim kendi kararlarım olamıyor yaa
evlendim evleneli eşim ve benim kararım olmadı hiç
hep başkaları ne dediyse o
eşimle karar verdik çıkacaktım al işte durum bu

ben bi süre sonra yine çalışacam ama başka bi yerde burdan kurtulmam lazım önce

eee iyi yaa..madem alacak verecek yokmuş al ceketini çık git kızım ne duruyosun orada..
istifa dikekçenede evlilik nedeni ile yaz..sıka sıka versinler tazminatını..
hadi dürüst davransalarda dur desem ama resmen adamlar cephe almış sana..ben olsam durmazdım..durmamıştımda bundan çnceki iş yerimde
istifa ettim aynen banada böle dediler..bende ceketimi aldım çıkıcam...adam demesinmi 15 gün önceden bildirmeden çıkar gidersen ceza alırsın diye..egerçektende doğruydu..ertesi gün geldim..hiçbir iş yapmadım..çayçının yanında oturdum sinir oldular..2 gün daha geldim..adam kendisi tamam istifanı kabul ettik gidebilirsin dediler

yenidendoğdum biz yaşamadık bilemıyoruz ama istedıklerımızı soluyoruzzz ve hep dıyorum ozmn tabı nolacgaı hıc bellı olmaz ama ole ıstıyorum dıyorummm konuşma konusuna gelinceee evet bugun pek konustum canım hiç çalışmak ıstemıyoo oyuzdenn ev hala bakıyorum dun çok güzel evler baktımm hatta netten eşimede gönderıyorum baksın dieee ama birazcık daha bırıkımım yapmamız gerkıyo galıbaaa öle işte bakıyorum amaaa hala

owner kararın hayırlı uğurlu olsun inş.

yenidendoğdum kıs naber. orda silik görünce seni ya gülesim geliyor.
akıllanca mı söle bakalım. beğenirsen anlarım akıllanacağını

evlilik tazminatı alamıyorum
benim nikahım düğündn önce kıyılmıştı
11 ocak 2012

hay ben yaaa..5 günmü geçti ulennn
maden tazminat hiç vermeyecekler niye marta kadar çalışcaksınki..sen onları yüz üstü bırakmadın işten çıkacağını haber verdin..asıl onlar seni yüzüsyü bıraktı çok sinirlendim valla ben

şart koşuyor canım martta çıkarsan tazminat veririm diyor beyfendi

he birde şu an toki de oturuyorum ve kura ile satışların başlayacağı ilgili bi söyleti var eger zaten başlarsa hemn hıc beklemden orya basvurcazzz ev için

neden o kadar erken kıyıldıkı nıkah,

owner sen onları yuzustu bırakmıyorsunkı onceden haber verıyorsun cıkacagını ve marta kadar ıhbar surenı doldurmus oluyıorsun
ne demek bızı yuz ustu bırakıyorsun

Aydınlık sabahı düşün.
Ve durgun karanlık geceyi…
Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı.
Öteki dünya senin için (hayatının) bu bölümünden
daha iyi olacak!
Ve zamanı geldiğinde,
Rabbin sana (kalbinden geçeni) bağışlayacak
ve seni hoşnud kılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…