- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.761
nasılsınnnn kuzucummm..hoşbuldum isyanımmmmm
evet aslında yaştan bakarsan tam zamanı ama daha evleneli 3 ay oldu bide evi daha tam çekip çeviremiyorum bide bebek olursa kaldıramazsam diye korkuyorum canım. e bide borçlar var tabi onları temizlemeden hamile kalamamBebekde yaş faktörü önemli ya onun için sordum
tek cocuk mu düşünüyorsunuz
maddi ve manevi olarak hazırsanız aslında yaşın çok normal bi bebek dşünmek için
bencede aslında yaşa bakarsak tam zamanı gıbı duruyo am ahzır olmakta cok onemlı tabıkııı dha pek yenıymişsinizz
nasılsınnnn kuzucummm..
görüşemedik yaa..özledim valla senii.
evet aslında yaştan bakarsan tam zamanı ama daha evleneli 3 ay oldu bide evi daha tam çekip çeviremiyorum bide bebek olursa kaldıramazsam diye korkuyorum canım. e bide borçlar var tabi onları temizlemeden hamile kalamam
geçen eşimin ağzını aradım bebek dedim gözleri fal taşı gibi açıldı valla çok sever çocukları ama daha hazır değil sanırım
üstümüzde bir karabuluttur gidiyor canım
aslında pek iyi değilim ruhen ama geçicek biliyorum
2013 yılı uğurlu gelmedi bi an önce bu yılın bitmesini istiyorum
bende özledim sizleri ama anca girebiliyorum
evde olsamda iş güç derken bazen pc açmadığım günler oluyor
sen nasılsın??
27 yaşındayım canımcım geçmiş olsun bu arada
evet yavaş yavaş geldi o heyecan ama o sorumluluk duygusu beni korkutuyo bide eşim pek istekli değil şu anda. zaten daha 3 aycık oldu evlenneli
aynen..şimdi hamile kalsam 9 ay sonra doğacak..ee hadi borç bitmezse..ya ben o yükü üstlenemeyip iş, ev, bebek bir arada yürütemezsem..iştende istifa edemem kalırız ortada..
kuzum öle düşünme...Allah bu günleri unutturacak inş..herşey daha güzel olacak..
çok zor zaten hem ebbek hem iş hem evle uğraşmak ben ebbek olunca en az 1 1bucuk sene işi bırakmayı düşünüyorummm hem kucuuck bebegıı bırakmak ban göre degılll bebgının belkıde en guzel zmanları ve sen sadce işten gelincee göreceksinn o yüzden tabi nolur bilmem ama ben bi süre açlışmayı düşünmüyorum bebek olunca
çok zor zaten hem ebbek hem iş hem evle uğraşmak ben ebbek olunca en az 1 1bucuk sene işi bırakmayı düşünüyorummm hem kucuuck bebegıı bırakmak ban göre degılll bebgının belkıde en guzel zmanları ve sen sadce işten gelincee göreceksinn o yüzden tabi nolur bilmem ama ben bi süre açlışmayı düşünmüyorum bebek olunca
ben 6 ay izinli olurum herhalde ohh aslında güzel evdeeee bebişşinle ilglen neyi farkettim biliomuusn annelerimiz hep iş kadını olmak isterdi bizde ev hanımı olmak istiyoz
bende öle düşünüyorum ama şu borçlu zamada mümkün değil bu o yüzden zamana ihtiyacımız var..eşim bebek olunca benim çalışmama hiç taraf değil..annesi çalıştığı için çocukken hep annesiz kalmış ve bıkmış kendi çocuğumda öle olsun istemiyorum diyor..ama işte borç harç bitmeden olmaz..en azından borcum bitsin..bir eve falan girersek eşim bensiz 1 yıl idare edebilir..bende 4 ay normal iznimi, 6 ayda ücretsiz izin hakkımı kullanırım..yıllık izinlerimi falanda alırım 1 yılı tamamllarım..ondan sobnrada annem bakar inşş :26::26::26:
ben 6 ay izinli olurum herhalde ohh aslında güzel evdeeee bebişşinle ilglen neyi farkettim biliomuusn annelerimiz hep iş kadını olmak isterdi bizde ev hanımı olmak istiyoz
aynen şartllar işte...benim annem çalış sakın bırakma diyenlerdenbizde öyle değil be canım annem çalışan bayandı çokkkk yıprandı o yüsden ben çalışmayı istemiyorum annemde benim ev hanımı olmamı çok isterdi ama şartlar işte yapacak birşey yok
tabikii diyorum ya insanın öncelikle kendını maddi manevi hazır hissetmesi lazımm bebek içinn valla hayırlıı bu işlerde pek belli olmaz benim kaçtane rakadasım korundugu halde bebk ıstemdıgı halde hamıle kaldılarrr :))
dimi işteee insann bişeye sahip olana kadr kıymetlı olduktan sonra hemn bıkıyosunnn bide zaman değişiyo artık heralde oyüzde:))))
kızlar bu arda bana şöle güzel bi poğaça tarifi verseniz hani böle ertesi gün sertleşmeyen poğaçalar oluyo ya onlardan istiyorumm
ben maalesef işi falan bırakamam ben öncelikle istemem evde oturma kapasitesini kendimde görmüyorum. doğumdan sonra 4 5 ay iznim olucak zaten ele avuca geliyo cocuk o zaman kadar. e işi bırakıyım 1 sene desem 1 sene sonunda böyle iş bulamam gibime geliyo. ev borcuna falan giricez çok dara düşeriz ben Allah izin verirse emekli olana kadar çalışmak istiyorum
ya şu bi gerçekki bende evde cok fazl adurabien biri dgeılımm kı şimdiye kadarda durmadım hiç ama bbek olursa o fedakarlığı yaparım çünkü benım kuzenımde senın dusundugun gıbı yaptı 3ay izini vardı sonra işe başladı ev almışlardı teyzem baktı bebeğine ve çoçok teyzeme anne dio annesinede arda bir anne dıyo abla flan dio dha küçük ama olsun ben dyanamam coocgumun bana abla deyıp anneme yada kv anne demesineoyüzden birazzz evde durmaya dayanabilirim:)
kızlar bu arda bana şöle güzel bi poğaça tarifi verseniz hani böle ertesi gün sertleşmeyen poğaçalar oluyo ya onlardan istiyorumm
poğaça
1 su bardağı süt
1 su bardağı ılık su
1 su bardağı zeytinyağ
1 attlı kaşığından fazla tuz
1 çorba kaşığı şeker
1 paket maya
adlığı kadar unnn
yumuşacık oluyorrr
ya şu bi gerçekki bende evde cok fazl adurabien biri dgeılımm kı şimdiye kadarda durmadım hiç ama bbek olursa o fedakarlığı yaparım çünkü benım kuzenımde senın dusundugun gıbı yaptı 3ay izini vardı sonra işe başladı ev almışlardı teyzem baktı bebeğine ve çoçok teyzeme anne dio annesinede arda bir anne dıyo abla flan dio dha küçük ama olsun ben dyanamam coocgumun bana abla deyıp anneme yada kv anne demesineoyüzden birazzz evde durmaya dayanabilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?