Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
çok üzgünüm ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum
böyle olacağını düşünmemiştim
hakkımda hayırlısı olsun
hepinize teşekküler kızlar yorumlarınız için
yeniden doğdum eşim istemişti nikahı erken kıymayı bizde kıydık..
beni 5 parasız göndereceklerse varsın göndersinler
zaten tek kazığı onlardan yemedim ben
Sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

owner nacizane önerim. mart dediğin 2 ay kadar zaman.
eğer vereceklerse çalış derim. sonra zaten hep evde olacaksın. hemde kışın ev sıkıcı olur. marttan sonra bahar yaz derken iyice kendine gelirsin derim.
tabii sen bilirsin.
2500 de az para değil. gelmediğini var saysan alıp kenara koyarsın

canım kendi isteğinle işten ayrıldığın için tazminat haketmiyosun zaten. demekki amcanda böyle bir ayrımcılık yapmak istemedi. bide martta demeleride normal sonuçta başka bir yerdede çalışsan en az 15 gün çalışmaya devam etmek zorunda kalırdırn. herhangi bir yerdede çalışsan bugün çıkıyorum desen tepki alırdın ve beş kuruş alamazdın. o yüzden bozma moralini şurda marta ne kaldı ki

katılıyorum canım

eglenceli ; hayırlısı olsun canım sen hangı sehırdeydın ozelden yazma valal mesaj bıle goremıyorum muneye soracagım neden ceza aldım ben hayır bı konuda bısey jkonustuk kavga yok tartısma yok ama elmayra almamıs uyarı gofretto ve ben aldım
neyse gofretto geldımı hıc buraya bugun gordunuzmu asagıdaa??

ben istanbuldayım canım:)

owner üzme kuzum kendini..marta ne kalmış burada..
2000 tazminatlada mayıs, haziran gibi tatile gidersiniz..bu günler aklına bile gelmez ohh miss gibi

bana dıyosun ama baksana benden aşağı kalır yanında yokk cezalı oldugun halde sahalardan uzak kalmıyosun canım

anneme yemeğe gidiyorumm..ohh miss gibi..
çayada halama ineceğiz..enişyem geçen hafta ameliyet oldu geçmiş olsuna..

Günaydınnnnnndün aksam kı anne furyasından sonra bende anneme gıtmeye karar verdım ve yemegımızı yıyıp oturmadan kalktık eve geldık
kocam mac ızledı
oglan cartoon tv ızledıı
bende mutfakta muhtesem yuzyıl ızlemeye calıstım o arada camasır serdım
bu aksam ıcın yemegımı yaptım
turluu
1 patlıcan 3 kırmızı bıber 2 domates sogan
patateste koymayı unutmusum :)
bırde tarhana corbası yaptım
sonra dustu bılmem neydı derken 12.30da yattım bu aksam keısnlıklle 11 cıvarında uyumalıyım yoksa kendıme gelemıcem
cuma aksamı oglanı almıcam 10 kısı arkadas grubum gelıyor
cumartesı yoksa hazırlık yapamam
falan fılan
bu kadar benden sımdılık :)

günaydın şekerler

dün akşam yemeğe misafirlerimiz geldi eşimin iş arkadaşları

50 günlük bebişleri var çok çok tatlı hemen canım çekti

günaydın hatunlarrr
bizde sabah işe gelirken ben eşime sordum dedim ki bebiş yapalımmı. daha çok erken dedi bana. ne kadar erken ddim daha 2 senemiz var dedi. en azından senle bi kere daha tatile gitmek istiorum dedi. birlikte gezelim zaman geçirelim bebiş elbet oluack dedi biraz moralim bozuldu ama hakta verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…