Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

oğlu twit atmış babam hayatta yoğun bakımda diye
şuan net değilmiş durumu bekliyorlarmış
ibrahim tatlısesi nasıl ölümden döndürdülerse bu adamda dönerrr
normal bir vatabdaş olsa idi ibrahim tatlıses yerinde ölmüştü şimdiye..adamdaki para,şöhret gerçekten hayat kurtardı

normal bir vatabdaş olsa idi ibrahim tatlıses yerinde ölmüştü şimdiye..adamdaki para,şöhret gerçekten hayat kurtardı

Rabbim yaşayacak gün verdiyse yaşarda, alacak nefesi yoksa soğuk algınlığından bile ölebilir insan.
yaşayacakmış ki parası vs vesile oldu bence o adama.

tabi canım onun yaşaması tamamen mücize ve para eseri oldu

Rabbim yaşayacak gün verdiyse yaşarda, alacak nefesi yoksa soğuk algınlığından bile ölebilir insan.
yaşayacakmış ki parası vs vesile oldu bence o adama.

tabiki kuzumm..Rabbim ömür vermiş..alacak nefesi varmış bu dünyada..ama işte yurt dışında tevai falan bizler nasıl yapardık Allah korusunn..

tabiki kuzumm..Rabbim ömür vermiş..alacak nefesi varmış bu dünyada..ama işte yurt dışında tevai falan bizler nasıl yapardık Allah korusunn..

işte kuzum onda parası vesile oldu hayatta kalmasına bana göre.
ama ay ben üzülemedim ona yaaaaa, hala konusu geçince içim acımıyor valla ne yalan söylim.
oda başkalarına az yapmadı yani ondan herhalde

işte kuzum onda parası vesile oldu hayatta kalmasına bana göre.
ama ay ben üzülemedim ona yaaaaa, hala konusu geçince içim acımıyor valla ne yalan söylim.
oda başkalarına az yapmadı yani ondan herhalde

günahını sevabını Allah bilir kuzumm bu konuda bişey demiyeceğim...ama şu varki hiçkimsenin bu dünyadaki bir canlının canınına almaya kalkışmaya hakkı yokturr...

günahını sevabını Allah bilir kuzumm bu konuda bişey demiyeceğim...ama şu varki hiçkimsenin bu dünyadaki bir canlının canınına almaya kalkışmaya hakkı yokturr...

yani tv de yapılanlar çok ortadaydı bana göre. ondan böyle düşünüyorum ben.
neyse işte ya Rabbim büyük O bilir doğrusunu

aynen kuzum , para yoksa sağlıkta yok bu devirde.

bana kalsaa şimdiyee yapmıştımm
ama kocamm istemiyoo
inşşş isteyecekk inşşş

cilve yap kuzum sende

inşallah biran önce hamile oluruz tatlım

Allah gönlünüze göre versin sehkerim , cilve yap cilve

gunaydın kızlar belim oakadr agrıyoki size anlatamam cok agrıyo incittim ya işe geldim eve gidip dinlenmek istiyom :18::18:

kuzum ahh dikkat etsene kendine. çok geçmiş olsun iyi dinlen.

aboww bende diom bu kızlar diye görünmez.

günaydınn hanımlarrrrr

canı bebiş çekenlerr varrrr
sehkerimmmm benimde hepp çekiyooo
biyerim şişecek nerdeysee

woowww dün akşam yeni bir hayat gelinleri hep annedeymiş..ne güzelll

bende kayınvalidemdeydim

yapcazda tatlım eşim biraz daha bekleyelim sonraki proje belli olsun diyor
yoksa çoktan ypmıştık

ne projesi kızzz. siparişmi vercenz bebeği

anneme yemeğe gidiyorumm..ohh miss gibi..
çayada halama ineceğiz..enişyem geçen hafta ameliyet oldu geçmiş olsuna..

geçmiş olsun cnm

haklı kuzum bencede. bende erken diye istemiyorum daha eşim bir kaç kere söyledi ama oralı olmadım ben hiç.önce gezelim tozalım hayatı yaşayalım

rabbim bütün hasta yatağındaki kullara şafi isminden acil şifalar versin

ibrahim talısı sevmem hiç ama kimse kimsenin canına kast etmemeli idi bencede
ama bunlarda mafya gibi adamlar anacımmmmmmm
ki,min eli kimin cebinde bilmşiyoruz ki:18::18:

sıkıldımm kızlar yaa..internet problemli..giremiyoruzz hiçbir yere..offf...sohbetttende atılıyorumm...ıyhhh

haklı kuzum bencede. bende erken diye istemiyorum daha eşim bir kaç kere söyledi ama oralı olmadım ben hiç.önce gezelim tozalım hayatı yaşayalım

ayy benimde bi tarafım istiyo bi tarafım hayatını yaşa diyo. ama sanırım kazara falan hamile kalsam çok sevinicem gibi hissediyorum. içimde resmen onun coşkusu var. ama eşim sonuna kadar haklı önce birbirimize doyalım gezelim tozalım borçlar bitsin. sonra rabbim nasip ettiyse olucak zatenn

amin canım allah tüm hastlara şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…