- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.881
ayy benimde bi tarafım istiyo bi tarafım hayatını yaşa diyo. Ama sanırım kazara falan hamile kalsam çok sevinicem gibi hissediyorum. Içimde resmen onun coşkusu var. Ama eşim sonuna kadar haklı önce birbirimize doyalım gezelim tozalım borçlar bitsin. Sonra rabbim nasip ettiyse olucak zatenn
sıkıldımm kızlar yaa..internet problemli..giremiyoruzz hiçbir yere..offf...sohbetttende atılıyorumm...ıyhhh
Geçmiş olsun canım, ben de hastayım yatak döşek. :2:Merhaba kızlar ben geldim
Grip oldum yatıyorum bugün :2:
son günlerde bana da bir bebek merakı düştü nasıl heves ediyorum anlatamam bu dürtümü bastırmam lazım ama daha çok erken :26:
27 yaşındayım canımcım geçmiş olsun bu arada
evet yavaş yavaş geldi o heyecan ama o sorumluluk duygusu beni korkutuyo bide eşim pek istekli değil şu anda. zaten daha 3 aycık oldu evlenneli
kuzum ben belimden rahatsız olduğum için giymedim hiç
alış tatlım topukluya ben burda hiç giyemedim
heryer yokuş asla yürüyemem unuttum topukluyla yürümeyi
cancazımmmmmmherkese mutlu günler canlar
Eki Görüntüle 607676
hayatınızda sıkıntılı ne olursa olsun yinede fark yapıp hayata gülümseyin :)
aynen kuzum , para yoksa sağlıkta yok bu devirde.
cilve yap kuzum sende
Allah gönlünüze göre versin sehkerim , cilve yap cilve
kuzum ahh dikkat etsene kendine. çok geçmiş olsun iyi dinlen.
aboww bende diom bu kızlar diye görünmez.
bende kayınvalidemdeydim
ne projesi kızzz. siparişmi vercenz bebeği
geçmiş olsun cnm
haklı kuzum bencede. bende erken diye istemiyorum daha eşim bir kaç kere söyledi ama oralı olmadım ben hiç.önce gezelim tozalım hayatı yaşayalım
Seninle aynı gün evlendik, önce kimin bebişi olucak meraktayım
Bana oluyo o, bazen agzımdan kaçırıp zor toparlıyorum çünkü eşim çok istiyo.
Aklımda oldugunu bilse hemen ister eminim.
Senin yaşın uygun ama benim biraz daha beklemem lazım ki bu kez eşim yaşının geç oldugunu iddia ediyo.
Hakkımızda hayırlısı olsunn.
bakalım önce hangimizinki olucakcanım senin eşin istiyosa sen ilaç kullanmıyosan seninki daha önce olabilir sonuçta işin büyük kısmı erkekte bitiyo
benim yaş 27 aslında tam zamanım yani ama daha çok yeni evliyiz ve çocuk için erken biliyorum. bundan 1 ay önce aklım çıkmıştı hamilemiyim diye ama şimdi içimde çocuk düşüncesi kıpırtı oluşturuyo. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bize en doğrusunu o bilir bakalım yaşayıp görücez
anammm benim mmousemmm tam hazır anne olmaya..ayy hayırlısı ise hemencecik versin Rabbimm
Günaydın kızlarr.
Nasılsınız?
Zaman çok çabuk geçiyo ama ben hep yeni evli olmak istiyorum.
Şaka bi yana dün akşam dışarı çıkardı eşim beni (gezince iyileşiyomuşum ben.) otururken kınamda çalan müziği duydum.
Film şeridi derler ya yaşadım resmen, hatırlamak değil ordaydım sanki. Çok çok ilginç bi his, hepiniz yaşadınız, anlarsınız anlatsam ama anlatılacak gibi bişey değil kii.
Kınadan sonraki o günüm geldi aklıma, annemle uyudugum .. Herşeyim için nasıl koşturdugu, yorulup tek şikayet etmeyişi.. Daha öncesi geldi, tartışmalarımız.. Çok daha öncesi ..
Annemi aradım napıyosunuz diye ''değişik bişey yok kızım sen varken akşam napıyosak, aynı oturuyoruz'' dedi, aynı değil ama diyemedim tabi.
Arada bi oluyo böyle.
Eşimi seviyorum, evimi seviyorum, hayatımda büyük sorunlarım yok, annemi istediğim saat görebilirim, görüyorum. Ailemden uzak değilim, ailesinden uzaga gidenler, şehir, ülke değiştirenler var.
Ben bu durumda neden hala eskiyi arıyorum?
Günaydın fıstıklar
Bi güzel uyumuşum ki eşim gittikten sonra yattım saat 10du kalktım
Sonra geldim içeri battaniyeyi aldım tv karşısında uyudum
Çok güzel uyudum yavv...
Canım aynen ben :26:
Bıraksalar gider eski yaşantıma devam ederim
O kadar özlüyorum ki anlatmam mümkün değil
Eve gidince daha da depreşiyo yaşanmışlıklar
Ev kelimesi bile bana hala babamın evi demek şu an...
Kendi evim diye sevme olayım yok daha alışamadıkm 4 buçuk ay oldu ama ...
Allah evliliklerimize zeval vermesin napalım verdik bi karar evlendik artık......
yenidendoğdum bugün msj göndermedi mi yahuuuuuuuuuuu
yoğun galiba bugün,,, yada konuları biriktiriyor :)
Günaydın fıstıklar
Bi güzel uyumuşum ki eşim gittikten sonra yattım saat 10du kalktım
Sonra geldim içeri battaniyeyi aldım tv karşısında uyudum
Çok güzel uyudum yavv...
Canım aynen ben :26:
Bıraksalar gider eski yaşantıma devam ederim
O kadar özlüyorum ki anlatmam mümkün değil
Eve gidince daha da depreşiyo yaşanmışlıklar
Ev kelimesi bile bana hala babamın evi demek şu an...
Kendi evim diye sevme olayım yok daha alışamadıkm 4 buçuk ay oldu ama ...
Allah evliliklerimize zeval vermesin napalım verdik bi karar evlendik artık......
Evet cnm öyle napalım amin inşallah düzene girer bizim de duygularımızkatılıyom prensesim bende baba evime ev diyom cok özledim ya uzaktalar ya ayda bi kere görseydim el kapısı ne kadr ii olsadaamin allah zeval vermesin düzene soktursun inşallah ...
amin kuzucum hakkımızda hayırlısıanammm benim mmousemmm tam hazır anne olmaya..ayy hayırlısı ise hemencecik versin Rabbimm
benim bebk hevesim suanda yok ne kadar hevesliydim önce eşim sinirini yenmesi lazım
Canım evet ama zaten 10da kalktım benbuarada prenses günaydın mı hayatım aksam olacak eşin kaçta gidiyo senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?