Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

allah en hayırlı zamnda nasip etsin kuzum isteyen herkese..

sıkıldımm kızlar yaa..internet problemli..giremiyoruzz hiçbir yere..offf...sohbetttende atılıyorumm...ıyhhh

isyanımı kızdırmayın ulennn

Günaydın kızlarr.
Nasılsınız?
Zaman çok çabuk geçiyo ama ben hep yeni evli olmak istiyorum.
Şaka bi yana dün akşam dışarı çıkardı eşim beni (gezince iyileşiyomuşum ben. ) otururken kınamda çalan müziği duydum.
Film şeridi derler ya yaşadım resmen, hatırlamak değil ordaydım sanki. Çok çok ilginç bi his, hepiniz yaşadınız, anlarsınız anlatsam ama anlatılacak gibi bişey değil kii.
Kınadan sonraki o günüm geldi aklıma, annemle uyudugum .. Herşeyim için nasıl koşturdugu, yorulup tek şikayet etmeyişi.. Daha öncesi geldi, tartışmalarımız.. Çok daha öncesi ..
Annemi aradım napıyosunuz diye ''değişik bişey yok kızım sen varken akşam napıyosak, aynı oturuyoruz'' dedi, aynı değil ama diyemedim tabi.
Arada bi oluyo böyle.
Eşimi seviyorum, evimi seviyorum, hayatımda büyük sorunlarım yok, annemi istediğim saat görebilirim, görüyorum. Ailemden uzak değilim, ailesinden uzaga gidenler, şehir, ülke değiştirenler var.
Ben bu durumda neden hala eskiyi arıyorum?

Merhaba kızlar ben geldim
Grip oldum yatıyorum bugün :2:
Geçmiş olsun canım, ben de hastayım yatak döşek. :2:

son günlerde bana da bir bebek merakı düştü nasıl heves ediyorum anlatamam bu dürtümü bastırmam lazım ama daha çok erken :26:

27 yaşındayım canımcım geçmiş olsun bu arada

evet yavaş yavaş geldi o heyecan ama o sorumluluk duygusu beni korkutuyo bide eşim pek istekli değil şu anda. zaten daha 3 aycık oldu evlenneli

Seninle aynı gün evlendik, önce kimin bebişi olucak meraktayım
Bana oluyo o, bazen agzımdan kaçırıp zor toparlıyorum çünkü eşim çok istiyo.

Aklımda oldugunu bilse hemen ister eminim.
Senin yaşın uygun ama benim biraz daha beklemem lazım ki bu kez eşim yaşının geç oldugunu iddia ediyo.
Hakkımızda hayırlısı olsunn.

Son düzenleme:

alış tatlım topukluya ben burda hiç giyemedim
heryer yokuş asla yürüyemem unuttum topukluyla yürümeyi
kuzum ben belimden rahatsız olduğum için giymedim hiç
ilk kez geçen sene bikaç defa giydim bu senede sürekli giyiyorum
canım ben il kez giyiyorum
belimden rahatsızımya
geçen sene bikaç defa giymiştim
ama arada düz giymem lazım
herkese mutlu günler canlar

Eki Görüntüle 607676

hayatınızda sıkıntılı ne olursa olsun yinede fark yapıp hayata gülümseyin :)
cancazımmmmmm

kıss güldürdün beniiiiiiii
ben istiyorummmm

bakalım önce hangimizinki olucak canım senin eşin istiyosa sen ilaç kullanmıyosan seninki daha önce olabilir sonuçta işin büyük kısmı erkekte bitiyo
benim yaş 27 aslında tam zamanım yani ama daha çok yeni evliyiz ve çocuk için erken biliyorum. bundan 1 ay önce aklım çıkmıştı hamilemiyim diye ama şimdi içimde çocuk düşüncesi kıpırtı oluşturuyo. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bize en doğrusunu o bilir bakalım yaşayıp görücez

anammm benim mmousemmm tam hazır anne olmaya..ayy hayırlısı ise hemencecik versin Rabbimm

Günaydın fıstıklar
Bi güzel uyumuşum ki eşim gittikten sonra yattım saat 10du kalktım
Sonra geldim içeri battaniyeyi aldım tv karşısında uyudum
Çok güzel uyudum yavv...

Canım aynen ben :26:
Bıraksalar gider eski yaşantıma devam ederim
O kadar özlüyorum ki anlatmam mümkün değil
Eve gidince daha da depreşiyo yaşanmışlıklar
Ev kelimesi bile bana hala babamın evi demek şu an...
Kendi evim diye sevme olayım yok daha alışamadıkm 4 buçuk ay oldu ama ...

Allah evliliklerimize zeval vermesin napalım verdik bi karar evlendik artık......

bu şekilde düşünme kuzum ama yaaa..
sen kendini hep evinden evliiliğinden soğutuosunn...
biraz kendini topla..
uyku düzenini düzelt bir kere
kızıcam sanaaa

katılıyom prensesim bende baba evime ev diyom cok özledim ya uzaktalar ya ayda bi kere görseydim el kapısı ne kadr ii olsada amin allah zeval vermesin düzene soktursun inşallah ...

buarada prenses günaydın mı hayatım aksam olacak eşin kaçta gidiyo senin
Canım evet ama zaten 10da kalktım ben
Oturma odasına geldim hem kuşumun sesiyle hem de tv de saba tümer izlerken bi yandan da uyukladım
Hiç sevmezdim tv karşısında uyumayı ama hoşuma gitti
İbrahim erkalı izledim daha doğrusu dinledim
Eşim saat 7 buçuktan önce falan çıkıyo evden tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…