- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.901
amin kuzucum hakkımızda hayırlısı
canım eşin çokmu sinirli :26:
herseyi burda paylasıyoz fazlasıyla mesla dışarıda kafasına bişe takıyo evde kücück bişeyden hırsını alabiliyo sunu nie buraya koydun başlıyo kücück bişeyden kavga ağır olmayan bi ilaç kullanıyo sonra pişman oluyo ama cok yıpranıyo evde hareket ederken korkuyom suna kızarmı buna kızarmı die rahat davranamıyom hayat doluyumdur ama kasılıyom bazen
herseyi burda paylasıyoz fazlasıyla mesla dışarıda kafasına bişe takıyo evde kücück bişeyden hırsını alabiliyo sunu nie buraya koydun başlıyo kücück bişeyden kavga ağır olmayan bi ilaç kullanıyo sonra pişman oluyo ama cok yıpranıyo evde hareket ederken korkuyom suna kızarmı buna kızarmı die rahat davranamıyom hayat doluyumdur ama kasılıyom bazen
canım zor oluyordur sinirli erkekle yaşamak
babamda benim zamnınnda çok sinirli idi ama şimdi süt dökmüş kedi gibidir
Eşin ilaç falan kullanıyor mu siniri yüzünden
bebek istiyor mu eşin cnaım çocujlara karşı tutumu falan nasıldır genelde
canım zor oluyordur sinirli erkekle yaşamak
babamda benim zamnınnda çok sinirli idi ama şimdi süt dökmüş kedi gibidir
Eşin ilaç falan kullanıyor mu siniri yüzünden
bebek istiyor mu eşin cnaım çocujlara karşı tutumu falan nasıldır genelde
nasıl süt dökmüş kedi olduğunu anlat belkim şirine ninde işine yarar
kuzumm yaa üzüldüm bak şimdi..
ama böle olmazki senin evin en rahat olabileceğin tek yer..
eşinin sinirini kontrol etmesi gerekir..
babamın kuzeni vardı..çok sinirliydi..herşeye kavga çıkarıyordu..karısı gitti..sonra doktora götürdü annesi babası..ilaç falan verdiler..karısından özür diledi..
şimdi ikisi berabet gidiyorlar doktora..doktor ilaç veriyor eşinede nasıl bir izlenim edeceğini nasıl hareket edeceğini anlatıyor..şükür mutlular şimdi..
bence sizde gitmelisiniz eğer gerçekten çok sinirli ise
kuzum genç iken çok sinirli idi babam benim oda genelde ailesinin doldurmaları yüzünden olurdu
ama artık bizler büyüdük,ailesi elini çekti bizden babamda olgunlaştı annemde olgunlaştı tabiki derken
be artık annemin arkasında bizim olduğumuzu görünce değişti adamcağız
ama zamanına anneme çok çektirdi şimdi gnah çıkarıyor babamda
maaşallah Allahım bozmasın inşaallah
mesela kardeşleri,annesi doldurup anneme salarlardı ve baabm annemden çıkarırdı acısını,hıncını
babanem rahmetli annemi bir türlü sevememişti kuma gibi görürdü hep annemi
hatta şunu hiç unutmammmmm ölene kadar herhalde
o zaman ipek eşarpalr yeni çıkmıştı annemde sadece kendine bayramda ondan almıştı tek
kıskançlıktan annemin ipek eşrabını bebek beşiğinin üstüne koyup çengeline takıp yırtmışlardı
ve bu mübarek bayram günü el öpmeye gittiğimizde olmuştu düşünün yani
eflinam
kv hastalık var oğlunun karısını kuma gibi görme olayı.
hayır çok istiyorsa oğlunu evermesin alsın ömür boyu tepe tepe kullansın.
yani elin kızını getiripde huzursuz olacağına herkes, baştan evlendirme aynı evde dilediğin gibi yaşa.
neyse baban kediliğini bozmasın annende sultanlığını yaşasın. valide sultan olsun.....
şirine senin kocan kolay kolay süt dökmüş kedi olmaz.
avantajların; senin elaleme öevermiş, suçunuda kabul edermiş. bende oda yoktu düşün azabımı
üzme canını datlum herşey olacağına varır. sen sakinliği koru yalnış keleme çıkmasın ağzında, sopanın ucunu da azıcık göstermeyi unutmaki vazgeçilmez sanmasın kendini. iyi dengelemek lazım.
evlilik bir kefeye 250 gr koyduysan diğerine de 250 gr koymak gibi bişey,kefenin birine 251 gr oldumu hemen batar insana.
annene çok üzüldümmm..
benim babamda babana benziyordu..
biz babaannemlerle birlikte yaşıoduk..
annemi çok eziyorlardı..
taki ben büyüyene kadar..sonra ben annemi korumaya başladım herkeze karşı..gerekirse büyük demedim tartıştım..çünkü annem bir kelime edemezdi..
sonra babam bunları gördü..sanırım kızım korurken ben nasıl koruyamıyorum dedi ve babamla bir olduk annemi arkaladık..tabi anneme olan baskıda bu şekilde azaldı..
düşünün artık bayramda annemi anneanneme göndermezlerdi..yemeğe gidemezdi..babaannem muhakkak kavga çıkarırdı..ama sonra babam kimseyi dinlemedi götürdü..babaannemde kendini geri çekmeye başladı..
şimdi babaannemde büyükbabamda rahmetli oldular..çok hakları var bende ama işte annem ne yazıkki gençliğini yaşayamadı yaşatmadılar
şimdi babam benim azıcık yüzüm asık olsun anında anlarr..hemen sorar..ve asla ezdirilmemem izin vermez
eşime anlattı bunlar...ben hata yaptım sen yapma dedi..artık ailen senin karın ben geç anladım sen geç kalma dedi
isyan varya bu konuda benziyoruz. Ama babam hala annemi koruyamıyor ama benim yüzüm asık olsun bişemi oldu evinde diye anneme soruyormuş.
Gerçi annemi bozulan sinir sistemi özgüvenini yerine getirdi büyük küçük demeden herkese haddini bildiriyor artık:)
Sevgili babacığıma burdan sesleniyorum, annemi koruyup kollayamadın, kızın el kapısına gidince işler değişiyor kendi çocuğunu düşünüyorsun.
anamıda bi ana doğurmuştu oysaki. Neyse iyi bi koca değil ama mükemmel bir babaydın seni çok seviyorum her şeye rağmen :)))
benim babam öğrendi doğruyu buldu ama bunda benim ve halamın faydası büyükk..
halam annemlerin alt katında oturuyor..bizde tartışma olurdu hemen halam çıkardı annesini değil annemi tutardı..babamada kızardı..anneme böle yüz verme o senin karın diyee..
böle böle öğrendi babam.Allah halamdan razı olsun..anneme görümce değil kardeş oldu her zaman
hay agzını seveyim aynen evlendirmeseydi arkadaş gelinde anne kuzusu günah değilmitabi övdüğünü duymak beni rahatlatıyo ama turkuaz senin ki betermiş zaten kurtulduğun ii olmuş cunku sen cok olgunsun anlayıslısın
Eflinam annene çok üzüldüm cnm
İsyan senin de öyle(
Ama eskiler hep gelini ezmeye çalışmışlar kızlar ya
Biz de annemizi hep savunurduk çekinirlerdi halalarım falan bizden...
Ama devir değişti artık eski gelinler yok eski kv de olamaz zaten
Benim eşimin tarafı gerikafalıdır ve ben eskinin eskide kaldığını hep vurgularım ki bana diş geçiremesinler diye...
Ben diş geçirmek isterim yalan değil...
Ama turkuazım sana apayrı üzülüyorum...
Artık geçmiş unutalım boşver bundan sonraki iyi olur inşallah
Esmerşirine diyeceğim şu ki gerçekten aba altından sopayı göster ki kaybetme korkusu yerleşsin..
Bi erkeğe o korkuyu salacaksın ne kadar iyi de olursa olsun bence
Yanlışsam yanlış deyin bacılar :26:
Off gidip banyo yapmam lazım...
Evlendim adetim 10 gün sürüyo kızlar sizde de böle mi???
Sırf 10 günü tamamladım diye alcam abdest yani düşünün :26:
canım sen iyi davrandıkça o bunu bir kaçış yolu olarak görmeye başlayabilir. benim eşimde sinirlidir ama bana sökmez. ne kadar sinirli olsada korksamda üstüne giderim. bana bağıramaz kötü konuşamaz bunu anladı artık. ayrıca farklı olaylara sinirlenipte bana çatamaaz. yani artık yapmıyo. yeri geldi duygu sömürüsü yaptım ağladım dayanamadı hep tuttu kendini. şimdi Allah nazardan saklasın çok değişti uyumlu oldu.
bence sende artık üzüldüğünü göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?