- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.961
e normaldir canım gçmensin siman direk farklı gözüküyo zaten yenidendogdum da öyle hemen farkediliyo. ikinizinde maşallah ı varaaa bilmiyordum ben
ya o değilde alışverişte hep bana fatura için what is your name diye soruyorlar dışarda herkes yabancı sanıyor kaç kez nişanlıma yabancımı diye sordulargıcık bir durum
canım inşaallah istediğin gibi bir ev bulabilrisniz
kira yerine olursa uygun bir ev bakabilseniz ne güzel olur ama nasip işte
sen bir ara baya bakıyordun evlere falan
[ı]teşekkür ederim moussem...
Kızlar english home nin sitesinde mutfağım için cupcakeli runner,tutmaç ve el kurulama bezi aldım mutfak masam için cupcakeli şekerlik ve kapaklı pasta seti almıştım kart benim olsa neler alıcam daha ama nişanlımın kartından alıyorum ancak işten çıkınca kredi kartlarımı iptal ettimcup cakeli ciciler görürseniz haberim olsun mesela masa örtüsü falan [/ı]
evet cnm ama ev alabilmek içn birikim lazım..
Bu yüzden erteledim ama eşime de dedimki alamıyosak kenara para koycaz nakit olacak ev için..
çok isterdim keşke bankalar 0 faizle kredi verse
şu anki evim bahsetmiştim burda çok karanlık ve de sıkıcı
evler dipdibe ve penceremden sadece yan apartmanın camları görünüyo hep akşammış gibi...
Taşınacam kısmet olursa ve de salona oturma grubu alıp salona oturcam
hap kadar odada ruhum sıkılıyo yav
allah yardımcım olsun da gönlüme göre bulayım yaa:26:
Citl kız mesaj attım telefonuna geldi mi??
Alice adanada mecburen klima kullanacan zaten,, evinin güneş alması kışın rahat ısınmanı sağlar..
çıkarsın balkona ısınırsın ohhh ne güzell
çok özledim memleketimi ailemi
valla onları bende beğeniyorum hemde çok moda
onların takımıda oluyor görüdm bir kaç yerde ama hatırlamıyorum ama senin için aklımda olsun kuzumm
bu arada ben hiçbişi almıyorum valla böle bir rahatlık genişlik ohhhh serbestt recep ivedikin dediği gibi
nbe zaman kasıcam bilmiyorum valla
kk patlatma kız düğün üstü lazım olçak valla
aahhh olsa bende yapacağım ama yok
[ı]ben bu adamı döverim vallada döverim billada döverim oda olmadı adana'da horoz dövüştürme etkinliği var oradaki horozlara yedirtirim bunu[/ı]
lazer vs yaptıracagın zaman acıyı yok denecek kadar azaltıyor:)
eflinacığım kim olucak kız benimki tabii ki tribal enfeksiyon kapmış mesaj attım cevap vermiyor sinir oldum
bende 55 kg duym 58 olmuşum55 olmam lazım bende 1.73 üm
meltemma emla kremi ne işe yarıyor canım ???:26:
ben 168 ım benımde55 olmam lazım fakat 60 kıloyumve zayıflayamıyorum:) daha dogrusu yemeden duramıyorum:)
yok seker ya eczanelerde satılıyor ama bır kutuda 5 tup var tek tek satılsa super olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?