Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Selam kızlar bugün giremedim battaniye altında pinekledim gün boyunca..
Hepinizin kandili mübarek olsun,, Allah dualarımzı kabul etsin
Akşam akşam halı silcem ben de
Güzel haberler okudumm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmm inanamıyorum hemde 5 haftalık

Canım çok istiyodun oldu bak Allah hayırlı etsin
Darısı tüm isteyenlere olsun inş

günaydın hannımlarrr

sibelllll yaaa nasıl sevindim anlatamamm yaaa..akşam sırf merak ettiğim için girdim...bir yuppiii demişim eşim noldu delirdinmi diyor..anlattım artık...hayırlısı olsun dedi eşimde...
çok sevindim birtanem..Allahım sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşş :26::26::26:

herkese hayırlı günler olsun inşallah

bende bugün öğlen 12 de izin aldım şişliye gidicem
odaya evrak bırakmaya inşaallah
ordanda ver elini beyoğlu,taksim gezerim değişiklik olur
patron diyoki evraklarını ver geri gel bende dedimki 7 de mi 8 de mi geleyim
o saatten sonra nasıl geleceksem artık

gunaydın kızlar sağolun arkadaşlar ısyanım sende sağol ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın ınş
herkes mutlu ve şaşkın. hele eşim uçuyo

gez kuzum gez...patronun ne dedi peki 7-8 olayına
gunaydın kızlar sağolun arkadaşlar ısyanım sende sağol ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın ınş
herkes mutlu ve şaşkın. hele eşim uçuyo

canımm ne güzel yaa ben bile heyecan yaptımm çok güzel bişey...Allah bizlerede nasip etsin inşş :26::26::26:

gez kuzum gez...patronun ne dedi peki 7-8 olayına

canımm ne güzel yaa ben bile heyecan yaptımm çok güzel bişey...Allah bizlerede nasip etsin inşş :26::26::26:

canım ne dicek zaten 12de çıkıcam inş
şişli bize 2 saat düşün yani 2de orda olsam sıra olur hep 1 saat en az saat oldu 3
yemek vs derken saat 6 olacak ondan sonra kim gider işe
amann konuşur o susar banane

evet canım allahım herkese naisp etsin çok güzel birşey
ama ben yapabilir miyim bilmiyorum
demek ki hazır olma meselesi bu
zamanı gelince rabbim nasip etsin

Gunaydin kizlarrr))) ay ben de sibele cok sevindim cok istiyodu iyi oldu ne guzel hep beraber buyuturuz bebisleri insallah:)

işte istanbulda yaşamın zor bir yanı..konyada en uzak mesafe 1 saat..o da kampüs
ulaşım sıkıntısı yok..bunu çok seviyorum..
ankaraya gittiğimde ara mesafe tam 1,5 saat araba ile yol sürmüştü..oha demiştim yanii izmirde öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…