Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sıbel yanlıs hatırlamıyorsam
4+6 kese
6+6 kalp atıslarını duymustu doktor karından
ama kese 5+2 de olabılır
ıcınde embrıyomu bılmem ne sıvısımı neydı onuda gordu sorun yok demıstı volk kesesımıydı ınan unuttum adını
sen neden tedırıgn oluyorsun ...

bılmıyorum cok haber okudum ondan galıba:26: kalp atışlarını duymadan sağlıklı bır gebelık olup olmadığı bellı olmuyomuş. offf keske bukadar bılgıyı bılmeseydım. bıde tam görememışlerdı keseyı gecen hafta
bıde 6.haftamdayım ama mıdem bulanmıyor benım ya nıye bulanmıyokı:26:

kuzum tmm mide bulantısı hamilelik belirtisi ama herkezde olacak diye bir kaide yokkk..
öle her olumsuz şeyleri okuyup kafana takma..
bebeğin daha çok küçük..eminim herley yolunda gidecektir..sen iyi olki bebekte öle olsun ama dimi

heheh alemsin yaa... ama eşine yardım etmeyen erkeklere kızıyorum valla benim eşim farklımı hayırrr..
ama kavga ederim dürterim yine de yaptırırım

ınş cnm benım
benım eşim hamıle oldğumu oğrendığımden berı ev işlerını devraldı ben açıkcası pek sevmem ev işlerıni yapan erkek ağır adam severım ben bıraz. bakmayın hamıleyımde ondan yapıyo. ama tabıkı yardım edecek o ayrı

heheh alemsin yaa... ama eşine yardım etmeyen erkeklere kızıyorum valla benim eşim farklımı hayırrr..
ama kavga ederim dürterim yine de yaptırırım
gönüllü kalkmazsa o benim hoşuma gitmez sinirlenirim.. zorla yaptığı şeyin anlamıda olmaz benim için

gönüllü kalkmazsa o benim hoşuma gitmez sinirlenirim.. zorla yaptığı şeyin anlamıda olmaz benim için

aman canım bende gönüllü yapmıyorum o sallıyormu hayırrr...
zaten bana kendi dedi bana söyle söylemezsen bilemem yapamam dedi bende söylüyorum valla acımak yokk

neden eskisi gibi konuşulmuyor topikte yaaa
isyan olmasa topik çok sessiz olacak

eksi topiği özledim ben anacım
turkuazda yok bu hafta hiç:26:

gùnaydn kızlar nezamandr gremyodum taşndım otrdugum evdn snra tlf bzuldu oyüzdn giremedm naslsnz evlilikler ne alemde

Tşk edrım isyancm ev sahbm braz tuaf insanlardı pek anlaşamduk o yüzdn kuzum

elfmm iyiyiz kuzum sen nasılsın, anlaşamadığın ev sahibi zor olur, hayırlı olsun yeni eviniz :)

uyurum canım ne demek, ama kiloyu sen al olurmu dün ondan uyanamadım ben demekki,

Hoşbuldk tatlm bı arka sokak sayılr bebşte iyi teyzesı salı günù kntrolümz var bkalm

hayırlı kontroller olsun inşallah.

cumartesı
cocugun dogum gunu ıcın suslemeler almaya gıdıcez carsıya
sonra sankoya elıfnam bılır oyuncakcılara veya sarachane
sonra bakırkoy
sonra ıkea ve forum
sonra real sonra eve :)

bütün istanbulu devirmişin yenidendogdum. benim yerimede gez ben gezemiom artık fazla istanbulda.

hava soğuk, canım sıkkın..
biz ev işinden vazgeçmek zorunda kaldık bazı sebeplerden dolayı...
nedenini sormayın karışık..ben bile anlayamadım
6-7 ay daha beklemek zorundayız artık

kuzum hayırlısı olsun anlatmak istersen dinleriz. her işte vardır bir hayır dur bakalım belki daha güzeli çıkacak karşınıza

günaydın kızlarrrrr

günaydın kızlarrr çok yoğunummmmm

sehker ve mouuse napıonuz hatunlar..

eşim ek iş alıyor..eğer boş otursa zaten oturtmam...adam gece yarılarına kadar evde çalışıyor garibimm

Allahım ikinizede kolaylık versin kuzum çalışıp ev işi yapmak zor,

slm kızlar
yarın dr randevum var. korkuyorum:26: bana dua edın tamam mı

bbilmiyorum cnm sanırım fazla kötu haber okudum hamılelıkle ılgılı:26: bide dr emın olamadıya keseyı görduğunden ondan. tırsıyorum.

kötü düşünme sibelim ,, sana olumsuz haberler okumak yasak artık okuma sakın. hayırlısıyla ol gel kontrolünü

egeciğe çok geçmiş olsun.

kolay gelsin kuzum.

neden eskisi gibi konuşulmuyor topikte yaaa
isyan olmasa topik çok sessiz olacak

eksi topiği özledim ben anacım
turkuazda yok bu hafta hiç:26:

ben sizi fazla boş bıraktım ondan galiba
biz günde 100-200 sayfa deviriyoduk nerdeyse yaaaa konuştuklarımıza yetişemioduk dimi kızlar

ahhh canımmm o 100-200 sayfalar çok öncede geçmişte kaldı...şimdi nerdeyse unuttu herkez topiği...belli başlı kişiler kaldı ne yazıkki..
sende işi bıraktın giremiosun ne yazıkki masatakvmimizde öle iyice boşladın
neyse kalan sağlar bizimdir

günaydın bayanlarrr

kalplerasi nasıl oldu acaba dün doktora gitti ses yok...:44::44:

isyanım çok moralim bozuk sabah eşimle tartıştık

bu hafta sonu belki ablam ve abimin hanımı ile florya akvaryuma gidebiliriz
ama çok yav kişi başı 30 tl diyorlar
Ama çokta merak ediyorum inşaallah bişi çıkmasda gideriz
bir türlü fırsat olmamıştı gitmeye

mmousemm ne oldu anlat kuzum neden tartıştınız...benimde anlatcaklarım var..ama sen anlat önce çok üzüldümm

bende forum ıst turkuazzoya egeyı goturmek ısıtyomm
gecende ıkı gun once muze kart vardı
muze kartı olana ındırımlı oluyomus akvaryumlar
39 tl muze kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…