Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
merhaba arkadaşlar umarım herkesin haftasonu güzel eğlenceli geçmiştir ve hepinize hayırlı haftalar dilyorum...bu arada grinin 50 tonu diye diye tutturdunuz aldım yahu kocamdan azarıda işittim ölesine eline aldı arkasını çevirdi erotik roman bu dedi utandım zaten okumadığımdan içeriği nasılda bilmityordum sonra bi sayfa açtı sıradan aman o neydi kırbaç baston mum falan diodu ben kıpkırmızı kesildim bana bu kitabı okumanı istemiyorum dedi walla bende yerin dibine girdim açıkçası :S

Yenifoçadan alıyoruz canım
altınolukta çok güzel biryer
biz eşimin işine yakın diye y.foçadan alıyoruz

benım esımde boyle yapabılır :)

canım hoşgeldin
sanada iyi haftalar olsun inşaallah
girinin elli tonunun 1.srsini bitirdim 2.serisini aldım
ama gerçekten biraz absürd
Eşinin tavrı normal bence
ben olsam bende istemesdim vallahi
ama nişanlım bilmiyo sölemedim ben

masatakvimimmm kızzz evmi alıonuz...valla süper yaaaaa...ne kadara alıosunuzç..maşşallah size hayırlı olsun canımm

kalplerasi merak ettim kız seni MR falan istenmiş..forumda sürekli sordum göremeyince

kızlar ben oturma odamı country tarzı istiyorum
koltuk ve perdesini birde ona uygun tek duvara duvar kağıdı düşündüm
ve plazmanın etrafınada etajerler sıralı olarak
ama fiyatlar çoooooooook uçuk yaaaaa
zaten oturma odamız küçük yerine bir el halısı açık renk üstünde patlayacak renkleri olan ama
çok pahalı geldi bana yaaaaa

çok komik kitap kitap diyodunuz bumuyduu ayy çok gül yaaa
benim eşide izin vermez zaten okumaya vaktim yok
iyikide ilgimi çekmemiş
Yenifoçadan alıyoruz canım
altınolukta çok güzel biryer
biz eşimin işine yakın diye y.foçadan alıyoruz

anladım canım ben 1 defa gittim ama hayran kaldım gerçektende güzel
orayı bilmiyorum canım izmire yakın heralde yazlık olması bi yandan güzel bi yandanda ölü yatırım oluyor
ama en iyisi tabiii
resimleri bekliyoruzzzz

bu arada kızlar size salonumun resmini eklicem

sağolun kızlar ılaçta alamıyorum kaldım oyle. bugun ışe gelmeyecektım ama bılıyosunuz tekrar dra gıdeceği hafta ıçı. elli kere ızın almayayım dedım
kalplerarası emının benım eşimde aynı tepkıyı verırdı kızardı hatta bende çok utanırdım:26:

masatakvimimmm kızzz evmi alıonuz...valla süper yaaaaa...ne kadara alıosunuzç..maşşallah size hayırlı olsun canımm

kalplerasi merak ettim kız seni MR falan istenmiş..forumda sürekli sordum göremeyince

110.000 di 100.000 e alıyoruz canım
Dedemden kalan bir yer vardı ist babam ordaki hissesini bana vermişti satıldı 37 bin lira gelicek ordan
napalım diye düşündük babamda yazlık alalım ortak dedi
yani 50 bin biz 50 bin annemler vercek
geriye kalan parayıda kayınvalidemlerden istedik 5binde onlar vercek takı setimi filan satıcam bi şekilde tamamlıycaz 50 bine ay çok utluyum valla
yoksa tek alamazdık yazlık borcuna giremezdim
tapu yarı bana yarı anneme ortak olcak

Salı günü gitcez canm çekerim resimleri eklerim
Ev eşyalı o çok güzel birde eşya masrafımız olmayacak
herşey dahil bi mutfak malzemeleri alcaz onları kullanamayız tabak kaşık bardak vs işte
ölü yatırım evet ama olmasıda gerek fırsat çıktı önümüze değerlendirelim istedik

ay canım ne kadar guzel masalalh cok asanslısınız allah bereketını gostersını nsallah
kac katlı
yazınoradamı kalacaksınız
ee ıcınede esya da laızm :)

ay canım ne kadar guzel masalalh cok asanslısınız allah bereketını gostersını nsallah
kac katlı
yazınoradamı kalacaksınız
ee ıcınede esya da laızm :)

Ev eşyalı canım eşya almıcaz
dubleks 3 oda bi solan
alt kat amerikan mutfak wc var
üst katta 3 oda banyo var
yazın orda kalıcaz hatta bazen kışında kalabilirz eşimin işine 20 dk çok yakın
aynı şekilde babamın işinede hepimiz için iyi oldu

hadı yaaa
ısınması fılanda gayet oturmus bı sıstem ıse neden olmasın ya
guzel olur degısıklık olur

hadı yaaa
ısınması fılanda gayet oturmus bı sıstem ıse neden olmasın ya
guzel olur degısıklık olur

ısınma elektirikli sobayla sağlanabilir yazlık olduğu için doğal gaz filan yok
ama çok hoş bir yer bahçeli filan
site içinde evler hep aynı hayallerimdeki gibi öyle bir evimin izmir merkezde olsun isterdim..

ben gafleten bide serisini aldım 3 kitap evde nereye saklıycam bilemedim yahu kardeşim annem kitabı eline alsa bittim :)

sağol canım perşembe cuma hastanede koşturdum hastaydım epey emar sonuçum 6 sında çıkacak başka tahlillerimde var 20 gün sonrahepsini beraber alır gösteririm doktora artık .....

ısınma bıraz sıkıntı ımıs cnaım donarsınız valla buz gıbı olur kısın tabı ıklımıb ılemıyoruz
sızde dogalgaz var dımı takvım ne kadar gelıyor aylık pekı?
borclarınızı bıtırdınızmı ne alemdesınız?

goodcum salon cok guzel cok begendım ama neden orta sehpa aldınkı oda kucuk zaten sıkıstırmıs ıyıce
gumuslukte aynı sekılde
konsolunu en cok begendım cok modüler geldı
takımmı masayla fılan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…