- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.121
ısınma bıraz sıkıntı ımıs cnaım donarsınız valla buz gıbı olur kısın tabı ıklımıb ılemıyoruz
sızde dogalgaz var dımı takvım ne kadar gelıyor aylık pekı?
borclarınızı bıtırdınızmı ne alemdesınız?
goodcum salon cok guzel cok begendım ama neden orta sehpa aldınkı oda kucuk zaten sıkıstırmıs ıyıce
gumuslukte aynı sekılde
konsolunu en cok begendım cok modüler geldı
takımmı masayla fılan?
canım maşallah çok güzel bi gelin olmuşsun çok yakışmışsınız.!
ayakkabılarına ayrıca bayıldım belirtmeden geçemicem :)
canım laminat değil cilalı tahta ebn sevmiyorum ileride eşimle değiştirecez fazla masraf olmasın die birde yani yatırıldı die bişi demedimcanım salonun çok güzel yorumumu yaptım ben zaten
birde laminant renkleri gözümü çırmaladı
beyaz veya süt rengi laminant olsa imiş şık olurmuş
koltuk takımının rengine bayıldım tam benim favori rengimmm
güle güle kullanın canım
ısınma bıraz sıkıntı ımıs cnaım donarsınız valla buz gıbı olur kısın tabı ıklımıb ılemıyoruz
sızde dogalgaz var dımı takvım ne kadar gelıyor aylık pekı?
borclarınızı bıtırdınızmı ne alemdesınız?
goodcum salon cok guzel cok begendım ama neden orta sehpa aldınkı oda kucuk zaten sıkıstırmıs ıyıce
gumuslukte aynı sekılde
konsolunu en cok begendım cok modüler geldı
takımmı masayla fılan?
godd foto ekledin niye kaldırdınnnn yaaa..böle hemen kaldırmayın kızlar yaa..akşama kadar dursun barii
daha öncede görmüştüm ama bu kadar detaylı değildi kuzum...tamamdır cancazım
goodcum peşinde koşturanmı var hemen kaldırmışın fotoyu ben yine görmedim
kimsecikler yok ama geldiklerinde cevaplarlaR UMARIM kızlar eşlerinize sevgililer günü hediyesi aldınızmı almayı düşünüyormusunuz???
Almayı dùşùnyorum ama ihtyacı olan bis alym dyrum dün kardşlerıme lcwakıkıden kazak aldmda cok hosuna gtti oyle bsy alym dyrum ama karar dştrmezsemkimsecikler yok ama geldiklerinde cevaplarlaR UMARIM kızlar eşlerinize sevgililer günü hediyesi aldınızmı almayı düşünüyormusunuz???
kalplerarası bende o ıhtımalı dusunuyorum
saol kuzum malesef yok demiştimya sana bayaaa büyük diedaha öncede görmüştüm ama bu kadar detaylı değildi kuzum...
woww harika kuzum ama orta sehpayı koyabilecein başka bir yer varmı..orada naba hoş görünmedi..rahatsızlık verdi..diğer hepsi harikalar
goodcum peşinde koşturanmı var hemen kaldırmışın fotoyu ben yine görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?