Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Kışın uzun süreli kalınmaz hafta sonu kaçamağı yapabilirz eşimle filan o şekilde canım

borçlarımız var hali aylık düzenli bir şekilde ödeniyor kreid borcu Aralık ayında bitiyor inşallah
son 11 taksidimiz kaldı yani Allaha şükür

Doğalgaz ile ısınıyoruz canım evet
geçen ay 370 geldi
bu ay 312
bizim ev 9. kat en son daire o yüzden ısınmada biraz zor oluyor

canım laminat değil cilalı tahta ebn sevmiyorum ileride eşimle değiştirecez fazla masraf olmasın die birde yani yatırıldı die bişi demedim
ileride inşş mutfak camımı yerleri ve kapıları değiştirecez

canım hepsi takımdı alındı işte yoksa isteemdğim çok eşya var çok zor oluyor geçerken ama alındı işte

godd foto ekledin niye kaldırdınnnn yaaa..böle hemen kaldırmayın kızlar yaa..akşama kadar dursun barii

kimsecikler yok ama geldiklerinde cevaplarlaR UMARIM kızlar eşlerinize sevgililer günü hediyesi aldınızmı almayı düşünüyormusunuz???

kimsecikler yok ama geldiklerinde cevaplarlaR UMARIM kızlar eşlerinize sevgililer günü hediyesi aldınızmı almayı düşünüyormusunuz???

aldım ben canım bı sweet aldım acık grı uzun kollu onu dugmelı kollarında dama var hardal rengınde

hım benim eşimin pantolona çok ihtiyacım var ama o yanımda olmadan pantolonuda alamam boyu var buyu şuyu var bana daha çok dert olur napcam bilemedim :S yok birde ben hazırlık yaparken onun kalas haliyle karşılaşma sürprizide var

kalplerarası bende o ıhtımalı dusunuyorum

yani o zaman insanın çok zoruna gidio ne bilim ben bazı planlar yapğpıcam hediye alcam adam tiye alcak abbooo kavga etmem ama suratım ekşir bi kaç gün kendine gelmez mesela eşim çarşamba günü ankaraya gelir bu akıl edemese perşembe gelmeyi al sana ben gümlerim :)

daha öncede görmüştüm ama bu kadar detaylı değildi kuzum...
woww harika kuzum ama orta sehpayı koyabilecein başka bir yer varmı..orada naba hoş görünmedi..rahatsızlık verdi..diğer hepsi harikalar
saol kuzum malesef yok demiştimya sana bayaaa büyük die
dün değiştireyim dedim ama bu seferde konsolu kaldıramazdım
artık ilerleyen zamanlarda kocamı tutacam evde akşama kadar değiştirecem
goodcum peşinde koşturanmı var hemen kaldırmışın fotoyu ben yine görmedim

kuzum arada netim gidiyo ondan kaldırıyorum yine eklerim canıms enin için
hemen ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…