Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Eflinam ben antalya vs istemediğim için kapadokyaya gittik ama hemen gittiğime çokkk pişman oldum. 1 hafta sonra gitmek isterdim hem agladım hem başka türlü zorluklar, açıkcası o durumda evimde olmak istedim.
Yazın inşallah acısını çıkarıcam.
Karlık evine gittik. Hem maddi açıdan uydu bize hemde çevremde gidenler çok methetti memnun kaldı herşeyden. Daha güzel bi zamanlamayla bence mükemmel olabilirdi.

evet tatlım çok zor malesef
erkekler kadınlara der kadınlarda erkeklere

canım karlık evi kapadokyada mı?
Neden ağladın onu anlamadım
özel durumlardan dolayı mı?
Yav ebnde hemen gitmek istemem açıkçası
2-3 gece evde olsam daha iyi sanırım

pazar günü çok hastalandım canım mide bulantısı kusma ishal halsizlik vs. gece acilde geçirdik. dünde işe gelmedim o yüzden ama bugünde fenayım iş olmasa gelmezdim

çok geçmiş olsun canım...ben hasta olabileceğini düşünmedim..eğitim falan var sandım..
çok çok geçmiş olsun..bende 2 gündür midemi bozdum ishal var..yenidendoğdum demişti salgın var diye doğru galiba :44::44:

cok merak etttım ammmmmmmmmmmmmmmmmma neden agladınnnnnnnnn nedennnnn

pazar günü çok hastalandım canım mide bulantısı kusma ishal halsizlik vs. gece acilde geçirdik. dünde işe gelmedim o yüzden ama bugünde fenayım iş olmasa gelmezdim

gecmıs olsun canım salgın var bu ara dıkkat etmek gerekıyor kızlarr

buarada bızde assos dove hotele gittik ama otelı degılde o etrafı hıc sevmedım o kadar ölü o kadar sessiz sakınkı altınolugada gıttık gezmeye bır cafe bulamadık hepsı cay bahcesı ne bılım her gun dıs macunu sampuan almak ıcın bı buyuk market aramakla gectı

evet canım sanırım salgın var bizim bütün aile sıradan geçti valla. ablam eniştem bide bebiş hastalanmıştı sonra erkek kardeşim babam annem ben benden sonra abim onların bebiş ve yengem..
bi eşim bide 2 büyük çocuk hastalanmadı. hepimiz nerdeyse acillik olduk. salgın varmış bizde öyle duyduk. aman diyim çok dikkat edinn çooook fena bişey. pazar gecesi resmen sabaha kadar kıvrandım

mosuem gecmiş olsun cnmmm bi arada ankarada öleydi ilk evlediğim vakit ben öle olmuştummm allahım ne kdr kötü bişetyyyyyydi öleee

size bi sorum olck kızlarr şu işkurun kurları nasıl oluyo bilginiz varmııı günlük 20 tl veriyomuş galiba hemde iş imkabııı bu ayın 25 sölüycemmmm çıkacağımı sonra işkurun kursuna gtmeyi düşünyorum ordannnnnn işşş bulcm inş..

yol yemek ıcındemı 20 lıra cnaım?
ne zaman cıkacagınıs oylıceksın?

karlık evini çok övüyor gidenler canım düşünebilirsin aslında,

evet canım bakmak lazım ama yaz günü gidilebilecek biryer mi orası önemli işte
hiç duymamıştım vallahi ben araştırayım bakalım

canım çok geçmiş olsun
salgın demekki size denk geldi
keşke iş olmasa idide bugünde gelmeyip dinlense idin evinde

kızlar yaa akşamları nasıl vakit geçiyorsunuz eşlerinize...biz 6 ya doğru evde oluyoruz 7 gibi ymek yenmiş oluyor..
sonra 1 saat falan öle gün içinde neeler oldu etti konuşuyoruz..bazen ben yemek yaparken eşim mutfakta oluyor o anda konuşuyoruz..sonra 8 gibi muhakkak bir dizi yada fil oluyor izliyoruz ve yatıyoruz..monoton bir şekilde böle dvm ediyoru

yol yemek ıcındemı 20 lıra cnaım?
ne zaman cıkacagınıs oylıceksın?

tam bilmyorum cnm araştırmam gerekliii sadece 20 yol yemeği bilmyorum ama burda bilgisi olan yokmu kuzum 25 şubatta sölüycem ama ne zmana çıkartırlar bilmyorummmaof paramıda ödemem lazım borç bitti o ödenecek 250 tl bidee 300 kasa parası var altınlarınnn her ay bişey ölde tazminatoımı hesapladım 5000 alcmm inş. verirlerr

isyanmcım bende 7,30 gel yemek ye hazırla ye yıkadım ettim diyene kadar saat 8,30 oluyo sonra ders çalışıyorum 10,30 11 gibi yatıyorum başka bişey yok kış gününde yazın yürüyüşe çıkıyofuk parka ama malum kıssss

canım kış şimdi belki ondandır yazın insan sahile,çay bahçesine vs gidiyoır değişiklik oluyor
ama kışın sinema veya yemek eee oda baya masraflı oluyor malüm 2 kişi olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…