- 7 Haziran 2012
- 5.063
- 1.651
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.181
kuzum bnm kocada alrm almam dmyo ama almcagi bes bellı bnde utansn dye alcm
maalesef bz balayna gdemedik cnlarm
valla kızlar ne güzel gidebilmişsiniz balayına
bende çok istiyorum ama acaba diyorum
kremlin palaceyi çok duydum güzel diye ama
gidebilir myiz bilmiyorum açıkçası
canım evet böyle zor bir erkek ama huyuna gidersen melek gibi
Geçen sene sevgililer gününde işyerime orkide yollamıştı ama bu sene diyoki
nişanlıyız sevgili değiliz14 şubat sevgililer içinmiş
Ama doğum günümü unutmaz sanırım geçen sene unutmadı cancazım bakalım
erkekelrin geneli zor be anacımmmmmmmmmm
eflinam ben antalya vs istemediğim için kapadokyaya gittik ama hemen gittiğime çokkk pişman oldum. 1 hafta sonra gitmek isterdim hem agladım hem başka türlü zorluklar, açıkcası o durumda evimde olmak istedim.
yazın inşallah acısını çıkarıcam.
Karlık evine gittik. Hem maddi açıdan uydu bize hemde çevremde gidenler çok methetti memnun kaldı herşeyden. Daha güzel bi zamanlamayla bence mükemmel olabilirdi.
canım karlık evi kapadokyada mı?
Neden ağladın onu anlamadım
özel durumlardan dolayı mı?
Yav ebnde hemen gitmek istemem açıkçası
2-3 gece evde olsam daha iyi sanırım
günaydın kızlarrr :2:
günaydın canım ne olduu :44::44::44:
dünde yoktun sanırım
pazar günü çok hastalandım canım mide bulantısı kusma ishal halsizlik vs. gece acilde geçirdik. dünde işe gelmedim o yüzden ama bugünde fenayım iş olmasa gelmezdim
cok merak etttım ammmmmmmmmmmmmmmmmma neden agladınnnnnnnnn nedennnnnEflinam ben antalya vs istemediğim için kapadokyaya gittik ama hemen gittiğime çokkk pişman oldum. 1 hafta sonra gitmek isterdim hem agladım hem başka türlü zorluklar, açıkcası o durumda evimde olmak istedim.
Yazın inşallah acısını çıkarıcam.
Karlık evine gittik. Hem maddi açıdan uydu bize hemde çevremde gidenler çok methetti memnun kaldı herşeyden. Daha güzel bi zamanlamayla bence mükemmel olabilirdi.
pazar günü çok hastalandım canım mide bulantısı kusma ishal halsizlik vs. gece acilde geçirdik. dünde işe gelmedim o yüzden ama bugünde fenayım iş olmasa gelmezdim
çok geçmiş olsun canım...ben hasta olabileceğini düşünmedim..eğitim falan var sandım..
çok çok geçmiş olsun..bende 2 gündür midemi bozdum ishal var..yenidendoğdum demişti salgın var diye doğru galiba :44::44:
karlık evini çok övüyor gidenler canım düşünebilirsin aslında,
yol yemek ıcındemı 20 lıra cnaım?
ne zaman cıkacagınıs oylıceksın?
kızlar yaa akşamları nasıl vakit geçiyorsunuz eşlerinize...biz 6 ya doğru evde oluyoruz 7 gibi ymek yenmiş oluyor..
sonra 1 saat falan öle gün içinde neeler oldu etti konuşuyoruz..bazen ben yemek yaparken eşim mutfakta oluyor o anda konuşuyoruz..sonra 8 gibi muhakkak bir dizi yada fil oluyor izliyoruz ve yatıyoruz..monoton bir şekilde böle dvm ediyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?