- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.201
canımmm çok geçmiş olsun peki neden böyle oluyomuş ne salgınıki bu dikkat et canım işlerin erken biterse izin al :26:pazar günü çok hastalandım canım mide bulantısı kusma ishal halsizlik vs. gece acilde geçirdik. dünde işe gelmedim o yüzden ama bugünde fenayım iş olmasa gelmezdim
kızlar yaa akşamları nasıl vakit geçiyorsunuz eşlerinize...biz 6 ya doğru evde oluyoruz 7 gibi ymek yenmiş oluyor..
sonra 1 saat falan öle gün içinde neeler oldu etti konuşuyoruz..bazen ben yemek yaparken eşim mutfakta oluyor o anda konuşuyoruz..sonra 8 gibi muhakkak bir dizi yada fil oluyor izliyoruz ve yatıyoruz..monoton bir şekilde böle dvm ediyoru
1 SAAT ICINde ama cabuk yıyorsunuz ya huu yemek yapıpp ,,kızlar yaa akşamları nasıl vakit geçiyorsunuz eşlerinize...biz 6 ya doğru evde oluyoruz 7 gibi ymek yenmiş oluyor..
sonra 1 saat falan öle gün içinde neeler oldu etti konuşuyoruz..bazen ben yemek yaparken eşim mutfakta oluyor o anda konuşuyoruz..sonra 8 gibi muhakkak bir dizi yada fil oluyor izliyoruz ve yatıyoruz..monoton bir şekilde böle dvm ediyoru
vlala bız hala cok gec yatıyoruztam bilmyorum cnm araştırmam gerekliii sadece 20 yol yemeği bilmyorum ama burda bilgisi olan yokmu kuzum 25 şubatta sölüycem ama ne zmana çıkartırlar bilmyorummmaof paramıda ödemem lazım borç bitti o ödenecek 250 tl bidee 300 kasa parası var altınlarınnn her ay bişey ölde tazminatoımı hesapladım 5000 alcmm inş. verirlerr
isyanmcım bende 7,30 gel yemek ye hazırla ye yıkadım ettim diyene kadar saat 8,30 oluyo sonra ders çalışıyorum 10,30 11 gibi yatıyorum başka bişey yok kış gününde yazın yürüyüşe çıkıyofuk parka ama malum kıssss
valla canım bizde 7 gibi evde oluyoruz. 8 gibi yemek hazır oluyo 9 a doğru sofra kalkıyo anca bulaşıl falan işte. sonra dizi varsa dizi izleriz yoksa eşim ps oynar ben kitap okurum falan. bizimde monoton ama hafta içi öyle yapıcak bişey yok.kızlar yaa akşamları nasıl vakit geçiyorsunuz eşlerinize...biz 6 ya doğru evde oluyoruz 7 gibi ymek yenmiş oluyor..
canımmm çok geçmiş olsun peki neden böyle oluyomuş ne salgınıki bu dikkat et canım işlerin erken biterse izin al :26:
o zaman yazın gelmesini bekicez..dün akşam otellere falan baktık bütçeye baktık..bu yıl bize tatil yok..belki bir hafta sonu küçük kaçamak yapabiliriz inşşş
o zaman yazın gelmesini bekicez..dün akşam otellere falan baktık bütçeye baktık..bu yıl bize tatil yok..belki bir hafta sonu küçük kaçamak yapabiliriz inşşş
koza davetiyenin sitesine baktım
amann çok pahalı ya bir tane beğendim 100 adedine 550 tl diyor
250 tane bastırsan 1.375 tl yapar hiç gerek yok altı üstü kağıt millet çöpe atıyor zaten
koza davetiyenin sitesine baktım
amann çok pahalı ya bir tane beğendim 100 adedine 550 tl diyor
250 tane bastırsan 1.375 tl yapar hiç gerek yok altı üstü kağıt millet çöpe atıyor zaten
bizde balayına düğünün ertesi günü gittik ama iyiki gitmişisz otel gzeldi ve güzel eğlendik. bu snee de gidebilicek gibi duruyoruz ama bakalm daha nereye gideriz konuşmadık erken gibi sanki
Günaydın herkeslerree
İsyancım herkesin öyle geçiyor kışın şartlar kısıtlı oluyor yaz olsa çıkarsın hava alırsın ama kışın insan tembel oluyor
hafta içleri bizimde monoton tv yemek klasik şeyler
hafta sonları biraz daha hareketli geçiyor kahvaltıya çıkıyoruz sinemaya gidiyoruz veya gece dışarı çıkıyoruz o şekilde
Erken rezarvasyon için şimdiden karar vermek lazım aslında bizde ya bodrum ya kıbrık arasındayız şubat sonuna kadar bekleyeceğim bakalım
kuzum tatile yazlığına git ne işin var kıbrıslarda..bola para verme.
kıbrısta kumar oynamıcaksan çk sıkıcı bir yer olduğunu duydum canım gezecek falan hiçbiyer yokmuş. bodrumda oldum olası bana soğukk geldi nedense. en güzel antalya gibi geliyo zaten gitsekte eylül agustos gibi falan gideriz. o yüzdn daha çok erken..
yazlık ayrı tatile çıkmak ayrı canım yahuuu
Bodrum ve soğukluk tezzat iki kelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?