Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
pazar günü çok hastalandım canım mide bulantısı kusma ishal halsizlik vs. gece acilde geçirdik. dünde işe gelmedim o yüzden ama bugünde fenayım iş olmasa gelmezdim
canımmm çok geçmiş olsun peki neden böyle oluyomuş ne salgınıki bu dikkat et canım işlerin erken biterse izin al :26:

her akşam yemekten yarım saat 1 saat sonra çıkıyoruz evimize
eşim bazen pes oynar ben onu izlerim arada bende oynuyorum
ama genel olarak şakalaşırız
türk kahvesi keyfi yaparız
film izleriz
yada dışarı çıkarız
her zaman değişiyo yani

1 SAAT ICINde ama cabuk yıyorsunuz ya huu yemek yapıpp ,,
bız 8-8.30 gıbı yemek yıyoruz 9 gıbı bulasıklar vs bıtıyor
10 kadarm mutfakta oturuyrouz veya esım salona gecıyor camasır serılcekse serılır tuvaelt banyo yıkancaksa yıkanır veya dus alırım veya egeyı uyuturum
ama sevdıgımız dızı varsa
battanıye fılan alıp salonda cekırdek cıps veya meyve yıoyrouz vs bızımde monoton gecıyor :)
vlala bız hala cok gec yatıyoruz

oo cok ıyı tazmınatın canım ınsallah veırlerr

valla canım bizde 7 gibi evde oluyoruz. 8 gibi yemek hazır oluyo 9 a doğru sofra kalkıyo anca bulaşıl falan işte. sonra dizi varsa dizi izleriz yoksa eşim ps oynar ben kitap okurum falan. bizimde monoton ama hafta içi öyle yapıcak bişey yok.
canımmm çok geçmiş olsun peki neden böyle oluyomuş ne salgınıki bu dikkat et canım işlerin erken biterse izin al :26:

izin alamam canım da vakit geçisin diye bekliyorum işte halsizim midem hala ağrıyo. salgın varmış sanırım

o zaman yazın gelmesini bekicez..dün akşam otellere falan baktık bütçeye baktık..bu yıl bize tatil yok..belki bir hafta sonu küçük kaçamak yapabiliriz inşşş

o zaman yazın gelmesini bekicez..dün akşam otellere falan baktık bütçeye baktık..bu yıl bize tatil yok..belki bir hafta sonu küçük kaçamak yapabiliriz inşşş

canım yazın otel fiyatları uçuyor yaaa
Resmen bir bütçe ayırman lazım gidebilmek için
aaahhh şu paranın gözü kör olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhh

inşş biz balıkesire gidecez
ama tabii ailecekkk
yazlık 2 katlı dublex
alt katında salon mutfak bir oda ve wc var
üst katta banyo ve 2 oda varr

koza davetiyenin sitesine baktım
amann çok pahalı ya bir tane beğendim 100 adedine 550 tl diyor
250 tane bastırsan 1.375 tl yapar hiç gerek yok altı üstü kağıt millet çöpe atıyor zaten

250 tane bastırsan 1.375 tl yapar hiç gerek yok altı üstü kağıt millet çöpe atıyor zaten

canım bizde davettiye ve nikah şekerlerini koza dan yaptırdık
internetteki fiyattar KDV hariç fiyatlar bide KDV ekliyorlar gidince bilgin olsun

davetiyeye o kadar para vermeni tavsiye etmem canım şık ve güzel olsun yeter bence

merhaba arkadaşlar tatilden bahsetmişsniz bende tatil hasretiyle yanıp tutuşuyorum balayına hemen düğün sonrası gittiğim içinde fazlasıyla pişman oldum şimdiden tatillere bakıyorum erken rezervasyon için ama tatil hayal olabilir bile neyse hayırlısı olsun

Günaydın herkeslerree

İsyancım herkesin öyle geçiyor kışın şartlar kısıtlı oluyor yaz olsa çıkarsın hava alırsın ama kışın insan tembel oluyor

hafta içleri bizimde monoton tv yemek klasik şeyler

hafta sonları biraz daha hareketli geçiyor kahvaltıya çıkıyoruz sinemaya gidiyoruz veya gece dışarı çıkıyoruz o şekilde

bizde balayına düğünün ertesi günü gittik ama iyiki gitmişisz otel gzeldi ve güzel eğlendik. bu snee de gidebilicek gibi duruyoruz ama bakalm daha nereye gideriz konuşmadık erken gibi sanki

bizde balayına düğünün ertesi günü gittik ama iyiki gitmişisz otel gzeldi ve güzel eğlendik. bu snee de gidebilicek gibi duruyoruz ama bakalm daha nereye gideriz konuşmadık erken gibi sanki

Erken rezarvasyon için şimdiden karar vermek lazım aslında bizde ya bodrum ya kıbrık arasındayız şubat sonuna kadar bekleyeceğim bakalım

kuzum tatile yazlığına git ne işin var kıbrıslarda..bola para verme.

Erken rezarvasyon için şimdiden karar vermek lazım aslında bizde ya bodrum ya kıbrık arasındayız şubat sonuna kadar bekleyeceğim bakalım

kıbrısta kumar oynamıcaksan çk sıkıcı bir yer olduğunu duydum canım gezecek falan hiçbiyer yokmuş. bodrumda oldum olası bana soğukk geldi nedense. en güzel antalya gibi geliyo zaten gitsekte eylül agustos gibi falan gideriz. o yüzdn daha çok erken..

kuzum tatile yazlığına git ne işin var kıbrıslarda..bola para verme.

yazlık ayrı tatile çıkmak ayrı canım yahuuu

Bodrum ve soğukluk tezzat iki kelime

benım yıllık ıznım hazıran son haftası ve temmuz ılk bu sefer ıkıye bolucem hem az kısı var ıken bı hafta calısırım hemde ramazan bayramına bırlestırebılırım dıger bı haftayı
neyse
bende gıtmeyı dursunuyorum ama gıdebılırmıyız bılmıyorumm
bu ay sonuna dogru elımızde soyle bıraz para kalırsa agvaya gıdelımd edım esıme
olmazsa buyuk adaya gıdelım gunub ırlık dedım
sabahtan akasama kadar ege fılan cok tatlı olur arkadaslarımızda gelır
veya su gunu bırlık kartepe turlarıda olabılır ama havalar duzelsın :)

benimde çocukluk arkadaşımın çalıştığı firma ağvada bi otel almış kaçtır davet ediyor ama gitmek nasip olmadı eşimin izin hakkı yok ama bir iki günlüğüne bile olsa ankaradan çıkmak istiyorum bende havaların biraz düzelmesini beekklliyorum mart gibi 3-4 günlüğüne çıkıcam 2 gün istanbulu gezerim 2 günde ağvada kalırız eşimle ama işte hayal olarakta kalabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…