- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.221
canım bizde davettiye ve nikah şekerlerini koza dan yaptırdık
internetteki fiyattar kdv hariç fiyatlar bide kdv ekliyorlar gidince bilgin olsun
davetiyeye o kadar para vermeni tavsiye etmem canım şık ve güzel olsun yeter bence
kardanmadam sen kazlık odayamı gıtmıstın neydı adı
canım karlık evi kapadokyada mı?
Neden ağladın onu anlamadım
özel durumlardan dolayı mı?
Yav ebnde hemen gitmek istemem açıkçası
2-3 gece evde olsam daha iyi sanırım
cok merak etttım ammmmmmmmmmmmmmmmmma neden agladınnnnnnnnn nedennnnn
gecmıs olsun canım salgın var bu ara dıkkat etmek gerekıyor kızlarr
buarada bızde assos dove hotele gittik ama otelı degılde o etrafı hıc sevmedım o kadar ölü o kadar sessiz sakınkı altınolugada gıttık gezmeye bır cafe bulamadık hepsı cay bahcesı ne bılım her gun dıs macunu sampuan almak ıcın bı buyuk market aramakla gectı
evet canım bakmak lazım ama yaz günü gidilebilecek biryer mi orası önemli işte
hiç duymamıştım vallahi ben araştırayım bakalım
canım çok geçmiş olsun
salgın demekki size denk geldi
keşke iş olmasa idide bugünde gelmeyip dinlense idin evinde
bizde 6 buçukta yemek yeriz, hemen çay demlenir, biraz konuşur şakalaşırız sonra dizi başlar vs. g.enelde böyle ama eşim gezmeyi çok sever akşam aklına eser şuraya idelim der çıkar gideriz, her zaman olmaz bu tabi ama bana şuan monoton gelmiyo çünkü maddi imkanları kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.kızlar yaa akşamları nasıl vakit geçiyorsunuz eşlerinize...biz 6 ya doğru evde oluyoruz 7 gibi ymek yenmiş oluyor..
sonra 1 saat falan öle gün içinde neeler oldu etti konuşuyoruz..bazen ben yemek yaparken eşim mutfakta oluyor o anda konuşuyoruz..sonra 8 gibi muhakkak bir dizi yada fil oluyor izliyoruz ve yatıyoruz..monoton bir şekilde böle dvm ediyoru
koza davetiyenin sitesine baktım
amann çok pahalı ya bir tane beğendim 100 adedine 550 tl diyor
250 tane bastırsan 1.375 tl yapar hiç gerek yok altı üstü kağıt millet çöpe atıyor zaten
kardanmadam sen kazlık odayamı gıtmıstın neydı adı
bizimde yazlığımız var yani babamın ama her sene gitmeyiz biz
insan sıkıylıro her sene her sene aynı aynı
orası bizim için arada kaçamak yaptığımız yerdir
annem hiç istemes gidipte en fazla 1 hafta kalır geri gelir istanbula
birde misafir derdi hiç bitmez
halalar,amcalar,dayılar konu komşu
ohh hazır ev var diye
ellerinide bişiye sürmesler olan anama olur oda gitmiyor ve misafir almıyor artık
misafirler denizden gelirler yemeğe hoppp biz hazırlarız
banyo,duş derken ortalık batar hadi onları temilde
ellerini ceplerine atmazlar ohh oda bizden
annemde ellerini kesti kadın ne yapsın
bizimde yazlığımız var yani babamın ama her sene gitmeyiz biz
insan sıkıylıro her sene her sene aynı aynı
orası bizim için arada kaçamak yaptığımız yerdir
annem hiç istemes gidipte en fazla 1 hafta kalır geri gelir istanbula
birde misafir derdi hiç bitmez
halalar,amcalar,dayılar konu komşu
ohh hazır ev var diye
ellerinide bişiye sürmesler olan anama olur oda gitmiyor ve misafir almıyor artık
misafirler denizden gelirler yemeğe hoppp biz hazırlarız
banyo,duş derken ortalık batar hadi onları temilde
ellerini ceplerine atmazlar ohh oda bizden
annemde ellerini kesti kadın ne yapsın
slmm kızlarrrr nasılsınızzzz dha kesin değil ama galiba hamileyimm bennnn idrar testinde silik bi çizgi çıktı ama kan testine gitmedim dhaaaa akşama gidicem kan testineeeee
ay hadi canım inşşşş
slmm kızlarrrr nasılsınızzzz dha kesin değil ama galiba hamileyimm bennnn idrar testinde silik bi çizgi çıktı ama kan testine gitmedim dhaaaa akşama gidicem kan testineeeee
ayy ne güzel bir haber bu...inş güzel haberlerle gel kuzumadetin geciktimi durum ne
hayırlı olsunn inşş hamilesindirrrrr istiyordun zatenn sendeeee
darısı başımızaa
kuzum siz korunuomusunuz..yaklaşık 4 aydır falan bebek istiyorsun çünkü..eğer korunmuyorsanız bir doktora görün bence canım
hayırlı olsunn inşş hamilesindirrrrr istiyordun zatenn sendeeee
darısı başımızaa
kuzum siz korunuomusunuz..yaklaşık 4 aydır falan bebek istiyorsun çünkü..eğer korunmuyorsanız bir doktora görün bence canım
malum sebepler. Ben biraz korktum sanırım, eşimde o durumda zorlamak istemedi ama bende büyük bi hüsran oldu tabi.
Ilginç yani, eksik hissettim kendimi, ailemden ayrı olma düşünceside bastırdı agladım.
çok fazla agrım oldu vs keşke 1 hafta sonrasında gidebilseydik. :26:
O da benim hatam oldu, neysee geçti artık. Yazın balayımızı tekrarlıcaz kısmetse.
canım bende ondan korkuyorum açıkçası insan evindeki gibi rahat edemezki
ağrın olur,sancın olur ne biliyim bende hemen istemiyrum ama bakalım
benim bir akrabamın başına geldi kız mahvolmuş acıdan sancıdan
odadan bir yerede gidememişler 1 hafta çok kötü geçmiş açıkçası:26:
ben de arkadaş tavsiyesiyle gittim, çok araştırdım uzun süre mailleştik, aradım ettim en sonunda kanaat gtirdim.
Odalarına vuruldum açıkcası. Biz gitmeden önce 2-3 odasını daha açmışlardı. Onlarda çok güzeldii.
Hizmetleride çok güzel özellikle balayı çiftlerine ama yemek sıkıntısı var, kahvaltı veriliyo sadece. :97:
Zaten en fazla 1-2 gün otelde kalırsın sonra gezmeye çıkılıyo dışarda yemiş oluyosun.
Her konuda tavsiye ederim ama yazın nasıl olur bilmem, gerçi havuzu var bahçeside çok güzel ama biz gittiğimizde havuz kapalıydı.
canım fiyatları nasıl acaba netten baktım ama bişi anlamadım
ben tesettürlü olduğum için rahat edebileceğim bir yer olması bizim için çok önemli
araştırmam lazım bakalım gezme yeri olması benim içinde önemli odada sıkılır insan sürekli
bizde 6 buçukta yemek yeriz, hemen çay demlenir, biraz konuşur şakalaşırız sonra dizi başlar vs. G.enelde böyle ama eşim gezmeyi çok sever akşam aklına eser şuraya idelim der çıkar gideriz, her zaman olmaz bu tabi ama bana şuan monoton gelmiyo çünkü maddi imkanları kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.
Bi haftasonu çıkıyoruz farketmeden o kadar çok para harcanıyo ki, eşime kalsa haftada 3-4 gün çıkıcak ama bütçe dayanmaz.
Haftada bi gün sinemaya gitsek, yemeği, mısırı vs zaten biletler pahalı 3 saatimiz 150-200 lira oluyo.
Yaz geliyo o zaman çıkar gezeriz.
Hem hep eşimizle bunları yapmayı hayal etmedik miii.
maaşallah eşinin gezmeyi sevmesi çok güzel birşey
erkek eğer sever ise eşi sıkılmıyor ama tabiki bütçede önemli bunda
ben kına ve nikah olarak 2 davetiye bastırdım, nikah davetiyemizi eşim seçti çünkü hep aklında olan bi ayeti yazdırmak istedi. Onu yazdırıcak şablon zor bulununca fiyatıda fırladı tabi. şık mı oldu evet, bana kalsa o parayı vermezdim ama.
Internetten bastırdık, 2-3 gün içinde geldi. çok planlı çalışıyolar, bilgileri gönderiyosun taslak gönderiyolar bastırmak istersen onay veriyosun ve her aşamada mail geliyo. özelden gönderirim istersen siteyi.
100'ün katlarında indirim oluyo bu aradaa. O begendiğin davetiyeye bide o siteden bak.
karlık eviii.
yok daha neler. Ay hiç gelemem, annende herkes gibi tatile gidiyo sonuçta o nedir yaa.
resmen altta kalanın canı çıksın diyor bu akrabalar,
zorunlu haller dışında görüşmemeli elifnamcım.
canımm eşim korunuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?