Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım bizde davettiye ve nikah şekerlerini koza dan yaptırdık
internetteki fiyattar kdv hariç fiyatlar bide kdv ekliyorlar gidince bilgin olsun

nette kdv dahil diyor ama bakalım şimdilik erken ama
ben sadece ölesine bir baktım fikir için
siz nasıl bişi yaptrıdınız peki canım

davetiyeye o kadar para vermeni tavsiye etmem canım şık ve güzel olsun yeter bence

bencede bir davetiyeye 1000-1500 tl günah
onun yerine altın al koy kenara daha iyi kağıda resmen dünya para veriliyor
hiç olmassa çöpe gitmemiş olur
sana katılıyorum bu konuda

bizimde yazlığımız var yani babamın ama her sene gitmeyiz biz
insan sıkıylıro her sene her sene aynı aynı
orası bizim için arada kaçamak yaptığımız yerdir
annem hiç istemes gidipte en fazla 1 hafta kalır geri gelir istanbula
birde misafir derdi hiç bitmez
halalar,amcalar,dayılar konu komşu
ohh hazır ev var diye
ellerinide bişiye sürmesler olan anama olur oda gitmiyor ve misafir almıyor artık
misafirler denizden gelirler yemeğe hoppp biz hazırlarız
banyo,duş derken ortalık batar hadi onları temilde
ellerini ceplerine atmazlar ohh oda bizden
annemde ellerini kesti kadın ne yapsın

canım karlık evi kapadokyada mı?
Neden ağladın onu anlamadım
özel durumlardan dolayı mı?
Yav ebnde hemen gitmek istemem açıkçası
2-3 gece evde olsam daha iyi sanırım

Malum sebepler. Ben biraz korktum sanırım, eşimde o durumda zorlamak istemedi ama bende büyük bi hüsran oldu tabi.
İlginç yani, eksik hissettim kendimi, ailemden ayrı olma düşünceside bastırdı agladım.
Çok fazla agrım oldu vs keşke 1 hafta sonrasında gidebilseydik. :26:
O da benim hatam oldu, neysee geçti artık. Yazın balayımızı tekrarlıcaz kısmetse.

Ben de arkadaş tavsiyesiyle gittim, çok araştırdım uzun süre mailleştik, aradım ettim en sonunda kanaat gtirdim.
Odalarına vuruldum açıkcası. Biz gitmeden önce 2-3 odasını daha açmışlardı. Onlarda çok güzeldii.
Hizmetleride çok güzel özellikle balayı çiftlerine ama yemek sıkıntısı var, kahvaltı veriliyo sadece. :97:
Zaten en fazla 1-2 gün otelde kalırsın sonra gezmeye çıkılıyo dışarda yemiş oluyosun.
her konuda tavsiye ederim ama yazın nasıl olur bilmem, gerçi havuzu var bahçeside çok güzel ama biz gittiğimizde havuz kapalıydı.

bizde 6 buçukta yemek yeriz, hemen çay demlenir, biraz konuşur şakalaşırız sonra dizi başlar vs. g.enelde böyle ama eşim gezmeyi çok sever akşam aklına eser şuraya idelim der çıkar gideriz, her zaman olmaz bu tabi ama bana şuan monoton gelmiyo çünkü maddi imkanları kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.
Bi haftasonu çıkıyoruz farketmeden o kadar çok para harcanıyo ki, eşime kalsa haftada 3-4 gün çıkıcak ama bütçe dayanmaz.
Haftada bi gün sinemaya gitsek, yemeği, mısırı vs zaten biletler pahalı 3 saatimiz 150-200 lira oluyo.
Yaz geliyo o zaman çıkar gezeriz.
hem hep eşimizle bunları yapmayı hayal etmedik miii.

koza davetiyenin sitesine baktım
amann çok pahalı ya bir tane beğendim 100 adedine 550 tl diyor
250 tane bastırsan 1.375 tl yapar hiç gerek yok altı üstü kağıt millet çöpe atıyor zaten

Ben kına ve nikah olarak 2 davetiye bastırdım, nikah davetiyemizi eşim seçti çünkü hep aklında olan bi ayeti yazdırmak istedi. Onu yazdırıcak şablon zor bulununca fiyatıda fırladı tabi. Şık mı oldu evet, bana kalsa o parayı vermezdim ama.
İnternetten bastırdık, 2-3 gün içinde geldi. Çok planlı çalışıyolar, bilgileri gönderiyosun taslak gönderiyolar bastırmak istersen onay veriyosun ve her aşamada mail geliyo. özelden gönderirim istersen siteyi.

100'ün katlarında indirim oluyo bu aradaa. O begendiğin davetiyeye bide o siteden bak.

Son düzenleme:
kardanmadam sen kazlık odayamı gıtmıstın neydı adı

karlık eviii.

Yok daha neler. ay hiç gelemem, annende herkes gibi tatile gidiyo sonuçta o nedir yaa.

resmen altta kalanın canı çıksın diyor bu akrabalar,
zorunlu haller dışında görüşmemeli Elifnamcım.

slmm kızlarrrr nasılsınızzzz dha kesin değil ama galiba hamileyimm bennnn idrar testinde silik bi çizgi çıktı ama kan testine gitmedim dhaaaa akşama gidicem kan testineeeee

slmm kızlarrrr nasılsınızzzz dha kesin değil ama galiba hamileyimm bennnn idrar testinde silik bi çizgi çıktı ama kan testine gitmedim dhaaaa akşama gidicem kan testineeeee

ayy ne güzel bir haber bu...inş güzel haberlerle gel kuzum adetin geciktimi durum ne

ayy ne güzel bir haber bu...inş güzel haberlerle gel kuzum adetin geciktimi durum ne

inş.. canım evettt normalde 27 en fazla 28 gunde bir olurumm dün olmam gerkıyodu olmadım tet yaptım dunn sılık cizgii çıktııı işteeee durum buuu test yanlıs degılsee testte sorun yoksaa çizgi varrr görünebılecek sekıldee :))))

hayırlı olsunn inşş hamilesindirrrrr istiyordun zatenn sendeeee
darısı başımızaa

kuzum siz korunuomusunuz..yaklaşık 4 aydır falan bebek istiyorsun çünkü..eğer korunmuyorsanız bir doktora görün bence canım

aminn cnaımm inşş hamilayımdırr ve isteyen herkesee verir rabbim bizde 9 aydırrrr istiyoduk 7 ayda doktora gıttım hersey normal dedııı bunu duymak bıle pskoljıkolarak rahatlatıyo ınsanıııı bencedee gıtt için rahtlarr

merak ettim davetiyeni görme imkanımız var mı acaba
ayet çok güzel olmuştur eminim
ilerde lazım oldğu zaman senden linki alırım cnaım inşaallah

karlık eviii.

yok daha neler. Ay hiç gelemem, annende herkes gibi tatile gidiyo sonuçta o nedir yaa.

canım işte maalesef ev olunca insnaın tepesine biniyorlar
ama annem artık ayaklarını kesti gelemiyorlar

resmen altta kalanın canı çıksın diyor bu akrabalar,
zorunlu haller dışında görüşmemeli elifnamcım.

canım aynen öyle bu kadında tatile gidiyır değil mi yok anacım
yenge yemek yapsın,temzlik yapsın eee yeterrr beeeeeeee dedi annem sildi

ayyy canım çok güzel bir haber inşaallah pozitif çıkar test
haber verrrrrrrrrrrrrrr

yemek yapmaya gidiyoruuum.
Bugün ki menüm;
Mercimek çorbası
Beşamel soslu mantarlı tavuk
şehriyeli pilav
Salata
Zamanım kalırsa ıspanak köftesi yapıcam tekrar eşim çok sevmiştiii.

acıktım

Öpüyorum hepinizi, kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…