Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar gunaydın hepınıze hayırlı haftalar
tatsızım tuzsuzum ağzımın hıç tadı yok. bulantım yok şukur ama yedığım hıçbır şeyden zevk alamıyorum. hava kapalı İzmir yağmurlu evde tıkıldım haftasonu. daha da ıçım karardı
pofffffffff

ay canımm
masallah ya ben dugune dogumg unune gıdecegım gun oyle evde tam takır temızlık yapamıyorumm
elım ayagım durur benım

dıger tum duygu ve dusuncelerıne katılıyorumm ve bende dahılım :)
ayıptır sorması esın ne ıs yapıyor 3 cocukta varmıs
esımle bu ay harcadıgımız paralara bakıyoruzda
yıen her zamankı gıbı cok falza
bana fuzulı bıseyde varmıs gıbı gelmıyor daha ay bıtmesıne
ne kadar var 3300 para harcamısız bunun bu ay dogalgaz abonmam parası fatyuralar cep faturaları elektrık su kredi 1100 ve buyazdıklarımı dusunun arkadasın dugunu ıcına ldıgımız ceyrek altın vb 2200 tutuyor yanı 1100 nereye harcadık anlıyamıyorum :S ya parayı tutamıyoruz yada bız fakırız ve yoksul maası alıyoruz haberımız yok

eve gıren para 2500 lıra , borclara para yetmedıgı ıcın bılezık bozduk 1 taen daha ve gene dugun resımlerını alamadık galıba para konsunu kıvıramıyoruz bız ya :S

he valla 2 ay olmuştur hafıza her zamanki gibi tıkır tıkır

yok canım yaa soğuk algınlığı. yine gitmez sadece arardık ta araba babasındaydı eşimin almak içn mecbur gitmek zorunda kaldık
valla ne dıyeyım mouusem kocanda bır acayıp he 2 ay ya zzzaten 4 aydır evlısınız cok enteresan onalrda ne zamandır gelmıyrosunuz demıyorlarmı? ana tuhaf gelıyor
İsyan YenidenDoğdum siz çalışıyormusunuz. YenidenDoğdum senin yakışıklıya kim bakıyo
calısıyorum hanımefendı calısmasam herhalde merdıven sılmeye gıdıcem bende bu harcama olduktan sonra
benımkıne annem bakıyor ucretsız

valla kızlar kv eltimin bebeğine bakıyo genelde eşi seyirde olduğu için onlarda kalıyo evde değil yani yoksa arada giderdik. eşiminde öyle bir arzusu yok zaten aman illa gidelim diye benimde işime geliyo işte

ne oldu kızlar kal mı geldi herkesin var bi sıkıntısı benimde bu . ama müsait bi zaman bi oturacam pc başına nevar neyok içimi dökecem

hayır bebeğim apartuman 4 katlı . ne olursa olsun ben hiç istemiyoruuuuuuuuuuuuuum

ne oldu kızlar kal mı geldi herkesin var bi sıkıntısı benimde bu . ama müsait bi zaman bi oturacam pc başına nevar neyok içimi dökecem

ayyy kuzum yaa çok sıkıntılı bir durum bu...kv ile aran nasıl eltin nasıl :44::44:

benim kv ninde hayali buymş 4 katlı bir bine olcakmış kardeşler aynı binada..ben eşime söledim öle bişi olursa o eve yalnız gidersin dedim..eşimde gani ile para var ya 4 katlı bina yaptırcaz dedi..bırak hayal kursun dedi

ben kv ile küsüm çok kötüyüz eltim fena değil . benim adamda para tonla ama bence akıl yok annaesi çok geçimsiz 13 sene anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi bende artık konuşmuyom . tabi durduk yere değil bazı şeylerden sonra böle oldu

tabiki durduk yere olmaz kuzum..anlıyorum seni ama eşini anlayamıyorum..
annesi ile küs olduğunu anlaşamadığınızı bile bile nasıl körü körüne aynı binaya sokmaya çalışıor sizi :44::44::44:

işte akıl yok dedimya . kız daha 3 4 ay falan anca oluyo biz bunun yüzünden boşanıyoduk nerdeyse . ben öyle neşeli gibi duruyom ama kaygım çok büyük bazen acayip umutsuzluğa kapılıyom

işte akıl yok dedimya . kız daha 3 4 ay falan anca oluyo biz bunun yüzünden boşanıyoduk nerdeyse . ben öyle neşeli gibi duruyom ama kaygım çok büyük bazen acayip umutsuzluğa kapılıyom

kuzum taşındığın ilk günden itibaren yüz göz olmucan

evinin ayrı olduğunu göstercen..
çok fazla samimiyet kurma..gidilecepği kadar git konuşulacağı kadar konuş..artık öğrenmişindir zaten huylarını...ona göre şerbet ayarını ver..

annesini babasını atamazmış ne alaka mantık bu yani. gene yakın olsunda aynı bina olmasın diye çok çabaladım ama dinlemedi. burası iç anadolu , kadınnın pek sözü geçmez helede benimki hiç geçmez:113:

kuzum okadında ayar mayar yok denedim olmadı . bende küslükte buldum çareyi en azından adım küs olurda uğraşmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…