Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hatunlar iyisinizdir inşallah sempatik sahalara döndü:124: .bundan sonra kaçak güreşecem yakalanmadan napım sizden ayrı çok sıkıcı oluyo :113:kocam görmesin kızlar :18:

Günaydınn hanımlar...dopdolu bir hafta sonundan sonra iş hiç çekilmiyor doğrusu

c.tesi eşimi işe gönderdim..evi şöle bir süpürüp sildim anneme gittim..kahvaltı yaptık..sonra yengem, kuzenim, annem alışverişe çıktık..3-4 parça çey aldım sonunda saat 4 gibi eşim annemden aldı beni arkadaşlara ilçeye gittik baya uzaktı...ev sobalıydı sobada patataes gecede çiğ köfte falan yaptılar..sabaha karşı 4 de eve geldik..
pazat günüde jhava çok güzeldi..biraz eşimle gezdik..ardından eve geldik..akşam kardeşi geldi..xbox oynadık..nugün çok yorgunumm

merhabalarrrrrr kızlar kına gecesıne illa gece elbısesı gıyılmesı gerekırmı dırek hurrem bındallı ıle cıkılmazmı? nasıl olurrr

olur canım neden olmasın...ama ben şahsen içimde kalmasın diye nişanlıkta giydimm zaten şimdi çok değişik hürrem bindallıları var çok güzell onlardan bir tane alsan tamamdır

günaydın kızlarrr
valla çok yorgun ve uykusuuzmm. cuma akşamı gecenin bi yarısına kdar annemlerdeydik malum abimler ablamlar burdaydı.
ctesi günüde ben yemeğe davet ettim annemler gece gitti ablamlar abimler bizde kaldı sabah 6 falandı yattık. pazar gnü kahavlatıya annemlere geçtik akşam üstü ablamlarda abimlerde gitti bizde kvalideye geçtik kpeder hastaymış. eve varmamız 9 du sanıırım. çoook yoruldum valla nasıl geçer bu hafta bilmiyorum :26:

sen yorgun olmucanda benmı olucam :))
cumartesı du gun ve dunde dogumg unu olmak uzere uzerımden silindir gecmıs gıbı
bu hafat sonuda bızım dogum gunumuz var
cam sıldım hafta sonu bır camım kaldı cam balkonları vs sıldım bu hafta duvar sılıcem ya 2 aydır ha bugun ha yarın sılemedım kaldı

oyleee

gunaydın buaradaaa

gecmıs olsun canım
2 aydır gıtmıyordunuz dımı bendede secere var sankı

oo baya güzel geçmiş kuzu seninde hafa sonun..
kp de hastaymış geçmiş olsun..önemli bişiyi yoktur inş.

kızlar herkese hayırlı haftalar olsunn
hepimizin hafta sonu kah güzel kah yorucu geçmiş şükürler olsun ki

ben c.tesi günü annem ile beraber annemin arkadaşına gittik
ablamız çok tatlı dilli,konuşkan zaten kendisi emekli öğretmen böyle çok sevimli bir kadın oturduk sohbet,kahveler,yemekler çok güzel bir gündü akşam 8 gibi eve geldik
pazar günüde annem,babam ve ben dayımlara yemeğe gittik
ordandan hep beraber araba ile gezmeye çıktık istanbul turu yaptık bir nevi sahilden

en kötü h.sonumuz böle olsun inşaallah

bu haftasonu herkesin yoğun ve yorucu geçmiş anlaşılan herkese hayırlı haftalar....bizimde cuma günü kuzenimin kınası vardı çubukta oraya gittik ev erkek tarafıyız diye hiç oturamadım koşturmaktan..cumartesi temizliğe düştüm kocam akşama kadar pazar öğlen geldi eşim kavhaltı falan sonrada 1 saat göksuda onunla hava aldık koşturarak kuaföre gittim ordandfa alel acele düğüne düğünden sonra gelin konvoyu falan yaptık pek bi eğlenceliydi kornaya basmaktan kolum uyuşmuştu :) eve varışımız yarımdı perşembe günü dahil hergün gece 2 den önce yatamadım beter halde uykusuz ve yorgunum bugün geçmez............

S.A canlar benim hafta sonu klasik eşim budefa öbür yeğenini getirdi gene 4 çocuk. şöle derin bir iç çektim şu an şükür halimize ne diyelim ALLAH ım sağlıl sıhhat versin cümlemize. ama bü gün acısını çıkaracam okul başladı ben rahatladım brazdan ufaklığı teyzesine bırakıp çarşıyı talan edecembenim kocanında kesesine bereket ne diyim

gecmıs olsun canım
2 aydır gıtmıyordunuz dımı bendede secere var sankı
he valla 2 ay olmuştur hafıza her zamanki gibi tıkır tıkır
oo baya güzel geçmiş kuzu seninde hafa sonun..
kp de hastaymış geçmiş olsun..önemli bişiyi yoktur inş.

yok canım yaa soğuk algınlığı. yine gitmez sadece arardık ta araba babasındaydı eşimin almak içn mecbur gitmek zorunda kaldık

he valla 2 ay olmuştur hafıza her zamanki gibi tıkır tıkır

yok canım yaa soğuk algınlığı. yine gitmez sadece arardık ta araba babasındaydı eşimin almak içn mecbur gitmek zorunda kaldık

kuzum valla eşine bişi diyemedim hee..2 ay olmuş vay beee..benim eşim hayatta durmaz 2 ay..

ohh gez anam gez dünya sana güzelll

düğününüz hayırlı olsun kuzum..Allah bir yastıkta kocatsın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…