- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.801
merhabalarrrrrr kızlar kına gecesıne illa gece elbısesı gıyılmesı gerekırmı dırek hurrem bındallı ıle cıkılmazmı? nasıl olurrr
Günaydınn hanımlar...dopdolu bir hafta sonundan sonra iş hiç çekilmiyor doğrusu
c.tesi eşimi işe gönderdim..evi şöle bir süpürüp sildim anneme gittim..kahvaltı yaptık..sonra yengem, kuzenim, annem alışverişe çıktık..3-4 parça çey aldım sonundasaat 4 gibi eşim annemden aldı beni arkadaşlara ilçeye gittik baya uzaktı...ev sobalıydı sobada patataes gecede çiğ köfte falan yaptılar..sabaha karşı 4 de eve geldik..
pazat günüde jhava çok güzeldi..biraz eşimle gezdik..ardından eve geldik..akşam kardeşi geldi..xbox oynadık..nugün çok yorgunumm
günaydın kızlarrr
valla çok yorgun ve uykusuuzmm. cuma akşamı gecenin bi yarısına kdar annemlerdeydik malum abimler ablamlar burdaydı.
ctesi günüde ben yemeğe davet ettim annemler gece gitti ablamlar abimler bizde kaldı sabah 6 falandı yattık. pazar gnü kahavlatıya annemlere geçtik akşam üstü ablamlarda abimlerde gitti bizde kvalideye geçtik kpeder hastaymış. eve varmamız 9 du sanıırım. çoook yoruldum valla nasıl geçer bu hafta bilmiyorum :26:
günaydın kızlarrr
valla çok yorgun ve uykusuuzmm. cuma akşamı gecenin bi yarısına kdar annemlerdeydik malum abimler ablamlar burdaydı.
ctesi günüde ben yemeğe davet ettim annemler gece gitti ablamlar abimler bizde kaldı sabah 6 falandı yattık. pazar gnü kahavlatıya annemlere geçtik akşam üstü ablamlarda abimlerde gitti bizde kvalideye geçtik kpeder hastaymış. eve varmamız 9 du sanıırım. çoook yoruldum valla nasıl geçer bu hafta bilmiyorum :26:
he valla 2 ay olmuştur hafıza her zamanki gibi tıkır tıkırgecmıs olsun canım
2 aydır gıtmıyordunuz dımı bendede secere var sankı
oo baya güzel geçmiş kuzu seninde hafa sonun..
kp de hastaymış geçmiş olsun..önemli bişiyi yoktur inş.
he valla 2 ay olmuştur hafıza her zamanki gibi tıkır tıkır
yok canım yaa soğuk algınlığı. yine gitmez sadece arardık ta araba babasındaydı eşimin almak içn mecbur gitmek zorunda kaldık
S.A canlar benim hafta sonu klasik eşim budefa öbür yeğenini getirdi gene 4 çocuk. şöle derin bir iç çektim şu an şükür halimize ne diyelim ALLAH ım sağlıl sıhhat versin cümlemize. ama bü gün acısını çıkaracam okul başladı ben rahatladımbrazdan ufaklığı teyzesine bırakıp çarşıyı talan edecem benim kocanında kesesine bereket ne diyim
bu haftasonu herkesin yoğun ve yorucu geçmiş anlaşılan herkese hayırlı haftalar....bizimde cuma günü kuzenimin kınası vardı çubukta oraya gittik ev erkek tarafıyız diye hiç oturamadım koşturmaktan..cumartesi temizliğe düştüm kocam akşama kadar pazar öğlen geldi eşim kavhaltı falan sonrada 1 saat göksuda onunla hava aldık koşturarak kuaföre gittim ordandfa alel acele düğüne düğünden sonra gelin konvoyu falan yaptık pek bi eğlenceliydi kornaya basmaktan kolum uyuşmuştu :) eve varışımız yarımdı perşembe günü dahil hergün gece 2 den önce yatamadım beter halde uykusuz ve yorgunum bugün geçmez............
İsyan YenidenDoğdum siz çalışıyormusunuz. YenidenDoğdum senin yakışıklıya kim bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?