- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.301
bende asla ızın vermem 7 aydan sonra olcak iş mi... ALLAH korusun erken doğum tehlıkesı var.. benım garıbım gerekırse 1 sene beklerım dıyo.beklemedeyız
Kız yok artık naptın nerden anlıycak bebek onu
Ne linki yaa bana da at isyan...gecen bıze ısyan bı vıdeo ızlettı onun etkısıdne kaldı galıba
ısyan eklesene bı daha o lınkı
akşamı demek ıstemıstıom
eglencelı ne oldu sen test yaptınmı bı daha
kızlar bozuldum
Eşim aradı o hep bana çiçek sepetınden yollardı. Aşkım ben dun çiçek yolladım sana hemde çıkolata ama sabah aradım yolda dediler şimdide oyle bi sipraış yok diyolar kafayı yıcem dedi. ıstıyosan vereyım telı bıde sen konuş ddi. Ne arıcam ben dedim ama çok uzuldum
Maılını kontrol ettık sıparışınız yarım kalmıştır tamamlayın dıye bı mail gelmış benımkı okumamış dun
üzüldüm çok yaladım mı avcumu
Doktor yannda syldi ya skntnz yksa sn zamana kadar yapablrsn dyince rahat o yüzdnbud ayrı bir bakış açısı tabii
annen diyosa doğrudur ben inanırım kuzumama ben yine 6-7 aydan sonra izin vermezdimm
alla alla bebek var bebekkk..hem karnım burnumda yanii onu taşomak kolaymı..birazda anlasın erkekler..baba olmak kolay değil
bız her gun valla
zaten haftanın 2 veya 3 asamı olmuyor ard ardarda
devamındada hergun olsun yanı
gencecın ınsanlarız
Ne linki yaa bana da at isyan...
Yenidendoğdum bişey sorcam banyo yapmaktan bıkıyo musun sen de
Ne linki yaa bana da at isyan...
Yenidendoğdum bişey sorcam banyo yapmaktan bıkıyo musun sen de
Ben bu videoyu izlymyrm catlcm meraktanBebek nasıl dünyaya gelir video izle - Animasyon - Mynet - Video
ayy bencede banyo yap saç kurut off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?