Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende asla ızın vermem 7 aydan sonra olcak iş mi... ALLAH korusun erken doğum tehlıkesı var.. benım garıbım gerekırse 1 sene beklerım dıyo. beklemedeyız

kızlarrr benım kuzenımdee hamıle vee son haftalarında olmalarına ragmen dokotor bı sorun olmadıgı içinn yapın dıyomus dogumu kolaylastırır demıss zatenn sadec risklı geblıklerde yasaklıyomus dokotrlarr yoksa son zmnalara kadr olabılıyomuss tabı kendın ıstersen :26::26:

bız her gun valla
zaten haftanın 2 veya 3 asamı olmuyor ard ardarda
devamındada hergun olsun yanı
gencecın ınsanlarız

benim bildiğim eski erkekler durmazlarmış ve son güne kadar yaparlarmış
ananemden biliyorum aynı gün yapıp doğuma gitmiş kadıncağız
düşünsenize
Bende doğumun rahat olduğunu bilenlerdenim

yenidendoğdum canım demişsin ya durumu var mı nişanlının diye
çok şükürler olsun ki var durumu ama daha çok olsa idi eminim oda benim bir dediğimi 2 etmez idi
ama sonuçta kendisi çalışıyor allahtan başka yardımcısı yok
hani hazır sırtını dayayabileceği birisi olsa oda paranın dibine vurur
yani yemenin,içmenin ,gezmenin ama işte ilersi için şimdi kazanırken birikim yapması lazım düğün üstü

benim evlilik teklifimde çok romantikti hani

kızlar bozuldum
eşim aradı o hep bana çiçek sepetınden yollardı. aşkım ben dun çiçek yolladım sana hemde çıkolata ama sabah aradım yolda dediler şimdide oyle bi sipraış yok diyolar kafayı yıcem dedi. ıstıyosan vereyım telı bıde sen konuş ddi. ne arıcam ben dedim ama çok uzuldum
maılını kontrol ettık sıparışınız yarım kalmıştır tamamlayın dıye bı mail gelmış benımkı okumamış dun
üzüldüm çok yaladım mı avcumu

akşamı demek ıstemıstıom
eglencelı ne oldu sen test yaptınmı bı daha

iki kere yaptım cnaım yuksekdıkten sonraaa en son 19dan 20 ye yukselmıstı bı sonrakı 17 oldu 3 gun sonra tekrar yaptırdım 8 di 2gun oldu yaptıralı dusuyo yanı degerr yükseldıgınde tekrar dokotra gıtmıstı yıne baktı ulturasonda dış geblıkle lakalı hıc bısey yok dgerın duuscek buyuk bı ıhtımal dedı ve dusmeye basladııı ama ben paronoyak oldum o baskaaa sureklı kendımı ıdnlıyorum bugunde sga kasıgımda bı haller oluyoo nefes aldıkca acıyo sankı hanı böle hamlayınca karnın içi acır ya o şekilde kasıgım acıyoo bugun bıdha mı yaptırsam kan testı dıye dusnuyorum doktor sfırı gorene kadr demıstıı ama her teste 30tl para verıyoryuzz sımdıye kadr gıttı 120liraa

canım üzülme ya hem çiçek hem çikolata yollamış maaşalah
ama dur şimdi sistemler çok yoğun ya gelir inşaallah
üzüldüm yav senin adına şimdi
keşke maili kontorl etse imiş

bakmazkı o maillerıne hıç...yalan değil uzuldum çok.... ınsan dıkkat eder....bu durumda akşam bı zahmet cıcekcıden cıcek alır herhalde offf canım çok sıkıldı

Doktor yannda syldi ya skntnz yksa sn zamana kadar yapablrsn dyince rahat o yüzdn

kızlar bu gidişle sitenin en sansız topiği biz mi oldu acep:26::26:

Kimimizin sevgilisi kutlamaz
kimizininki mailine bakmayıp bir çuval inciri berbat eder
kimizin telde bize sormaz
ohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

avucumuzumu yaladık ne...saat 3 oldu..bu saaten sonta bişi beklemem ben artıkkk

tam garibanlar topiğiğiz haaa

sibel yavrum sanada sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaa..ama adam düşünmüş yaa..bak bizim oduna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…