- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.321
az önce babam aradıı kardeşin akşam size gelicekmiş dedi bende fırsatını buldum ya hemen eşimi aradım mertle senmi konuştun akşam bize gelicekmiş dedim hayırr gelmesin akşam evde yokuz dedi niye ki kardeşim gelsin falan dedim bu akşam istemiyorum alla falan dedi espriyle.
sanırım akşama sürpriz varr
BEKLEYENE GELİYOR SÜRPRİZLER
BEKLEMEYENE GELMİYOR ANACIMMMM
ŞAKA BİR YANA YARIN HABER VER BAKALIM NE YAPMIŞ SNEİN Kİ
ben şaka maka ama kendimi kötü hissetttimm...az önce konuştuk akşama maş varmış onu izlicekmişş
BEKLEYENE GELİYOR SÜRPRİZLER
BEKLEMEYENE GELMİYOR ANACIMMMM
ŞAKA BİR YANA YARIN HABER VER BAKALIM NE YAPMIŞ SNEİN Kİ
canım ben beklemiyodum ki biliyosunuz çünkü adamın cebinde ne var ne yok ay başında aldım kutlaması yeterli yani. hoş ne yapıcak onuda bilmiyorum ya neyse belki sadce başbaşa kalmak için demiş olabilir
ben şaka maka ama kendimi kötü hissetttimm...az önce konuştuk akşama maş varmış onu izlicekmişş
isyannn beraber maç izlermişsiniz
delirirsin herhalde demi kuzummmmmmmmmm
sonra küt yatak ve uyku
başbaşa kalmak istemesi bile bişeydir..maç izlicem demesinden iyidir
avucumuzumu yaladık ne...saat 3 oldu..bu saaten sonta bişi beklemem ben artıkkk
tam garibanlar topiğiğiz haaa
sibel yavrum sanada sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaa..ama adam düşünmüş yaa..bak bizim oduna
Benim koca maç delisi...isyannn beraber maç izlermişsiniz
delirirsin herhalde demi kuzummmmmmmmmm
sonra küt yatak ve uyku
ya sanırım ben maçta izlerim yaaa ben bu adamı çook seviyorum özel günlerimiz haric bugünlerde kutlaması yeter özel seramoniye gerek yok. kocan kutlamadımı isyanım belkim sana sürprriz yapıcak çaktırmıyo
kutlamadı..sevgililer günü papazın çıkardığı birşeymiş..böle birgün sevgililer günümü olurmuş..bahanesi bu..
bende cevabı yapıştırdım ama..
erkeklerin 2. evlilik yaparken peygamber efendimizi örnek göstermeleri gibi sıkışınca dine bağlama dedim
ne maçı yahuu alıcam elime laptopumu doğruu salona..yanıma birde kahvee..oturup intikam izlicem tabii..
canım valla en güzeliiiiiiiiiiii
zaradan dilenciyi dinliyoırum tam benlik yavvv anacımmm
ya bencede haklılar tamam..ama bu evli iken ilk sevgililer günü ilk özel gün..ben beklemiştim açıkçası ama yanılmışım...ihale doğum günüme kaldıheheh iyi yapıştırmışsın lafı ama üzülme canım yaaa.. gerçekten bazı erkekler böyle düşünüyo aslında çokta haksız değiller. doğum günü ve yıldönümlerini unutmasıın yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?