Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
az önce babam aradıı kardeşin akşam size gelicekmiş dedi bende fırsatını buldum ya hemen eşimi aradım mertle senmi konuştun akşam bize gelicekmiş dedim hayırr gelmesin akşam evde yokuz dedi niye ki kardeşim gelsin falan dedim bu akşam istemiyorum alla falan dedi espriyle.
sanırım akşama sürpriz varr

BEKLEYENE GELİYOR SÜRPRİZLER
BEKLEMEYENE GELMİYOR ANACIMMMM
ŞAKA BİR YANA YARIN HABER VER BAKALIM NE YAPMIŞ SNEİN Kİ

BEKLEYENE GELİYOR SÜRPRİZLER
BEKLEMEYENE GELMİYOR ANACIMMMM
ŞAKA BİR YANA YARIN HABER VER BAKALIM NE YAPMIŞ SNEİN Kİ

canım ben beklemiyodum ki biliyosunuz çünkü adamın cebinde ne var ne yok ay başında aldım kutlaması yeterli yani. hoş ne yapıcak onuda bilmiyorum ya neyse belki sadce başbaşa kalmak için demiş olabilir

canım ben beklemiyodum ki biliyosunuz çünkü adamın cebinde ne var ne yok ay başında aldım kutlaması yeterli yani. hoş ne yapıcak onuda bilmiyorum ya neyse belki sadce başbaşa kalmak için demiş olabilir

başbaşa kalmak istemesi bile bişeydir..maç izlicem demesinden iyidir

başbaşa kalmak istemesi bile bişeydir..maç izlicem demesinden iyidir

ya sanırım ben maçta izlerim yaaa ben bu adamı çook seviyorum özel günlerimiz haric bugünlerde kutlaması yeter özel seramoniye gerek yok. kocan kutlamadımı isyanım belkim sana sürprriz yapıcak çaktırmıyo

isyannn beraber maç izlermişsiniz
delirirsin herhalde demi kuzummmmmmmmmm
sonra küt yatak ve uyku
Benim koca maç delisi...
2 güne bir geliyo onda da hemen maç kanalı açıyor...
Ben de bunalıyorm ama sonuçta bu erkek psikolojisinde sıkıntılarından arınma yöntemiymişş
Ben de mecburen ses çıkartmıyorum birazcık...
Sonradan cıngarı çıkartıyorumm

Yatak odası yorumlarınız için teşekkürler canlarım :))

Son düzenleme:

kutlamadı..sevgililer günü papazın çıkardığı birşeymiş..böle birgün sevgililer günümü olurmuş..bahanesi bu..
bende cevabı yapıştırdım ama..
erkeklerin 2. evlilik yaparken peygamber efendimizi örnek göstermeleri gibi sıkışınca dine bağlama dedim

heheh iyi yapıştırmışsın lafı ama üzülme canım yaaa.. gerçekten bazı erkekler böyle düşünüyo aslında çokta haksız değiller. doğum günü ve yıldönümlerini unutmasıın yeterli bence

canım valla en güzeliiiiiiiiiiii

zaradan dilenciyi dinliyoırum tam benlik yavvv anacımmm

bende dinleyim bakemm

ya bencede haklılar tamam..ama bu evli iken ilk sevgililer günü ilk özel gün..ben beklemiştim açıkçası ama yanılmışım...ihale doğum günüme kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…