- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.341
poofff butun gun gozumde anlamını yıtırdıdur sen hele akşam bakayım belkı bır buket yaptırır...madem beceremedın bı okuzluk yaptın elıne yuzune bulaştırdın akşama telafı et yanı
burada yazılanalrdanmı etkılendım ısyancım bu kadar beklentı ıcıne gırme bır daha.
ayrıca hep erkek yapmak zorunda degılkı sende pasta alabılırdın yemek soylerdın ıkı yer sofrası koyulurdu yanı ben boyle dusunuyorum benım esım yemek hazırlamıstı ama evdeydı bugun calıssaydı zannetmıyorumkı bısey alsında gelsın bana yemek yapma dısarıdan alıcam derdı o kadar
pastayı atmıssın cok uzuldum valal benım esım olsa demıyımde ben olsaydım oyle hemen affetmezdım benımde dunyam basıma yıkılırdı
sınırlerıne hakım ol bır daha :44:
Günaydın hanımlarrr..
dün akşam çok ama çok kötüydü...eşim eve varırken iş yerinden arkadaşımla geliyorum üzerini değiştirme dedi..bende dedim herhalde üzerini değiştirme diye bahanesi..eve gittim hemen makyaj tazeledim..bir baktım ciddi ciddi arkadaşı ile gelmiş..babamın bilg. bozuktu onu yaptırmak için geitmriş..ama günümüydü yani..sonra kahva ikram ettim odama çekildim..uyumuşum..
1 saat sonra kalktığımda evde kimse yoktu..eşimi aradım arkadaşı evine bıraktım geliyorum dedi..bende ekmek aldım dedim sinirle..demedi yine bişey kutlyalaım falan diye..eve geldi yemek vardı ısıttım onları sinirle önüne koydum..
yemeği yemedi..böle yemeği yemem..suratını düzelt dedi..bende yemezsen yeme dedim..sonra tartışmaya başladık fena halde..o bana bende ona sayrdırdım..sonra mutfağa gitti..pasta kutusu ile geldi..sana bunu aldım..nankörsün dedi..
bende arkadaşını geitrdin surat yaptığımı görünce onu bırakmaya gidince bunumu aldın geldin dedim pastayı atıverdim..umurumda değil artık dedim..daha beter kavga ettik..
1 saat falan hiç konuşmadık...sonra eşim kötü oldu tansiyonu düştü..benim elim ayağım birbirine girdi..hemen kolonya limonlu sufalan yaptım çok korktum o da korktu..sonra sarıldık ben özür diledim..çünkü o pastayı yere atmamalıydımmeşim affetti..ama ben çok üzgünüm kızklar..vicdan azabı çekiyorum..sonra gece çok güzeldi ama kendimi çok çok suçlu hissediyorum..nağıcam ben..biranlık sinirle çok kötü şeyler yaptım..
ama arkadaşını getirmesi beni çileden çıkardı..çünkü ben salak gibi makyaj tazeledim..çok gücüme gitti o an..offf
benım eısmde dun ılk defa pilav patates ve et yapmıs salata yapmıs basbaya bı sofra kurmus kadehlı fılan madem potansıyelın var nıye kullanmıyosun dıyorum seneye dıyor :)
neyse bız dun gece butun evın duvarlırnı sıldık
kızım sen ciddi ciddi kafayı temizlikle bozdun heeeesevgililer gününde de duvar silen tek çift sizsinizdir herhalde
Günaydın hanımlarrr..
dün akşam çok ama çok kötüydü...eşim eve varırken iş yerinden arkadaşımla geliyorum üzerini değiştirme dedi..bende dedim herhalde üzerini değiştirme diye bahanesi..eve gittim hemen makyaj tazeledim..bir baktım ciddi ciddi arkadaşı ile gelmiş..babamın bilg. bozuktu onu yaptırmak için geitmriş..ama günümüydü yani..sonra kahva ikram ettim odama çekildim..uyumuşum..
1 saat sonra kalktığımda evde kimse yoktu..eşimi aradım arkadaşı evine bıraktım geliyorum dedi..bende ekmek aldım dedim sinirle..demedi yine bişey kutlyalaım falan diye..eve geldi yemek vardı ısıttım onları sinirle önüne koydum..
yemeği yemedi..böle yemeği yemem..suratını düzelt dedi..bende yemezsen yeme dedim..sonra tartışmaya başladık fena halde..o bana bende ona sayrdırdım..sonra mutfağa gitti..pasta kutusu ile geldi..sana bunu aldım..nankörsün dedi..
bende arkadaşını geitrdin surat yaptığımı görünce onu bırakmaya gidince bunumu aldın geldin dedim pastayı atıverdim..umurumda değil artık dedim..daha beter kavga ettik..
1 saat falan hiç konuşmadık...sonra eşim kötü oldu tansiyonu düştü..benim elim ayağım birbirine girdi..hemen kolonya limonlu sufalan yaptım çok korktum o da korktu..sonra sarıldık ben özür diledim..çünkü o pastayı yere atmamalıydımmeşim affetti..ama ben çok üzgünüm kızklar..vicdan azabı çekiyorum..sonra gece çok güzeldi ama kendimi çok çok suçlu hissediyorum..nağıcam ben..biranlık sinirle çok kötü şeyler yaptım..
ama arkadaşını getirmesi beni çileden çıkardı..çünkü ben salak gibi makyaj tazeledim..çok gücüme gitti o an..offf
günaydın kızlarrrr
bizimde dün akşam işler aksi gitti. işten çıktık bir baktık otobanda kaza var benim eve gitmem 7:30 oldu eşim benden yarım saat sonra çıktı işten onun gelmesi 9 u buldu. yolda çok üzüldü bizim burda 5 yıldızlı bi otel var mepersem ordan yer ayırtmış bize yolda söyledi iptal olmuş biz geç kalınca ama evdede kutlayabiliriz dedi. bi geldi elinde orkide almış saksıda beyaz şarap ve et almış. sarıldık öpüştük üstünü bile değiştirmeden mutfağa girdi yemepi hazırladı mumlarla soframızı hazırladık çook keyifliydi. ama gece eşimin diş ağrısı tuttu o kötü oldu moralimizi bozdu
canım biraz fazla tepki vermişsin ama sende haklısın dediğin gibi birikim olmuş. ben dünde dedim ya sevgililer günü bu çokta mühim değil. kutlaması bile yeterli sende üzülme o kadar olan olmuş onlrada yeri geldimi seni üzüyolar dimi ama rahatlamışsındır biraz
cıcegıde kaptın adamın parası bıttı senın cebındekı paraları bolusseydınız canımmmmmmmmmmmmkızlar gunaydın. isyancım haklısın ama tepkın fazla sert olmuş pasta atmak ne ayolben bıle cesaret edemezdım gecmışte çiçek fırlatmışlığım var ama neyse
ben dun akşam eve gıttım eşim kocaman bır buket yaptırmış kırmızı beyaz gullerle suslu. en sevdığım çiçeklerdır. çok sevındım çok mutlu oldumha tabı sonrasında mum ışığında yemek şarap felan hayal edıyorsanız soyleyeyım yok anacım sonrasında oturduk fener maçını ızledık ıyı mı ama uzulmedım çunku dışarı gıdecek paramız yoktu benım derdim çiçektı onuda çok guzel telafı ettı zaten
:44::44::44::44::44::44::44:herhalde en güzeli benim geçmiştir
dün eve gittim ve karnım çok ağrıdığı için 9,5 ta uyudum
sonra saat 10 gibi telim çaldı sevgili nişanlım aradı
dedim ben uyuyorum tamam o zaman uyanma sen dedi öpüştük kapattık
sonra ben tekrar uykuya devam
yani bundan romantik olamazdı sanırım 14 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?