Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
poofff butun gun gozumde anlamını yıtırdı dur sen hele akşam bakayım belkı bır buket yaptırır...madem beceremedın bı okuzluk yaptın elıne yuzune bulaştırdın akşama telafı et yanı

poofff butun gun gozumde anlamını yıtırdı dur sen hele akşam bakayım belkı bır buket yaptırır...madem beceremedın bı okuzluk yaptın elıne yuzune bulaştırdın akşama telafı et yanı

şimdi seni parçalıcamm haaaa
kızım adam hediyesini almış aramış kutlamış..birde çiçek almış ama karışıklık olmulş...ulen bize bak dua et kendinee

nese güzel bayanlar..hepinize musmutlu sevdiğinizle iyi akşamlar..bu akşam her akşamdan özel ve güzel olsun inşşşş hepinizin

Günaydın hanımlarrr..

dün akşam çok ama çok kötüydü...eşim eve varırken iş yerinden arkadaşımla geliyorum üzerini değiştirme dedi..bende dedim herhalde üzerini değiştirme diye bahanesi..eve gittim hemen makyaj tazeledim..bir baktım ciddi ciddi arkadaşı ile gelmiş..babamın bilg. bozuktu onu yaptırmak için geitmriş..ama günümüydü yani..sonra kahva ikram ettim odama çekildim..uyumuşum..
1 saat sonra kalktığımda evde kimse yoktu..eşimi aradım arkadaşı evine bıraktım geliyorum dedi..bende ekmek aldım dedim sinirle..demedi yine bişey kutlyalaım falan diye..eve geldi yemek vardı ısıttım onları sinirle önüne koydum..
yemeği yemedi..böle yemeği yemem..suratını düzelt dedi..bende yemezsen yeme dedim..sonra tartışmaya başladık fena halde..o bana bende ona sayrdırdım..sonra mutfağa gitti..pasta kutusu ile geldi..sana bunu aldım..nankörsün dedi..
bende arkadaşını geitrdin surat yaptığımı görünce onu bırakmaya gidince bunumu aldın geldin dedim pastayı atıverdim..umurumda değil artık dedim..daha beter kavga ettik..
1 saat falan hiç konuşmadık...sonra eşim kötü oldu tansiyonu düştü..benim elim ayağım birbirine girdi..hemen kolonya limonlu sufalan yaptım çok korktum o da korktu..sonra sarıldık ben özür diledim..çünkü o pastayı yere atmamalıydımm eşim affetti..ama ben çok üzgünüm kızklar..vicdan azabı çekiyorum..sonra gece çok güzeldi ama kendimi çok çok suçlu hissediyorum..nağıcam ben..biranlık sinirle çok kötü şeyler yaptım..
ama arkadaşını getirmesi beni çileden çıkardı..çünkü ben salak gibi makyaj tazeledim..çok gücüme gitti o an..offf

burada yazılanalrdanmı etkılendım ısyancım bu kadar beklentı ıcıne gırme bır daha.
ayrıca hep erkek yapmak zorunda degılkı sende pasta alabılırdın yemek soylerdın ıkı yer sofrası koyulurdu yanı ben boyle dusunuyorum benım esım yemek hazırlamıstı ama evdeydı bugun calıssaydı zannetmıyorumkı bısey alsında gelsın bana yemek yapma dısarıdan alıcam derdı o kadar
pastayı atmıssın cok uzuldum valal benım esım olsa demıyımde ben olsaydım oyle hemen affetmezdım benımde dunyam basıma yıkılırdı
sınırlerıne hakım ol bır daha :44:

biliyorum kuzum çok hatalıyım farkındayımm

sanırım benim derdim sevgililer gübü falan değildi...bu bir birikimdi ve patladım..
en son doğum gününde ona ne hazırlıklar yaptım biliosunuz ve çok büyük bir haksızlığa uğradım..o zaman birşey söleyip yapamadım..küsemedim, kırılmama bile izin vermediler..kendilerini haklı çıkardılar..
ben sanırım durdum durdum dün akşam patladım..
çok kötüyüm ölesimmm varrr

benım bugun cok ısım var
egenın cercevelerı ıcın resım cıkartıcam
resım ayıkkıyorum hepsı cıkaraılacak modda guzellert ama suanda kısıtlı cıkarmam lazım bırde pasta uzerıne resım secmem
menuyu belırlemem tarıflerı yazmam lazım
oof of

günaydın kızlarrrr
bizimde dün akşam işler aksi gitti. işten çıktık bir baktık otobanda kaza var benim eve gitmem 7:30 oldu eşim benden yarım saat sonra çıktı işten onun gelmesi 9 u buldu. yolda çok üzüldü bizim burda 5 yıldızlı bi otel var mepersem ordan yer ayırtmış bize yolda söyledi iptal olmuş biz geç kalınca ama evdede kutlayabiliriz dedi. bi geldi elinde orkide almış saksıda beyaz şarap ve et almış. sarıldık öpüştük üstünü bile değiştirmeden mutfağa girdi yemepi hazırladı mumlarla soframızı hazırladık çook keyifliydi. ama gece eşimin diş ağrısı tuttu o kötü oldu moralimizi bozdu

canım biraz fazla tepki vermişsin ama sende haklısın dediğin gibi birikim olmuş. ben dünde dedim ya sevgililer günü bu çokta mühim değil. kutlaması bile yeterli sende üzülme o kadar olan olmuş onlrada yeri geldimi seni üzüyolar dimi ama rahatlamışsındır biraz

benım eısmde dun ılk defa pilav patates ve et yapmıs salata yapmıs basbaya bı sofra kurmus kadehlı fılan madem potansıyelın var nıye kullanmıyosun dıyorum seneye dıyor :)
neyse bız dun gece butun evın duvarlırnı sıldık

kızım sen ciddi ciddi kafayı temizlikle bozdun heeee sevgililer gününde de duvar silen tek çift sizsinizdir herhalde

kızım sen ciddi ciddi kafayı temizlikle bozdun heeee sevgililer gününde de duvar silen tek çift sizsinizdir herhalde

ne munasebet kardesım gece uzundu :)
guzelım bızım lamınatlarda kesılme olmustu ve duvarlar sılınmemıstı badana yapıldı ama sonra tezgahta lamınatlarda hep ıcerde halledıldı
ıyıkı sılmısız
kapkara sular cıktı o derece zaten dayandıgın zaman ustumuz beyaz oluyodu :)
ben salonu esımle sıldım dıger odaları o mac ızlerken sıldım bende herseye vakıt var alımallah :)
bırde salona tablo almıstım 100 lıraya 5 parca ıstanbul bogaz koprusu onu taktık
guzel oldu masanın ardı bıraz doldu orası :)

isyanımmm burdan mı etkilendin bilmiyorum ama fazla tepki götermişsin kuzum
ama bir patlama yaşadın sanırım sakin ol biraz canım
önemli olan sizin mutlu olmanız bundan ötesi var mı?
eşin yanında,sağsınız ve sıhhatlisiniz ahanda en güzel hediye valla

masusem enişteye helal olsun
otelin olmamasına üzüldüm ama evde daha rahat etmişsinizdir

kızlar gunaydın. isyancım haklısın ama tepkın fazla sert olmuş pasta atmak ne ayol ben bıle cesaret edemezdım gecmışte çiçek fırlatmışlığım var ama neyse
ben dun akşam eve gıttım eşim kocaman bır buket yaptırmış kırmızı beyaz gullerle suslu. en sevdığım çiçeklerdır. çok sevındım çok mutlu oldum ha tabı sonrasında mum ışığında yemek şarap felan hayal edıyorsanız soyleyeyım yok anacım sonrasında oturduk fener maçını ızledık ıyı mı ama uzulmedım çunku dışarı gıdecek paramız yoktu benım derdim çiçektı onuda çok guzel telafı ettı zaten

herhalde en güzeli benim geçmiştir
dün eve gittim ve karnım çok ağrıdığı için 9,5 ta uyudum
sonra saat 10 gibi telim çaldı sevgili nişanlım aradı
dedim ben uyuyorum tamam o zaman uyanma sen dedi öpüştük kapattık
sonra ben tekrar uykuya devam

yani bundan romantik olamazdı sanırım 14 şubat

cıcegıde kaptın adamın parası bıttı senın cebındekı paraları bolusseydınız canımmmmmmmmmmmm

:44::44::44::44::44::44::44:

yıne uykum var
yıneeeeeeeeeee resımlerı ayarladım
sımdı yemek bolumune gıdıyorum

günaydın kızlar benm dün günümde çok güzeldiii ama hastaydım griptim kafamı koyacak yer arar olmuştum eve geldim söyle bir ortalığı toparladım kociş tel etti azcık işim var gecikicem dedi nese dedim ayrının yemeklerinide yapım koydummm sonra tel etti ben marketin ordayım geliyorum die biyandan kapı çaldı herhaş benmki geldi sandımm beni işletyo bu ddim bide açtım annemgilll sonra gectik içeri benmki geldi elinde kırmızı gül çokkkkk sevindimmmmm böle bişey yapacağını sanmıyodummm nie gec kaldın dedim çiçekçileri dolaşıyodum diyooo

isyancımmm çok tepki vermişsinnn ya neysee olur böle şyelerrrrrrrr

kzlar bnmkde ck ıyı gecmdı akşam ben isten çkarken aradı askm bz karıkocayz dmı dedı bnde evet ddm svgli dglz dmı ddi evet ddm benm param yktu hdye alamdm sevgllr gunun kutlu olsn ddı bnde sagl sennde kutlu olsn ddm kapattm snra eve gldı byfndı ymek yedı yattı cok yorulmuşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…