- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.361
günaydın kızlar benm dün günümde çok güzeldiii ama hastaydım griptim kafamı koyacak yer arar olmuştum eve geldim söyle bir ortalığı toparladım kociş tel etti azcık işim var gecikicem dedi nese dedim ayrının yemeklerinide yapım koydummm sonra tel etti ben marketin ordayım geliyorum die biyandan kapı çaldı herhaş benmki geldi sandımm beni işletyo bu ddim bide açtım annemgilll sonra gectik içeri benmki geldi elinde kırmızı gülçokkkkk sevindimmmmm böle bişey yapacağını sanmıyodummm nie gec kaldın dedim çiçekçileri dolaşıyodum diyooo
isyancımmm çok tepki vermişsinnn ya neysee olur böle şyelerrrrrrrr
günaydın kızlarbenim eşimde çok sevdiğim profosyonel fotoğraf makinası almış bol bol resim çektim akşam oğlumla paylaşamadık doğa fotorafları çekmeyi çok seviyorum ınstagram açtım orda yayınlıyorum
annenlerımı cagırmıs evee
ne munasebet kardesım gece uzundu :)
guzelım bızım lamınatlarda kesılme olmustu ve duvarlar sılınmemıstı badana yapıldı ama sonra tezgahta lamınatlarda hep ıcerde halledıldı
ıyıkı sılmısız
kapkara sular cıktı o derece zaten dayandıgın zaman ustumuz beyaz oluyodu :)
ben salonu esımle sıldım dıger odaları o mac ızlerken sıldım bende herseye vakıt var alımallah :)
bırde salona tablo almıstım 100 lıraya 5 parca ıstanbul bogaz koprusu onu taktık
guzel oldu masanın ardı bıraz doldu orası :)
gooodcumm çizelgene bak 99
benmkş 77
tabi ben beklemiyodum açıkcası good süpriz olduuu
ama ne yalan söleyim çok çok sevindimmmmmmmmmmm benmkide diyo snei mutlu etmeminin yolunu buldum artık diyooo
evet bende sana yazacaktım şimdii
maşallahhhhhh diyelimm
1 seneye çok az kaldıı
biz kadınlar böyle şeylerden hoşlanıyoruz ama çoğu erkek ince fikirli değil
herkes eşini tanırr ben bildiğim için ihtimal bile vermiyordumm
otobüsten indimm bana diyokii
'aşkoşş hani bugün sevgililer günüymüşyaaa işte ben sana hediye almadım ama para vereyim istediğini al diyoo '
hemen aldım paramıda
evet bende sana yazacaktım şimdii
maşallahhhhhh diyelimm
1 seneye çok az kaldıı
biz kadınlar böyle şeylerden hoşlanıyoruz ama çoğu erkek ince fikirli değil
herkes eşini tanırr ben bildiğim için ihtimal bile vermiyordumm
otobüsten indimm bana diyokii
'aşkoşş hani bugün sevgililer günüymüşyaaa işte ben sana hediye almadım ama para vereyim istediğini al diyoo '
hemen aldım paramıda
aşkım aradı hiç büyütmedi Allah razı olsun ondan...ama bende birktirmişim resmen patladımm
buyutmucek tabıkı ısyancım cunku adam haksız yanı. sen haklısın bır kadın olarak ustelık evlıyken gecıreceğiniz ilk sevgıller gununde eşinin kusura bakma ama kalaslık yapması hoş değil. yahu kutla gıt bır dal bır çiçek al eşinin gönlü hoş olsun yanı. sadece hatan tepkını fazla göstermek olmuş. pasta atmak felan
aşkım aradı hiç büyütmedi Allah razı olsun ondan...ama bende birktirmişim resmen patladımm
heee yaaa hemde altım üstüne attım töbe töbe..içime şeytan kaçmış gibiydi..cinnet hali bunamı deniliyor ne
benim sinirim onun doğum gününden kaşan patlamaydı..haksızlığa uğradım ve yine uğradım sandım patladım abowww kendimden korktum..kocamda korktu benden
bende seni haklı görenlerdenim canım bi dahaki sevgililer gününde yapmaz iştesen ona d gününde o kadar hazırlık yaptın teşekkür aldınmı hayır oda yapmadıysa cezalandırılacak arkadaş o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?