Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

annenlerımı cagırmıs evee

yenıdendoğdumcum ıkımızdede para olmadığı için bölüşcek para yok bugune ınş o çiçeklerıde borç alıp yapmıştır canım kocam benım sevıyorum ben bu adamı

günaydın kızlar benim eşimde çok sevdiğim profosyonel fotoğraf makinası almış bol bol resim çektim akşam oğlumla paylaşamadık doğa fotorafları çekmeyi çok seviyorum ınstagram açtım orda yayınlıyorum

güle güle kullanın bende istiyorum profesyonel makina ama
düğün üstü zor olur
nişalım yurt dışına gittiğinde iş için alacakken bir şey olmuş alamamış
kaldı öyle burda pahalı zaten bakalım nasip artık

günaydın hanımlarr

isyanım fazla sert olmuş herşeye tamam ama o pastayı atmamalıydın neyse olan olmuş
sende haklısın dolmuşsun buda patlama anı olmuşş

her ne olursa olsun onlar bizim eşlerimiz eşim bana bişi almadı ama para verdi sen istediğini al dedi
önemli olan bişeyler alınması değil hatırlanmaktır
ve bence sadace bu güne özel olmamalı ama biz kadınlar işte böyle şeylere fazla kapılıyoruz:26::26::26:

hehehe sendeki enerjiyi biliyoruz canım bitmez tükenmez maşalah eşinde senin gibi tam bulmuşsunuz birbirinizi
bzim gece çok uzun sürmedi herşey güzel yemek bitti falan eşimin diş ağrısı bi tuttu gecenin devamı kardeş kardeş devam etti

gooodcumm çizelgene bak 99

benmkş 77

tabi ben beklemiyodum açıkcası good süpriz olduuu

ama ne yalan söleyim çok çok sevindimmmmmmmmmmm benmkide diyo snei mutlu etmeminin yolunu buldum artık diyooo

gooodcumm çizelgene bak 99

benmkş 77

tabi ben beklemiyodum açıkcası good süpriz olduuu

ama ne yalan söleyim çok çok sevindimmmmmmmmmmm benmkide diyo snei mutlu etmeminin yolunu buldum artık diyooo

evet bende sana yazacaktım şimdii
maşallahhhhhh diyelimm
1 seneye çok az kaldıı

biz kadınlar böyle şeylerden hoşlanıyoruz ama çoğu erkek ince fikirli değil
herkes eşini tanırr ben bildiğim için ihtimal bile vermiyordumm
otobüsten indimm bana diyokii
'aşkoşş hani bugün sevgililer günüymüşyaaa işte ben sana hediye almadım ama para vereyim istediğini al diyoo '
hemen aldım paramıda

bı dahakıne şöyle yüklü bir para al cüzdanından bak bı dahakıne kendı hedıye almıyomu

heee kızlar ben size asıl bombayı anlatmadım değil mi?
dün işte kitap uyurken uyumuşum dedim ya
rüyamda nişanlım beni bir yere götürmüş böyle beyaz örtülü masalar falan var
ama kalabalık tanımadığım insanlarda var ama güzel bir yer
çiçekler var saksılarda kokulu kokulu kutlama yapiyoruz
ama nasıl sevinmişim görseniz kendimden geçerkene telim çaldı işte
sevgili nişanlım arıyor açtım ama sinirlerim berbat gergin böyle
deidm karnım ağrıyor uyumumuş tamam canım dedi kapadık teli
en güzel anında uyandırdı ya yandım ki ne yandım accık tadını çıkaraydım değil mi anacımmmmmmmm

azn önce yakın afkadaşıma anlattım olan biteni..arkadaşımda boşver yaa..arada erkek milletine bu yapılacak diyor..
sen doğum gününü kutladın bir tşk bile etmedi..annemde annem diye tutturdu seni kırdı bağırdı hatırla o geceyi diyor..sen niye vicdan zabı çekiosun diyor..arada böle patlamalar olur kızım evlisin artık diye beni haşladı

aşkım aradı hiç büyütmedi Allah razı olsun ondan...ama bende birktirmişim resmen patladımm

buyutmucek tabıkı ısyancım cunku adam haksız yanı. sen haklısın bır kadın olarak ustelık evlıyken gecıreceğiniz ilk sevgıller gununde eşinin kusura bakma ama kalaslık yapması hoş değil. yahu kutla gıt bır dal bır çiçek al eşinin gönlü hoş olsun yanı. sadece hatan tepkını fazla göstermek olmuş. pasta atmak felan

heee yaaa hemde altım üstüne attım töbe töbe..içime şeytan kaçmış gibiydi..cinnet hali bunamı deniliyor ne
benim sinirim onun doğum gününden kaşan patlamaydı..haksızlığa uğradım ve yine uğradım sandım patladım abowww kendimden korktum..kocamda korktu benden

aşkım aradı hiç büyütmedi Allah razı olsun ondan...ama bende birktirmişim resmen patladımm

bende seni haklı görenlerdenim canım bi dahaki sevgililer gününde yapmaz işte sen ona d gününde o kadar hazırlık yaptın teşekkür aldınmı hayır oda yapmadıysa cezalandırılacak arkadaş o kadar

erkeklerı arada korkutmak lazım. boyle şeylere onem verdığımızı bımezlerse boyle gelır boyle gıder ışlerıne gelır. sen tepkını göstermışsın ıyı olmuş. bıdaha bukadar odunluk yapmaz kanımca

demi ama patlamakta haklıyım..adamın doğum günü için günlerce hazırlık yapıyorum adam annesini çağırmadım diye yapmadığını bırakmıyor...hatta hediyemi bile geri vermeye kalktı o zaman..sanırım ben onu kustum dün akşamm...
sanırsam o da o zamanki hatasını bildiği için beni dün akşam kolay affetti..oksa hayatta barışmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…