Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Maşallah ne güzelsin ya çok çıtır duruyosun yaş kaçtı ?:)
Eşinlede çok yakışmışsınız evladınızla mutlu mesut yaşamayı nasip etsin rabbim.

Evin çok güzel salonuna bayıldım koltuklarını nerden aldığını sorabilirmiyim ?:)

al kuzum al..içinde kalmasın...benim salonda bembeyaz ama benim ayrı oturma odam var..o yüzden çok zr olmuyor..birde üstüne örtü örttümm..misafir gelceği zaman kaldırıveriyorum tertemiz

çok güzel cnm evin iyigünlerde sağlıkla mutlulukla oturun bende ekledim evimi evim bölümüne görmeyenler varsa bakabilir çogu kişiye sade geldi

kuzum evina bayıldım yaaa..sanırım eviniz yeni..inş kendinizindir..mutfak dolabıi giriş, banyo falan çok güzel..
salonun, yatak odan hepsi harika..
mutfak halın benim oturma odası halımm

hepsine tek tek
teşekkür ederim canım:) evi ben de cok seviyorum ama bizim değil maalesef( eşim görümcemle kayınvalidemin kardeşinin üstünden elini çektiği zaman bir evimiz olacak inşallah:) görümcem ne zaman memelekete gitsek benimkinin kredi kartından alışveriş yapıyo kayınvalidem en son evine baza mekan döşek üç kapılı dolap aldırdı. kaynım okulu bitirdiği halde bir iş bulup calışmıyo eşim ona her ay bin lira gönderiyomuş benden gizli yeni öğrendim onu da... baya kavgalar cıkmıştı yani bu tatilde... inşallah cocuk olunca bu saflıgından vazgecer de eşim evimizi alırız. oy oy içim yandı gene düşündükçe

cok teşekkür ederim tatlım:) evet canım ferak ama temizlemek zor... ah o kaynanam cadısından kurtulsammm... allaha yakın olsun o bna uzak...

ne kadar kira veriyorsunuz tatlım bu eve..bizde ev değiştircez o yüzden merak etttimm

yaa aslında benimkininde planı o arabaya atlayıp geze geze akdenize geçmek ama bana hiç bir yer ayarlamadan böyle bir gezi zor olur gibi geliyo..hani plansız kalınacak yer ayarlamadan kalmaya yer bulunur mu ki ya...

sakınn kafanıza göre gitmeyin...biz balayında öle yaptık ortada kaldıjk..her yer dolu oluyor...çok kötü bir durum..

ya bizim niyetimiz otel falan bulmak değil zaten geceti geçirmek için pansiyonda falan kalırız dedik geri kalan zamanda gezicez zaten benim çok hevesim var eşiminde öyle.
balayında da aslında düşünüyoduk ama zaten yorgun olucaz diye istemedik bu sene kısmetse yapıcaz onu..

semiksçim canım evinde sende çok güzelsin maaşallah
salon ve mutfağa bayıldım özellikle
ayrıca banyonda çok güzel
aşk ile oturun
bu arada kira mı ev kendinizin mi
kendinizin ise süper
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun... evime temiz demene çok sevindim ayrıca hamile hamile iyi temizleyemiyorum gibi geliyodu bana

yaşım 25 canım teşekkür ederim hala çıtır görünüyosam iyi koltuklarımı maskodan labianca die bi yerden almıştık:) Allah hepimizi mutlu etsin canım...

çıtırsın sen daha ne güzel genç anne olacaksın canım..

900 veriyoruz canım ama ben istanbulda yaşıyorum burada biraz normalden pahalı kiralar evler de öyleee uzun zaman giremedim bi ara ev bulmuş gibiydiniz???

evet tatlım bulmuştuk aslına ama aksilik oldu mayısa kaldı ev işi..mayısta tekrar bakıcaz inş..kısmet inş bizde gönlümüzce ev buluruz...sağlıklıka huzurla otur aşk yuvanda..

kuzum aynen bizde bu hayalle çıktık yola..ama sonra pişman olduk..pansiyıon ucuz ama yeme içme sorunu falan baya zorladı bizi..allahtan 3.gün otele giriş yaptık...eşim bir daha töbe dedi ama tabi bizde araba yoktu..araba olsaydı böle zor olmazdı

Yani diyosun ki kendini git şu pencereden at prensess :84:

araba olmadan zor olmuştur tabi canım biz arabayla çıkıcaz ortalama 700 800 falan mazot parası tutuyo 1200 civarıda yeme içme gezmeye harcasak evet oteldede kalırız o paraya ama bu kadar gezemeyiz bi tane mini buzdolabı bide mangal alırız yanımıza dedik bolca kıyafet bide ondan sonra uhuuu gezerizzz

900 veriyoruz canım ama ben istanbulda yaşıyorum burada biraz normalden pahalı kiralar evler de öyleee uzun zaman giremedim bi ara ev bulmuş gibiydiniz???

canım sen istanbulun neresindensin
bende istanbuldayım ve maskonun hemen karşısında çalışıyorum
her akşam maskodan geöiyorum bende işten çıkışta

evet tatlım araba ile zevkli olabilir cidden...canım çekti...yapasım geldi benimde bir çılgınlık

huu işte bu benım kocamın düşüncesi ve bu yaz muhtemelen böyle yapıcaz ben pek istemesemde ama umarım pansiyonlarda falan yer vardır birde gidip perişan olmak var işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…