Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
huu işte bu benım kocamın düşüncesi ve bu yaz muhtemelen böyle yapıcaz ben pek istemesemde ama umarım pansiyonlarda falan yer vardır birde gidip perişan olmak var işte...
biz öle olduk...bizim gibi olmayın inşşş akdeniz bölgesi daha kalabalık oluyor..ege daha sakinn

ordaki bütün evler çok yeni canım, ama kirası baya yüksek geldi bana daha uyguna bulabilirdiniz aslında.

700 e de vardı canım ama cok kuçüktü 90 m falandı bişeyimi sıgdıramazdık oralara da... bu ev okula da yakındı okula uzak 800 falan vardı o zaman da bi sürü yol parası ve zorlukkk en olumlu burası oldu içime de sinince

işine yakınsa iyi yapmşsın canım, benimde arkadaşım o tarafa oturuyor, kendi eviniz nasip olur inşallahh...

semıks teyzemde
carsıda oturuyor santralmı ne dıye gecıyor guzel uanı
buarada sabhtan berı sınav okuyorum cat dıye catlıcam egıtımlerden
öpüyorum hepınızı ne okuyabılıyorum ne yazabılıyorum

evet tatlım araba ile zevkli olabilir cidden...canım çekti...yapasım geldi benimde bir çılgınlık
e çılgınlık bu yaşta yapmıcazda ne zaman yapıcaz canım bende herşeyi göze alıp gitmeyi düşünüyorum
huu işte bu benım kocamın düşüncesi ve bu yaz muhtemelen böyle yapıcaz ben pek istemesemde ama umarım pansiyonlarda falan yer vardır birde gidip perişan olmak var işte...

canım ben öyle kibarcık değilim yer bulamasakta arabada yatarız ne var yani maksat eğlenmek birlikte olabilmek değilmi

AAA emelbahaaa da hamısssmıss
ne ara hamıs oldun yawww
bız de gene sabahlar olmasın modundayız
ımrendımmı ne

Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile.
Çokgüzel çıkmışsınız.

Kızlar bende hamişler grubuna girdim :)
Tebrikler canıımmm
Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Kızlar eşimin sürprizi vardı ya...
Söyledi telefonda...
Meğer bu gece nöbetçi değilmiş eve gelecekmiş sevindimm

Valla bende anlamadım düşük riskim vardı ilaç iğne vs kullandım çok şükür şuan normal herşey

Sabah yine olmuyor canım merak etme :)

valla zannetmıyorum ya
gene olmuyordur ama sonucta bos olmak baska dolu olmak baska
ben 1 saat sonra ımrentımden vazgecerım
egosu gorunce:)
benım bugun kafam dumanlı
elembaha calısıyonmuı ne edıyon
bebesın cınsıyetı bellımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…