- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.461
biz öle olduk...bizim gibi olmayın inşşşhuu işte bu benım kocamın düşüncesi ve bu yaz muhtemelen böyle yapıcaz ben pek istemesemde ama umarım pansiyonlarda falan yer vardır birde gidip perişan olmak var işte...
gofretto
eflinamcım ben ümraniyede oturuyorum ama atasehire yakın tarafında... yoksa ümraniyeyi sevmedim hiçççç
ordaki bütün evler çok yeni canım, ama kirası baya yüksek geldi bana daha uyguna bulabilirdiniz aslında.
700 e de vardı canım ama cok kuçüktü 90 m falandı bişeyimi sıgdıramazdık oralara da... bu ev okula da yakındı okula uzak 800 falan vardı o zaman da bi sürü yol parası ve zorlukkken olumlu burası oldu içime de sinince
[sıze=3]kızlar albümüme gelinnnn:92::92::92:nnnnnnnnnnnnnn[/sıze]
e çılgınlık bu yaşta yapmıcazda ne zaman yapıcaz canım bende herşeyi göze alıp gitmeyi düşünüyorumevet tatlım araba ile zevkli olabilir cidden...canım çekti...yapasım geldi benimde bir çılgınlık
huu işte bu benım kocamın düşüncesi ve bu yaz muhtemelen böyle yapıcaz ben pek istemesemde ama umarım pansiyonlarda falan yer vardır birde gidip perişan olmak var işte...
semıks teyzemde
carsıda oturuyor santralmı ne dıye gecıyor guzel uanı
buarada sabhtan berı sınav okuyorum cat dıye catlıcam egıtımlerden
öpüyorum hepınızı ne okuyabılıyorum ne yazabılıyorum
kızlar yaa kocama çok sinirliyim......
maşallahhhh çok yakışmışsınız gelin gibisin yaaa...
Albüm süper olmuş canım, mekan neresi?
elıfnam pazartesdı bakarım bakamıyorum albume :26:
Hayrdır ne oldu nye sınrlsnkızlar yaa kocama çok sinirliyim......
tşk ederim canım benim
herkes gelin sandı zaten
mekan bahçeşehir gölet istanbulda
bak ayoll kaldırmıyım bari albümü o zamana kadar
Yenidendoğdum sen ne olarak çalışıyosun bacım?elıfnam pazartesdı bakarım bakamıyorum albume :26:
AAA emelbahaaa da hamısssmıss
ne ara hamıs oldun yawww
bız de gene sabahlar olmasın modundayız
ımrendımmı ne
Tebrikler canıımmmCanım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile.
Çokgüzel çıkmışsınız.
Kızlar bende hamişler grubuna girdim :)
Valla bende anlamadım düşük riskim vardı ilaç iğne vs kullandım çok şükür şuan normal herşey
Sabah yine olmuyor canım merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?