- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.581
BUGUN DUN o asıl suclanması gereken kısı ıle tartıstım
bana senı cıkarmadıgına sukret dedı fab mudurnu ıma ettı
bende agzıma gelenı saydım sınırımı ondan aldım
dun herkez bana kızmısıt sen 15 yasındakı cocukmusun nasıl kendını savunmazsın ezdırırsın kendını dıye
gazı ıyı almısım herhalde
yanı bır buyuk hata yaptıgım anda ısım bıttık
bı kac ay daha gecse barı
tazmınatımı hespalıcam
2 sene resmıneytee 3 martta dolacak
yıllık ızınden once olursa onun parasınıda mı verecek?hayırlısı ınsallah ısım oldukca gıremıcem ama gırıcem elbette
ayyy ahmet kaya çakması ne ses var ne bişey. özgün müzikten başka şarkı söyleyemiyo. ayda kazansa daha iyiydi ben berkana çok üzüldüm.
BUGUN DUN o asıl suclanması gereken kısı ıle tartıstım
bana senı cıkarmadıgına sukret dedı fab mudurnu ıma ettı
bende agzıma gelenı saydım sınırımı ondan aldım
dun herkez bana kızmısıt sen 15 yasındakı cocukmusun nasıl kendını savunmazsın ezdırırsın kendını dıye
gazı ıyı almısım herhalde
yanı bır buyuk hata yaptıgım anda ısım bıttık
bı kac ay daha gecse barı
tazmınatımı hespalıcam
2 sene resmıneytee 3 martta dolacak
yıllık ızınden once olursa onun parasınıda mı verecek?hayırlısı ınsallah ısım oldukca gıremıcem ama gırıcem elbette
ayyy ahmet kaya çakması ne ses var ne bişey. özgün müzikten başka şarkı söyleyemiyo. ayda kazansa daha iyiydi ben berkana çok üzüldüm.
çıkarmazlar senı cnm tazmınat vermek ıstemezler. sende sakın çıkma. sıkıysa çıkarsınlar
günaydın...
dayanamadım dur yazıyım... Canım hakkında hayırlısı olsun ne kadar ezdirirsen kendini o kadar fazlasını yapıyorlar malesef, kötü gerçek... ama genelde özel sektör hepimiz yaşıyoruz canım oluyor yani. mobbing mi uyguluyorlar acabaneden çekemiyorlar ki.
tazminatını hesaplatacağın biri var mı? yoksa hesaplayabilirim. yıllık izinden 1 gün önce bile çıakrsalar haketmemiş olduğundan kanunen alamıyorsun. eğer öyle bir şey hissedersen imza falan atmadan hemen git rapor al canım. 3 martı geçir
ben dun hem uykusuzdum hemde dunku mevzudan dolayı bıde esımden cok saglam azar ısıttım
neden sustun agladın dıye 8-9 gıbı yattım uyudum
7 ye kadar yemegımızı yedık egeyle sonra salona yatak actık
8 veya 9 kac gııb uyudugumu bılmıyıorum ama 40 kere kalktım sabah oldu dıye cok dınamıgım bugun ama keyfım yok ıste
gecen ay 140 metrekuplen 190 lır agelmıstı
bu ay 120 metrekuplen 132 lıra dogalgaz parası geldı
zammı gerı cekmısler
bızede cok ıyı oldu tabı
bize 235 gelmiş :18: daha da yakıyoruz valla ne kadar gelir belli değil :26:
sen agi için çocuğum var dedinmi iş yerine. tazminatını bence bilen bi muhasebeciye hesaplattır canım. hem sen fab çalışmıyomusun yol yemek nası lvermezler yaaa :26:
günaydın kızlar,
istanbulda da yalancı bir güneş var ama hava buzzzz
nasıl eksık yatmış. Asgarı gecım ındırımın mı eksık yatmış
bana vemıyolar o parayı haram olsun az yada cok o gecım ındırımı çalışanın hakkı
yemegı yolu vermıyolar cnaım
bırde bısey sorucam benım 7 aydır agım eksık yatmıs bende fark etmemısım cocukluyum ben bekar gıbı almısım oradanda bı alacagım var onun ıcınde dırek malı musavırımı arasam cunku o ılgılenıyor agı vs
tabı devlet bana ıo kadarcık y atırdıysa nasıl olur bılemıyorum
yemegı yolu vermıyolar cnaım
bırde bısey sorucam benım 7 aydır agım eksık yatmıs bende fark etmemısım cocukluyum ben bekar gıbı almısım oradanda bı alacagım var onun ıcınde dırek malı musavırımı arasam cunku o ılgılenıyor agı vs
tabı devlet bana ıo kadarcık y atırdıysa nasıl olur bılemıyorum
canım sorma çok soğuk hava güneşli ama
donuyorum resmen
agi bende almıyorum 74 tl benim 2000 tl ye yakın birikti ama vermiyorlar
adam gidiyor içiyor zıkkımlanıyor benim agi lerimle helal etmiyorum valla
nasıl eksık yatmış. asgarı gecım ındırımın mı eksık yatmış
bana vemıyolar o parayı haram olsun az yada cok o gecım ındırımı çalışanın hakkı
bize 235 gelmiş :18: daha da yakıyoruz valla ne kadar gelir belli değil :26:
sen agi için çocuğum var dedinmi iş yerine. tazminatını bence bilen bi muhasebeciye hesaplattır canım. hem sen fab çalışmıyomusun yol yemek nası lvermezler yaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?