Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynen kuzum sıkıysa çıkarsınlarrr...tazminatını söke söke alırsınn

ayyy ahmet kaya çakması ne ses var ne bişey. özgün müzikten başka şarkı söyleyemiyo. ayda kazansa daha iyiydi ben berkana çok üzüldüm.

Ayda nın hakkıydı bence, berkanda babasız büyümüş kazansa iyi bir adım olacaktı, gerçi yaşı ufak daha yolun başında seneye tekrar katılır..

günaydın...
dayanamadım dur yazıyım... Canım hakkında hayırlısı olsun ne kadar ezdirirsen kendini o kadar fazlasını yapıyorlar malesef, kötü gerçek... ama genelde özel sektör hepimiz yaşıyoruz canım oluyor yani. mobbing mi uyguluyorlar acaba neden çekemiyorlar ki.
tazminatını hesaplatacağın biri var mı? yoksa hesaplayabilirim. yıllık izinden 1 gün önce bile çıakrsalar haketmemiş olduğundan kanunen alamıyorsun. eğer öyle bir şey hissedersen imza falan atmadan hemen git rapor al canım. 3 martı geçir

ayyy ahmet kaya çakması ne ses var ne bişey. özgün müzikten başka şarkı söyleyemiyo. ayda kazansa daha iyiydi ben berkana çok üzüldüm.

bende berkanı sevmiştim..ama aydayı hiç sevmedim sadece isyan şarkısını adam akıllı söledi diğerleri herp berbattı..bence kazanması gerekenler finalde değildi

acıkcası aklımda sevcan dur ben sana ozelden yazayım

yemeği yolu veriyorlar mı buda onemlı
bende hesaplayayım dıyeceğim ama bı arkadaş daha demış. o muhasebecıyse daha kesın çıkar sonuç
ben o ses Turkıyeyı hıç islemedim. yalan dunyam var benım

ben dun hem uykusuzdum hemde dunku mevzudan dolayı bıde esımden cok saglam azar ısıttım
neden sustun agladın dıye 8-9 gıbı yattım uyudum
7 ye kadar yemegımızı yedık egeyle sonra salona yatak actık
8 veya 9 kac gııb uyudugumu bılmıyıorum ama 40 kere kalktım sabah oldu dıye cok dınamıgım bugun ama keyfım yok ıste

yemegı yolu vermıyolar cnaım

bırde bısey sorucam benım 7 aydır agım eksık yatmıs bende fark etmemısım cocukluyum ben bekar gıbı almısım oradanda bı alacagım var onun ıcınde dırek malı musavırımı arasam cunku o ılgılenıyor agı vs
tabı devlet bana ıo kadarcık y atırdıysa nasıl olur bılemıyorum

gecen ay 140 metrekuplen 190 lır agelmıstı
bu ay 120 metrekuplen 132 lıra dogalgaz parası geldı
zammı gerı cekmısler
bızede cok ıyı oldu tabı

iyi bir dinlenmişin kuzum işteee ne güzell
moralinida bozma artık herşey olacağına avrıyor..sıkma canını

gecen ay 140 metrekuplen 190 lır agelmıstı
bu ay 120 metrekuplen 132 lıra dogalgaz parası geldı
zammı gerı cekmısler
bızede cok ıyı oldu tabı

bize 235 gelmiş :18: daha da yakıyoruz valla ne kadar gelir belli değil :26:
sen agi için çocuğum var dedinmi iş yerine. tazminatını bence bilen bi muhasebeciye hesaplattır canım. hem sen fab çalışmıyomusun yol yemek nası lvermezler yaaa :26:

bizede 245 geldi ama işte kombili değil bizim merkezi..her yer eşit derecede ısınıyor..Allah var evimiz sımsıcakk

nasıl eksık yatmış. asgarı gecım ındırımın mı eksık yatmış
bana vemıyolar o parayı haram olsun az yada cok o gecım ındırımı çalışanın hakkı

günaydın kızlar,
istanbulda da yalancı bir güneş var ama hava buzzzz

canım sorma çok soğuk hava güneşli ama
donuyorum resmen

nasıl eksık yatmış. Asgarı gecım ındırımın mı eksık yatmış
bana vemıyolar o parayı haram olsun az yada cok o gecım ındırımı çalışanın hakkı

agi bende almıyorum 74 tl benim 2000 tl ye yakın birikti ama vermiyorlar
adam gidiyor içiyor zıkkımlanıyor benim agi lerimle helal etmiyorum valla

agi için bir şey yapamassın ertesi ay farkedip düzelttirseydin keşke.
yinede sor bakalım sen. onun farkını nasıl yaparız gibilerinden.

canım aile bildirim formu varrr onu doldurup muhasebecıne verdıysen hak ettıgını yatrımak zorundalrrrr ama sen bıldırmedıysennn aynı sekılde devam eder 2012 de76,46 , 2013tede 84,40 alman gerekıyor eger formu doldurup verdıysen cnmm devlet eksık yatırmazzz

canım sorma çok soğuk hava güneşli ama
donuyorum resmen

agi bende almıyorum 74 tl benim 2000 tl ye yakın birikti ama vermiyorlar
adam gidiyor içiyor zıkkımlanıyor benim agi lerimle helal etmiyorum valla

nasıl eksık yatmış. asgarı gecım ındırımın mı eksık yatmış

ne kadar şerefsiz bu iş verenler yaa devletten alıp kendi ceplerine sokuyorlar zengin olurlar belki haram parayla

eşimin eski şirketi de vermiyordu hep kaldı.

dedım canım bılıyolar yanı hep yuksek alıyomusum temmuzı tıbarıyle dusmus ocak maasında fark ettım
dolar yattı fark etmedım ıste 20 gun once soyledım hem muhabsebıye hemde malı musavıre
herhalde eksık yatanların farklarını verırler
yemekte var
servısımızde var
o yuzden almıyoruz para fılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…