Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
KIZLAr nişanlımın hediyesi ayarladım bende içimede sindi
bakalım benim erkekim beğenecek mi?
sizede göstereyim bakalım beğenece misiniz?

balonda ekledim kırmızı kalpli I LOVE YOU yazıyor üstünde
birde şık bir karta not eklettim

bakalım ben beğendim

annemmm çok lezzetli görünüyor buuu...bence çok güzel olmuş kuzum...insan bunu yemeğe kıyamazkii

annemmm çok lezzetli görünüyor buuu...bence çok güzel olmuş kuzum...insan bunu yemeğe kıyamazkii

bende beğendim isyanımmmm
bana gelse ben çok sevinirim ama bakalım oduncuğum düşünür mü bilmiyorum?
bu akşam bakırköye gidicem ordanda bişiler bakıcam süveter falan polodan mevsimlik
yeter bu kadar zaten

valla bilmiyorum kuzum tam emin değilim duyduğum bildiğim o yönde..ama şimdiye kadar hiçbir iş yerinin bu hakları verdiğini görmedimm

evet bende bizim şirket dışında veren, nadir gördüm.:)
ama ben yaptığım için üzerime hak almak istemiyorum yani Allah katında, inşallah almamışsızdır bilmeyerek olduysa Allah Afetsin.
ben veriyorum yani. Bir iki kere müdürn verme dediği oldu. Konunen vermek durumdayız iş mahmekmesine giderse alır dedim. iş mahkemesi deyince işler değişiyor hep :)

sevdan bızımde bır tane kovuldu dıger 3 tane kendılerı anlastılar ama cıkarılmıs gıbı gosterıldı hepsıb
bende 4.olabilirim :26:

sevdan bızımde bır tane kovuldu dıger 3 tane kendılerı anlastılar ama cıkarılmıs gıbı gosterıldı hepsıb
bende 4.olabilirim :26:

hayırlısı canım. Sen anlaşmaya bakarsın yinede...
ama şanslısın adam iç yüzünü gösteriyor. kimi patronlar yeni evli personele 1 yıl iyi davranıyor sonra Allah ne verdiyse....

baktın olmadı ihbarınada sanada dersin çıkarsın. işsizlik parası da alırsın belli zaman...
ama diren biraz.

benim abimin bir lafı var.. İşten kendini attırmak istiyorsan sıyırdı numarası yap, müdüre pandik at

ehuu kocam benı kessın sonraaa
evlılık nedenıyle ıssızlık parası haketmıyorum dımı ay sana zahmet ıssızlıgımıde hesaplarmısın
onlar cıkarırsa :)
buarad dırenıyorum canım dırenırdımde
sonunda ıyı para var

işsizlik nasıl hesaplanıyor hiç bilmiyorum canım yaa..
anlaşırsan belki çıkartmış gibi gösterirler...

ayrıca şu agi olayını muhasebecinizle konuşursan temmuzda zam olayını falan söyleme, çünkü agi yılda bir kez belirleniyor ocakta bütün bir yıl aynı para..

muhabbetinize de çok limon oldum. dağıldı kızlarda helal edin hoşçakalın...

ea ama temmuzdada demıstın ya :)
benmı karıstırdım sorucam bakalım bugun gelmezse buraya telefonla arıcam

Güzeller selammm geç kalktım
Dün giremedim dışarı çıktım gaz bitmişti dünyanın sırasına girdim alabilmek için neyse ki gaz bitmeden alabildmm çok şükür
Akşam eve geldim ki ölmüşüm soğukta geznmekten donmuşum
Kimsecikler yok muu
Herkes nerde...
Yenidendoğdum üzüldüm valla bu olayları görünce diyorum iyi ki çalışmıyorum diye yoksa dayanamazdım ben tavrımı koyardım sonra da kapı önüne beni koyarlardı

ben demedimki öyle bir şey.

selam kızlar doğum kontrol hapı kullananlar acaba sizde bacak bölgenizde selülit gibi görüntü oluştu mu? eskiden hiç bir pürüzülük yoktu ama 6 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ve bacak bölgemde selülit şeklinde görüntü oluştu
internette araştırdım doğum kontrol hapları selülit oluşmasına neden olurmuş
sizdede böle birşey varmı

valal prensescım evet sen tavrını koyardım valla aramızdakı en dobra ınsan sensın dıyorumm

buarada dogum kontrol hapı kulalnmıyorum bende hıc selulıt yok 1 tanede 3 yasında cocugum var
bıraz catlak var

yemeğimi yedim geldimmm...eşimin biraz vakti varmış...öğle arasına beni aldı..yemek yedik ve işime bıraktı..ohh iyi geldi banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…