Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
saol kuzum yaaa...cidden kötürmüş..dünyam şaştı yani dün resmenn
bende dedim yenidendoğduma sus otur köşede..isterlersede verme sakın diteş..saha diğer borcu ödemedi adamlar...bu kadar yüzsüzlük olursa pess yanii

yani sende araba alabilirsin değilmi..çocuk var rezil oluosunuz bazen...onların arabası zaten var...üst model için sizden altın isteyemezler..hakları yokk

of bılmıyorum artık gorucez ısyancım ınsallah benım yanımda gecmez bu konusmalar
onur zaten onlara he derse
bızım evde kavga bıtmez gercekten yıkarım ortalıgı
bız daha gelın resımlerımızı alamadık

günaydın canım yani isteme durumu olası gibigözüktü bana da. ama sonuçta sizde çeyrek falan kalmadı bilezik falan isteseler bilezik geri vermeden olmaz. gerçi çeyreği vermeyyen onuda vermeyebilir.
hem canım ne acelesi varmış araba değiştirmenin ki anlamadım yani. akşam bi nabız ölç bakalım eğer öyle bişey varsa eşine gereken tepkiyi koyarsın gerekirse kvalideyi arar tek tek borçlarımızı sayarım dersin
geçmiş olsn canım günaydın

ben dun esıme dedım ay dedım bızden borc ıstemesınler borclarımız oldugunu bılıyolardır dedı
ceyrek altınların durdugunu dusunuyolar 2 ay once oyle bısey demıstı kv mısafırlerının yanında ceyreklerı hıc ellemedınız dımı
bende onca ınsan ıcınde evet ellemedık deıdm 50 ceyrek
neyse bırde alırlar gerı vermezler benı uyuz ederler dedım esım guldu
gucune gıtmemıstır herhalde
sınır oldum hıhhhhhhhhhhhhh

saol kuzummm benimm..günaydınnn

kuzum bence boşuna paranoyak yapıosun...onurda demiş bak borçumuz olduğunu biliyorlar istemez diye...bence vermez eşin mrk etme

Cnm bosvr byle seylerı kafnza takmayn eşın knuşsn parası varsa gtsn alsn ondn bundan para blupta arabamı alnrmş

sakın ya bunlar diyo nasılsa bunlrda var araba batmışmıı satıp yenisini alıyo verme önce aldıklrıonı versinler

aslında çok moralim bozuk kızlar yaaa biz eşimle kavga edemiyoruz tartışamıyoruz inanın doldum artık ama konuşamıyoruz istemiyo. bişey anlatıcam hemen sarılıyo falan. dün akşam yaptığı bişeye bozuldum ben tribe girdim diye oda tripte konuşmuyoruz şimdi.
ya kadın neyin var niye surat yapıyosun demiyo ben surat astıysam oda asıyo bende sıkıldım artık her seferinde hadi gel konuşalım demeye

peki hastaneye gtmcekmsn nedn dnüyo başın kanszlgn varmı ondan olabilir

zatern hastanedeyim kuzum..hastenede çalışıyorum ama muyane olmadım..geçmezse 1-2 gün daha giderim o zaman

erkek milleti anacım...benimki öle sarılıp etmezde direk surat yapar

kız 50 tl fotografmı olur o kadar bı kısmımı kaldı yoksa

mouusem bens orunu anlamadım ya?

e cnm bnm senınkde ismı yanı madm hastnde clsysun gır bı dktrn ynına syle skayetlerni

aman kan tahlili isteyecek kesin önce gebeliğe bakacaklar..millet hamilemisin diye soruyor..ulan doğum kontç hapı kullanıyorum diyorum olabilir diyor sonra bişi çıkmıcak tomo-mr birini isteyecek...biraz beklicem geçmezse giderimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…