- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.701
saol kuzum yaaa...cidden kötürmüş..dünyam şaştı yani dün resmennisyanım kzum çok geçmiş olsun
tansiyon düşmesi çok fenadır bilirim hani
ama iyi imişsin çok sevindim canım benim
bende bebek falan var sandım vallahi ama hayırlısı inşaallah
yuhhh ya ne parası kızım içindeki sese susmasını söyle bence
adam 10.000 tl aylık alıyor dedin ve sizden hala altın bekliyorlar ise yazık ki ne yazık
söyle sende borçumuz var geçinemiyoruz de
ağlamayana emzik vermiyorlar vallahi
bu insanlar çok düşüncesiz sizin o çeyrekler ne oldu hani almışlardı sizden
gerı vermedıler tabıkı
ınsallah benım yanımda bı konusma gecmez
elıfnam kredıelrı var bır suru
4-5 tane
o sebebten baska kredı cekemezler
bıor andada o parayı bulup veremezler
bızdende alsalar gerı vermezler araba alırlar arabanın koltuklarını kaplatıyor jantlar degısır bellı yanı vermke ıstemıyorum ben salakmıyım ben araba almayı bılmıyormuyum
günaydın canımGUNAYDINNN
bu sabah sukur henuz bı sorun yasamadım
ınsallahta oolmaz
dun aksam pazartesı aksamı gıbı erkenden uyudum pazartesı 8-9 gıbı
dun aksam 10da uyudum
3 te bı uyandım cok korkunc bı ruya gordum ve uyandım ve cok korktum
sonra gene uyuya kalmısım
bugun suslendım
eşimi görücemde bu aksam
ha buarada kızlar benım 6.hıssım bana bısey soyluyor ya
esımın babası arabasını satıyormus cuma gunu
7 mılyar daha para verıp baska araba alacakmıs
paraları oldugunu sanmıyorum
bızden ısteyecekler gıbıme gelıyor ve cnaım sıkkın bu aksamda oraya gıdıcez
geçmiş olsn canım günaydınkuzuuu o içindeki aptal 6.hissi sustut ve otur...kızım istemezler herhalde yaaa o kadarda yüzsüz olamazlar değilmi...sizin borç içinde olduğunuz halde altınlara dokunmak istemediğinizi görmeyecek kadar körlermibence olmaz öle bişi olamaz
günaydınnn hatunlarr
ben dun esıme dedım ay dedım bızden borc ıstemesınler borclarımız oldugunu bılıyolardır dedıgünaydın canımyani isteme durumu olası gibigözüktü bana da. ama sonuçta sizde çeyrek falan kalmadı bilezik falan isteseler bilezik geri vermeden olmaz. gerçi çeyreği vermeyyen onuda vermeyebilir.
hem canım ne acelesi varmış araba değiştirmenin ki anlamadım yani. akşam bi nabız ölç bakalım eğer öyle bişey varsa eşine gereken tepkiyi koyarsın gerekirse kvalideyi arar tek tek borçlarımızı sayarım dersin
geçmiş olsn canım günaydın
günaydın canımyani isteme durumu olası gibigözüktü bana da. ama sonuçta sizde çeyrek falan kalmadı bilezik falan isteseler bilezik geri vermeden olmaz. gerçi çeyreği vermeyyen onuda vermeyebilir.
hem canım ne acelesi varmış araba değiştirmenin ki anlamadım yani. akşam bi nabız ölç bakalım eğer öyle bişey varsa eşine gereken tepkiyi koyarsın gerekirse kvalideyi arar tek tek borçlarımızı sayarım dersin
geçmiş olsn canım günaydın
of bılmıyorum artık gorucez ısyancım ınsallah benım yanımda gecmez bu konusmalar
onur zaten onlara he derse
bızım evde kavga bıtmez gercekten yıkarım ortalıgı
bız daha gelın resımlerımızı alamadık
Cnm bosvr byle seylerı kafnza takmayn eşın knuşsn parası varsa gtsn alsn ondn bundan para blupta arabamı alnrmşgerı vermedıler tabıkı
ınsallah benım yanımda bı konusma gecmez
elıfnam kredıelrı var bır suru
4-5 tane
o sebebten baska kredı cekemezler
bıor andada o parayı bulup veremezler
bızdende alsalar gerı vermezler araba alırlar arabanın koltuklarını kaplatıyor jantlar degısır bellı yanı vermke ıstemıyorum ben salakmıyım ben araba almayı bılmıyormuyum
ben dun esıme dedım ay dedım bızden borc ıstemesınler borclarımız oldugunu bılıyolardır dedı
ceyrek altınların durdugunu dusunuyolar 2 ay once oyle bısey demıstı kv mısafırlerının yanında ceyreklerı hıc ellemedınız dımı
bende onca ınsan ıcınde evet ellemedık deıdm 50 ceyrek
neyse bırde alırlar gerı vermezler benı uyuz ederler dedım esım guldu
gucune gıtmemıstır herhalde
sınır oldum hıhhhhhhhhhhhhh
Aynen cnm bzde daha alamadk yani parsda cok bsy degil 50 milyonof bılmıyorum artık gorucez ısyancım ınsallah benım yanımda gecmez bu konusmalar
onur zaten onlara he derse
bızım evde kavga bıtmez gercekten yıkarım ortalıgı
bız daha gelın resımlerımızı alamadık
şükür kuzum düne göre iyiyim..hafiften sallantım var ama dünki gib değilgünaydn hanmlar ısyancm tekrar gecms olsun iyisndır ınş. Şimdı
şükür kuzum düne göre iyiyim..hafiften sallantım var ama dünki gib değil
peki hastaneye gtmcekmsn nedn dnüyo başın kanszlgn varmı ondan olabilir
aslında çok moralim bozuk kızlar yaaa biz eşimle kavga edemiyoruz tartışamıyoruz inanın doldum artık ama konuşamıyoruz istemiyo. bişey anlatıcam hemen sarılıyo falan. dün akşam yaptığı bişeye bozuldum ben tribe girdim diye oda tripte konuşmuyoruz şimdi.
ya kadın neyin var niye surat yapıyosun demiyo ben surat astıysam oda asıyo bende sıkıldım artık her seferinde hadi gel konuşalım demeye
Cnm sennki cok ta vermemsn bnm 50 tl ama ynede almadk rezllgmz ısteELFMMM kac lıra
bızım 400 lıra ıste daha alamadık bızdnwe baskada herkez almıstır emınım
http://www.markafoni.com/product/3513372/
suna bayıldım ama sıyahı olsaydı harıka olurdu
zatern hastanedeyim kuzum..hastenede çalışıyorum ama muyane olmadım..geçmezse 1-2 gün daha giderim o zaman
erkek milleti anacım...benimki öle sarılıp etmezde direk surat yapar
e cnm bnm senınkde ismı yanı madm hastnde clsysun gır bı dktrn ynına syle skayetlerni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?