Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Yenidendoğdum pastalar süper görünüyo...
Egecik zaten çok tatlı ona lafımız hiç yok
Ama elbisen süper yakışmış sana
Hem çalışıyosun hem de hangi arada o pastaları ikramları yaptın kızım yaa
Helal olsun sana kız herşeyin düzenli bayılrıım öylelerine...
Evin de çok hoş yani güle güle otur tekrardan söyliym..
O tablo harika duruyor orda çok beğendimm

ay cok tesekkur ederım cnaım dogum gunu pazar aksam oldu cuma aksamından ıtıbaren hep bıseyler yapmaya basladım sarmaları cuma aksamı sarıldı cumartesı temızlık yaptım aksamda hazırlık ama kayınvalıdem 1 annem 2 yengem 2 cesıt bende kek sarma kurabıye ve sultan lokumlaırnı yaptım basıttı benım yaptıgım seyler yanı :)
tablo ıcınde cok tesekkurler cok bos duruyordu bıraz doldurdu orayı
bende şaşırdım ben daha farklı bir semt sanmıştım
ama öenmli olan huzur,mutluluk
evini beğeniyorum bu arada çok

ne yalan söliyeyim bende öyle sandım.:)
ama kesinlikle canım en önemlisi huzur mutluluk ve yol arkadaşlarınla aynı pencereden bakmak.

acıkcası bendeeeeeeeeeeee

orası neresi ben merkezdeyim duymadım

nerde yanı baglarbasındamı?
metro yokmu metroda cumhurıyet mh duragı
metrıs ceza evının oralarda viaportun orası ıste ama sıtelerdeyız bız gercı bızım oradakı bınlarıda kıptaş alacakmıs byuk konutlar yapılacakmıs bakalım bızede vuracakmı

kızlar avansımı aldım sağ elim gördü sol elim görmeden hopp gidecek galiba
borcumu ödücem inşaallah bu akşam bir kısmını
nişanlımın hediye parssını bankaya yatırıcam
birde hediye alıcam
kendimede kumpir ısmarlocam bayılırım çünkü
derken hopppp paracıklar nanay oalcak

bu arada nişanlım aradı az evvler
kafam karıştı ya bir iş teklifi almış daha doğrusu gündemde vardı ama belli değildi
konuşmuşlar ceo ile 9 aylık bir işmiş
sri lanka diye bir yere gidecekmiş ama gemide sabit değil
bende dedim yani nasıl olacak ki yeni evlenicez vs vs şok oldum
bakalımn dua edin kızlar bize hayurlusu olsun inşaallah

canım sıkıldı biraz açıkçası

sennn ???????? :26:

yıla gore brut maas
yanı 2 maas
bır brut ıhbar
baska ne alınıyor mesela 2 seneyı 3 ay gectı o zaman nasıl oluyor

yenidendoğdum kuzucum ben meşkuldum bugün sen ihbar alamazsın sadece kıdemi alırsın bu tek taraflı fesih olduğu için sadece kıdem tazminatı alabilirsinn amaa 1 yıl içinde çıkman lazım nikah tarihinden itibaren 1 yıl bide işsizlik maaşı alamıyomusun ben öğrendim bende çıkmak işstyoruöm ama iş bulmam lazım allah inş. biyerlerden güzel iş gelecek inş. maaş verme sıkıntısı var mecburen çalışıyroummm yaaaa eşimde staj başlatacak muhasebeci olmak i.çin sadece 5000 para lazım bize kursu vırt zırta işteeeee herşey parayta çıkıyoooooo

o sesteki ayda çayır çayır bağırıyoduuuuuu neydi o yaaaaaaa rezil ettii murat bozun şakrıısnı

cıltcım ben cıkmmam zaten cıkarsınlar ıstıyolarda
kıdem ıhbar ve 14 gun yıllık ızın parasını arkadas hesapladı 9 bın kusur lıra para cıktı bırakıp gıdermıyım delımıyım

işte asıl konu ben:26::26::26:
canım nasıl olacak 9 ay giderse
aradım meşgule verdi
gitmez değil mi?yaaa

canım iyi bir iş fırsatıysa önünü sakın kapama. 9 ay insan ömrü için nedir ki. ama işinde başarı getirecekse ömrü boyunca keşke gitseydim dicene bırak gitsin bu kadar beklediniz bi 9 ay daha bekleyin

ewttt yani çıkmaaaa bende çıkacaktım ama iş bulmama die çıkmıyorum sabredicemmmm yaza kadar iş buşlurm belki kafayı yerimmm evdede eşime dedim çalışacam sen kursa filan gideceksin nasıl yapıcz dedimmm inat durucmmm dedimmm iş buluncada vınnnnnnnnnnnn

elfilam belki iş fırsatı bulunmaz nimet sürekli dicek keşke gitseyd,mmm filann sizin içinde iyi olur hemm iyi para kazanır daha rahat yapar düğün derneğiii bhizim çektiğimiz sıkıntılar gibi çekmezz sin hemmm özlem olur ama idare edersinnn

canlarım valla bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı
ama bizimkisi pek sıcak bakmıyor
ben dayanamam diyor
bende dedim gideceksn sonra bana sen engel oldun deme dedim
yok biliyorum zaten dedi ben seninle gitmk istiyorum dedi
yoksa bende gitmem dedi ama bakalım şimdilik öle diyor ilerde ne olruısa nasip bakacaz artık

ama zor ya bir yandan iyi bir fırsat baya bir rahatlarız ama diğer yandan işte ayrılık,uzaklık vs
neyse ya rabbimin bir bildiği vardır elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…