Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ıyıde anacım o yapıcak kı sende bak bak bana bunları yaptı ona değer dıyıp basacaksın parayı..... valla erkeklerın anlar görurde yapar huyları yok gec onu cnm. hanı genede ıçımde kalmasın dıyosan yap . ben kendı fıkrımı soyledım. sana ekstardan bırşey yapmadıysa kı sen kadınsın kendını ozel hıssetmek ıstersın. sana o gun onu yaşatamadıysa sen ne uğraşıcan canım. dünya kadar para vercen bıde.
asıl sneın yaşgununde jest yapmalıydı.... guzel bır akşam yemeği romantık bır ortam vs..... başka gun geleydı anasıyla
nışanlıyken yapılan jestler guzel olur hatıra kalır ama karşılıklı.... o yapmıyosa yapmam ben fenayım ısyan napayım

içlerini akıtıyorum makıneyede doldurmadım ayıp etıtn ebdne 4 .5 metre tezgah var
bastan basa dolması 10 gunu alır

Bence yap canım, ona örnek olmak adına özellikle yapmalısın, eğer o seninkinde yapmazsa gördüğü göreceği bu olur :)

bence yap canım, ona örnek olmak adına özellikle yapmalısın, eğer o seninkinde yapmazsa gördüğü göreceği bu olur :)

kızlar şimdi başka bir arkadaşımlada konuştum
oda diyorki evli kendisi eflinam yap nişanlı iken yaptınız yaptınız birdaha zaten evlenince zor oluyor diyor
haa sen bir kere yap oda yapmassa gördüğü görceği bu olur bir daha yapmassın diyor
ya benim derdim para değil çok şükür tamam milyoner değilim ama şükür çalışıyoruz işimiz var
olmasa tamam ama hanşi beni çok zorlamaz şu an 2 kişi 100 tl
ama o bana yapmaz ise bir daha yeminlen yapmam
diyorum ki belki oda görür der bu kız yapiyor bende bişiler yapayım

sibelim kuzummmmm senden baya korktum anacımmmm
dominantsın sen kuzum ben öyle değilim
kokrtum senden ama haklısında

ama tabı şuna katılıyorum evlenınce yapamıyosun okadar... eğer içimde kalacak dıyosan yap.... senın yaşgununede az kalmış zaten. baktın karşılığını göremedın bı daha da uğraşmasın bukadar olur bıter

intikamımı aldım kuzum..o beni doğum gününde yaptıklarımı mahveti bende onunkini..içimin yağları eridi..şimdi bakalım o benim doğum günüme ne yapcak..benim tavrımda ona göre olcak..bende az değilim yanii

BENİM DOĞUM GÜNÜMDE YAPMAZ İSE GÖRDÜĞÜ GÖRECEĞİ BU OLUR YAPMAM
BİRŞEYDE DERSE YAPIŞTIRIRIM CEVABI BENDE
ELİMDE KOZUM OLUR VE TABİKİ GIKINI ÇIKARAMAZ
NEYSE PAZAR GNÜNE KADAR ÇOK VAR
HALİNE HAREKETİNE GÖRE BENDE KARARIMI VERRİM ELBET
AMA ŞUDA VAR BENDE YAPARIM YAPARIM TEPEM ATINCADA
KİMSE BANA BİŞİ YAPTIRAMAZ
İNŞAALLAH O DURUMA GETİRMEZ BENİ

KIZ İSYAN KORKTUM SENDEN BEN
AZ FENALARDAN DEĞİLSİN KUZUM SENDE
ADAMIN ÇEKECEĞİ VAR SENDEN HANİ

pasta attın sende dımı

pasta attın sende dımı

eşimden çok sana koydu pastayı atmam..habire tekrarlıon yahuu

valla kuzum değer verdiğimin karşılığını isterim fazlasını değil..
ama birazda sevilmek isterim düşünülmek isterim yaniii...
vakti zamanında çok tavizler verdim ne oldu doğum gününde anasını istedi beni değil..öle yapana böle değilmi

bu benım adam ne model len
ergenlıkmı acaba
anenm balık yapmıs evde yemeklıgınız yok balık yıyın gıdın bıze hıc vakıt ayırmıyorsunuz dedı
onura soyledım ben otelde yıcem sız yıyın ben eve gecıcem dedı
ısrar edıyor davet ettı dedım
edebılır ben yemeyecegım dedim dedi

ben bu adama kın gutmuyeyımde kıme gudeyım

yenidendoğum kaldı ortada
bugün annesigil gelip balık yapcaklardı..sabah tartışınca annesigili erteledi..şimdi annesi aramış akşam balık aldık geliosunuz diye..
biizm kızda eşine mesaj atmıl böle böle diye..davet edebilirler ben gelmiyorum akşam dışarda yiyecepimi söledim sana gelmiyorum yazmış..bizim kız ortada kalmış şimdi..aplıyor yine

benım adım gül-ay ya
benım adım kader olmalıymıskı ben guleyım ya
bugun beı bı ıs yerı bı bu bı ısyerı bı bu
varya patlıcak noktaya geldım :26:

ıhtar almısım
ıtharla ceza aynı seymı bılemedım neyse
esım otelde calsııyor muhtemelen 10 gun kadar hapushanede olacam

ıhtar almısım
ıtharla ceza aynı seymı bılemedım neyse
esım otelde calsııyor muhtemelen 10 gun kadar hapushanede olacam

ihtar ceza değil uyarıdır canım ne diye aldınm ki
kızım senin koca da fabrikada çalışmıyomuydı benmi yanlış hatırlıyorum otel ilk defa duyuyorum

Son düzenleme:

benım adım gül-ay ya
benım adım kader olmalıymıskı ben guleyım ya
bugun beı bı ıs yerı bı bu bı ısyerı bı bu
varya patlıcak noktaya geldım :26:

canım sen yine mi ceza aldın
ne yaptın ki anlamadım:26::26:

canım sakin ol bir hele sen bakalım ya
ağlayıp durma tamam haklısın ama eşinle sakin kafa ile bir konuşun bakın çözülecek sorun inşaallah
h.sonu aklım sende kalcak he deli kız
canım bu işler isimle alakalı değil ki
hepimizin başına bzen istemediğimiz şeyler gelebiliyor kuzum
geçer bunlar sabret ve dua et vede bol bol oku
d.günü yaptınız eve gelen giden oldu belkiş nazar değimiş olabilir
yeni ev yeni düzen yeni eşyalar sende güzelsin vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…