- 13 Haziran 2011
- 12.770
- 7.953
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.141
canım geçen sene hediyesi aldı ve h.sonu ailesi ile tanışmaya geldi bize
ama ekstradan bişi yapmadı açıkçası
ya birşey di,cem şimdi benim kafam karıştı gerçekten
hani derler ya erkek yapmıyorsa sen yap belki anlar görür diye acaba oda yapar mı diyorum
bir yandan amann bir kere yap gitsin diyorum
bir yanımda o düşünmez boşver sende yapma diyorum
sizce ne yapayım yaaa
gerek var mı sizce?
Birde nişanlım derki hep bayanalr bekliyor birde onalr yapsada
bizde görsek der
yenidendoğdum kız one bulaşık
aboooo naptın sen dört akşammı benm mutfak daracık yerlere saçılırdı kıs kokmuıyppppmuuuuuu bukaşıklarrrrbugün bi, sinirle yıka bakım
bende kocam mutlu olsun die ailesini çağırdım süpriz yapalım gelin dedimmm bakalım gelip gelmeyeceklerini bugün söleyecekler insanlık bende kalsınnn yaaagecen akşam eşim soruyo annemgil gelcekmi bu hafta konustunmu ettşnmi yok dedim nie konsuyum aramadılar ki herhalde dedim gönülsüyo gelsinler die bende arardım günah gtti bendennn gelin dedim bak böle böle sölüyo istyo sizi dedim süpriz yapalım dedim tmm dediler akşm hbr vercekler
elfilam süpersin böle kadın bulunmaz oda sana yapması lazım dimi sen ne zmn doğum günün
canım geçen sene hediyesi aldı ve h.sonu ailesi ile tanışmaya geldi bize
ama ekstradan bişi yapmadı açıkçası
ya birşey di,cem şimdi benim kafam karıştı gerçekten
hani derler ya erkek yapmıyorsa sen yap belki anlar görür diye acaba oda yapar mı diyorum
bir yandan amann bir kere yap gitsin diyorum
bir yanımda o düşünmez boşver sende yapma diyorum
sizce ne yapayım yaaa
gerek var mı sizce?
Birde nişanlım derki hep bayanalr bekliyor birde onalr yapsada
bizde görsek der
bence yap yaaa...ben geçen sene düğün telaşı derken yapamamıştım..içimde kaldı..yap evlendikten sonra geçim sıkıntısı derken yapamayabilirsinn..sen 1 kez yap karşılığını görmezsen avcunu yalasın bir daha yapmazsınn
ıyıde anacım o yapıcak kı sende bak bak bana bunları yaptı ona değer dıyıp basacaksın parayı..... Valla erkeklerın anlar görurde yapar huyları yok gec onu cnm. Hanı genede ıçımde kalmasın dıyosan yap . Ben kendı fıkrımı soyledım. Sana ekstardan bırşey yapmadıysa kı sen kadınsın kendını ozel hıssetmek ıstersın. Sana o gun onu yaşatamadıysa sen ne uğraşıcan canım. Dünya kadar para vercen bıde.
Asıl sneın yaşgununde jest yapmalıydı.... Guzel bır akşam yemeği romantık bır ortam vs..... Başka gun geleydı anasıyla
Nışanlıyken yapılan jestler guzel olur hatıra kalır ama karşılıklı.... O yapmıyosa yapmam ben fenayım ısyan napayım
bence yap canım, ona örnek olmak adına özellikle yapmalısın, eğer o seninkinde yapmazsa gördüğü göreceği bu olur :)
ıyıde anacım o yapıcak kı sende bak bak bana bunları yaptı ona değer dıyıp basacaksın parayı..... valla erkeklerın anlar görurde yapar huyları yok gec onu cnm. hanı genede ıçımde kalmasın dıyosan yap . ben kendı fıkrımı soyledım. sana ekstardan bırşey yapmadıysa kı sen kadınsın kendını ozel hıssetmek ıstersın. sana o gun onu yaşatamadıysa sen ne uğraşıcan canım. dünya kadar para vercen bıde.
asıl sneın yaşgununde jest yapmalıydı.... guzel bır akşam yemeği romantık bır ortam vs..... başka gun geleydı anasıyla
nışanlıyken yapılan jestler guzel olur hatıra kalır ama karşılıklı.... o yapmıyosa yapmam ben fenayım ısyan napayım
ama tabı şuna katılıyorum evlenınce yapamıyosun okadar... eğer içimde kalacak dıyosan yap.... senın yaşgununede az kalmış zaten. baktın karşılığını göremedın bı daha da uğraşmasın bukadar olur bıter
intikamımı aldım kuzum..o beni doğum gününde yaptıklarımı mahveti bende onunkini..içimin yağları eridi..şimdi bakalım o benim doğum günüme ne yapcak..benim tavrımda ona göre olcak..bende az değilim yanii
intikamımı aldım kuzum..o beni doğum gününde yaptıklarımı mahveti bende onunkini..içimin yağları eridi..şimdi bakalım o benim doğum günüme ne yapcak..benim tavrımda ona göre olcak..bende az değilim yanii
Allahım gun bıtsın bende evıme gıdeyım nolur
pasta attın sende dımı
valla kuzum değer verdiğimin karşılığını isterim fazlasını değil..BENİM DOĞUM GÜNÜMDE YAPMAZ İSE GÖRDÜĞÜ GÖRECEĞİ BU OLUR YAPMAM
BİRŞEYDE DERSE YAPIŞTIRIRIM CEVABI BENDE
ELİMDE KOZUM OLUR VE TABİKİ GIKINI ÇIKARAMAZ
NEYSE PAZAR GNÜNE KADAR ÇOK VAR
HALİNE HAREKETİNE GÖRE BENDE KARARIMI VERRİM ELBET
AMA ŞUDA VAR BENDE YAPARIM YAPARIM TEPEM ATINCADA
KİMSE BANA BİŞİ YAPTIRAMAZ
İNŞAALLAH O DURUMA GETİRMEZ BENİ
KIZ İSYAN KORKTUM SENDEN BEN
AZ FENALARDAN DEĞİLSİN KUZUM SENDE
ADAMIN ÇEKECEĞİ VAR SENDEN HANİ
poff bende evimi istıyorummmmmm
benım adım gül-ay ya
benım adım kader olmalıymıskı ben guleyım ya
bugun beı bı ıs yerı bı bu bı ısyerı bı bu
varya patlıcak noktaya geldım :26:
ıhtar almısım
ıtharla ceza aynı seymı bılemedım neyse
esım otelde calsııyor muhtemelen 10 gun kadar hapushanede olacam
bu benım adam ne model len
ergenlıkmı acaba
anenm balık yapmıs evde yemeklıgınız yok balık yıyın gıdın bıze hıc vakıt ayırmıyorsunuz dedı
onura soyledım ben otelde yıcem sız yıyın ben eve gecıcem dedı
ısrar edıyor davet ettı dedım
edebılır ben yemeyecegım dedim dedi
ben bu adama kın gutmuyeyımde kıme gudeyım
yenidendoğum kaldı ortada
bugün annesigil gelip balık yapcaklardı..sabah tartışınca annesigili erteledi..şimdi annesi aramış akşam balık aldık geliosunuz diye..
biizm kızda eşine mesaj atmıl böle böle diye..davet edebilirler ben gelmiyorum akşam dışarda yiyecepimi söledim sana gelmiyorum yazmış..bizim kız ortada kalmış şimdi..aplıyor yine
benım adım gül-ay ya
benım adım kader olmalıymıskı ben guleyım ya
bugun beı bı ıs yerı bı bu bı ısyerı bı bu
varya patlıcak noktaya geldım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?