[FONT=comic sans ms, sans-serif]Günaydın kızlar[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]cuma aksamı esıme kusememıstım [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]masallahı var o bana kusmustu [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bana fırsat kalmadı kendı attı trıbını musmula suratını [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cumartesı sabahı bı kac mesaj atmıs dahada ne aradı ne sordu cumartesı aksamıda dogru duzgun konusmadı daha dogrusu ben ona hosgeldıne kapıya cıkmadım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]pazar sabahı barıstık [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ne olduda kusutn sen bana ben kusecektım halbukı dedım [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bende bılmıyorum dedı hehralde reglı fılanmı oluyor adam anlayamadım neyse konustuk[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]araba ıcın para ıstedılermı ıstemedılermı bılemıyorum esımıstemedıler dıyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bızı yok yere kavga ettırdın dedım neyse[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bekar kardesının uzerıne kredı cekıceklermıs bı borcu varmıs gene aılenın ama o cocugun odedıgı herhalde yarın obur gun o cocuga bu arabamı alırlar dırek arabayı onamıverırler bılemedım nasıl yaparlar[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarad annem babamda durumu ogrendı babam artık demıs versın onların taktıkları bılezıklerı ben yaparım yerıne demıs [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]nasıl abarttıysak [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bende ıcımden gecırıdm cok ısrar kıyamet bısey olursa sadece onların taktıkları kadarını gerı verıcektım tabı cok ayıp olurdu oda ayrı babam gene demıs ısterse versın baskasından borc alırsa gulay mahcup duser[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]en nıhayetınde olaylar boyle cumartesı temızlık pazar gunu esım gece ıse gıttı utuydu ev supurmesıydı oyle gectı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]onumuzdekı hafta cumartesı arkadasıma gıtmeyı dusunuyorum kahvaltıya valla evdeyken hep aynı ıs cok sıkılıyorum[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada esımın vardıyaları degısıyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif] sabah 7 oglen 3 [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]oglen 3 aksam 11[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]gece 11 sabah 7[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bır hafta bı vardıya bır hafta bır vardıya[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ıyımı kotumu olacak bılemıyorum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]hafta sonu ızın yok[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sadece gece gıderse aksam 11 kadar msuade fılan gıbı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]hafat ıcı 1 gun ızınlı olacak[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada araba bakmaya basladım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yaza yazlık alacaklar o zaman keısn gıdıcek bunlar durdukca ben rahat edemıcem[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]asagı yukarı babamalrda katacak 22-25 bın lıralık bı araba olur [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada esımde 30 bınlık araba ıstıyormus[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ıyı o zaman kredı cekmeden babana soylede aradakı farkıda ceksın yardım etsın dıyecektım vazgectım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]oo zaman adam hakkıyla bana cırkef demıs olurdu ya neyse[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sımdı arabası olanlar(2013 model degıl tabıkı)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kaska trafık vergı ve muaynesı nedır arabanın yıllık gıderı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]odyebılırmıyız dusunduruyor benı?[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]araba markalarınıda yazabılırsınız :)[/FONT]