Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bencede ya yeniden doğdum kesin nazar değdi size kesin..baksana kk bile ceza verdi bu ne ya...

canım sinirlenme ya sabır de:))

Selam canlarım tekrardan
Komşum geldi çay içtik...Bu gelişi hoşgeldin gelişiydi düşünün hemen hemen 6 aydır...
Neyse çok hoşsohbet sıcak bi bayan..
Ben de sıcak davrandım lafı gelince de ses geldiğini sööledm..
Kırılma gücenme zaten özellikle yapmazsın dedim...
Çocukla eminim zordur falan da dedim,mazallah yarın bi gün ben daha beter olurum kırmayım ahını almayım komşunun dedim:18:
O da zaten anladı halıları yıkamaya vermiş,, oğlanların çok hareketli zor olduklarını anlattı,,çocuğun olsun beni anlarsın dedi..
Ama suçlandı neyse ki..
Terliğinin çok ses çıkarttığını söyledim şükürler olsun

Yenidendoğduma çok üzüldüm yav..
İnşallah düzelirler anacım sinir oldum burdan kocasına

kızlar ablamdayım ve net buldum dedim gireyim ama kimsecikler yok
olmaz tabiki bu saatte yani benimkide iş
herkes kocişle mışıl mışıl uyuyor mu bakem

selam kızlarbu günkü direksiyon sınavım iyi geçti çok şükür.

yenidendoğduma noldu yaffff üstüste gelmiş hepsi. baya morali bozuk..gene pasif durumda .. :31 eşiyle arasıda kötü galiba, güzel güzel konuşman gerek kuzum başka türlü olmaz , inatlaşmayın daha çok uzar.

Günaydınn hanımlarrrr...çok yorgunun gece ankaradan geldik..hafta sonu mükemmeldi...arkadaşlara gittik gezdik geldik harikaydı ama çok yorgunummm

günaydın çok yogun bir hafta sonuydu işe dinlenmeye geldim

Günaydınn hanımlarrrr...çok yorgunun gece ankaradan geldik..hafta sonu mükemmeldi...arkadaşlara gittik gezdik geldik harikaydı ama çok yorgunummm

günaydın ikinizede hanımlar
ikinizde çok yorgunsunuz
yorgun savaşçılar sizi
ben iyiyim çok şükür istanbulda hava çoook güzell
bahar havası gibi vallahi
içim kıpır kıpır benim

günaydın ikinizede hanımlar
ikinizde çok yorgunsunuz
yorgun savaşçılar sizi
ben iyiyim çok şükür istanbulda hava çoook güzell
bahar havası gibi vallahi
içim kıpır kıpır benim

hafta sonu yapamamışın kuzum planı..nese bu hafada yapabilirsin nişanlına durumu anlatırsın zatenn..
benimde yorgun olsamda içim kıpır kıpır..
hava çok güzelll

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Günaydın kızlar[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]cuma aksamı esıme kusememıstım [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]masallahı var o bana kusmustu [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bana fırsat kalmadı kendı attı trıbını musmula suratını [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]cumartesı sabahı bı kac mesaj atmıs dahada ne aradı ne sordu cumartesı aksamıda dogru duzgun konusmadı daha dogrusu ben ona hosgeldıne kapıya cıkmadım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]pazar sabahı barıstık [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ne olduda kusutn sen bana ben kusecektım halbukı dedım [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bende bılmıyorum dedı hehralde reglı fılanmı oluyor adam anlayamadım neyse konustuk[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]araba ıcın para ıstedılermı ıstemedılermı bılemıyorum esımıstemedıler dıyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bızı yok yere kavga ettırdın dedım neyse[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bekar kardesının uzerıne kredı cekıceklermıs bı borcu varmıs gene aılenın ama o cocugun odedıgı herhalde yarın obur gun o cocuga bu arabamı alırlar dırek arabayı onamıverırler bılemedım nasıl yaparlar[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarad annem babamda durumu ogrendı babam artık demıs versın onların taktıkları bılezıklerı ben yaparım yerıne demıs [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]nasıl abarttıysak [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bende ıcımden gecırıdm cok ısrar kıyamet bısey olursa sadece onların taktıkları kadarını gerı verıcektım tabı cok ayıp olurdu oda ayrı babam gene demıs ısterse versın baskasından borc alırsa gulay mahcup duser[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]en nıhayetınde olaylar boyle cumartesı temızlık pazar gunu esım gece ıse gıttı utuydu ev supurmesıydı oyle gectı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]onumuzdekı hafta cumartesı arkadasıma gıtmeyı dusunuyorum kahvaltıya valla evdeyken hep aynı ıs cok sıkılıyorum[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada esımın vardıyaları degısıyor[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif] sabah 7 oglen 3 [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]oglen 3 aksam 11[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]gece 11 sabah 7[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bır hafta bı vardıya bır hafta bır vardıya[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ıyımı kotumu olacak bılemıyorum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]hafta sonu ızın yok[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sadece gece gıderse aksam 11 kadar msuade fılan gıbı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]hafat ıcı 1 gun ızınlı olacak[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada araba bakmaya basladım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]yaza yazlık alacaklar o zaman keısn gıdıcek bunlar durdukca ben rahat edemıcem[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]asagı yukarı babamalrda katacak 22-25 bın lıralık bı araba olur [/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]buarada esımde 30 bınlık araba ıstıyormus[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ıyı o zaman kredı cekmeden babana soylede aradakı farkıda ceksın yardım etsın dıyecektım vazgectım[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]oo zaman adam hakkıyla bana cırkef demıs olurdu ya neyse[/FONT]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]sımdı arabası olanlar(2013 model degıl tabıkı)[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]kaska trafık vergı ve muaynesı nedır arabanın yıllık gıderı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]odyebılırmıyız dusunduruyor benı?[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]araba markalarınıda yazabılırsınız :)[/FONT]

cuma akşamı kızlarla buluştuk çok güzel geçti. bu arada kotondan 1 kaşe 1 tanede deri ceket aldım hala 60 tl kullanılmamış param var acip indirimdeydi montolar başkada bişey yoktu.
ctesi annemler kvalidemleri yemeğe çağırmışlar anneme gittik erkenden yardım ettim akşam ordaydık. güzel geçti
pazar eşim arkadaşlarıyla ben arkadşlarımla geçirdim hiç istemiyodum ama eşim ilk defa çıkacağı için kıramadım yoksa hava çok güzel tam gezmelikti.
akşam eşimle bu ayın hesabını yaptık gene eksideyiz valla altın yüksek olsa bızduracam 1 bilezik rahat edecem eşim dedi ki bu sene de tatile gidemicez sanırım dedi. dedim olmaz. gezicez tozucaz öyle çocuk demiştin. madem gezdirmiyosun tatiilede götürmüyosun o zaman çocuk yapalım dedim öyle gülüştük bayağı
canım biz görüşemedik vallahi ve o planımda olmadı
pazar günü aile yemeğine gitmemiz gerekiyordu özellikle benimde gitmem lazımdı
onun için iptal ettim
haftaya belki başka birşey yaparım.

canım yapamaman kötü olmuş ama bu hafta yaparsın inş gerçi artık üstünden bayapı zaman geçti olanla idare etsin nişanlın

yenidendogdum canım 3 bin civarı falan tutuyo o dediklerin araba için. eşinle barışman iyi olmuş sevindim. ama araba al bencede biran önce bide kullanmayıda öğren ayrıca arabayı üstüne yappp ohh gez ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…