Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

nişanlının iyi şekli elficim :)
aynı düşünceyi onlarda yapar eşlerine örnek oldun valla. :)

kızlar birşey sorucam size
şimdi ben ghediyemi yolladım ekstra bişi almıcam nişanlıma
pazar günü içinde kuleli yakamoz restaurantta boğazda yani
2 kişik rezerve yaptırdım
saat 6 için akşam
ama şu var belli bir fiyatları yok
baya tuzlu bir yer ve içkisiz boğazdaki tek mekan burası
kişi başı 130 tl kadar çıkıyormuş
2 kişi 260 yapar ve ben acırım bu paraya
ama ayrıda alabilirsiniz dedi
yani balık menüsü tek balık 30 tl imiş
salatası ve içeçeği 20 tl olsa 50 tl eder
tamam bu normal ama gidipte kişi başı 100 tl olursa ayvayı yirim
Yemem ama işte birde masayı süslüceklermiş
doğum günü için şamdan,supla ve gül yaprakları ile özel ben istedim
anacım benim nişanlım ne şanslı adam ya anbası kadir gecesi günü doğurmuş sanırsam
bulmuş benim gibi kızı vallahi

ohh süper abla yeğenler aile saadetiii,
beylikdüzü adım başı avm oldu ya, gerçi ordaki insan kalabalığına ancak yeter:)

Başkalarının senin hakkında ne düşündüklerinden endişe duyduğun sürece; Onlar senin sahibindir..

esım benım cırkef olduumu dusunuyor

aman benimkide bana kavgacısın dedi. bazen kavgayla beslendiğini düşünüyorum dedi daha ne desin. ah bende onun neler olduğunu düşünüyorum ama düşündüm diye olacak değil ya onun ne söylediğide umrumda değil. mühim olan kalbinde beni nasıl gördüğü. ayrıca bana haksızlık ettiği müddetçe beni kavgacı olarak görebilir sorun değil.
bence sende sorun etmemelisin. evet sen çirkef bi kadınsın ve hakkını sonuna kadar savunucaksın okkadarrr

inşallah oda aynı şekilde senin için bişeyler yapar,
yapmayınca geri tepiyor seninde yapasın gelmiyor canım
tecrübeyle sabit :)
benimkide kadir gecesi doğmuş ben ne gecesi doğdum bilemedim:))))

ooo bu ne yoğun bir haftasonu böyle..yakamozda kahvaltıya mı? Harika...

Kızlar bu sırada bende haftasonu kendime gün paramla bir bileklik bakıcam inşalalh:))

inşallah oda aynı şekilde senin için bişeyler yapar,
yapmayınca geri tepiyor seninde yapasın gelmiyor canım
tecrübeyle sabit :)
benimkide kadir gecesi doğmuş ben ne gecesi doğdum bilemedim:))))

canım ben yaparım şidmi
ama bana yapmassa avcunu yalar bir daha
yapmam yani ve yüzünede vururum hani
söylerim beklediğimi
canım biz demekki alelade birgünde doğduk
erkekelr hep kadir gecesi anacımmmm

ooo bu ne yoğun bir haftasonu böyle..yakamozda kahvaltıya mı? harika...

kızlar bu sırada bende haftasonu kendime gün paramla bir bileklik bakıcam inşalalh:))
kaç paralık ? mesela nasıl bısey ? ay ebnde cok meraklıyım
dun aksam guzeldı ya
bu aksam kukumaa kusu gıbı oturmak cok eglencelı anasını satayım ya
bende bir hafta sonu uzatıp ayaklarımı dinlenemicemmi yaaa hep bi aksiyon hep bir plan bir hafta sonuda salaş salaş gezmek istiyorum
valal ablacım bende oyle hep mısafır gelır hem bı sey olur
bu hafta bosum bı arkadsaıma cocuguda alıp kahvaltıyamı gıtsem dıcemde evın ısı kalıcak dogum gunu partısınden sonra ev temızlemedık ve tam 4 aksamdır bulasıkları yıgıyorum tezgaha valla :)

cırkeflıkmı yaptım gerızekalı terbıeysız utanmıyomusun demekle
ay evet kocişim haklısınmı dicem
üzülüyorum ıste mouusem ben bu sozlerı haketmıyorum veya be n hastayım kendımı ıyı zannedıyorum :44:

valla elıfnam uskudardaymıs yerı cok guzel gozukuyor acıkcası kulelı ılk kez gorudm kac lıra ?

annemmm benide götür ne olurrr yaaaa çok az yerimmm para az verirsin manzara yeter
valla şanslı adam vesselam nişanlın kıymetini bilsinnn
isyyyyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn

ohh ne güzel gezicen. bizde bu akşam kızlarla buluşucaz kotondaki 200 tl hala duruyo bi gidipte bakamadım baktığmda bişey bulamadım bu akşam kızlarla buluşmadan belkim bakarım

yok anam hamiş değilim...daha 3 gün oldu ama şiştim yaaa..habire tatlı yiyesim gelio gelsede rahatlasamm

Başkalarının senin hakkında ne düşündüklerinden endişe duyduğun sürece; Onlar senin sahibindir..

esım benım cırkef olduumu dusunuyor
benim eşimde bana felaket tellalı diyor...hiç sallamıyorum..ben onun arkasından neler saydırıyorum bir bilse

eflnam şimdi brşey soyleceğim belkı kızacaksın bana ama yok tutamıcam cenemı. kuzum senınkıne fazla bunlar. çokmu zengınsınde kışı başı 130 tllık yere rezerve yaptırıyosun.üstelık yaşgunu dıye fıyat bınerde bıner benden soylemesı. ustelık sevgılıler gununu kutlamayan bır adam ıçın ozel bır gunde bukadar masraf yapmaya değer mi ..... tamam kutla tabıkı al hedıyenı de bukadar lukse gerek yok....

valla elıfnam uskudardaymıs yerı cok guzel gozukuyor acıkcası kulelı ılk kez gorudm kac lıra ?

güzel kuzum baya güzel bir yer

kız canım kişi başı 130 tl ye çıkıyormuş
menüde sen ne yersen yani 50 de olur 45 te olur artık
aslında iptal mi etsem anlamadım şimdik
ablama sölesem kafamı patlatır vallahi:26::26:

isyannn ne demek kuzum götüreyim senide
gel istanbula birgün söz götürmessem
eflinam değilim bende:101::101::108::108::119::118::122::124::121::131::132
:

yenidendoğdum kız one bulaşık
aboooo naptın sen dört akşammı benm mutfak daracık yerlere saçılırdı kıs kokmuıyppppmuuuuuu bukaşıklarrrrbugün bi, sinirle yıka bakım

bende kocam mutlu olsun die ailesini çağırdım süpriz yapalım gelin dedimmm bakalım gelip gelmeyeceklerini bugün söleyecekler insanlık bende kalsınnn yaaagecen akşam eşim soruyo annemgil gelcekmi bu hafta konustunmu ettşnmi yok dedim nie konsuyum aramadılar ki herhalde dedim gönülsüyo gelsinler die bende arardım günah gtti bendennn gelin dedim bak böle böle sölüyo istyo sizi dedim süpriz yapalım dedim tmm dediler akşm hbr vercekler

elfilam süpersin böle kadın bulunmaz oda sana yapması lazım dimi sen ne zmn doğum günün

Son düzenleme:
valla ben olsam avucunu yalardı... boyle bır mekana hayatta göturmezdım. değmez anacım o yapıyosa yapacaksın
mekan çok guzel orası ayrı. İzmirde boyle bır yerde 1,5 sene once sadece kuru bır yemek yıyıp 100 tl ödedik. o gunden sonra uğramadım içkı yok bişiy yok... bak bıde yaşgunuya fıyat bınecek soyleyeyım.adamlara caktırmasaydın barı yaşgunu olduğunu
o senın yaşgununde yaptımı boyle şaşalı şeyler.... yaptıysa o zaman susarım :44:

canım geçen sene hediyesi aldı ve h.sonu ailesi ile tanışmaya geldi bize
ama ekstradan bişi yapmadı açıkçası

ya birşey di,cem şimdi benim kafam karıştı gerçekten
hani derler ya erkek yapmıyorsa sen yap belki anlar görür diye acaba oda yapar mı diyorum
bir yandan amann bir kere yap gitsin diyorum
bir yanımda o düşünmez boşver sende yapma diyorum

sizce ne yapayım yaaa
gerek var mı sizce?
Birde nişanlım derki hep bayanalr bekliyor birde onalr yapsada
bizde görsek der

isyannn ne demek kuzum götüreyim senide
gel istanbula birgün söz götürmessem
eflinam değilim bende:101::101::108::108::119::118::122::124::121::131::132
:

tmm kuzu inşşşş biz görüşelimde boğazda bir simit yesek bile güzel olur valla

kız sen ne fenasınn heee

benim doğum günüm mayısta hem daha gelmedi
açıkçası bana yapmasa çok bozulurum tamam karşılıklı dğeil ama
yinede ufak bir jest yapmasını beklerim bend eşimdi

bence yap yaaa...ben geçen sene düğün telaşı derken yapamamıştım..içimde kaldı..yap evlendikten sonra geçim sıkıntısı derken yapamayabilirsinn..sen 1 kez yap karşılığını görmezsen avcunu yalasın bir daha yapmazsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…