- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.221
katılıyorum sana
Ama resmen içiyor benzini
bende hiç almamıştım çok fazla borcum vardı sonra alırım dedim şimdide alıyorum işte yavaş yavaşbende şık ve sade süsleri çok seviyorum
ama daha bir tane bile almadım hani rengi uyar uymaz bilemem diye
ben bu kesme taşlı objeler oluyor onları seviyorum ama geçen sordum takımına 1200 tl dedikalsın didim
birde varaklı objeleri çok seviyorum
allah lafzı,ayetel kürsi,ayna,tablo vs çok seviyorum
bu kaftanlarıçok beğendim ama bende good
bunun gibi taşlı,varaklı objeleri çok seviyorum ekliyorum hemen bir tane
Eki Görüntüle 641365
canım çağla badem istedinerden bulcam yaaa
eşine söyle canım bulur biyerlerden belkii :26::26:
valla ankara trafiğinden bile korkrtum...c.tesi akşam 1 saay trafikte kaldık taş çatlasın 10 dk lık yol içinnkaza olmış tek şerite binmiş aman yarabbi ben öle trafik görmedim..istanbul daha fenadırrr :18::18::18:
bende hiç almamıştım çok fazla borcum vardı sonra alırım dedim şimdide alıyorum işte yavaş yavaş
canım bende çok seviyorum bunları ama işte biraz tereddüt ediyorum allah yazıyoo bulunduğu ortamda hoş konuşulmaz die alamıyorum :26::26::26:
canım tansaş migras gibi yerlere bak ara sor muhakkak gelmiştir öyle büyük marketleresoyledım araştırcak cnm ama netten baktım ılk mahsul şubat sonu toplanıyomuş. daha toplanmamışda olabılır:26:
isyan sen ne diyorsun kuzum
istanbul trafiği berbattır kuzummm:18::18:
hele yazın o sıcakta pişersin resmen arabada
bende uyanıklık yapıp babamdan faydalanıyorum işte
oyyy kuzum yakın olsanda alabilsek
söle enişteye alsın hemen bakayım
evet ama işte gzel duruyor
dediğin gibi dikkat etmek lazım konuşulanlara falan hoş her zaman etmek lazım ama maalesef
sen dresuar mı alıcan good
nasıl birşey istiyorsun peki
ehliyetim var ama kullanamıyorum kuzum..saha öle deneyimim yokk..havalar düzelsin eşimle başlıcaz çalışmaya..hafta sonu cççtesi araba bende kalacak inşş
bencede öğren kapının önünde araba varken nimetten faydalanmak lazım
ben gittimm...değişik ama çok güzeldi...oyuncular mükemmeldi..kızlar bişey sorucam..kelebeğin rüyası filmine gideniniz oldu mu??? nasılmış hiç bir fikriniz var mı??
ben gittimm...değişik ama çok güzeldi...oyuncular mükemmeldi..
biraz sıkıcı gibi duruyor ama çıktığın anda için acıyor...etkilendim ben öneririm gidin kızlar..
ayy canım benim ya...ne oılcak şimdi??? sibel sen hamile kalmadan önce folik asite başlamış mıydın??
sağol canım ya..bünyem celalle cerenden sonra kötü bir filmi daha kaldırmıycak.... bu sırada da sinemaya gidesim var bakalım bu akşam benimkini ikna edersem gideriz:))
sağol canım ya..bünyem celalle cerenden sonra kötü bir filmi daha kaldırmıycak.... bu sırada da sinemaya gidesim var bakalım bu akşam benimkini ikna edersem gideriz:))
film çok uzun kızlar...rahat giyininn...bende elbise vardı ulen dönemedim sağa solahafta içi bizde eşimle gitmeyi düşünüyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?