Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
katılıyorum sana
Ama resmen içiyor benzini

valla ankara trafiğinden bile korkrtum...c.tesi akşam 1 saay trafikte kaldık taş çatlasın 10 dk lık yol içinn kaza olmış tek şerite binmiş aman yarabbi ben öle trafik görmedim..istanbul daha fenadırrr :18::18::18:

bende hiç almamıştım çok fazla borcum vardı sonra alırım dedim şimdide alıyorum işte yavaş yavaş

bunun gibi taşlı,varaklı objeleri çok seviyorum ekliyorum hemen bir tane
Eki Görüntüle 641365

canım bende çok seviyorum bunları ama işte biraz tereddüt ediyorum allah yazıyoo bulunduğu ortamda hoş konuşulmaz die alamıyorum :26::26::26:

isyan sen ne diyorsun kuzum
istanbul trafiği berbattır kuzummm:18::18:
hele yazın o sıcakta pişersin resmen arabada
bende uyanıklık yapıp babamdan faydalanıyorum işte

canım çağla badem istedi nerden bulcam yaaa

oyyy kuzum yakın olsanda alabilsek
söle enişteye alsın hemen bakayım

evet ama işte gzel duruyor
dediğin gibi dikkat etmek lazım konuşulanlara falan hoş her zaman etmek lazım ama maalesef
sen dresuar mı alıcan good
nasıl birşey istiyorsun peki

canım sen kaz tüyü montunu yıkamıştın sanırım geçen. ama olmamıştı galiba.

bilgin olsun diye yazıyorum. kuru temizlemeye boş yere para verme.

mıntu makinaya koy. içinede 2-3 tane toprak tenisi topu koy. sonra yıka narin programda. 40 derece de yıkanırken hiç sıktıma yapmadan yıka.
sonra yıkandı bitt. narin sıktırmaya 400 devirde sıktır.
ilk çıkardığında ince olacak kurudukça eski kabarıklığına geri dönecek.
çok sıcağa yakınlaştırmadan kurut. mesela peteğin biraz uzağına sandalye üzerine koyabilirsin.

denedim ben hafta sonu

soyledım araştırcak cnm ama netten baktım ılk mahsul şubat sonu toplanıyomuş. daha toplanmamışda olabılır:26:
canım tansaş migras gibi yerlere bak ara sor muhakkak gelmiştir öyle büyük marketlere

evet canım herzaman dikkat etmek lazım :26:
ben toblo olarak daha çok beğeniyorum
kuzum aynan var benim krem tonlarında aralarında kahverengi var ona uygun bakıyorum

akşam market market gezelım barı canım fena ıstıyooooooooooooo
bu arada ben ehlıyet almaya cok heveslıydım ama artık yapamaıcam gıbıme gelıyo. trafıkteyken çok panık yapıyorum korkuyorum

kızlar bişey sorucam..kelebeğin rüyası filmine gideniniz oldu mu??? nasılmış hiç bir fikriniz var mı??
ben gittimm...değişik ama çok güzeldi...oyuncular mükemmeldi..
biraz sıkıcı gibi duruyor ama çıktığın anda için acıyor...etkilendim ben öneririm gidin kızlar..

ben gittimm...değişik ama çok güzeldi...oyuncular mükemmeldi..
biraz sıkıcı gibi duruyor ama çıktığın anda için acıyor...etkilendim ben öneririm gidin kızlar..

sağol canım ya..bünyem celalle cerenden sonra kötü bir filmi daha kaldırmıycak.... bu sırada da sinemaya gidesim var bakalım bu akşam benimkini ikna edersem gideriz:))

sağol canım ya..bünyem celalle cerenden sonra kötü bir filmi daha kaldırmıycak.... bu sırada da sinemaya gidesim var bakalım bu akşam benimkini ikna edersem gideriz:))

ben gitmem celalle cerene falan...
bu filmde bir sıcaklık hisettim bilmiyorum...dönem filmi ama güzeldi yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…