Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben gittimm...değişik ama çok güzeldi...oyuncular mükemmeldi..
biraz sıkıcı gibi duruyor ama çıktığın anda için acıyor...etkilendim ben öneririm gidin kızlar..

beğendin demekki isyan
bende düşünüyorum bakalım belki gideriz h.sonu inşaallah

sağol canım ya..bünyem celalle cerenden sonra kötü bir filmi daha kaldırmıycak.... bu sırada da sinemaya gidesim var bakalım bu akşam benimkini ikna edersem gideriz:))

celal ile ceren güzel değilş miydi kuzum
recep ivediğe gülerdim ben ama bu o kadar güzel değilmiş sanırım
hükümet kadında güzelmiş ama bilmiyourm
ben korku filmine gitmöek istiyorummmmmmmmmmmmmmm
orda korkup nişanlıma sarılmak istiyorum açıkçası

iyi akşamlar canlarımmmmm
ohh şükürki yemeğim var...geçen hafta hasta iken annem yemek yapmıştı karnıyarık bende buzluğa koymuştum sabah buzdolbına indirdim ısıtcam yicez...
bugün erkenden uyumayı planlıyorummm

iyi akşamlar kuzum ya burda hava süper
içim içimi yiyorresmen
artık hava aydınlık iken işten çıkmaya başlıcaz sanırım hoş bana 1 saat var tam ama
aşağı yukarı aydınlık olur sanırım

evet cnm uc ay oncesınden başlanmalıymış. ben 1,5 ay ıçtım zaten haberı aldım hayırdır

canım bende bu sıralar düşünüyorum bebiş ama daha ne kontrole gittim ne de bişey kullandım..hapıda bırakalı 1 ay oldu ..aslında haziran gibi düşünüyordum ama şu izin 6 aya çıkacak faslı olunca mart ayı benim için en ideal ay..ama kararsız kaldım..daha ne folik asit kullanmaya başladım ne de dr kontrolune gittim..dru aradım martın 13üne verdi randevuyu bilmiyorum tabi rabbim bilir ama bende kararsız kaldım..

canım cellalle ceren hayatımda gittiğim en saçma filmdi...açıkçası verdiğim paraya üzüldüm..keşke hükümet kadına gitseydim...

ay hadı hayırlısı cnm.
adetın uçuncu gunu gıt hormonlara bakıyolar bıde ultrasronda kıst varmı dıye bakıyolar. folık asıt verıyolar sonra. çok onemlıymış

canım cellalle ceren hayatımda gittiğim en saçma filmdi...açıkçası verdiğim paraya üzüldüm..keşke hükümet kadına gitseydim...

öyle mi o zaman ne gitçem boşuna para mı yedircem
cem yılmaza gittim en son çok güldüm ama
ona değdi yani sinirlerim yatışmıştı açıkçası

saçma sapan konusuz filmleri sevmiyorum ben
pinin yaşamı vardı ona gittim
oskarda 3 dalda ödül almış
onu çoook beğenmiştim zaten
süper bir filmdi

hadı ya.hıç duymamış mıydın canım adetın uçuncu gunu gıdıldığını. neyse beklemek ıstemıyosan genede randevu gununde gıt. ama adetın uçuncu gunude gel dıyecektır. ben bekle derim

günaydın kızlarrr

bence süpperdi süperrr bi daha giderim yine izlerim etrafımdakilerde aynı düşüncede. sen neden beğenmedin ki canım. komedi göreceli bişey işte o yüzden çokta sormamak lazım aslında.
bende kelebeğin rüyasınmıdır ne ona pek gitmek istemiyorum aslında çok reklam yaptılar beklenti yükseldi aynı evim sensin deki gibi hayal kırıklığı olur diye korkuyorum :26:

kızlar gunaydın
dun ilk defa aşerdım bılıyosunuz. badem bulduk mu bulduk kılosu 60 tl ulen bır ay sonra canım çekse 2 tlden yıcektım

kızlar gunaydın
dun ilk defa aşerdım bılıyosunuz. badem bulduk mu bulduk kılosu 60 tl ulen bır ay sonra canım çekse 2 tlden yıcektım

ee kuzummm adamlarda ondan ayırıp saklıolar işte...10 katı fiyata satıolarrr insaf yaa parası olmayan napsınn
ben buradayımmm
artık yaz gelsinnn cıvıl cıvılll olalımmmmm

ayy bencede

günaydın bayanlarrrr
ilk ben yazıyorum bu sabahhh

günaydın canım
evet sende baya gelişme var

canım sanada günaydınlar olsun
kelebeğin rüyası çok sıkıcı imiş yani gülsek mi ağlasak mı karar verememiş gidenler
ceren ile celali beğenende var beğenmeyende var göreceli tabiki bu komedi işi
ben mesela recep ivediği çooook severim ve tekrarında izlerim hep

günaydınnn kızlar...sabahtan beri internet,miz yoktu giremedimmm Sizler nerdesinizzz

günaydın kuzummm
bu arada facedeki resimler süpermiş hani

kızlar gunaydın
dun ilk defa aşerdım bılıyosunuz. Badem Bulduk mu bulduk kılosu 60 tl Ulen bır ay sonra canım çekse 2 tlden yıcektım

günaydın canım sanada
ne 60 tl mieee yapacak bişi yok artık
aldınız değil mi?

kızlar gunaydın
yuhhhhh desem ayıp olmaz heraldeee 60tlmii
ama olsun bbeiş için feda olsun dimi kuzummmmm
ee kuzummm adamlarda ondan ayırıp saklıolar işte...10 katı fiyata satıolarrr insaf yaa parası olmayan napsınn

ayy bencede

şöylee rengarenkk giyinsekk gezsek tozsakk

ankaradan birkaç foto..beğenmene sevindimm şekerimmm

kızlar dün nişanlım ile aramda şöyle bir konuşma geçti;
diyorki ben evlendiğimiz zaman benden habersiz yüklü miktarda alışveriş yapmanı istemem dedi
yani hani gidip eve veya başka bir şey için gidip kk ile veya nakit neyse gidip 1000-2000 tlik
alışveriş yapmanı bana sormadan istemem dedi
sizce normal mi bu:26::26:
Hoş zaten ben böyle birşey yapmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…