- 7 Haziran 2012
- 5.062
- 1.651
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.241
ben gittimm...değişik ama çok güzeldi...oyuncular mükemmeldi..
biraz sıkıcı gibi duruyor ama çıktığın anda için acıyor...etkilendim ben öneririm gidin kızlar..
sağol canım ya..bünyem celalle cerenden sonra kötü bir filmi daha kaldırmıycak.... bu sırada da sinemaya gidesim var bakalım bu akşam benimkini ikna edersem gideriz:))
iyi akşamlar canlarımmmmm
ohh şükürki yemeğim var...geçen hafta hasta iken annem yemek yapmıştı karnıyarık bende buzluğa koymuştum sabah buzdolbına indirdim ısıtcam yicez...
bugün erkenden uyumayı planlıyorummm
evet cnm uc ay oncesınden başlanmalıymış. ben 1,5 ay ıçtım zaten haberı aldımhayırdır
beğendin demekki isyan
bende düşünüyorum bakalım belki gideriz h.sonu inşaallah
celal ile ceren güzel değilş miydi kuzum
recep ivediğe gülerdim ben ama bu o kadar güzel değilmiş sanırım
hükümet kadında güzelmiş ama bilmiyourm
ben korku filmine gitmöek istiyorummmmmmmmmmmmmmm
orda korkup nişanlıma sarılmak istiyorum açıkçası
canım cellalle ceren hayatımda gittiğim en saçma filmdi...açıkçası verdiğim paraya üzüldüm..keşke hükümet kadına gitseydim...
ay hadı hayırlısı cnm.
adetın uçuncu gunu gıt hormonlara bakıyolar bıde ultrasronda kıst varmı dıye bakıyolar. folık asıt verıyolar sonra. çok onemlıymış
bence süpperdi süperrr bi daha giderim yine izlerim etrafımdakilerde aynı düşüncede. sen neden beğenmedin ki canım. komedi göreceli bişey işte o yüzden çokta sormamak lazım aslında.canım cellalle ceren hayatımda gittiğim en saçma filmdi...açıkçası verdiğim paraya üzüldüm..keşke hükümet kadına gitseydim...
Günaydınnn kızlar...sabahtan beri internet,miz yoktu giremedimmmsizler nerdesinizzz
kızlar gunaydın
dun ilk defa aşerdım bılıyosunuz. badembulduk mu bulduk kılosu 60 tl ulen bır ay sonra canım çekse 2 tlden yıcektım
ben buradayımmm
artık yaz gelsinnn cıvıl cıvılll olalımmmmm
günaydın bayanlarrrr
ilk ben yazıyorum bu sabahhh
günaydın kızlarrr
Bence süpperdi süperrr bi daha giderim yine izlerim etrafımdakilerde aynı düşüncede. Sen neden beğenmedin ki canım. Komedi göreceli bişey işte o yüzden çokta sormamak lazım aslında.
Bende kelebeğin rüyasınmıdır ne ona pek gitmek istemiyorum aslında çok reklam yaptılar beklenti yükseldi aynı evim sensin deki gibi hayal kırıklığı olur diye korkuyorum :26:
günaydınnn kızlar...sabahtan beri internet,miz yoktu giremedimmmSizler nerdesinizzz
kızlar gunaydın
dun ilk defa aşerdım bılıyosunuz. BademBulduk mu bulduk kılosu 60 tl Ulen bır ay sonra canım çekse 2 tlden yıcektım
yuhhhhh desem ayıp olmaz heraldeee 60tlmiikızlar gunaydın
dun ilk defa aşerdım bılıyosunuz. badembulduk mu bulduk kılosu 60 tl ulen bır ay sonra canım çekse 2 tlden yıcektım
ee kuzummm adamlarda ondan ayırıp saklıolar işte...10 katı fiyata satıolarrr insaf yaa parası olmayan napsınn
ayy bencede
günaydın canım
evet sende baya gelişme var
canım sanada günaydınlar olsun
kelebeğin rüyası çok sıkıcı imiş yani gülsek mi ağlasak mı karar verememiş gidenler
ceren ile celali beğenende var beğenmeyende var göreceli tabiki bu komedi işi
ben mesela recep ivediği çooook severim ve tekrarında izlerim hep
günaydın kuzummm
bu arada facedeki resimler süpermiş hani
günaydın canım sanada
ne 60 tl mieee yapacak bişi yok artık
aldınız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?