- 7 Haziran 2012
- 5.063
- 1.651
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.201
gooddd dekoratif kaftan ne ya
ben duymadım sanırım hiç:26:
Hani bu minik minik süslü oluyor ya duvara aılıyor yada süs olarak kullanıluyor ondan mı kuzum
Selam güzeller
Neden kimse yok hakkaten..:26:
Good o harika pastanın tarifini de versenee
Yenidendoğdum sevindim barıştığınıza
İsyan sizin arabanın modeli ne ?
Bizim araba çok yakıyor hayırlısıyla değiştrmek istiyoruz müşteri bekliyoruz bakalım
Markası land rover..Tavsiye etmem...350 lira vergi ödedik
canım ekleyeyim sana ben çok seviyorumm
birde abajur bakıyorum dresuarımın üstüne
Hoş almadım dresuar ama 600 tl çok hoş buldumm kısmet bakalım
kızlarrr slm..bu gün istanbul harika..goodcuğum pastada harika görünüyo sanıırm çok da basit kesin yapmak gerek:))
BUGÜN İSTANBUL RESMEN GÖZLERİMİ KAMAŞTIRIYOR
SON ZAMANLARDA BÖYLE MÜTHİŞ BİR HAVA GÖRMEMİŞTİM AÇIKÇASI
SEVDİCEK YANIMDA OLSA BİRŞEYLER YAPSA İDİK AMA NERDEEEEE
canım bundan sonraki haftasonlarına artık:) bu sırada pazar gitmemişsiniz boş ver zaten çok pahalı bir yerdio taraflara daha uygun yerlere gidersiniz çınaraltı falan yaparsınız:)) bu sırada balayı işini mutlaka hallet ne kadar olursa olsun canım sana tavsiyem..balayı gerçekten harika birşey....
prensescimmm
bizim arabamı 3 kapılı küçük ama bize çok rahat yetio..km de 15 kuruş falan yakıo..vergisi biraz yüksek yıllık 360 tl ama olsun bize zararı yok..2 taksit şeklinde ödeniyor zaten...180-180 olarak :)biz gayet memnunuz
Eki Görüntüle 641357
isyan sen kullanabiliyomusun arabayı
kızlarrr slm..bu gün istanbul harika..goodcuğum pastada harika görünüyo sanıırm çok da basit kesin yapmak gerek:))
çok güzel birşey bu canım ya
süs olarak yere mi düşünüyorsun yoksa vtirne falan mı
ben yer konulan süsleride çok severim
böyle sıralı şekilde
prensescimmm
bizim arabamı 3 kapılı küçük ama bize çok rahat yetio..km de 15 kuruş falan yakıo..vergisi biraz yüksek yıllık 360 tl ama olsun bize zararı yok..2 taksit şeklinde ödeniyor zaten...180-180 olarak :)biz gayet memnunuz
Eki Görüntüle 641357
çok basit bende yapmadım ama yapacam
kit kat sevmiyorum benOnun için baton çikolata kullanacam
Yok canım yere değil ben bunları çok seviyorum dresuar alacam inşş onun üstüne düşünüyorum ama heryerde çok pahalı ucuz olanlarıda küçük:26:
Abajuruda konsol için düşünüyorum
prensescimmm
Eki Görüntüle 641357
kızlar kesinlikle otomatik alın düz vites istanbul tarifiğinde insanı felç ediyo aklınızda bulunsun..gerçi otomatikte çok yakıyo cep kurdu mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?